Later

Det mesta är packat och redo. Alarmet ska ställas och jag ska sova. Imorgon ska bara det sista ner. Kommer inte ha tillgång till datorn i helgen. Tror jag. Får se det helt enkelt. Kameran åker med så kanske att det blir någon bild när jag kommer hem iallafall.

Take Care!

Städa

Storstädat hela rummet. Putsat garderobsdörrarna, dammsugit, torkat av alla ytor, lagt alla saker på plats. Så nu är det rent och fint. Hoppas det varar ett tag bara. Haha. Åtminstone över helgen, eftersom jag inte ens är hemma då. Men visst är det dötråkigt att städa!

  
         En bild jag tog tillsammans med alla de andra blombilderna.
 
Dessutom! Jag kände mig tvungen att prova mina jeans som hängde så inbjudande där på sin plats i garderoben. Jag har inte kunnat använda dem på väldigt länge. De har varit aningens för små. Från att inte gått att dra upp helt, till att bara inte gå att knäppa. Poff! De satt som en smäck. Vet dock inte riktigt hur det gick till, jag ser ingen större förändring kroppsmässigt liksom. Men det kom som en VÄLDIGT GLAD överraskning. This made my day! haha

Take Care!


så kan det gå

2 hästar motionerade, ett rum som börjat städas och jag har precis fått lite mat i magen. Nu är jag trött igen haha :D

Take Care!

30 Juli

ligger i soffan och tittar på Tokio Hotel TV. Underbart. Kan inte sluta skratta åt dem. haha.  Får väl strax sätta igång att packa och städa. Fast att städa är typ det tråkigaste som finns. men men.

Later!
Take Care!


23:50

Dags att hoppa i sängs. Imorgon blir det motionera hästen, packa, duscha och förbereda. Allt ska vara färdigt inför att Natta och jag ger oss ut på nya äventyr. Haha. Nej nu sängen!

Take Care!

Black flower


När mamma bad mig att välja en blomma till rabatten blev hon i
nte ett dugg förvånad över att den var svart. Men vissa blommor
blir så himla mycket vackrare i svart. Roligare än alla i lila och så vidare.

Take Care!

Sweet dreams are made of this

Bakar kladdkaka med härliga 80-tals låtar som spelas i högtalarna. Far runt som ett yrväder med recpt, skålar, slickepottar och ingredienser.  Sweet dreams are made of this. . .

Take care!


Klipp Klipp Klipp

Dags att vara snäll och klippa mamma. Sedan har jag gjort mig förtjänt av en kopp kaffe kan jag tycka. Blev lite sugen sådär. Haha. Detta vädret gör inte saken bättre. Det är så skönt att bara ta en kopp kaffe, se en film eller ta det lite lugnt medan de är gråmulet och tråkigt ute.

Take Care!


Guldkant på vardagen

 

Gårkvällen bjöd på kaffe och cornflakeskakor vid köksbordet hemma hos min vän. Cornflakeskakor råkar just vara hennes grej. Något hårda men vi skyller på kylen. För toppengoda var dem i vilket fall. Pratade om allt möjligt. precis som det ska vara när man träffar en av sina bästa vänner. Toppen.

Take Care!


Bort, bort och iväg.

Nu beger jag mig mot en vän! Snart drar både hon och jag lite åt olika håll för ett tag så det gäller att passa på att träffa sina vänner när man kan. Så det tänker jag göra. Ha det gött!

Take Care!

Sko?

Bara för att jag inte hade något bättre för mig och väntar på att en vän ska ringa så slängde jag ihop en sko. Precis som typ resten av sveriges befolkning. Jag hade åtminstone inte bangat för att ha denna i min samling. Så det så. 

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Färgning pågår

Dax att ta adjö av utväxten. Glädje!


Take Care!


Promenad

Blombild från innan. . .



I´m out! Dags för en promenad. Med iPoden i öronen och raska steg. Feels good.

Later!
Take Care!

piano



Det är en så skön känsla, när man har mycket i huvudet. Att bara sätta sig vid pianot och låta fingrarna springa över tangenterna. Koncentrera sig på noterna. På känslan. Inte bry sig allt för mycket hur det låter. Bara spela av sig känslor, tankar. Släppa allt för en stund. När det känns som att något sakna. Känna hur fingrarna nästan styr sig själva. Går på autopilot. Det är ballt och huvudet känns en aning lättare efteråt.

Jag har ett behov av att få spela piano..

Take Care!

wanted: T-shirt

Who Cares SS T-shirt SEK 129, Only - NELLY.COM Just Be Tee SEK 349, Insight - NELLY.COM You Chic Tunic SEK 359, Vila - NELLY.COM

Tre t-shirts från Nelly . Kul när det är lite text på tycker jag. Speciellt om den har
någon dold mening eller så. Kul kul  = )

Take Care!

28 Juli

Sovit något bättre inatt iallafall. Lovely. Idag står inte så mycket på schemat. Motionera en häst, motionera mig själv och träffa Cicci.

Take Care!

Trött

Trött som ett djur. Jag beger mig mot sängen strax. Ska försöka få lite sömn. Skriver imorgon.

Take Care!

18:31

Ridit två hästar. Även blaskat av de små stackarna. Det behövde dem.  Tagit en dusch och fått i mig lite mat. Nu väntar lite tv tittande.

Skönt med en dag idag när man bara kan gå runt i myskläder, ofixad och osminkad. Man behöver sådana dagar.

Take Care!

Morning

Vaken och galet trött. Sömnproblem eller nåt. Iallafall. Efter lunch slänger jag på mig ridkläderna och beger mig ut i hagen och mina monster tillsammans med mamma. Alla fyra hästar ska motioneras. Kanske även att man tar sig en promenad sen? Kanske , kanske inte. Får väl se det.

Later!
Take Care!


Today I´m wearing this...





Långklänning : GinaTricot
Skärp : H&M
Kavaj : Monki


Take Care! 


Nytt


Nytt, smart och praktiskt. Perfekt att ha lite pengar i om man inte
vill ha med en stor väska eller hela plånboken. Från Accent.

Take Care!

26 Juli

Precis kommit in. Förmiddagen tillbringades i stan med mamma. Rengställ inköptes och även en liten grej jag kan ha pengar och sådant i när jag åker iväg med Natta till helgen. Bild kommer strax.

I eftermiddag har jag klippt och färgat mormor. Måste väl underhålla mina kunskaper I guess. Haha. Hästarna är precis upptagna och nu är det matdags! Grillade räkor.

Later!
Take Care!

Wanted: Dress x3

477299363002 434027

Jag skulle nog vilja påstå att jag är ganska öppen för att titta i butiker jag inte tror att jag skulle kunna hitta något alls i. Förutom när det kommit till KappAhl. Det har alltid varit en affär man bara följt med in i för att vara snäll om man gått med mamma eller mormor på stan typ.  Nu blev jag glatt överraskad när jag slängde in en liten koll där. Trots att den tredje klänningen egentligen inte är min färg överhuvudtaget så är den ganska söt.  Jag tänker mig dessa till klumpiga klackar och skinnjacka. Svartmålade naglar och mycket ringar och armband. Snyggt.

Take Care!


Nothing

Varför är det så skönt att göra absolut ingenting?

 

Take Care!


12:15

Har ryckningar i vänster ögonlock. Haft det i tre-fyra dagar nu. Det börjar bli otäckt. haha. Eller inte otäckt men det är en udda känsla. Kanske har något med att jag inte riktigt på veckor att göra.

I eftermiddag blir det film med familjen. Alice i underlandet. Mysigt.

Take Care!

Lugn dag

Internet har krånglat lite nu en stund. Irriterande. Det har verkligen ösregnat ner hela natten. Och duggregnade när vi flyttade hästarna. Idag blir det en väldigt lugn dag. Så skönt. Har annars haft att göra tre dagar i sträck. Gäsp! Så förtjänar en lugn dag kan jag tycka. Haha.

Take Care!

Wanted : dress

Tittade in lite fort på Nelly  och fann dessa tre godbitar.
Imillo Long Dress SEK 599, Vila - NELLY.COM Bosworth SEK 999, Stylein - NELLY.COM Goddess Crepe SEK 1039, French Connection - NELLY.COM

Hade inte tackat nej till någon av dem. Trots att de är tre rätt olika stilar på dem.  =)

Take Care!

 


Kallt

äntligen hemma! tillbringat hela dagen i mönsterås. Gick upp vid halv fem så efter runt 4 timmars sömn var man inte sÅ pigg.
 
Det har ösregnat heeela dagen. Så är genomblöt, tog precis en varm välbehövd dusch. Nu ska jag dricka varmt kaffe!

Take Care!

Mycket planerat

Ska strax hoppa i sängs. Imorgon har jag fullt upp. In till stan, fixa lite grejer, möta upp Natta, Uträtta ett ärende, åka hem, slänga mig i duschen, göra mig iordning med smink, kläder, hår och förhoppningsvis även naglar! För att sedan åka på 18års fest för en goding i klassen.

Lördag är jag inte hemma på hela dagen utan ska sitta i bilen, redo, färdig och vaken till  SENAST klockan 6 på morgonen. SENAST. Tror dock vi åker runt halv 6. Det kommer inte bli många timmars sömn den natten så vet inte riktigt hur det ska gå.

Imorgon lär det inte bli någon uppdatering, kanske lördag kväll. Annars tillbaka på söndag. haha

        


Take Care!


Bildbomb



Hyper trevlig dag på ön. Med bästa vän och hennes familj. Vi har fikat, grillat, åkt rint efter båten. Jag kör båten. Toppen så slipper jag åka ring i det kyliga vattnet. Haha. Vi spelade ett spel med. "Med andra ord." Cicci och jag vann lätt. vilket syns på den suddiga nedersta bilden. Annars har det varit en jättemysig dag på sjön och på klipporna. Med supertrevligt sällskap och många skratt. Jag gillar dagar som denna. Och nu är jag supertrött. Haha. SJön suger som det sägs.

Take Care!


inga måsten, inga tvång

Hallå! Idag blir det ut med båten, familjen och några vänner. = Ingen uppdatering. Som om någon skulle bry sig. haha. Njaae. Men iallafall. Det ska bli väldans trevligt och kameran följer nog med.

   
Skönt att det INTE är sådant väder idag, utan strålande solsken.

Ha en fin dag people!
Take Care!

There are no words to describe this

Har inte orkat fota jackan. Får bli imorgon. 

Idag är en sådan dag jag inte kan uttrycka några tankar eller känslor alls i ord. Har sådana dagar ibland, och det stör mig. Haha. Har verkligen så många tankar i huvudet. Så som oftast. Men kan inte på något sätt få ner dem i ord till en vettig text. Men, men. Det skiftar nog snart igen. Liksom.  What to do?
      


      
       Bild tagen innan när jag sprang runt ett varv med kameran.

Take care! 

Vinbär

Två bilder jag knäppte nyss ute. Det är helt sjukt, vi har jag vet inte hur många vinbär. Och vi misshandlar våra vinbärsbuskar. Bokstavligen. Det växer hundkex i dem. OCH annat ogräs. Vi tar aldrig bort de fula bladen eller trimmar ner buskarna. Nej, vi gör alltså inget med dem förutom att plocka bär. Ändå växer det så fruktansärt mycket! Vi brukar ha halva frysen full av vinbär + ett antal kannor med vinbärssaft. Ändå syns det inte att man plockat. Grenarna ligger ner på marken, så tunga är dem. HELT SJUKT!
        

         

         Nu blir det Mamma Mia!
 
        Take Care!


Suck

Vädret suger. Varm och kall om vartannat och känner mig rasslig i halsen. Kul inte.

Sitter och tittar på Family Guy. Alltid lite upplyftande. Att det dessutom blir lax sedan är inte heller helt fel.
Gäsp.. aja. Later.

Take Care!

Onsdag

Varit och handlat med mamma&pappa. Mat. Eller ja. En soffa med. Bara sådär. Så kan det gå.

Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe, bläddra lite i H&M katalogen och beundra min fina jacka jag fick av mamma som kom på posten idag. Slänger upp bild senare skulle jag tro.

Later!
Take Care!

22:58

Nu är det dags för mig att uppsöka sängen. Trött som bara den. Imorgon får jag lov att ha sovmorgon. Får se hur det går. Hahaha. Förmodligen går det inte alls.

God natt.
Take Care!

Nymålade naglar


Nymålade naglar. Dålig bild men jag orkade inte tända lampan. haha. Färgen är mer som på den högra bilden. Ganska härlig färg. Lite pastellig sådär. Nagellacket kommer från Viva la Diva.

Take Care!

Örk.

Rengjort hästarnas badkar precis. Ska man få det riktigt riktigt rent gäller det att vara nästan halvt i badkaret. Med andra ord sprutar vattnet en del på en. Nu är jag nästan lika blöt som badkaret och känner mig långt ifrån fräsch så en dusch. Nu direkt! haha.


Later!
Take Care!

Rösta gärna på mig till veckans blogg HÄR . och rösta då på nummer 5 ;)


första intrycket

Jag minns när jag skulle börja sjuan. Hur man noga valde ut kläder och hur man skulle ha håret. Man ville göra ett bra första intryck på sin nya klass. Just då, den dagen. Klädde jag mig i precis de kläderna jag trivdes bäst i. Att man sedan, under hela högstadiet förändras och byter stil, det hör till. I högstadiet började jag komma på i hurdana kläder jag trivdes i, hur jag ville ha mitt hår och hur jag helst sminkade mig. Även om inte alla alltid tyckte det var så snyggt kanske. Men man måste ju ha en hel del missar i bagaget. Vågar man inte prova, kan man bara förlora.

När jag skulle börja gymnasiet, gjorde jag ett ganska stort fel. Jag, som brukade vara rätt flitig med kajalen och fortfarande är, vågade inte ha sotade ögon. Jag valde att sminka mig diskret den dagen. Och valde kläder som inte stack ut alltför mycket. Riktigt dumt. Det där var inte jag.

Visst, jag ser inte alltid ut sådan. Defenitivt inte. Men jag är inte heller den med jeans, t-shirt, vanliga gympaskor och endast lite mascara. Jag byter stil och blandar lite hej vilt. För att jag tycker det är kul. Men det måste ändå alltid spegla vem jag är. Man måste såklart anpassa sig lite. Alla stilar passar sig inte på alla ställen med alla sortes människor. Men man får aldrig glömma att man brukar klä sig på ett visst sätt, för att man trivs så. Man behåller stilen, men vrider ner volymen en aning.

Första intrycket är någon jag tycker är ganska intressant. Människor är långt ifrån alltid dem man tror att de är när först hat träffat dem. Därför tycker jag att de ska bli intressant att se vad det är för människor som börjar frisörlinjen i höst. Se hur de ändras under ett år.

Efter varje sommarlov får man lite som en ny chans att visa vem man är för nya människor. Detta året tänker jag ta den chansen. Jag tänker göra ett äkta första intryck. So what om de inte tycker jag verkar som en kul prick. Jag har iallafall visat vem jag är.

Flummigt inlägg. Någon som har någon åsikt om just första intryck? Skriv en rad band kommentarerna, Alltid kul att läsa = )

Take care!


börjar dagen i stallet

Precis inkommen från hästarna. Stod på plats ute i stallet klockan nio när hovslagaren också dök upp. Det tar sin lilla tid med omskoning eller hur man nu ska säga.

Idag står inte alltför mycket på schemat. Duscha, kanske möjligen tvätta en häst eller två och färga mina ögonbryn. Haha.

om ni vill får ni gärna rösta på mig till veckans blogg HÄR . Rösta på nummer 5 ;P

Later!
Take Care!

Strange is Everything

Här är mina favorit solglasögon från Monki. Verkligen älskar dem.
De piffar upp en tråkig sommaroutfit totalt. Älskar även den lilla
detlajen på insidan. "Strange is everything". Love it!





Rösta gärna på mig till veckans blogg här. Nummer 5.  :)

Take Care! 

Ur min garderob

Ny kategori! =)

Här tänkte jag, lite nu och då lägga upp små guldklimpar från min garderob. Allt från kläder till skor till accesoarer.

Enjoy!

Take Care!


Lite hjälp kanske?

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på den här bloggen. Har ni någon sekund över få ni gärna rösta på min blogg. = ) 

Skulle någon vilja vara söt och göra det  så är det bara att gå in här och rösta på nummer 5! =) Hade varit supergulligt = )

Take Care!


Ut till hästen

Ska ut till hästen. Få lite frisk luft och så. Hoppas på att inte bli helt uppäten av myggen nu med. Haha. Nej, dags att slänga på sig ridkläderna.

Later!
Take care!

Thinking


Foto: jag

Funderar. Fryser fastän det egentligen inte är speciellt kallt. Tittar på Top Model. Funderar över hurdana knappar jag ska ha i ryggen på klänningen. Tror några slags glittrande stenar hade varit det snyggaste. Kan inte heller bestämma om jag ska sätta fast nitar eller inte på den. Beslutsångest. Kanske slänger ihop en halvdålig bild i photoshop för att se vilket som är snyggast.

Take Care!

Sömn problem

Nej detta håller på att driva mig till vansinne. Ingen sömn = jag grinig. Nästan iallafall.

Tror jag ska försöka ta mig en koll till på klänningen jag fortsatte på igår. Rota lite i knappburken och se om jag hittar något passande. Ska även bestämma längd på den och sådär.

Later!
Take Care!


Jeansväst



               Chelsy Denim Waistcoat SEK 179, Only - NELLY.COM              Barbara Cropped Waistcoat SEK 249, Only - NELLY.COM
                              Dessa snygga västarna kommer från Nelly

Något jag tycker är väldigt snyggt är jeansväst. Helst med lite nitar på. Ursnyggt att matcha tillexempel med en söt klänning. Blommig eller med ett tufft mönster. Jättesnyggt till en klänning med puffiga ärmar. En blandning av sött och salt ungefär. Eller till en stor t-shirt och roliga tights. Till converse eller skyhöga klackar. Med andra ord, alla borde ha en jeansväst till sin undersättning när en outfit känns för trist. Så enkelt är det.  =)

Take Care!

Filmer? osammanhängande inlägg

Jag hatar känslan man får när man ser på en sorglig film. Man vet att det inte är på äkta. Men man känner sig så tom. Faktiskt så gillar jag istort sätt bara komedier. Romantiska filmer är så förutsägbara. Skräckfilmer tål jag inte.

Varför ska man sätta sig och titta på en film man ändå mår dåligt av? Det är ju ingen mening. Det finns dock sorgliga men söta filmer. Dem är okej. Annars så ska de vara roliga. Eller annorlunda.

Den enda "kärleksfilmen" jag kollat på och verkligen tycker är bra är Twilight filmerna. Annars är jag rätt tråkig när det gäller filmer.

Så är det med det. Haha.

Take care!


Smakprov


Smakprov! Den är inte riktigt klar. Den ska kortas av och kanppar ska sättas fast i ryggen. Lite sånt smått och gott. Kan inte bestämma mig om jag vill ha nitar på den med eller inte. Hmm.. Nitar, eller inte nitar?

Take Care!

Sy projekt

Nu tänkte jag ta tag i ett litet projekt som legat och vilat ett tag. En klänning som sitter uppnålad på provdockan och bara väntas på att bli sydd. Så den ska jag ta mig en liten koll på. Kanske, om det blir något med den, att den visas här senare. Who knows ;P

Take Care!

Morning

Sova är överskattat. Gick upp vid 7. Lär väl vara parkerad i soffan större delen av dagen. Orkar inte riktigt röra mig nånstans = ) haha
Later!

Take Care!

. . .

Flyttat hästarna till natthagen. BLivit myggbiten på låret. Åh va kul om det svullnar upp lika mycket som det brukar göra nu. (överkänslig mot mygg) Alla vill väl ha ETT stort och svullet lår ? = )

Nu ska jag hämta ett glas vatten, borsta tänderna och hoppa i sängs. Hoppas på ett flertal sömntimmar i natt.

Tillbaka i morgon. Samma tid och samma kanal. Eller nästan iallafall.

Take Care!

Badkruka


Jag skäms nästan över att jag inte badat i havet på minst fem år. Anledning: för kallt. + Jag känner mig inte bekväm i badkläder. Hade jag haft en våtdräkt kanske. Haha nej. Men jag fryser väldigt lätt, och det är rätt omständigt att byta om från blöta badkläder och så vidare. I år har jag sagt att det ska ske åtminstone en gång. Vi har packat upp ringen man drar efter båten så måste prova den. Om det så bara är någon minut. Måste även prova att bada i de varma källorna på Island senare i sommar när jag är där. Det ska bli väldigt intressant måste jag säga. Kanske tillochmed tillräckligt varmt för mig.



gammal bild tagen under en spontan fotopromenad under förra året tror jag minsann.


Take Care!


Mat


Precis pillat i mig lite mat. Idag blev det smörfisk i tacosbröd med lite
hemmagjord vitlökssås, rostad lök och kiwi. Det låter kanske som en
udda kombo. Men faktiskt så funkade det alldeles utmärkt! = )

Take Care!

When it rains



Jösses vad det regnar. Åskan har iallafall avtagit. För nuet i allafall. 
Det är rätt mysigt ändå. När man ändå är sjuk och inte orkar göra något.

Take Care!

Åska

Åskan kommer nämre. Hatar åska. Hoppas den drar åt sidan. Bullret gör bara att man får ont i huvudet. Regner gör inte så mycket. Det är själva blixtrandet och mullrandet som är det jobbiga. Uch..

Take Care!

Jordnära?

Inte med dessa skorna iallafall. Med 14 centimers klack är man en bit ovanför marken.

Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
De kommer från Nelly och finns i många fler färger. Valde bara ut mina favoriter. Lite roligare med färg än vanliga svara eller bruna skor. Galet snygga.

Take Care!

Sjuk

Blivit sjuk. Det  suger. Ingen familjefejd för mig. Sitter och försöker ignorera hur onti magen jag har, hur illa jag mår, hur lite jag sovit och hur tjock huvudet känns. Går inte så bra. Knappt fått sova i natt. Åskat och ösregnat hela morgonen.

Ska kolla lite på tv nu. Och försöka uppdatera lite mer sen. Om jag orkar vill säga.

Take Care!


And off we go!

Drar mig snart iväg. Ska träffa några släktingar. Traditionsgrillning tror jag minsann det är som står på schemat. Det sker varje sommar. Så har precis bytt om, sminkat mig och fixat håret.

Imorgon beger jag mig iväg igen. För familjefejden! Fyra familjer leker och tävlar en hel dag, den som vinner får vandringspriset bestående av en rätt ful porslinsmus med stråhatt. Iallafall. = noll bloggning = noll besökare? Kanske att det kommer bilder på söndag!

Take Care!

Lunch

Dagens Lunch

Pasta med kycklinggryta innehållande körsbärstomater, kålrabbi, morot,
kyckling, bacon, ost och lite annat. Godare än det ser ut. =)

this shoes are made for walking

Härlig promenad fastän det är åskvärme ute. Trodde bara att regnet skulle börja ösa ner när som.
De mörka molnen såg inte så trevliga ut.


Det är rätt skumt egentligen. Jag har aldrig varit intresserad av sport. Aldrig velat motionera mer än nödvändigt och så vidare. Min kontakt med sport, sker genom hästar och ridning. Det är väl den enda sport jag pysslat med. Förutom en liten period på Friskis&Svettis för väldigt många år sedan.

För ett par år sedan när vi var och åkte skidor, fick jag för mig att prova snowboard. Dumt gjort, ramlade och haft ryggproblem från och till i många år. Har inte kunnat ut och gå en längre sträcka, springa har jag fortfarande svårt för. Men gå är inga problem längre.

Jag fick för mig en dag, att nu minsann var det dags. Mindre fika, mer motion. Otroligt nog uppskattar jag både fikat mer nu när det väl inträffar och jag uppskattar promenaderna. Men, man kan väl inte göra annat med Tokio Hotel i Ipoden och öronen.

Take Care!

god morgon

Morning! Har varit vaken en längre stund nu faktiskt men inte orkat göra något. Suttit fatsklistard framför RachelRay- hon som har en matlagningsprogram. Kanske ringer de tnågon klocka om vem hon är. Haha. Iallafall, hon lagar ganska enkel mat. IDag var det ett recept med pasta och kyckling och sånt. Något jag nog måste prova någon dag. Älskar matlagning. Måste fått det efter mamma. Hon är otrolig när det gäller matlagning.

Lite svalare väder än så länge och det blåser till och med lite. Så funderar på att dra på mig lite andra kläder, borsta tänderna och dra fram gympaskorna för en promenad. Ta tillfället i akt och lite motion har aldrig skadat någon. Så det får nog bli så minsann.

Först kanske jag ska leta upp min promenadkompanjon. Ipoden. Gå en runda i rask takt utan den går inte. Haha

Take Care!

This is the way it is

Kul att så många lyckats hitta hit idag. Hoppas någon hittar tillbax.  =)

Jag ska strax bege mig mot sängen. Behöver min sömn. Annars är jag knappt människa imorgon. Tänkte att, om jag orkar ska jag ta en promenad imorgon. För att jag behöver det. Får väl se. Bortbjuden på kvällen med så får leta i garderoben efter något att ha på mig. Tror jag börjar få en förkylning, hoppas att jag har fel. Nej nu väntar sängen.

Föresten. Gissa om jag blev rädd för mig själv när jag bläddrade igenom Maria Montazamis blogg. Och när jag läser inläggen, är det som att hon läser upp dem i mitt huvud. Haha

Take Care!


Naglar

Har halft fobi för att ha mina egna naglar med avskavt nagellack. Det känns så obehagligt! Så idag var det dags att måla om dem. Istället för det svarta som jag alltid brukar använda så blev det något mer oranget.

Nagellacket kommer från MAVALA. Färgen är mer som på vänstra bilden. Härlig färg såhär på sommarn.

Take Care!

Tacos!

Precis gjort och ätit tacos. Till de vanliga, traditionella mjuka bröden brukar vi ofta göra sådana här som är här under. Ett par vänner till familjen bjöd på det en gång, och det var så superlätt att göra så det har blivit lite av en tradition att ha det till tacosen.

           
            
Först tar man vanliga tacochips. På med tacosås. Förslagsvis mild, eftersom det blir ganska starkt ändå. Sedan creme fraiche - paprika. Blanda runt lite, på med riven ost och in i ugnen tills osten smält. Toppenlätt. Gott och ganska starkt.

Take Care!

Wanted

                       Bläddrade runt på Nelly.com och fann dessa godbitar!
 Naba Dress SEK 399, B.Young - NELLY.COM Denise Dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM Malo Dress SEK 259, Jeane Blush - NELLY.COM
             Ganska enkla egentligen. Men ack så fina med rätt detaljer.
                                      Detaljerna skapar stilen.

moln

Precis hemkommen från ett par ärenden. Fikade även med min fina lilla mormor på hennes lunchrast. Mysigt. Molnen som täcker himlen är idag gråa, ser ut som om det kan bli ett par droppar regn. Hoppas det.

En film följt av en dusch väntar nu. Fast först en kopp kaffe. Naglarna ska målas dem med. Måste bara komma på hur först. Later!

Take care!

God natt

Ska strax dra mig mot sängen. Behöver sova ut. Behöver vakna tidigt imorgon. Kanske även ska träffa en vän imorgon. Får väl se hur det blir. Beror lite på värmen. Är det för varmt orkar man inte göra någonting så.

Nu sängen.
Take Care!

solbränna?

Solbränna är något jag alltid har haft svårt att förstå mig på. Kan vara för att jag aldrig får någon speciell bränna själv. Och jag har svårt att tycka att det är supersnyggt med en orangebrun hy. En solkysst sommarlook kan dock vara fint. På rätt person. Sommarfräknar likaså.

Det är inte heller alltför ofta solbrännan blir jämn. Man kan inte ut och gå i en t-shirt. För då har man en svag bonnabränna när man kommer in igen. Tänk sen då om man sedan har linne. Får nya sträck. Efter det har man ett linne. Sträck efter det. sist kanske man ligger ute i bikiniöverdel. Sträck. Man blir ju randig!

Nej. Ska jag försöka mig på att vara brun, så ska jag först hitta en bra brun-utan-sol. Som inte gör mig fläckig, orange eller helt enkelt överdrivet brun.

Kom på detta efter att vi pratat om att man inte blir jämnt solbränd över hela sig. Såg sedan på tv:n några jättebruna människor. Eller nästinitll orangea. Så kände mig tvungen att skriva av mig. Så jag inte glömmer det. 
                   
        Solbränd- tummen ner                                 Solbrun- Tummen upp

Grillning










Grillning på klipporna. Grillade korvbröd, bullar, klarblå himmel, gamla
skvallertidningar. Vi tänkte försöka oss på att spela lite kort. 2-3 kortlekar.
 Ingen komplett.Och samma kort saknas i alla kortlekarna. Att spela något
 typ av kortspelgick fet bort. Annars är det väldigt härlig atmosfär.
 Där vid våra klippor.Inte massa skrik, liv och spring.
Bara lugn och ro. Härligt.

Take Care!


Later

Beger mig mot båten. En tur på det blå och sedan lite grillning. Later!

Take Care!

Underskattat


   Liten fika ute i skuggan. Egentligen inget speciellt. Men ack så gott.
   Stekta äppelskivor med kanel på.  Underskattat.

   Take Care!

Kids in America...

... spelades på hög volym medans jag lagade mat idag. Eller inte bara den. Andra trevliga låtar från 80-talet med. Har även hunnit med att sätta ihop en minigrill som ska invigas ikväll ute på ön som det ser ut. Mysigt!

Inte lika varmt idag! skönt. Hoppas det blir svalare. Så man orkar röra sig igen.

Take Care!


Trött

Värmen gör migt trött. Så snart väntar sängen. Det tar ju ett bra tag att somna när det är så varmt. Man hinner nästan bli pigg igen innan man somnat! Då är det illa. Haha. Men men, vad gör man.

 Imorgon hoppas jag på svalare väder och kanske tillochmed lite regn? Värmen sabbade min promenadsrutin. Man orkar inte gå en meter mer än man måste ju!

Take Care!

It feels good!

Så nu börjar allt komma i sin ordning tror jag. It feels good! =)

Take Care!

new?

Lunch ute i skuggan. Bläddrat igenom en tidning med en kaffekopp i handen. Söker efter inspiration. Försöker komma på ett snyggt utseende till bloggen. Hmm... får se om jag kommer på något = )

Take Care!


jösses

Värmen får typ hjärnan att smälta. Man orkar inte göra något och ser alltså ut som en levande zombie. Det här med att de finns så mycket kul kläder att ha på sommaren stämmer inte. Så svalt som möjligt. Spela roll hur det ser ut. Haha. Förtillfället sitter man mer och drömmer sig bort tills när man får börja ha höstkläderna. Och att endast vara LAGOM varm. Ingenting lockar just nu och riktig mat vill jag inte ens höra ordet av. Hmm.. Får väl se vad som händer idag.

Hade tänkt att lägga upp en bild på kläderna jag hade på lillebrors konfirmation. MEN, på något vänster kom det smör över halva tunikan. S kan det gå. Får visa en annan dag.

Take Care!


Regn? Ja tack!

Värmen gör mig fullständigt galen. Nej det är inte härligt att det är så varmt. Det är bara äckligt. Jag vill ha regn och längtar efter kyla. NU. Man orkar inte göra någonting alls. Det suger.

Take Care!

Lillebrors konfirmation

Lillebror konfirmerades idag. Så det har varit fullt upp hela dagen. Med besök i kyrkan, mat och fika hemma med massa människor. Nu är jag så trött så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Trött fast ändå inte så att jag kan somna när som. Suck.

Aja. Hoppas de blir lite svalare imorgon och får se vad dagen har att erbjuda.

Take Care!

vaaaaarmt

Va på Tosiga i ronneby igår kväll. Trevligt värre! Idag är jag trött och förbereder inför konfan i morgon. Så får väl fortsätta med det. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig och det är FÖR varmt för att prova olika kläder. Uch.

Take Care!

Fredag

Ont i huvudet. It sucks. Åker förmodligen en sväng runt ronneby sedan för att träffa Natta. Men det blir inte så sent på grund av att jag inte känner mig på topp. Imorgon kommer lillebror hem efter en vecka på konfirmations läger. SKa bli skönt att han kommer hem igen faktiskt. På söndag är det hans konfirmation med några människor här. Så det är en del att hjälpa till att förbereda.

Take Care!

sådär

Ska hoppa i säng nu. .Tror jag håller på att bli förkyld. Trött i hela kroppen och axlarna känns tunga. Huvudet gör ont och halsen känns tjock. Kul! inte. men men, får sova bort det och hoppas det är bättre imorgon,

Take Care!

Tisdag

inlägget som jag skrev igår försvann pag har på något vänster. Trist. Minns inte ens vad jag skrev så. Iallafall. Idag har vi i allafall varit på IKEA. Jättekul! Käkade räkmacka, som alltid. Haha. Nu är jag trött som ett djur ungefär. Jösses. Somna tidigt idag. Svar ja.

Take Care!

Lördag

Igår kväll var det Diggiloo i Ronneby. Riktigt Trevligt! jag gillar sånt. Idag var vi tillbaka i Ronneby för att titta på bilar. Gamla bilar. Kul. Trött som bara den.

Take Care!

Trött!

Trött som ett djur. Vaknade när mamma satte katten på mig. snällt. haha. Nu är det väl dags att börja göra sig iordning och hjälpa mamma lite. I kväll blir det Diggiloo! Trevligt.

Take Care!

Twilight!

Sett Eclipse med Natta. Toppenfilm. Gillar egentligen inte filmer där allt snurrar om kärlek. Men Twilight serien är bra. Skrattade tillochmed en del gånger. Toppen. =) finns inget bättre än att sitta längst fram på bio. Love it!

Take Care!


RSS 2.0