Torsdag

Jaha. Ännu en lång skoldag avklarad. Idag vart det föning, klippning, färglära och att föna vågor som stod på schemat. Vågorna gick inte speciellt bra. Men man kan ju inte va bra på allt (eller typ nåt)  xD Nej men allt är ju svårt från början. Tror även klippningen blev sned :S men ändå!  :D kul är det iallafall.

Har även påbörjat mitt så kallade "organiserade liv". Med andra ord , mamma fixade mig en almanacka. Nu är det upp till mig att skriva in allt i den och inte slarva bort den :S Det är ett sort steg  kan man väl säga xD  Från början vart den dock väldigt tråkig. så med lite tid, fantasi och sådär så blev den som bilderna under visar. På framsidan står namn, och kalender för vilket år.  Personlig är den ju iallafall.Första bilden är framsidan. Andra bilden baksidan. På första bilden syns även en mugg jag fått av lilla Cicci. Hon tyckte den va ganska så jag. Det har hon kanske rätt i. Hon känner mig för väl den damen.  haha 

Take Care!
  

Back to normal

Skolan har börjat igen. Back to normal typ. Eller nja. Skola från 8 till 16.00. typ varje dag.  Kanske inte riktigt normalt då. Mest jobbigt. Men kul ändå. För det mesta. Inte vant mig vid det än bara. Idag tillexempel har det stått teori på schemat hela dagen.  Intressant men jobbigt i längden =)

Nu ska jag försöka göra en framsida till min kalender tänkte jag.

Take Care!


Måndag

Sista veckan av sommarlovet. Tänker försöka få ut så mycket så möjligt av den.  Så imon blir det stan med Cicci och Ebba. Trevligt värre = ) ska försöka få med kameran med. Lite nya block och sådant till skolan ska inhandlas iallafall. Senare ska cicci klippas och kanske även färgas? vem vet. Spännande och lite nervöst faktiskt = ) .

I veckan ska det även försökas hälsa på Natta =) Den stackarn kommer ju inte så långt = / men hon slipper mig inte iallafall.   haha =)

På fredag börjar skolan igen. 8:00. En fredag känns lite onödigt. kunde de inte väntat tills på måndag? xD 

Nej, nu väntar sängen! =)

Take Care!

RSS 2.0