Monday

I lördags gjorde jag mina två sista moment till mitt delprov. Klarade det = lycklig tjej. Dock tror jag att de är på grund av den stressen och pressen som jag nu sitter här hängig och dan och fryser som ett djur. Hej förkylning! typ.

Det känns ungefär som att nån har planterat disk i vårt  kök och de bara växer och växer. Ska utrota lite av det nu var tanken. och sedan dammsuga. Om jag orkar..

Take Care!


Who owns my heart, is it love or is it art?

Redan fredag igen. Galet. Igår blev de ju liiiiiiite färgförändring på mitt hår. I like it.. Blond är nog inte riktigt min grej ändå.Dålig bild. Men palla.  Lite rödbrunt sådär. :)

Take Care!


Torsdag

Ska alldeles strax pallra mig ner till jobbet. Idag är det renovering på oss själva. OM det behövs?! Eh ja!

Annars har jag tillbringat dagen självi lägenheten. Sjungandes. haha blir mindre ensamt då. Ganska mysigt att sitta vid bordet med lite bra musik och en kopp kaffe samtidigt som regnet smattrade mot rutan. Nåväl, Solen skiner nu så ska väl passa på att springa innan det börjar regna igen.

Later!
Take Care!


Home sweet home?

Sitter förtillfället i en nästan ren lägenhet. haha. Hade behövt svänga runt en sväng med dammsugaren under bordet men jag pallar inte. haha. Annars är det diskat, bäddat och allt sånt därnt. Känns bra. Sitter och tittar på de små sköldpaddorna som är i sitt akvarie och väntar på att Natta ska komma och käka lunch. Sköldpaddor är förövrigt väldigt roande.

Nej förbereda lite mat kanske. LAter!

Take Care!

PackarSåhär har de sett ut i vårt vardagsrum de senaste dagarna. Nu är allt nerpackat i kartonger och kassar.  Allt detta + lite möbler och sånt ska in i lägenheten på torsdag om det går som vi vill. Spännande. I like it!

Take Care!

Jobba jobba jobba

Nu beger jag mig iväg mot jobbet. Lika bra det! =) Sedan tror jag planerna va att fira farbror följt av en väldigt chill hemmakväll. fint!
Take Care!

Fredag

Fredag igen! Veckan har gått galet fort. Jösses. Ska sminka mig och allt sånt där innan jag kör iväg till jobbet. Börjar inte förrens 12 idag. Hoppas dimman hinner lätta lite innan dess. Inte kul att köra bil annars.. Men men. De är ju en stund kvar så. =)

Later!
Take Care!

Trött tjej

Igår när jag kommit hem från jobbet, käkat och packat hoppade jag in i bilen och körde till Natta. Somnade framför Twilight och fick en riktig sovmorgon idag. Behövdes. Har ändå haft grymt ont i huvudet hela dagen och känt mig allmänt konstig. Hoppas på att klara mig undan från en förkylning nu.

Idag skrev vi även de sista papprerna till lägenheten. Eller tror de är några av de sista iallafall. Jag är så förväntansfull! och livrädd på samma gång. Men det är så det ska va.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet igen, som varje dag så nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att sova. =) Sjukt trött tjej.

  

Take Care!


RSS 2.0