Onsdag

Onsdag = Praktik. Fint =) Nu är man dock trött som jag vet inte vad. MEN! Det är ju onsdag och GLEE!! :D Jag gillar.

Imorgon är det praktik igen, fredag skola, lördag skola. Mycket på gång som vanligt. Kul! =) Att inte ha nåt att göra är ju så tråkigt.

Nej, fylla på kaffekoppen kanke. =)

Take cAre!


Tomt och innehållslöst

Det är nästan som att det ekar här. Haft annat att tänka på. Och sen har jag varit så fruktansvärt trött sedan modevisningen. Kan man va trött i veckor efter att man haft hand om en liten modevisning liksom? Tydligen.  Dessutom är de inte kul att försöka slänga upp bilder när inte PS finns på denna datorn. Alltså måste jag fixa det. Oinspererad och ganska seg. Men annars går allt framåt. Det kude varit värre.

Inte alls lång tid kvar till studenten. Runt 70 dagar kvar bara. 71 tror jag. SJUKT!! Jag vet inte om jag vill längre. Eller... Kanske..

Take Care!


IKEA

Varit på Ikea idag. Jag fullkomligt älskar Ikea. Verkligen. Hittade lite smått och gott. Bland annat lite småsaker så jag får lite mer ordning i min garderob. Fint.  + Ett par nya solglasöogn. Mamma klagade nämligen på att ett par av de andra var snea. Haha. Och solglasögon måste jag ha liggandes i bilen för fäller jag ner solskyddet ser jag inte vägen. Vilka bekymmer liksom xD

Nej, nu ska jag titta på avsnittet av körslaget jag missat innan Solsidan.

Take Care!

Tisdag

Det är nu man börjar undra vad man egentligen gjorde och tänkte på innan porjektarbetet tog upp 24 timmar om dygnet.

Idag slutade vi halv elva. Fint. Hann alltså med både skola och en kort sväng på gymmet innan klockan ett. Fint. Varit ute i blåsten och pysslat om mina hästar. Ganska fin dag ändå.

Nu är jag trött som få och tänke hoppa i kojs. Det är lika bra, inte blir det bättre av att bara sitta uppe och vänta på bättre tider precis = )

Take Care!

It´s over

Igår stod klockan på kvart över fyra. Jobbig tid att vakna på. Speciellt efter ynka två och en halv timmes sömn. Allt gick inte som det skulle, en del gick helt bra. Modellerna var superduktiga iallafall. Man får väl va nöjd. Klart man kan titta tillbaka och se saker man själv borde gjort annorlunda. Nu återgår vardagen till det mer normala ett tag. Med andra ord, man behöver inte andas, sova, leva, äta, tänka modevisning 24 timmar om dygnet. Haha.

Take Care! 

Så mycket att göra, så lite tid

Såååå himlans mycket på gång. Denna veckan rullar på hur fort som hellst. Massor att göra. Så lite tid. Med det fixar sig. Men, det finns helt enkelt inte tid för dator. Skolan kommer först. Faktiskt.

Take Care!


aaahtjoo!

Vaknade förkyld i morse. Kul. Inte. Halsont, snuvig och nyser. Men inga problem, jag har farit runt som ett djur idag ändå. Haft så himlans mycket inbokat. Speciellt inför vår modevisning. Det är mycket nu! Skulle behöva någon som springer bakom mig och knackar mig på axeln och berättar precis vad det är jag ska göra hela veckan. Så mycket att hålla reda på.

Take Care!

It´s Friday

Jajamen! Fredag igen. Fint.

Take Care!

Upp och ner, ner och upp

Förtillfället känns det mesta himlans bra. Visst det är alltid vissa saker som gnager i bakhuvudet och drar ner ens humör och självkänsla. Men det känns verkligen som om det är mycket bra saker på gång nu. Det känns jätte fint. Kanske kanske kan det var min tur att ha lite flyt nu. Att lyckas lite. Att få glänsa lite. Man kan ju hoppas iallafall..

Take Care!


Happy face

Ännu en dags praktik. I Like. Idag har varit en väldigt bra dag. Hela dagen har bara flytit på så himlans bra!Take Care!

Onsdag

Kom hem för inte alls en lång stund sedan. Varit på praktik hela dagen och haft att göra. Ätit våfflor när jag kom hem. Så väldans gott!! Är alltid så trött efter praktiken så det blir en lugn kväll. Titta på halv åtta hos mig och Glee och sedan sova kanske. Ja minsann. Jag känner mig som en pensionär.

Take Care!


Vårkänslor kanske?

Kan man möjligen längta lite mera efter lite varmare väder? Iallafall lite vår. Då man kan ta fram vårjackorna. Gå runt i skinnjackan utan att frysa. Ha solglasögonen placerade framför ögonen för att inte bländas av solen. Äta den första glassen utomhus när det egentligen ännu är lite för tidigt för att fastna i de riktiga vårkänslorna. Ta på sig ballerina skorna och frysa om fötterna bara för att man verkligen vill tro att det är varmt ute och sommaren är på väg. När det är så pass mycket vår att man kan sitta ute på skolgården på rasterna och värma sig i solen. Ååh... Ge mig lite vår tack?  
 

Take Care!


Tisdag

Okej. Skumt att det helt plötsligt hamnade trehundrafemtioelva stycken av samma inlägg på raken. Ingen överdrift! Eller?  Kikar på halv åtta hos mig. Ett himlans trevligt program tycker jag!

Take Care!

God morgon! Eller?

Halv 6 är en sjukt dum tid på dygnet. Speciellt att kliva upp då..

Take Care!

RSS 2.0