Vad är väl en bal på slottet. . .

Tröttare än tröttast! Igår slängde jag upp två balfrisyrer på två väldans fina vänner. Följt av typ full rulle på salongen hela dagen. Väldigt, väldigt roligt!  Begav mig sedan till stan för att möta upp några vänner och göra oss iordning för kvällen. Riktigt trevligt med tre av mina frisörtjejer. Ut på resturang medan de adra var på bal. Jättegod mat. Natten spenderades ute. Inte den roligaste utekvällen jag upplevt. Men ändå..

Kom hem sent, sov ett par timmar och begav mig sedan iväg till salongen igen. Där vi gjorde lite håruppsättningar till en liten visning åt en butik. Nu är jag så trött så hälften kunde vara nog och funderar allvarligt på att sova en liten stund.. haha.

Later!
Take Care!

...Panik blandat med glädje. Sjuk känsla. Ena stunden känner man hur glad man är. Sen blir man livrädd. För man vet inte exakt vad som händer sen. Efter alla år i skolan. Det är som att öppna en ny dörr ungefär. Man vet inte om man verkligen vill öppna den eftersom man inte vet vad som finns bakom. Ett nytt kapitel. Så det är väl nu det gäller. Att satsa, chansa och ta några risker. Utsätta sig för saker man tycker är otäckt. utmana och forma sitt eget liv.

Go natt.
Take Care!


Onsdag

Hemma från salongen för en stund sedan. Hunnit att både flytta runt på hästarna och ätit smörgåstårta. Ska plugga lite nu , titta på glee och hoppa i sängs i bra tid. Det behövs. Nej plugga var det =) Slutspurten nu ju! två veckor kvar till studenten.

Take cAre!!

If it makes you happy, it can´t be that bad?

Hääääärliga nyheter. JAg har förmodligen att göra i sommar. Jag är så fruktansvärt glad! Men jag är ändå livrädd för delprovet. Tänker dock inte lägga någon större energi på att oroa mig nu. Nej istället tror jag att jag tar ett stort skutt rakt in i duschen och sedan bums ner i säng.

Take Care


söndag

Vi försökte göra klart vårt projektarbete en gång för alla idag. hur det gick? det återstår att se. JAg vet inte längre faktiskt.  Ska nog plugga litegrann innan jag hoppar in i duschen. Imorgon blir det praktik. =)

Take Care!


Förvirrad var bara förnamnet

Känner mig ganska förvirrad. Över det mesta just nu. På något sätt känns det som att man vet inte vart man är, och inte heller riktigt vart man är på väg. Skolan är snart slut. Praktiken är snart slut. Sommaren börjar snart. Studenttider. Ja jösses. Det känns märkligt på något sätt. Men men. Det är väl så det är antar jag. Med förändringar. Speciellt med såna förändringar man själv inte kan styra. Helt plötsligt känner man sig så liten och maktlös. Kanske dags att bege sig mot sängen. Sova och förhoppningsvis rensa takarna lite. Behöver bli bättre på att skriva av mig lite. Görs för sällan...

Later!
Take Care

Tooooomt

Tomt var det här ja. Har lite annat att tänka på kan jag känna. Praktik varje dag. En månad till studenten, en vecka sedan mösspåtagningen. Sista inlämningsuppgiftera som ska skickas in, prov som ska förberedas.

Igår var jag iallafall i Kalmar på visning av Maria Nila. Riktigt grymma tips fick man med sig därifrån. Känns bra.

Nu måste jag alldeles strax dyka ner i sängen. Imorgon blire plugg för hela slanten. Förhoppningsvis sista dagen jag lägger på det. Typ någonsin. 

Take Care! 


Om jag trodde jag förstod något från början, förstår jag ännu mindre nu

Nej, vissa saker förstår man sig inte på. Och det kanske är bäst så.

En månads praktik drar igång. På fredag har vi mösspåtagning. Galet. Kanske borde dra sig mot sängen snart. Sova lite. Hade varit behövligt. Har inte sovit ut efter den lilla göteborgs resan onsdag-torsdag. Som förörvrigt var väldigt lärorik. Hårförlängningskurs (klurigt ord). Jätteroligt ! Verkligen. Och vi möttes av ett soligt göteborg. 3 Timmars runtspringande på stan hann vi också med. Fint. Följt av tågförseningar och senkväll. För att sedan upp till skolan i fredags. Ambitiöst. Jajamän.

Take Care!


RSS 2.0