Trötter...

Tänkte sova nu.. känns att det behövs. Veckorna är fullproppade med massor med saker och upp tidigt på morgonen och även när helgen kommer så är man helt slut :S Då om nån gång bör man ju orka vara uppe längre :S Eller? :S  Nej ögonlocken känns så tunga så att de snart faller ner och gör ögonen helt blinda typ . Så det är väl lika bra att lyda hjärnan och samla ihop lite sömn för att orka med imorgon xD och resten av veckan.

Längtar trots allt ganska enormt till onsdag då jag förhoppningsvis blir brunett igen!

Take Care!

21:39

Så Hanna vann tydligen körslaget. Rätt eller fel? Hmm.. Kan inte riktigt bestämma mig

Gjorde tårtan innan. Eller ja, försökte iallafall. Det är både mörk chokladmousse och vit chokladmousse i. Det var en aning problematiskt kan man väl säga. Men med lite hjälp av min lilla pappa så löste sig det. Hoppas jag!  
 
Just baka är något hisklans kul tycker jag. Typ Cupcakes, tårtor, äppelpaj, hallonpaj, kladdkaka  och you name it typ. Det är kul att dekoerera dem. Se hur glada människor blir om man bakat till dem eller att man kan känna sig lite stolt att det minsann inte är någon sådan där köpe kaka! Utan en äkta kaka. Nu känns det som att jag bara svamlar runt om kakor :S hmm.. det kanske jag gör =) Men jag kan inte hjälpa att jag tycker det är kul att baka xD HaHa

Jag vill för tillfället ha varmare väder. Inte för att jag är den typen som springer runt barbent med en kort kjol och linne. Nej nej, men för att man ska kunna ha högklackade skor. Inte massa stövlar eller skor som täcker hela foten. Fina skor. Höga skor. Okej, fastän jag bara "fyller på" längd på mina redan 173 centimetrar så är det kul med klackar. O så är det med den saken .

Take Care!

TrettioförstaJanuari

Hallå där.

 Idag har jag övningskört på vägen för första gången i hela mitt liv :O Skit skojjigt och alla överlevde.  =D Hihi.  Har även vart ute en sväng med häste och senare blir det till att göra tårta till farfar som vi ska fira imorgon =)  Riktigt härlig tårta är de.. Bild kanske kommer i morgon  =)

Igår målades det i kapprummet igen. Blir faktiskt bra tycker jag =)  Sedan kom Cicci upp dit och vi smet och köpte glass och godis när det va färdigmålat. Fettokväll here we come! Absolut. Nej men det va jättekul att träffa henne igen och det va en riktigt god glass faktiskt.. B&J. Självklart.   Klippte även hennes lugg. Den blev faktiskt rak! :O WOhooo. haha =)   O efter den "fettokvällen" (jaa, vi kallar våra kvällar med godis,glass,ostbågar osv. för det ) Så blir det dags att försöka ta tag i vår hälsa sa vi.. Båda vet nog egentligen hur det kommer gå. Det går bra i en vecka eller två kanske och sedan blir vi så sugna på glass att de inte går xD Får väl se hur det blir denna gången.

Take Care!


Lite innan nio

Såg precis ett program om fetma i USA.  Hemskt...  Nu känns det ganska skönt att jag innan idag gjort en sallad att ha med i mon till skolan. Våga vägra skolmaten typ. Eller kanske våga vägra  .. ehm...    höna?   Jodå. Sallad,bulgur, kiwi och lite skinka. Sounds good to me!   

Nej nu ska jag sova.. Tidigt imorgon med. Sen helg.. Härligt!   Får ser när och om jag hinner blogga imon.. =)

Take Care!


17:50

Hallå där =)

Innan, precis när jag kom hem så plockade mamma fram en stor skål grädde. Inte möglig eller något sådant. Bara lite gammal för att kännas god och fräsh att äta. Men inte för katten. Vi höll fram skålen framför honom. Denna goa gråa filur med hamsterkinder stoppar ner hela huvudet i skålen och snart är större bitar av ansiktet täckta av grädde. Han hade tillochmed grädde i örat! Haha! VI fick oss ett gott skratt här hemma i allafall. (men nej, vi gav honom INTE hela skålen. Riktigt så dumma är vi inte  xD ) 

Skoldagen då da.. Först datakunskap.. Det intresserar inte mig speciellt men det är väl bara att försöka. Vi ska tydligen ha ett prov i det efter sportlovet. Där ska det vara typ alla delar i en dator och om windows osv. Vi förstod väl inte riktigt vad som skulle ingå. Hoppas på att få mer detaljerad information om det senare. Sedan var det dags för svenskan. Läsning.  En  kort,kort lunch och sedan mattelektion.

Imorgon är det börja tidigt (som vanligt) Ha frisörlektion. Med tanke på att A-kursen är färdig nu så ska det faktiskt bli intressant o se vad som ska hittas på under morgondagens lektion :D  efter det så är det svenska och efter skolan blir det till att fortsätta måla en stund. Inte så mycket kvar o måla.. Hoppas jag. På kvällen så blir det en kväll med Cicci! Kanske "fettokväll"! Dock har jag enda sedan igår vart sugen på melon.. och... Frukt :S får väl se hur det blir med den saken =)  

Nejs, nu tänker jag titta på skoooooor ;)  Se ya later!

Take Care!


Sådär =)

Ny header =D fick hjälp av Sarah  (     http://sarahonly.blogg.se/     )         :D Tack så mycket säger vi :D

Naglarna är nymålade , med varierande resultat. är bara nöjd med vänstra tumnageln :S hmm...  
Skolan idag då. Blev färdig med arbetsplanen, som tur var! (andas ut ) Gjordeäven ett matteprov jag missat. DEt var om procent , promille och ppm.. Krånligt..    Längtar lite smått till på onsdag.. vi får äntligen ha egen hårvård då :D och då blir det förmodligen: Bye bye redhead, Heelloooo brunett :D  Fick förövrigt ett ryck i förgår och klippte lug gpå mig själv xD det blev faktiskt okej =) rakare än man kunde trott =)  

Nu väntar sängen och morgondagen med allt vad den innebär. .  xD  Höres då  =) och nu blir det istället till att vara aktiv här.. Jajamen! 

Take Care! 

Tisdag..

De senaste dagarn har jag varken orkat eller kännt att jag haft tid till att skriva nånting här. Får försöka bättra det .. när jag orkar =  )

Matteprov och arbetsplanen till a-kursen ska vara färdig imon.. Hoppas på det bästa. Good luck till mej typ..

Take Care!


Körslaget =)

Natta har varit här hela dan idag med och stannar tills imon =) mycket plugg som skulle göras och vi har pluggat ungefär hela dagen. men nu är iallafall en av sakerna färdiga. hoppas vi... xD

Sitter nu och tittar på körslaget.  uch vad man saknar all körsång egentligen :S har större delen av mitt liv sjungt i kör. Eller så länge jag kan minnas.. Men inte längre.. men men, härligt o se körsången träda fram igen xD

Take Care!

I skolans mörka vrår ;P

Jo, det otäcka jag skulle berätta om är såhär:
 
Vi målade och hade bara för en liten stund sedan fikat. Två av flickorna hade kilat iväg från skolan. Vi skulle tydligen vara de sista som var kvar i skolan. Bara de är ju lite skrämmande i sig. Ingen av oss visste heller när larmet skulle sätta igång. Men det var annars lugnt tills alla lampor plötsligt släcktes på hela våningen vi var. Redan då började vi skrika av rädsla. Speciellt när vi kanske fem minuter senare hörde steg någonstans. Åter panik. I ena trappuppgången tändes en lampa. Uch vad vi skrek. Eller ja, vi låste även in oss i klassrummet av rädsla xD Vi har fått berättat för oss att det förut vart skumma typer i skolan. Ännu mera panik? Ehh, jaa!

En av flickorna som gick, fick komma tillbaka sedan. För att vi hade panik xD Två flickor fick gå ner och se om det var något larm på första våningen och om de kunde se någon. Vi andra väntade där uppe vid kapprummet. När de skulle upp igen sprang vi genom korridoren alla tre för att öppna dörren som var låst. Först  trodde vi att de var någon annan. Vilket lättnad när de visade sig att de "bara" var våra goa klasskompisar.

Grejen var den att de var några som hade något maskeradaktigt på nedervåningen.. Det var alltså deras steg som vi hört. Och de måste absolut hört alla våra skrik XD stackarna. Men otäckt var det. Absolut det otäckaste på vääääldans länge :S

Take Care!

tjugotredjeJanuari

Hallå people :D idag var de skola som gällde. Efter skolan så stannade sju av oss för att måla om i kapprummet. =) de är inte riktigt färdigt. men jag tror det blir väldans charmigt :D   Blir en "kakao" brun färg med guldiga dekorationer.  Lovely.

Nu är Natta här med och vi ska se på Let´s dance blandannat  :D   Trevlans :D Nej nu börjar de. återkommer senare med en läskig sak som hände idag när vi målade xD

Take Care!

Good night

Nu tänkte jag åter sova :D imonn blir det skola  =) måååla :D ska bli kul =) bilder kanske kommer.. vem vet ? ;P

God natt.
Take Care!

Semlor

Ätit årets första semla i dag :D   Det måste ju självklart antecknas här! Haha xD
Vi gjorde dem lite annorlunda. Istället för mandelmassa körde vi med rosamarsipan.
 Ett försök att införa lite mode i det hela ;P Eller INTE! xD (Jag har sån humor, det är inte mitt fel)


Foto: av mig

Take Care!

Hemma... =/

Hemma idag.  Men imon bara måste jag till skolan :S Vi ska måla kapprummet efter skolan. Lovely. =) Även en sånglektion väntar  på mig imorgon. Jag vill =D Haha.

Återkommer senare ;P

Take Care!

21:04

Har fortfarande feber så det blir till att sova tidigare idag med. Är allmänt trött ungefär så det lär väl behövas ett antal timmar sömn. =)


Känns som att de nästan bara är blombilder.. Får bli ändring på det. Men som en liten fotonörd som man är så fotar man ju de som finns till hands xD Och blommor är ju ganska tacksamma att fota om man säger så XD




Take Care!


TjugoförstaJanuari

Tråkig rubrik, kanske tråkigt inlägg. Ja, jag känner mig helt enkelt lite tråkig förtillfället =)

Var i skolan och trotsade huvudvärken, förkylningen och allt det där. Permanentprov som var tvunget att göras. Man trodde man skulle stressa ihjäl sig eller något när man bara rullade spole efter spole efter spole. Tyvärr har de blivit ett bättre resultat förut men jag är ändå nöjd med vad jag åstakom =)

Efter frisörlektionen var det mattelektion. Den gick förvånansvärt fort faktiskt. Prov imon. *suck*

Tänkte försöka ta tag i att fixa med headern idag med. Får väl se hur pass bra det går. Haha Förändras den så syns det väl xD

Take Care!

TjugondeJanuari

Mår fortfarande inte helt på topp så det påverkar ju vardagen xD var i skolan till lunch, åkte hem och sov igenom eftermiddagen typ. Nu blir det att ta det lugnt och sova tidigt och ladda för permanentprovet imorgon =) Så imorgon blir det förhoppningsvis lite bättre även på bloggfronten.  =)

Take Care!

Good night?

Jag har precis kommit fram till att clementinskal inte luktar gott och att jag definitivt behöver sova nu. SÅ nu smiter jag =)

Go natt
Take Care!


20:42

Hmm... Jag är sugen på någonting.. Typ hallon :S Haha.. Nej men jag får nog ta mig en liten tur ner till köket o se om jag hittar nån frukt eller nåt =)  I eftermiddas skulle det ju pluggas och det har väl gått helt okej faktiskt =) man blir bara lite frustrerad när det är så många sidor som 30, att läsa. Men det måste ju göras så har bara lite kvar =)

Nej nu ska jag bege mig mot köket =) Så länge passar jag på att visa denna bilden som jag på något sätt tycker om :S


Foto: av mig


Take Care!


NittondeJanuari

Känns mycket bättre idag =) huudvärken är kvar men men,  det får man väl ta =) 

På fredag ska vår klass äntligen ta tag i att måla vårt kapprum =) trevligt =D Blir det som det är tänkt så blir det skitsnyggt =) Nu står det lite plugg på temat först och sedan in med lite nya bilder på datan =) får se om det kommer upp lite bilder här kanske =) hade vart lite kul =)

Take Care!


Go kväll/natt

Nej.. inga roliga bilder idag. JAg har faktiskt legat halvt off hela dan i soffan med täcket över mig. Men nu börjar det verkligen bli dags att istället dra sig mot sänger och sova av sig feber och förkylning där istället  =)
Go natt!

Take Care!


En inte så fullt bra dag

Idag skulle jag egentligen behövt både plugga och vart ute hos hästen bland annat. Men mår inte på topp idag så har tillbringat hela förmiddagen i soffan framför tv:n. Får väl se om jag kan orka pallra mig upp från soffan sen och knäppa några bilder på något och göra bloggen lite roligare liksom. men men.. .  Nej nu ska jag åter rikta uppmärksamheten mot tv:n. Jag återkommer senare ;P

Take Care!


SjuttondeJanuari

Nehe, det börjar väl bli dags att gå o lägga sig.  Jag är en sådan som inte klara av att vara uppe hela nätterna xD det går inte. Har suttit och kollat en stund på skor. Höga klackar, fina färger och modeller. Sommarskor ungefär =) Enda grejen med alla höga fina högklackade skor är väl att jag blir som ett höghus ungefär xD men äch! ibland får man ta det xD

Imorgon blir det att försöka va ute en stund med hästen och sådär =) Även fortsätta städa på mitt rum står på schemat =)
Ha en fortsatt bra lördagskväll alla nattramlare xD

Take Care!


Trött...

Dåligt på skrivfronten idag. Men kom hem för bara en liten stund sen faktiskt.. Mötet gick bra fast de tog lång tid. Men men. Nu är man bara allmänt hypertrött och sådär.

Men men. ikväll blir det en lugn kväll framför körslaget med mamma och katten xD  Han är typ översocial och ligger och kurrar mitt i soffan =)

Detta blev verkligen världens tråkigaste inlägg xD men kanske kan komma på något roligare, något senare ;P

Take Care!


God natt, ungefär

Nästan hela Let´s dance är avklarat nu då. Tyckte att de allra flesta var riktigt duktiga. För att inte tränat mer än dom gjort menar jag. Jag hade då aldrig vågat.  Det är  riktigt roligt att se alla fina klänningar och fina frisyrer. Som synörd som man är så är det ju alltid kul med inspiration av klänningar och samma sak med frisyrerna med tanke på att jag går frisör xD

Nu är det dags att sova. Behövs! imon blir det möte blandannat.  Får väl se när och om jag hinner skriva något :O
God natt!

Take Care!


Just nu..

Ätit tacos för en liten stund sen. Det var verkligen länge sedan. OCh så känns det som att jag skriver att jag äter hela  tiden :S haha Snart blir det att flytta ner datorn till den andra tv:n och se på Let´s dance då da = )

Har lite samveteskval också om jag ska måla naglarna röda eller svarta. Hm...

Har även märkt att jag typ bara har sommarbilder på datorn :S Så om de är någon som tittar så får ni lida er igenom att se nån sommarbild nu och då ;P I allafall tills jag knäppt lite nya bilder =)
Här är iallafall ännu en bild från sommaren.


Foto:
jag

Take Care!

SextondeJanuari

Sitter för tillfället o ser på Top Model. Och äter en och annan chokladkola. Sådana man gör till julen. Våra har stått i kylen hela julen och har inte börjats äta förrän nu =)  Men men, det är ju inte negativt att ha lite sådant i lager xD

Denna dagen har varit sjukt mycker lugnare än gårdagen. Började med Frisörlektion. Blev att fortsätta med kamningarna. Sedan var det även handel, lunch och sist svenska. Efter skolan var det sånglektion. Roligt =)

Kvällen får väl bestå av Let´s dance och att måla naglarna tror jag =) Intressant? nej kanske inte. men dock väldigt sant xD

Take Care!


FemtondeJanuari

Ännu en kväll och imorgon är det ännu en dag i skolan. En dag till med mörker på morgonen, en dag till utan sovmorgon, en dag till att åka i en fullproppad buss. Eller man kan ju också se det som en dag till att försöka komma längre på frisörlektionen, en dag till att sätta upp nya mål, en dag till med alla goa människor i klassen =) Så att missa dendära sovmorgonen gör inte så värst mycket, fastän det hade varit skönt med den. Okej, detta hade jag aldrig sagt när pappa säger till mig att gå upp halv sex. Men nu är inte klockan halv sex. Utan lite över halv tio. Så jag tänkte minsann gå och lägga mig. =) 
                                
Take Care!


Idag...

Idag är en sådan där dag man önskar att det var lite varmare ute. Eller åtminstone lite ljusare på morgonen. Var man inte redan sömnig innan man gick utanför ytterdörren blir man det om inte annat. Men men. . .

Dagen började med datakunskap. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det än. Det är en aning för tidigt att säga efter en lektion tycker jag. Men om inte den lektionen tas på större allvar än idag så vet jag inte :S då känns den en aning onödig xD och internahårddiskar och externahårddiskar intresserar mig inte ett dugg. Huvudsaken är ju att datorn funkar och att man slipper bry sig mer om det sen xD  Efter den lektionen så vart det svenska. Planering eller tja... En brainstorm lista på tavlan iallafall. Så vi ska vara med o välja vad vi vill jobba med. Sedan bar det direkt av till tandläkaren. Var inte riktigt lika farligt som jag hade trott. Det var mest prat och ifyllnad av något papper.. Ser liiite mindre fram emot att behöva dra ut lite tänder. Men det är ju inte dagens bekymmer direkt. Och att det behövs ju ändå göras så.  =)

Sedan tillbaka till skolan och ha mattelektion. Skrattanfall tillhör nästan alla mattelektionerna. =) Härligt.  Oh! nu kom min snälla lilla mamma med valnötter = )  mums. :D det är gott, fastän det ser ut som små hjärnor =D  


Lite sommarvärme tack?

Foto : av mig


Take Care!


Kvällsinlägg

Ännu en gång är det snart dags att dra sig mot sängen.. Det känns som att de är det enda som syns här än så länge.. när jag tänker sova :S udda men sannt. xD men när det är skola och sådär så måste man ju sova mycket för att orka I guess. =) 

Men ändå, imorgon.. Tandläkaren.. Får väl se vad dem säger. Börjar bli en aning nervös faktiskt. Det är pratet om tandställning imorgon. =/ oj oj ... och hur många tänder som måste ut.. Det löser väl sig säkert. Får se hur det blir helt enkelt.. SKa försöka sova nu och inte drömma om massa tandtroll o sånt nu då xD

Take Care!

. . .

Snart dags att röra sig in mot skolan igen då. Föräldramöte som vi fått den stora äran att va med på. Ungefär. Nej men det kan nog bli intressant för det är en del saker oklara där om just de som de ska pratas om.  Så nu blire att kasta i sig lite mat innan man hoppar in i bilen. Skrivs det inte mer här idag så förmodligen imorgon =)

Take Care!


Skrattatack

Ja så kan man beskriva denna eftermiddan. Eller, njaa.. Hela dagen faktiskt. Härligt =) Fastän magmusklerna jobbar och visar att dom faktiskt finns där xD 

Skolan gick väl mest ut på att kamma. Och springa o leta nya dockor i dockrummet. Min va lite flint i pannan typ :S stackarn. . . Men det gick bra tillslut :O förvånansvärt nog xD Eftersom dagen var väldans kort idag så promenerade jag och en klasskompis (Skrattbomben Natta) hem. Vi har typ sjungt bort eftermiddagen. Och skrattat då da. Nu ska vi kika på en riktigt rolig kortfilm! :D 

Have a nice daaaaay ;D


Time to go

Nej nu tänkte jag krypa ner i min säng och sova tills det är dags att gå upp halv sex.  Ingen lång dag imorgon så de blir nog ganska lugnt ändå =)

Bye bye

Kvällsfika

Vad passar bättre till kvällen än äppelpaj med glass och en stor kopp med grönt te? Inte mkt =)   Skulle väl tippa på att jag är en typisk fika person... Det bara är så. Men så länge man inte lider av det så xD 


                             Denna bilden får mig att tänka tillbaka till sommarn. För hur gott är det inte med 
                             frukt och glass?  ; )
                            Bild, tagen av mig.
                            Foto: jag


TrettondeJanuari

Jag tror jag börjar förstå hur detta funkar nu. Kanske inte med bilder, men det löser sig väl sen.

Jaja, dagen då. Skola. Jag måste nog gå i en av de gladaste klasserna i Sverige eller nåt. Jag har nog aldrig mött så många  härliga, knasiga och helt underbara människor på samma ställe. Uch så mycket man skrattar under en skoldag. Helt udda. Men trots allt, väldans roligt. =)

O nu sitter man då här framför datan, samtidigt som Top Model 10 går på tv. En helt toppen eftermiddag med andra ord =) 

Time to sleep..

Nej, nu tänkte jag  gå o lägga mig...     Att väckarklockan ringer halv sex imoron bitti lockat ju inte speciellt. Men men. Sängen kallar.. .

Tjingeling

Hmmm.....

Jaha, det tar väl en stund att fatta hur man gör... Antar jag... Men man måster  ju börja någonstans =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0