24 September 2009

Klippte gradering idag. Typ horisontellt bakåt. Jättesvårt :O Känns inte riktigt som jag knäckt koden riktigt än. Förra veckan klipptes det ju nåt liknande, fast diagonalt framåt. Där kändes det som ´jag förstod vad jag skulle göra. Aa inte första gången den klipptes. Men andra så va det som att se det med nya ögon och allt föll på plats.

Idag färgades även min lilla mamma. Blev mer åt det röda hållet. Fast inte jätterött ändå. kan kolla om hon kan tänka sig att ställa upp på en bild närjag klippt till det i helgen med. =) Även mormor blev klippt idag.

Nu väntar sängen.

Take Care!

23 September 2009

Skola, ridning, duscha, idol och nu, sova.

Dagen idag har bara kännts oändligt lång. som att den varit enda sen i måndags eller något liknanade. ID korten eller vad de nu är togs idag, enskilda korten då. Kan väl tänka mig att de inte blev bra. Som vanligt xD Platsar man inte på korten borde man slippa tycker jag :D XD

Ridningen gick bra, fick prova ett annat bett på min lilla häst. Hon gick mycket bättre med det faktiskt.

Imorgon blir det skola från 07.55 till 16.10 eller något sådant. Sedan sång, sedan klippa mormor.

Nu väntar sängen. God natt! :D

Take Care!

18 September, 2009

Fortfarande inte riktigt frisk och det spänner något fruktansvärt i tänderna. Var hos tandläkaren igår och de fixade med tandställningen. Smärta. Iallafall.

Igår klippte vi på lektionen med. Kändes så fruktansvärt skönt att jag äntligen fattade. Förstod hur man skulle hålla passén och allt de där för att få rätt effekt på håret. Det är ju SÅ mycket svårare än vad man tror. Första gången vi skulle klippa enligt de klippsättet, alltså innan i veckan förstod jag verkligen ingenting. Så igår gjorde jag om alla indelningar och började om. Tur det. Klarade lektionen till och med utan att bli arg, irriterad och få yttligare ett argt utbrott och klagat för Natta hur fel allt gick. xD Haha. nej hon har det minsann inte lätt den människan kan jag väl säga.

Idag spänner det fortfarande något fruktansvärt i tänderna, om inte värre än i går. Men ska snart ta mig ut till hästen och rida en runda. Härligt. Senare ikäll kommer även Cicci en sväng. Trevligt.

Imorgon blir det till attgå upp rysligt tidigt. 5 ringer klockan. Strax efter de beger vi oss ner mot kristianstad hållet och mamma och jag ska sitta som domaresekreterare hela dagen. Med andra ord, över varma kläder behövs. Jag ska minsann ha vinterjackan med mig. Frusen som man är. mössa låter inte heller fel. xD   Det har ju blivit så fruktansvärt kallt ute. Speciellt på morgonen. Man tror ju att fingrarna ska bli till istappar den lilla lilla stunden som jag behöver vänta på bussen. Uch! Nej, tumvantarna ska nog snart plockas fram minsann.

Take Care!

11 September 2009

Affro-peruken blev minsann färdig idag på den estetiska verksamheten. Ehm, ja. Stiligt eller inte kan väl diskuteras.

Tänkte nog minsann uppsöka sängen. Är så fruktansvärt trött. Helgen blir väl fullspäckad. Måste sova..

Take care!


nya skor


Nya skor från Nelly.com .  13 centimeters klack och hur fina som hellst.


Take Care!

Sjuk

Sjuk...  Feber, hosta, nysningar, halsont, huvudvärk. 
Låter lite som en misshandlar smurf. Nja inte riktigt men nästan. 
Legat i soffan med sackosäcken som ryggstöd och med täcket över mig de två senaste dagarna i stort sätt. Sett på tv och läst den sista twilightboken. Kommit ungefär halvvägs.
Ska nog krypa i sängs nu. Sova bort den här nedrans sjukan -.- Har ju inte tid med den egentligen.


Take Care!

Söndag, 5 September

En stund av förmiddagen tillbringades ute hos hästen och runt tolv dök Jonnorna upp =) Dags för ännu en fotodag. Detta är början på en väldigt trevlig tradition tycker jag minsann =) Skulle vara kul om de andra som de va tänkt skulle vara med kan vara med nästa gång =)

Iallafall, efter sminkning, hårfixning och en stunds funderande över klädval hade vi även vädret på vår sida ett tag. Så vi började med att vandra ner till bryggan. Där togs det en hel del bilder =) Vissa tillochmed rätt bra xD Efter det började vi gå mot badplatsen. Då överaskade regnet oss så vi gick hem igen istället. Då blev det fika med bullar och glasstårta. Gottigt :D  Strax efter det fortsatte fotning inomhus.  En riktigt trevlig dag minsann =)
Här kommer några smakprov av bilderna som togs idag.

Nu väntar sängen.
Take Care! 


Fredag, 4 September

Veckan som gått kan sammanfattas med ett ord. Stress. Vaknade med huvudvärk i måndags och den har hållt i sig hela veckan. Denna veckan som kommer ska jag se till är mycket mer planerad. Ska planera in NÄR jag ska jobba tillexempel. Försöka att inte skjuta upp sakerna som behövs göras, utan ta tag i dem direkt så man blir av med dem. Förtillfället är jag så fruktansvärt trött så jag funderar allvarligt på att krypa ner i sängen snart.

Skola idag iallafall, lång dag. Började med Matte B, sedan samhällskunskap, svenska, håltimme, estetisk verksamhet. De första två var väl mest bara dryga. Svenskan är lite intressant ändå. Och på bilden påbörjade vi våra peruker vi ska göra. Med hjälp av hönsnät, trådar, garn, tyg och papper typ. Inte det lättaste och resultatet återstår att se. Har inte för höga förhoppningar om att de blir bra precis. Haha.

Imorgon så ska jag försöka löslongera hästen innan jag beger mig in mot stan. Blir förmodligen en liten fotostund med några tjejer från klassen. Trevligt tycker jag.  Hoppas bara på bra väder med.  Blir ju roligare då.

Nej, nu kallar sängen. ska försöka bli duktigare på att uppdatera med..

Take Care!

RSS 2.0