Sjuk

Suck.. Detta suger! Fruktansvärt mycket! Det är inte kul längre. Jag vill bara vakna, frisk, glad och pigg. Redo att prestera och visa vad jag egentligen kan.. suck..

trött, smärta, kinkig.

Jag är trött, har ont i magen, huvudet, ögonen svider. Ja, småkinkig helt enkelt. Haha. Men men. vad gör man liksom.

Anyway! Idag. Skola. En hudterapeft var och pratade om huden och sådär. Intressant. Efter det fortsatte vi med frisörlektion. Alla skulle prova på tvinning. Ingen var speciellt pepp på det. Alla var nog snarare halvt depp och sega. Sist engelska. Läsa en bok, svara på frågor, se en filmsnutt. Sedan blev det att gå i MOTVIND i halvt snöstorm bort till bussen. Inte najs! inte ett dugg. men men... väl hemma har jag mest bara pluggat lite naturkunskap och sådär.

Imorgon är det dags att klippa finish igen på lillebror. Lite nervös faktiskt. Det var ju väldigt svårt sist. Men hoppas att det går bättre och får väl göra mitt bästa. Ska nog snart sova faktiskt. Tänker sova bort mitt magonda och huvudvärk eller nåt.

Take Care!

23 Januari 2010

Jag måste nog vara en av jordens segaste människor. Nästan iallafall. Denna veckan kan jag iallafall skylla på att jag inte mått bra. Haft ont i magen, mått illa och huvudvärk. Det är väl nån skit som går nu med tanke på att många mått lika dant.

Har precis varit ute och tittat till hästarna. De låg ner och sov i snön nästan allihopa. Bara en av fyra stod fortfarande och åt. Riktigt kallt ute, tur att de inte blåser bara. Hade blivit rätt mycket kallare då med den klarblåa himmelen med.

Senare ska jag slänga ihop någon form av cheesecake. Tror det blir i portionsförpackning om man säger så. Gott! Bilder kommer. Man får passa på nu i helgen för måndag börjar "smalveckan". Nej det är inte så allvarligt som det låter. Det är bara för skojs skull och för att se hur pass mycket nyttig mat som faktiskt är god och bra för en att äta. Det har absolut inget att göra med att gå ner i vikt och sånt. Absolut inte! Utan bara av ren nyfikenhet.

Nej nu ska jag nog sätta mig och spela lite piano eller något en stund innan huvudvärken slår till igen.

Take Care!

14 Januari 2010

Fredag imorgon då. En hel vecka i skolan har gått. Igår färgade vi fransarna i skolan. Nästa vecka blir det färgning och plockning av brynen. spännande. Dock är väl smärta lite mindre trevligt men xD På lördag blir det lite jobb och sedan kommer nog Natta och Jonna. Då blir det mat, fika och massa snack. Trevlans! :D på söndagen kommer kanske även den andra Jonnan. då blir det foto! :D Skoj!

Nej nu ska jag nog uppsöka sängen. Huvudvärk och sådär.
Take care!

dettainläggetsuger

seg på att skriva . svar ja.  Haft praktik hela veckan och haft riktigt roligt! Även ätit fondue med mina flickor. hoppas att jag får tag  i bilderna så jag kan slänga upp dem.

Det betyder verkligen mycket för mig att ha såna goa vänner som dem.

Take Care!

1 Januari 2010

Nytt år! Herrejössanes. Nyårsafton var i allafall trevlig. Vi firade med samma familj som alltid =) En trevlig liten tradition. Lägger upp bilder på maten och berättar mer om det imon kväll tror jag  = ) Efter att de åkt så idag runt 4 så har jag bara tagit det lugnt. Välbehövt! Lade en inpackning i håret och ansiktsmask i ansiktet. Såg ut som ett ufo men det får man väl ta. Haha. NAglarna är nymålade med. Gula blev dem denna gången.

Imorgon väntas jobb och kanske om jag har tur en sväng på stan med en viss Natta, som dessutom fyller 18 idag! hipp hipp hurra för henne :D 

Nej, nu ska jag nog börja dra mig mot sängen och uppdaterar imorgon istället. Ska minsann bli bättre på att skriva, lägga upp bilder och sådär. För min egen skull.

Take Care!


RSS 2.0