,,,

Så tyskland vann. Roligt kan jag tycka :D

idag har jag satt jag domarsekreterare  mönsterås hela dagen. blåst och regn om vartannat. Alldeles för mycket kläder på att för att vara maj. Mössa. Nu ska jag sova.

Go natt
take Care

21:55

Hovslagaren har varit här, naglarna är nymålade och strax blir det sängen. Imorgon står balfrisyrer på schemat. Och sånglektion. Det känns ungefär som jag inte sovit på en vecka. Vilket nästan är sant. Nej inte riktigt, men har kommit in i en period då jag inte sover så bra. Beror nog på all stress tror jag.

Nej, lite melodifestival till, sedan sängen.

Take Care!

stress

Det har varit alldeles för mycket nu. Sjukt mycket skola. Precis färdig med det som ska lämnas in i morgon och det har jag jobbat med hela kvällen i går. En bokgrej gjordes i måndags med oc idag har vi haft svenska. Hela dagen. sjukt.

Senare ska jag iväg med hästen på ridlektion. SEnt udag med. Imorgon kommer hovslagern. Körig vecka. Minst sagt.

Take Care!

go natt

Trött som en jag vet inte riktigt vad. Så blir nog att besöka sängen. Trött men inte sugen på att sova. Hmm..  Är en sådan som har svårt att somna. Brukar ta alldeles för lång tid och så börjar man lyssna på alla bilar som kör förbi, allaflugor och så vidare. Suck. haha

Take Care!

Lördag

Varit på konfirmation idag så. För en gångs skull va det tilloch med kul. De redovisade sitt grejs på ett kul sätt. Efter det var det mat hemma hos konfirmanden. Riktigt gott, massa frukter, ostar och så vidare. Och sedan blev det ett helt gäng med kakor.

Nu  blir det nog sommarkrysset eller vad de heter och bara ta de lugnt.

Take Care!

plugg.. plugg.. plugg.. plugg.. plugg..

Pluggar sönder.. Det går bra nu. Eller nej, det gör det inte.


Tröttis

Imorgon efter skolan blir det till att hämta hem lillhästen. Hon har varit på "uppfostringsanstalt" så ska bli skönt att få hem henne igen. Sedan blir det till att plugga sönder med samhällskunskap. Nu väntar sängen.

Take Care!

Önskeklänningar

Sarah Jersey Dress SEK 749, French Connection - NELLY.COM Rosie Dress SEK 229, Club L - NELLY.COM Kira Dress SEK 349, Vila - NELLY.COM

Tre Fruktansvärt snygga klänningar jag mer än gärna hade sprungit runt i! Skulle bäras till höga
klackar allesammans. Så klart, haha.  Ganska enkla, men ackså fina.
Från Nelly alla tre.


Take Care!


plugg pågår

Pluggar samhällskunskap. EU. Inte så intressant. Bara krångligt. Återkommer sen.

Take Care!

Päronproblem

Hårt päron + tandställning = ingen bra kombo. Även om päronet är i bitar är de fruktansvärt svårt att äta! Svenskan är iallafall färdig och nu ska jag sova. Minsann.

Take Care!


Tisdag

Hemkommen och väntar på pankakor! På kunspasset var det en avfärgning som stod på schemat. Intressant och reslutatet blev toppenbra! skönt! Efter maten väntar en del plugg. Tråkigt nog. Att de aldrig tar slut. Suck.

Take care!

Go kväll!

Målat om naglarna. Nu väntar sängen. Sovmorgon imorgon. följt av en lång skoldag. Kundpass blandannat. Sedan plugg. Vet inte vad jag ska ha på mig än. Morgondagens bekymmer. haha. Nej, nu sängen.

Take Care!

Mår inget...

... bra. This totally sucks.

Riktigt lugnt

Pluggat lite, tittar på massor med intervjuer med det absolut bästa bandet världen beskådat. Skrattat åt deras svar så det halvt värker i magen. haha. Lagt på hästen exemtäcket, slängt ihop en kladdkaka och nu blir det en kopp kaffe framför tv:n.

Take Care!

Morning

Första dagen på jag vet inte hur länge man kunnat sova ut. Vaknar annars vid mellan typ sju och åtta även om det är helg och ledigt. Var riktigt trött så de va skönt att få sova. Nu blir det lite plugg minsann. För lyx får man ju inte ha det ;P

Take Care!


lördag

Osminkad, myskläder, inga linser, nymålade naglar, micropopcorn, kaffe, glass, film. Like it.  En lugn dag. Rostat frallor i brödrosten, klippt mormor, ätit köttbullar och makaroner med alldeles för mycket ost på, popcorn doppade i pommeskrydda. Man får ha sådana här dagar. Underbart, slappt och halvsunkigt.

Take Care!

Väntar

Kul väder idag. Verkligen. Gråmulet. Bättre än igår kväll iallafall då vi både hade ösregn och åska! Fördrev då tiden med att spela kort och plockepinn med lillebror. Jag vann, även om jag inte ens förstod hur man gjorde på de nedrans kortspelet. Stark jobbat. Vi byggde även någonting med plockepinn pinnarna. Det slutade med hela vår lilla byggnad rullade iväg när vi skulle flytta på det. Vår humor? Yes sir. När åskan väl hade dragit över tittade vi på Avatar. Bra film, trots att jag sa vad som skulle hända innan de hände. Även att jag inte sett den innan eller läst om den. Någon slags talang kanske att veta helt sådär vad som ska hända. Haha

Nu väntar jag på att en vän ska höra av sig och pallra sig hit. Senare blir det iväg på ridlektion med hästen med.

Take Care! 


11 Maj

Lång dag. Lite läsning ute i solen. Kundpass. Plugga glosor. Inför melodifestivalen. Idag är jag trött. Väldigt trött. Nu blir det lite glosplugg till sedan sovdags tror jag minsann. Imorgon väntas att bli galet sminkad av Natta. Skönt att det sen är "helg".

Take Care!

Utan rubrik

Idag var mormor&morfar, farmor&farfar och farbror här och fikade. Firade pappa lite. God tårta. Kakmonster är mitt mellannamn. ungefär. Sedan har det blivit hemmalagad hamburgare och Virus i bataljonen.

Imorgon blir det att åka iväg på en konfirmation. Har inte en aning om vad jag ska ha på mig. inte ens en liten idé. För trött. För förkyld. För frusen. Men jag antar att mjukisbyxor går fetbort. Får väl se vad jag kan knåpa ihop.

Take Care!


fredag

Förkylningen driver mig till vansinne.. Hade sånglektion idag. Fick inte fram en ton. Fick även en stark rekomendation att jag inte skulle sjunga alls förrens halsen är bra. Tråk! Ingen sång gör mig rätt depp!

Tittar lite halvt på talang iallafall. Firat bästaste pappa med lite tårta och så med. Blir väl sängen om ett tag.

Take Care!

gaah!

Svenskan är inskickad. Äntligen! NU kan jag va ledig. Tummen upp för det!

3 Maj

Fortfarande dunderförkyld.. Detta suger.

Take Care!

Sjuk

Precis när man tror sig blivit av med förkylningen kommer den tillbaka. Uch! Näsan är täppt och jag kan knappt andas, huvudet är tungt och känns helt tjockt. Halsen är rasslig och hostan irriterande. Inte blir det bättre av att solen skiner ute. nepps.. Ska försöka plugga lite. Svenska inlämning på onsdag.

Take Care!


RSS 2.0