Monday

Idag är det en sådan där ledig måndag igen. Eller ja, ledig och ledig. Fart runt mest hela dagen iallafall. Men ändå. Var på jobbet igår där vi har lite hemligheter för oss och framför allt, förberedelser. Så himla roligt. Och jösses vad förvirrad man blir i börja av att det helt plötsligt var ljust en timme längre. Helt sjukt, och härligt.

Take Care!


Wanted


Ja nu är det ju snart påsk och allt det där. Snälla påskharen, denna vill jag gärna hitta i mitt påskägg..

från GinaTricot


Take Care!

Sunny saturday

Fy farao vad mycket det här härliga vädret gör för ens humör! Fantastiskt! Har iallafall varit en sväng i stan med lillebror. Han behövde uppdatera sin vårgarderob och såklart hjälper man till då! haha.

Nu ska jag snabbt slänga på mig lite andra kläder innan de blir middag hos mormor. Tillbaka senare ;)

Take care!

Don´t worry, be happy..

Hade jag haft en kalender så skulle jag satt en stor smileys över idag. Jag älskar när dagar blir sådär fantastiskt bra utan någon större anledning. Bra dag på jobbet, trevliga kunder, roliga saker. Solen sken in genom fönstret och på lunchen hann vi med årets första glass på torget. Med solbrillorna på. Såklart. När man känner hur solen verkligen värmer genom jeansen då vill man verkligen tro att våren är på väg med stormsteg.

Har väldigt många bollar i luften just precis nu, och det är egentligen då jag trivs som bäst. Mycket roliga saker som ska planeras och göras. Massvis av roliga spektakel.

Nej minsann, åter till alla tusen grejer. Diska, laga färdigt maten tills imorgon, tvätta håret, fixa min garderob som just nu håller på att spotta ut alla kläder över halva lägenheten och gulla lite med hamstrarna. Så jag har nog att göra en stund till innan det är dags att sova. Haha.

Take Care!

Love is a battlefield

Idag är en sådan dag som känns som att den har många fler timmar än vad den egentligen har. Hunnit med både lång frukost, promenad med lillebror, tvätta bilen och borstat hätarna med mera. Och ändå är klockan inte mer än halv åtta. Galet!

Igår blev det en roadtrip till ikea. Jag verkligen älskar ikea. Vi hittade massa fint till lägenheten. Så nu ska det våras där! Mysigt med nya gardiner, överkast och matchande ljus. Åååh.. Det kommer bli så fint!

Take Care!

Översocial - Javisst!

Haft finbesök av mamma och mormor. Det är väl härligt när man ringer och säger till dem : "Hej, idag har jag tråkigt. Kom och fika med mig och glöm inte att ta med er fika så fixar jag kaffe." Bara att visa folk vad skåpet ska stå. Inget konstigt med de. Nej, skämt åsido. 

För övrigt så har jag väldigt mycket tankar just nu. Om typ.. Allt. Inte som kan förkortas ner här lite kort och fint sådär då. Njae jag får nog skriva ihop något längre om jag ska kunna formulera mig.

Det bästa jag kommit på denna veckan måste nog vara att jag ska införskaffa mig en litet bok. En fin, lagom stor personlig bok. Där jag kan skriva ner alla små fina, tänkvärda, roliga, söta, hemska citat jag kommer över. Jag älskar citat och små meningsfulla texter. För man fastnar vid dem som stämmer in på ens egen verklighet just då. Så det är minsann planen!

Take Care!

God morgon!

Sitter i sängen, under täcket med en mugg jordgubbs te. Fint sätt att börja dagen på. Annars påbörjar vi en ny, ljus period i livet. Alltså, åter blondin. Ett riktigt ljushuvud. Haha.

Med tanke på att min garderob mer och mer ser ut som att den ska anfalla golvet vilken minut som hellst så får jag nog dricka upp mitt te och sedan ordna till den. Har man inget att göra så skaffar man sig saker att göra. Right?

Take Care!


Yesterday love was such an easy game to play

Hittade massa gamla klipp på datorn när en kompis och jag bara fjantar. Så har suttit och gapskrattat de senaste 20 minutrarna istället för att ta tag i disken som jag borde. Nej blir nog lite mer kaffe och lyssna klart på detta innan jag orkar att ens försöka ta mig fram till diskberget!

Take care!

Yesterday love was such an easy game to play

Hittade massa gamla klipp på datorn när en kompis och jag bara fjantar. Så har suttit och gapskrattat de senaste 20 minutrarna istället för att ta tag i disken som jag borde. Nej blir nog lite mer kaffe och lyssna klart på detta innan jag orkar att ens försöka ta mig fram till diskberget!

Take care!

What doesn´t kill you makes you stronger

Då var det bestämt. Jag ska bli blond. Igen. Om håret håller vill säga. Men det ska det väl göra. Klippas ska det också. Jag är redo för en förändring. Och jag tror verkligen jag behöver det.

Det är egentligen lite lustigt. Varje gång man gör en drastisk förändring med håret känns det som att man får lite av en nystart. För det finns alltid massor av människor som inte riktigt känner igen en då. Man blir liksom lite ny. Och just nu behöver jag verkligen en nystart. Så , så får det bli! ;)

Take Care!

Sjuk

Hatar förkylningar. Något så fruktansvärt. När det känns som man svalt typ ett gäng spikar och att någon har ett krampaktigt grepp runt ens lungor samtidigt som man typ blivit överkörd av ett tåg. Då är man inte så himla pigg faktiskt. Så ska hoppa in i duschen och sedan ta en stor kopp te och sova tidigt. Kan verkligen behövas. Imorgon väntar jobb. Och jag hoppas för allt i världen att det blir lite sol också. Klart slut.

Take Care!

Beslutsångest!

Har drabbats av någon så fuktansvärd beslutsångest. Märkligt. Jag är annars den som alltid ligger steget före och vet precis vad jag tycker eller hur jag vill ha det. Jag pratar givetvis om mitt hår.

Förtillfället är jag inne i en sådan där period att jag inte tycker jag passar i något speciellt och vet inte riktigt vad jag är sugen på. Vilket är väldigt olikt mig. Har väl haft ungefär alla hårfärger man kan tänka sig. Allt från mörkt, till rött, till aprikos, till blont, till typ vitt, till kopprigt till. .. ja. Så fortsätter det ja..

Gaah... Vilka ilandsproblem då. Klippa av en bit ska jag iallafall. frågan är om de ska bli kopprigare, rödare, mörkare eller bara ljusare... Hmm....

Take Care!

RSS 2.0