Tisdag

Dålig på att blogga var bara förnamnet. Nej men helt ärligt har jag känt att det inte funnits mycket att skriva om.  Men iallafall idag så vandrade jag, Cicci och Ebba ut till dragsö i värmen. Det var dags för minigolf minsann. Det började ganska bra. Inte så många slag, hole in one och så. Men det tog inte lång tid tills det stupade totalt. xD Jag och spel och så vidare går inte  ihop. Har aldrig tur i sådant. Men men, nu vet jag ju iallafall liite hur jag ska göra till nästa gång. Nog för att jag kommer att komma sist då med men xD Det gör inte så mycket. ;)  

Iallafall så vann Cicci, Ebba kom ett poäng efter. Jag kom faktiskt bara 4 poäng efter. Inte SÅ farligt ändå kan jag tycka. Man borde ju ha mest poäng. Det ska man ju alltid annars. Right?  haha.  Efter minigolfen skulle ebba och cicci doppa sig i vattnet. Inte jag, det var lite väl kallt tycker jag. xD Haha. Men de doppade sig iallafall och sedan blev det glass. gottigt. Sedan kom ciccis mamma och var så snäll och körde hem oss =) Har lyckats få fler sträck på ryggen typ, kommer bli randig I guess. 

Igår var det jag som fick stå för maten. Det bjöds på grillad lax + tomat i folieknyten. Till det blev det pastasallad och baguetter med vitlökssmör. Gott faktiskt.




Nej. nu måste jag skynda iväg. Ska iväg med hästen.

Take Care!

Lördag

Blev en svänf till Nostalgia idag. Massvis med bilar. Vissa väldigt fina, vissa mindre fina.  Mina favoriter är ju bubblorna. Så nedrans söta bilar.  Har alltid sagt att det är en sådan jag vill ha när jag tagit körkort. Men börjar mer och mer överväga att en new beetle. Så söta!   mmm...

Nog med bilprat.  Iallafall när jag kom hem märkte jag att solen tydligen tagit när man gått runt där i brunnsparken. Vänstra armen var prickig. Fryser ju ofta så oftast har jag ju någon slags tjocktröja eller kofta. Men inte idag. Har även en stor rand från det röda som bli vitt där t-shirten varit. Fint inte. Men men. får väl försöka sola bort den i  veckan.  Men men.

Nu går typ nån göta kanal grej på tv. får väl försöka se lite på den kanske.

Take Care!

Torsdag

Även denna dagen börjar gå mot sitt slut nu. Är fullkomligt dunder trött. Nästan. Sprungit runt på stan med lilla cicci idag. Eller, lilla och lilla. Hon är ju dock en aningens äldre än mig. Haha. Nejdå. Men sjukt kul var det. Inte förvånad =) Och med samma fart som vanligt så var vi färdiga i stan relativt fort. Så vi gick för att äta lunch uppe på Åhlens. Godare kycklingsallad får man leta efter. Cicci skulle äta någon buffé bestående av en hel del olika saker. Så hon lassade på ett berg mat på tallriken och åt, och åt, och åt. jag satt där och försökte få i mig min sallad. Cicci springer och hämtar mer mat. Ett litet berg med potatisgratäng och kyckling. Hon äter upp nästan allt.  Jag sitter där proppmätt efter att ha ätit lite mer än hälften. Det var liksom en ganska stor sallad ändå. cicci sitter där och tittar på mig tallrik. Sedan äter hon upp en del av det med. Inte nog med det. Sedan hämtar hon vattenmelon.

Vad jag skrattade. Till saken tillhör att cicci är en väldigt tunn och smal liten människa. Och det är ett under att hon får i sig så mycket mat. Har ingen aning vart hon gör av det . xD  iallafall. Efter det så sprang jag och köpte en väska faktiskt. Bild kommer kanske imorgon om jag minns det. =)  Sen tog vi bussen hem. Vägen från bussen och hem gick vi barfota och sjöng. Precis som när man var mindre. Härligt. =)

Hemma blev det äppelpaj, glass och kaffe. Även en aningens sims3 spelande blev det. haha =) Efter att cicci sedan åkt var det bara att gå ut till hästen och göra i ordning dem , lasta och åka iväg för ridlektion. Det gick väl relativt bra. På rätt väg iallafall..


Take Care!


Onsdag

Ännu en solig dag. Dock blåsig. Inte mycket sol för min del iallafall. Förmiddagen gick åt till att jobba. Sedan handla med mamma, klippa mormor och hjälpa till hemma. Mammas gäster kommer om mindre än en halv timme så. Massa Mary Kay damer. De ska grilla och lite sådär. 
 
Min lillebror hade vart och klippt sig idag. Nej jag fick inte klippa honom denna gången för han ville ha det kort. Riktigt kort. Jag kunde inte låta bli att småfnittra lite åt honom sen. Han påminner lite om Abe Simpson (farfarn i simpsons). Alltså när man får se tillbaka blickar från när han var yngre. Haha xD inte är det jämnt heller. Polisongerna är helt ojämna och inte är det en rak linje i nacken. Hihi. Så kan det gå!

Imorgon blir det till att träffa Cicci var tanken. = )  En runda på stan kanske. Kanske glass på glassiären eller jordgubbar i parken. Hmm.. Trevligt kommer det bli iallafall = ) På kvällen sedan blir det ridlektion. Hoppas med andra ord på toppen väder imorgon med. =)

Förresten känner jag mig lite som en nörd idag, med både glasögon och tandställning. Men äsch. vad gör det om hundra år?

Take Care!

Tisdag

Väckte Natta runt kvart över sju i ren panik. Trodde vi hade försovit oss. Vilket vi inte hade. Vi skulle egentligen inte blivit väckta förrän vid åtta.  Men de där 45 minutrarna behövdes nog extra till att göra sig iordning iallafall.

När alla var färdiga hoppade jag, mamma, lillebror, mormor och Natta in i bilen och begav oss mot Tingsryd. Ett nytt täcke till hästen hittades iallafall. Alltid något.  = )  På vägen hem lämnade vi av Natta hemma hos sig med. Haha xD stackarn har fått några slags bett på foten = / uch uch. såg inte SÅ kul ut.

Och för att jag själv någonsin ska komma ihåg vad jag har för kläder på mig xD
Linne, skjorta : Gina tricot.  kjol: cubus.





Take Care!

Sammanfattning i bilder

Bildbombning från de senaste dagarna. Har äntligen plockat in bilderna på datan så.  Here we go:


Midsommaraftons fika


Lunch på en klippa igår


Kvällsmat på samma klippa fast idag.

Sjögräs konst eller nåt = )



Ganska fin utkik va ? :D


Detta är väl delar av de senaste dagarna. Har även gjort ett försök till att få en solbränna. Utan större resultat. men ändå = )

Take Care!

Hos Natta

Sitter hemma hos Natta. inte helt ovanligt kanske.  = )

Befunnit mig på sjön större delen av dagen. Vart ute med den nya båten. Big surprice + dagens nyheter! jag har haft shorts. det händer verkligen inte ofta. och inte på länge kommer det hända heller. Så nedrans kallt. Men kul iallafall. Vart en sväng runt farmor&farfars sommarstuga blev det med. det är allt bra fint där. Lunch på klipporna =) Trevligt.

Ja, nu sitter man i allafall hemma hos Natta. Kul som vanligt. Nördigt. Som vanligt.  Nej =) skriver mer imon när det finns bilder med. Kameran ligger hemma. Såklart.!

Take Care!

Midsommar

Ja, glad midsommar får man väl säga. 

Min midsommar har tillbringats hemma. Mormor & morfar kom en sväng och åt. Nypotatis, grillat, potatissallad och så vidare. Gottigt =)   Till efterrätt blev det chokladkladdkaka med grädde, blåbär och hallon. Bild på den kommer i morgon.

Riktigt skönt att bara vara hemma, ta det lugnt. Ska nog minsann hoppa i sängs snart. Riktigt trött. Tråkigt kan tyckas. Men nej, jag trivs med det så.  = )


Hopppas att alla haft en trevlig midsommar! :D

Take Care!

lövmarknad

Naglarna är nymålade. Svarta. såklart.  Känns som att det är mer jag. Men men. Idag var det då lövmarknaden. En rätt stor grej här i lilla Karlskrona. Tyvärr var väl inte vädret på vår sida under hela förmiddagen. Kallt, ösregn och blåst.  Eftermiddagen blev väl något bättre iallafall. Hittade inte något speciellt kul på själva marknaden. Utan bara i de "vanliga" affärerna. Ett nytt svart nagellack och en jeansskjorta typ. Kan nog bli fint tror jag. 

Imorgon är det ju midsommar. Mormor & morfar tittar förbi och äter. Annars blir det lugnt. Skönt. Och till helgen om vädret blir bra så blir det kanske till att åka ut med båten :D Like it! 

Take Care!


Shopping i Kristianstad

Idag har jag befunnit mig i kristianstad. Shopping runda med mamma. En lyckad sådan. För vad gör en tjej lyckligare än skor? Inte överdrivet mycket. Och jag hittade väl vad som kan vara den perfekta skon. Haha nejj kanske inte. Men den är fin. Riktigt fin. Och hög. Så frågan är när man ska våga använda dem. Hög hus here I come! Äsh..  Orkar inte riktigt bry mig. Vad gör det någon gång ibland liksom. Annars får de väl stå lite fint på en hylla då. Någon lösning för sko problemet finns det alltid iallafall. Hittade även ett par jeans. Relativt fina dem med.  Roligt med shopping i en annan stad än sin egen. Även om det är samma affärer så är det ju inte samma utbud. Åh, cicci? När forsätter shopping turnén? :O Fått mersmak för detta nu eller vad man ska säga. Hihi







Erkänn ganska fina?

Take Care!

Tisdag

Tisdag idag. Gårdagen tillbringades med Cicci till och börja med. Hon dök upp här strax efter lunch och vi ville verkligen hitta på något. Och då vi pratat med Ebba att det kanske minsann var junikalaset. Vilket de såklart inte var. Det enda vi hittade om det på internet var att man hade grävt upp ekologisk potatis istället. Det gör inte så mycket att vi missade det i så fall. Dessutom så gick inte filmen vi ville se på bio. Och vi kände inte riktigt för att åka till kalmar för att gå på bio.

Istället beslutade vi oss för att åka in till stan och hyra lite filmer. Så vi åkte från mig in till stan på moped. Vi höll på att hamna på stora vägen, körde fel lite grann och fick tänka både en och två gånger efter vilken väg som var smartast att ta. Tillslut kom vi iallafall in till stan och parkerade för att gå in och hyra film. Cicci stegade in och fram till han i kassan och frågade ifall hon fick hyra film fast hon inte var 18. När vi med hjälp av Ebba över telefon  valt tre filmer så kunde inte Cicci komma på varken personnummer eller mobilnummer. Hysteriskt roligt. Uch vad jag skrattade.

Efter det körde vi till 4 mataffärer. 2 utan att hitta det vi letade efter. eller jo, med de hade ingen våg så då struntade vi i det. Virrade runt på City gross. Skämde nog ut oss lita grann där. Haha, men vad gör det. Åker man runt med mysbyxor, tjocktröja, uppsatt hår, knappt sminkad med ljusblå strumpor och ljusgula skor känns det som att det inte spelar någon större roll. Den matchningen var ju inte så snygg precis kanske. Men, vem bryr sig =)

Senare kom även Ebba och det blev film maraton. 3 Riktiga tjejfilmer. Så roligt. Har verkligen saknat er. Och att bara kunna tramsa runt. Denna sommaren ska bli annorlunda. Denna sommaren ska bli bra. Denna sommaren ska bli lite mer som det var förut?

Nu ska jag springa ut och plocka in sadlar och träns i bilen och sådär . Ridning ikväll.

Take Care!


Lördag

Igår var då Jonna, Jonna och Tesse här. Foto stod på schemat. Och en hel del bilder blev det. Riktigt sjukt kul var det och vi var väl överens om att det måste göras snart igen :D XD Hihi Vissa bilder blev helt knas, vissa charmigt oförberedda och vissa riktigt bra. =)   
 
Idag har inte hänt så mycket. Är allmänt trött bara så om en liten stund blir det nog att hoppa i sängs.

Take Care!

Torsdag

Idag åkte mamma och pappa för att hämta hem vår båt. Vi hoppas väl att denna funkar bättre än den förra vi hade. Motorn började helt plösligt ryka under baksätet i den. Inte så bra kanske. Nej men denna blirnog bra.

Eftersom de åkte så tidigt för att de tog ett tag att köra så var jag vaken redan lite i sju. Hela förmiddagen har jag varit hos mormor & morfar. Bakat, ätit lunch och gosat med deras lilla hund. Hon är så söt så det är inte sannt.  =)

Imorgon blir det att fota några goa tjejer från klassen :D  Sedan även grillning. Blir kul  = ) Hoppas bara på bra väder med. Annars gör vi väl det bästa av situationen iallafall :D

Take Care!


Onsdag, 10 Juni

Har varit på oehört bra humör hela dagen idag. Man nästan bubblar av glädje så orden man försöker få fram bara blir en enda röra. Här hemma skrattar de åt det. Kul att glädja någon =) Haha.

Forftfarande lite halvförkyld och inte helt hundra. Men vad gör det. Var inne och hämtade betygen idag. Jag är så nedrans nöjd. Inte högsta betyg på allt, absolut inte. Men jag har aldrig heller varit ett MVG barn. Jag är mer sådär medel. Inte bäst, inte sämst.  Det känns skönt ändå att veta att man nu kan slippa oroa sig iallafall i de ämnena mera. Nya ämnen kommer till hösten. Men först ska sommaren avnjutas.

Det var studenter överallt på skolan, och överallt på stan. Det är så roligt att se dem så lyckliga. Springa runt och skrika, fixa till sina studentmössor och rättta till håret.  Man vet att om två år så är det vår tur. Kan inte riktigt sätta mig in i känslan. Jag tror mest att jag kommer sakna klassen och alla goa klasskompisar. Visst är det alltid skönt att kunna känna "frihet". Men då leder den friheten till jobb. Hmm... Kluven till det dära. 

Nej. Först fokus på detta sommarlovet.

Take Care!

Tisdag

Första dagen på sommarlovet då solen faktiskt hittat fram. Typsikt nog är man ju sjuk.  Halvfebrig, huvudvärk och svårt att andas. Men det går säkert över snart, hoppas jag. Annars idag händer  ingenting. Dagen tillbringas framför tv:n. Härligt.

Take Care!

Fredag. Skolavslutning. Sommarlov. Tandställning.

Fredag, idag var sista dagen i skolan. Har sommarlov  nu. Skönt, Men på ett sätt en aningens sorgligt. När vi kommer tillbaka till skolan i höst fattas det en klasskamrat.  Siri, som hoppar av. Vi kommer sakna henne allihopa!

När vi kom till skolan var det avslutning i aulan. Några uppträdde, rektorn pratade och de flesta ville väl mest gå därifrån. Som vanligt på avslutningar. Efter aulan satt vi i klassrummet, åt tårta som vår mentor så snäll köpt. Hon visade ett "party-trick" som hon sa. De var faktiskt lite fräckt. Kanske måste provas någon gång. Haha. Sedan smet alla ner i matsalen. Drog ihop tre bord så alla skulle få plats. Relativt tjejig musik var igång och alla pratade, fnittrade och så vidare. Precis som vår klass är. Självklart var alla uppklädda, dagen till ära. De flesta hade klänning, klackar och tillfixat hår. Det drog väl en del blickar, men vad gör det?  Jag tycker om min klass, det gör nog de flesta i klassen med. De är nog bland de roligaste och snällaste människor jag träffat.

Nu ikväll är det egentligen klassfest. Eller ja, det är klassfest. Bara det att jag inte är där. Satte in tandställningen i överkäken i förgår. Gör ont som tusan och kan inte tugga. Kan bara äta sådant som kan sväljas helt eller drickas med sugrör. Får väl se hur länge det varar. Går väl över snart hoppas jag. Men kul är det inte, inte nu iallafall. Dessutom mår jag illa så fort jag äter och har ont i magen nästan hela tiden. *suck*  Har även feber. Men det går väl med över. Ska försöka ta det väldigt lugnt i helgen.

ska fortsätta se på talang nu.

Take Care!


Måndag, 1 Juni

Måndag, ny vecka, ny månad.
Smidigt att börja en ny månad med en måndag.

Solen har verkligen skinit hela dagen. Det har vart runt 30 grader varm framåt kvällen på altanen. Sommaren är kanske verkligen här? Eller på god väg iallafall.

Känns som om jag kanske , möjligen hinner färdigt med arbetsplanen i skolan ändå. Kanske , kanske. Eller jo, det ska gå. Tillslut. Snart sommarlov iallafall. Vi gillart!  Här hemma har jag stått ett antal timmar, försökt rulla tegelstenrullning. Svårt och inte bra blev det. Men jag gjorde det iallafall.

1 Juni avslutas med att blivit insparkad i en stor sten av mammas häst. Tur att jag är lång och hon liten så att hon som högst kom åt knäna.  Även en ordentlig spark mot foten, precis uder"knölen"  Allt verkar helt iallafall xD  MEn precis som att jag behövde mer smärta än den från munnen. Suck.

Take Care!


RSS 2.0