Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag.

Ledig måndag idag och imorgon väntar en ledig Tisdag! Något annat som också väntar är en allt annat än ren lägenhet.  Hur kommer det sig att det är så himla lätt att stöka ner men såå mycket jobbigare att plocka undan? Ja, ja.. Det blir ju fint sen iallafall. Och det finns inget bättre än att kunna gå o och lägga sig och veta att man möts av en ren och fräsch lägenhet när man vaknar dagen efter. Det är minsann fint det.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och snart krypa ner i sängen tror jag minsann.

Take Care! 

Hello Sunshine

Solsken gör en lite lyckligare!

Later!
Take care!


Spring

Idag verkade det som om våren hade hittat hit. När vi kom ut från gymmet i förmiddags möttes vi av världens härligaste väder. Solen sken och det var fruktansvärt härligt. Hoppas bara våren är här för att stanna nu då. Våren är bland det finaste jag vet.

Just nu vill jag bara ha riktig vår, kunna plocka fram alla höga klackar och solglasögon och sedan gå runt i solskenet med en kaffe i handen. Kunna ha vårjackor utan att frysa och kunna lämna alla tjocka vantar och halsdukar hemma. Ge mig vår?

Take Care!


I can't win, I can't reign. I will never win this game. Without you.

När man glömmer datorn hemma och sedan är i lägenheten en vecka blir det såhär. Tomt.  Men det är väl lite så den senaste veckan har känts. Tom. Av olika anledningar. Snön har dykt upp och jag försöker fylla dagarna med lite av varje. Igår besökte jag och några vänner Boda Borg. Och fy tusan vad kul det är! Det spelar ingen roll att man är ett gäng som är runt 20 år som springer runt. Tror vi hade roligare än de yngre som var där samtidigt! Haha.

Later!
Take Care!

RSS 2.0