Sjuk

Efer en galet trevlig helg i Örebro ligger jag nerbäddad i soffan. Sjuk. Vilket suger ordentligt mycket. Mest för att det är så tråkigt, jag vill ju jobba,va med mina vänner, träna och njuta av det fina vädret. Men nej det får tydligen vänta..

Take Care!

Dance the night away

Igår var vi ute och dansade hela natten, det känner man av lite i fötterna idag vill jag lova. Men roligt hade vi, tills vi helt plötsligt från ingenstans blev galet trötta och bestämde oss för att åka hem.

Denna veckan är ju kortvecka, alltå bara jobb Måndag, tisdag och onsdag. Så på torsdag smiter jag till Örebro och min fin fina vän Cicci, som är så otroligt saknad! Det ska bli så fruktansvärt roligt att både träffa henne igen och se hur hon har det i sin lägenhet. Men först har vi början av veckan att avverka.

Take Care!


Hej?

Och så var vi inne i Maj.. Jag är verkligen dålig på att vara inne här. Men jag har haft fullt upp, och massor av andra sätt att få uttrycka mig på. Vi har tillexempel haft en hårvisning på jobbet. Bland de roligaste jag har gjort! Verkligen. Jag bara älskar sådant. Sedan har dagarna bara liksom trillat förbi.

Ja vad har mer hänt.. Jo, vi spontanköpte två små dvärghamstrar. Albin & Theodor. De är bland de ljuvligaste små pälsbollar jag varit med om. Helt galna.

Imorgon ska jag möta upp Natta, springa en sväng på stan och sedan ut och slå klackarna i taket. Så därför får det nog allt bli en dusch och sedan sängen.


Take Care"

RSS 2.0