Living life inside a dream, time is changing everything

Jag gillar inte riktigt dagen man ställer om klockan. Blir trött på så konstiga tider då. haha jag tror jag varit trött sen 5 ungefär. Nyser som jag vet inte vad med. Tror jag beger mig mot sängen strax.

Har ändå hunnit med sjukt mycket idag känns det som. Övningskört bland annat. Vi har ställt ut hästsläpet i gräsmattan så jag kan öva lite på fickparkering. Ska nog fortsätta med det om jag hinner i morgon. Lika dant övat dragläge i vår uppfart. Det gick med bra. Kul.

Känns rätt sjukt att höstlovet är här nu. Inte för att det känns som om jag har någon ledig tid men ändå. Har saker att göra istortsätt varenda dag. Att bara sätta mig ner och andas en stund finns dock inte riktigt inplanerat. Får väl se om det hinns med. Nog för att det är kul att ha saker o göra, men någon gång kan det vara skönt att varva ner, bara träffa sina vänner eller familjen och bara va.

Nej, god kväll nu!
Take Care!


Varma mackor



Precis ätit varma mackor. (Dock defenitivt inte alla som är på bilden ) Varma mackor är så fruktansvärt gott, speciellt nu när hösten verkligen kommit. Riktigt gott om man har typ jordnötsmör och banan i. Låter kanske inte så gott, men jo, det är det. Haha = )

Take Care!


Söndag

Haft en hel del att göra hela dagen. Motionerade två hästar på förmiddagen, käkade lite lunch, varit och handlat med mamma och varit och hälsat på hos mormor. Nu är jag trött igen. haha. Därför parkerar jag en stund framför tvn.Andas lite typ. haha.

Later!
Take Care!

Go kväll

Tittar på Tre systrar och en mamma. Rolig film, men snart tror jag faktiskt jag går och lägger mig istället. Har haft ont i huvudet större delen av dagen så det är nog inte fel.

Ingen aning ännu vad som händer imorgon. Får väl se det. Bara man vaknar utvilad så. Haha.

Take Care!

Lördag

Däcken är tvättade och jag har övat på fickparkeringar. Gick faktiskt ganska bra. Bara att fortsätta träna. =) Nu ska jag fortsätta titta lite på tv och ta det lite lugnt.  =)

Jag känner mig inte alls gammal när jag skriver att jag rengjorde däcken till bilen. Absolut inte. haha. Eller jo.. typ en aning. Men tydiligen måste man göra sånt när man har bil. Oavsett hur gammal man är.  = )
 
Take Care!

Paus

Jag tar en paus från designen ett tag.

Det får se ur så här så länge. Tillfälligt. Jag ska ut och rengöra mina däck nu! Haha Det känns SÅÅÅ vuxet ;P

Later!
Take Care!

Ombyggnad pågår

Förändringar måste ju faktiskt ske då och då.  ;P

Take Care!


så kan det gå



Min klantiga lilla bästa vän Cicci öppnade i sin iver paketet liiiite för fort. Resultatet blev att det låg maränger över en stor bit av golvet. En Stämningshöjare. Ja visst!  = )

Take Care!


Trerätters minus ett


Till huvudrätt blev det pasta med kyckling och curry! I var det även banan och clementiner. Väldigt gott faktiskt. Jag kan väl inte säga så mycket annat då det är mitt påhitt. Haha.



Till efterrätt blev det chokladfondant med blåbär, hallon och vaniljglass. Och en liten chokladfigur då. Upplägget står cicci för. Riktigt gott var detta! Även om chokladfondanten var lite rinnig och nästan hade gått att äta med sugrör var den huuuuur god som helst! Verkligen galet god!

Så detta var vad vi satt och stoppa i oss unde gårdagen. Jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Så det är tur att man inte äter trerätters varje dag. Haha

Later!
Take Care!


Torsdag, Fredag.. tiden springer iväg

God morgon, hej och hallå. Har varit rätt off från datorn de senaste två dagarna. Inte ens hunnit att titta på den. Haha. I torsdags efter sången åkte jag hem, klistrade och pysslade ihop ett fotoalbum till en kompis som firades igår. Hon ska följa med och åka skidor. Människan har aldrig stått på ett par riktiga skidor i en riktigt riktig skidbacke. Så det kan bli kul = ) och det ska dokumenteras.

Slängde som sagt även ihop ett par menyer. Framöver dyker det upp tre tjejer från klassen och då blir det halv åtta hos mig på skoj. Förmodligen blir det på fredag.

Igår då. Skola tidigt och direkt efter skolan hoppade jag och Cicci på bussen för att åka hem till henne och börja förbereda. Det blev lite stressigt och hon fick sätta sin pojkvän i arbete med för att vi skulle hinna innan resten kom. Haha. Men det löste sig väl något bra iallafall. = )

Ska bara leta upp bilderna på maten så dyker den upp med! Dock inte förrätten för den glömde jag att fota. Haha.

Take Care!


I need something to sing about

Nu blir det sång för hela slanten. Skriver när jag kommer hem ;P



Take Care!


Mot skolan!

Nej minsann. Nu drar jag till skolan! Om någon lyckas kika in där så ha en bra dag! Haha.  =)

Take Care!

Detta händer inte

Tillåt mig att småle. Detta händer inte. Att jag skulle vara klar en timme innan jag behöver åka hemifrån. Hahaha. DET händer inte. Jag måste glömt något.

Nu sitter jag iallafall i köket och lyssnar på musiken till en låt jag måste kunna tills senare idag. Jag tror det går hyffsat bra. Men min röst är typ rasplig och lite förkyld. Inte bekvämt att sjunga då. Men men...

Nu kom jag på en sak jag måste göra! Hahaha

Later!
Take Care!


22:04

Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i sängs. Imorgon är det kundass. Sedan sång! Så det är dags att bege sig nu. Godnatt!

Take Care!

naglar




Precis målat naglarna. Ljust silvriga skulle man kunna säga med lite svarta prickar. Blev väl helt okej. Lite tråkigt kanske. Men det är en fin färg iallafall. =)

Take Care!

Onsdag!!

Hemma igen efter en dag på praktiken. Sjukt kul som vanligt = ) Jag trivs som fisken i vattnet. Jag älskar mitt framtida yrke =) haha. Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen måla naglarna =) I like.

Alltså de känns så jäkla sjukt att bara vara helt glad utan anledning =) haha  dessutom är det mitt ivecka så jag borde ju va onsdagsdeppig.  =) Men de  är jag inte :S sjukt =)  Nu ska jag dricka upp mitt kaffe =)

Take Care!

Praktik

Goooood morgon!

Praktik nu hela dagen lång. Jag gillart! Rätt galet kul faktiskt må jag säga. Smell ya later! Haha. När jag kommer hem framåt kvällen :D


Take Care!

Sov gott

Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i sängs. Det känns som en väldigt vettig idé faktiskt. Praktik imorgon. Då kan det vara bra idé att se någolunda fräsch ut iallafall.Haha. 


Äppelpajen gjorde dessutom så det nu kliar i munnen och halsen och halsen är typ.. Tjock och försvullnad. Men man får väl ta det kanske. Det var en god äppelpaj iallafall ;P

Godnatt
Take Care!

Äppelpaj!

Alla som älskar nygjord äppelpaj med vaniljsås räcker upp en hand : ) haha









Take Care!


En sockerbagare....

Baka baka liten kaka ;P Yes det är vad som står på schemat nu! Tillbaka till köket!

Take Care!

Fyrfotingar


Var som sagt ute hos hästarna. Tramsade runt bland fyrfotingarna. Var även ute och gick en sväng med mitt monster. Roligt. De är helt knäppa ibland. Sjukt kul. De tar tag i en halsduk i munnen, och typ försöker ta den. Man kan inte annat än skratta.




Två av våra små monster.

Take Care!


Ut

Nu beger jag mig ut till hästen en stund. Later!

Take Care!


Tillbaka från gymmet

Pecis varit på gymmet! Känns duktigt faktiskt. Egentligen skulle vi även haft ridlektion ikväll men den är inställd. Ska ut till hästarna en stund sen iallafall.

Nu har jag precis slängt i mig lite mat och tänkte ta det lugnt en stund innan jag börjar titta på körkortsteorin.

Take Care!


Bort, bort och iväg! :D

Nu ska jag strax springa ut i bilen. tänkte först och främst roffa åt mig bilyckeln och övningsköra. :D De är ju så sjukt kul att köra bil.


Här kommer dessutom en gammal bild bara för att det är så tråkigt helt utan bilder. Haha.

Ha en trevlig kväll för det tänker jag ha! = )

Take Care!


Måndag

Hemma och vänder ungefär. Ska byta om lite och sen om lte mindre än en och en halv timme ska vi bege oss iväg och fira en av mina bästa vänners födelsedag. Skolan var väl lite halv seg. Vi började titta på I taket lyser stjärnorna på svenskan. Har inte sett den innan så det var intressant.

Vi var även inne  i studion borta på en annan skola och tog massa bilder. Känner mig inte riktigt bekväm i att stå framför kameran. Trivs bättre bakom.

Kanske dags att börja rota i garderoben och sådär nu. Kanske hinner uppdatera en gång till innan vi drar.

Take Care!

Nu hade det vart fint att få åka hem =)

Nu skulle det varit rätt skönt att vara hemma.. Men nejdå. En lektion kvar. Haha.

Take Care!

I don´t care if Monday´s blue...

För här är det precis jättegrått. Ska snart bege mig in mot skolan. Ska bara dricka upp mitt kaffe först. Måndagar är rätt sega dagar i skolan. Inget jättekul ämne och mest bara segt liksom. Men men. Det får man väl ta antar jag. =) Kunde vart värre.

Nu på morgonen tror jag att vi skulle ta kort på varandra. Idag fastnar jag inte alls på bild känner jag. Det är bara en sån dag helt enkelt. Haha. Om inte annat så får väl de andra sig ett gott skratt när de ser bilderna kanske. Om jag inte lyckas få stå bakom kameran då. Haha. Där trivs jag.

Nej nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna.

Later!
Take Care!

Go kväll!

Imorgon har jag en härlig sovmorgon innan jag måste bege mig mot skolan. Imorgon fyller även en av mina bästa vänner arton. Men nu börjar det bli dags att gå och lägga sig. Jag är trött. Haha. Dessutom vet jag att jag inte kommer i säng nu iallafall även om jag säger det. Måste ju kamma igenom håret och allt sånt. Och helt plötsligt har ännu mer tid försvunnit. Haha. Aja. God natt.

Take Care!


Wanted


Sjukt snygg tröja från GinaTricot. Gillar färgen och formen. Perfekt nu när det är lite kallare ute.

Take Care!


Fett besviken

Jag är fett besviken. Tänker man åååh vad gott det hade varit med en bit paj efter maten. Nu när jag gjort vaniljsås och allt! Självklart har marängen på pajen börjat mögla. Fräscht! inte.  Uch vad sur jag blir. Ingen paj till mig. =(  Så nu hoppar jag in i duschen istället.

Take Care!!!

Hemma

Hekommen från IKEA för bara en liten stund sedan. Jag gillar Ikea. Mycket. Bara lulla runt och titta på allt. Det är fint. Speciellt nu när julsakerna börjar komma fram med. Mys! Nu ska vi väl snart käka lite tror jag sedan måste ja måla naglarna, tvätta håret och lite sånt.

Later!
Take Care!

Utflykt?

Blir nog till att åka på en liten utflykt med familjen idag. Förhoppningsvis. Måste verkligen sätta mig och plugga körkortsteori med. Får inte sega med det. Jag vill ju känna att jag kan fixa körkortet ungefär när jag fyller år. Inte ett halvår senare. Så får inte glömma det.

Nej nu måste jag förmodligen skynda vidare. haha

Take Care!


God natt

Nu ska jag nog bege mig mot sängen faktiskt. Jag är inte riktigt någon nattmänniska. Eftersom jag vaknar väldigt tidigt av mig själv är det bara idiotiskt att tvinga sig själv sitta uppe bara för att. Nej så jag hoppas på en god natts sömn utan massa konstiga drömmar, som jag hade natten tills idag. Minns dock knappt hälften men ändå.

Take Care!

Lördagslyx

Lite drygt att man inte har en enda bild på datorn. Haha. Får ändra på det imorgon. Gjorde en galet god paj. Lite omgjord sådär. Man kan ju inte följa ett recept het och hållet.

Det blev iallafall hallon&blåbärspaj med maräng på. Egentligen skulle de vart citronpaj. Men vi kände mer för hallon&blåbärspaj. Haha. Lördagslyx.

Snart har jag för mig att det började en film på tv som en vän rekomenderade. Får väl kika på vad det var kanske. =)

Take Care!


Ny dator

Sitter nu med min nya lite mindre dator i knät. Kunde inte låta bli liksom. Man vill ju inte bli utan dator. Haha. Nu ska jag titta runt lite och se riktigt hur den fungerar och vänja mig vid den.

Later!
Take Care!

Jag kan andas ut

Fick igång datorn idag. Men den gjorde inte ens ett försök till att funka igår. Nu ligger alla bilder räddade på ett USB. Jag kan andas ut. Haha. Men det blir ändå till att åka och kika på en ny dator sen. Det går inte att ha det såhär att den dör lite nu och då. No way..

Take Care!

Så inte okej!

Så jäkla arg. Arg, ledsen och förbannad. Min dator vägrar starta. Alla mina bilder finns på den jäkla grejen. Alla. Allt till skolan. Alla bilder jag fotat, alla bilder till portfoliet och alla skolarbeten. Allt. Och nu går den inte att starta. Såklart. Paniken kommer seriöst krypandes. Får jag inte igång den under hela kvällen kan jag ju säga att jag lätt börjar gråta. Jag behöver mycket av sakerna där på till skolan. F*ck....

Iallafall så tittar kanske Cicci förbi en sväng om jag har tur. Tittar lite på idol och så. Trevligt. Fick en så jädrans söt present av hennes lillasyster idag! Eller ja, genom Cicci. Jag vet egentligen inte varför. Men det var så sjukt sött. En liten döskalleflagga. Hon vet att jag älskar döskallar. Det gav åtminstone en smula lycka till denna dagen.

Om en stund får jag väl börja med maten med men nu får jag väl titta på ny dator. Inga roliga tusenlappar att slänga ut bara sådär faktiskt... Suck...
Tacke Care!

Saker ska bara fungera

Blir så jäkla trött på min dator. Den är verkligen som en tickande bomb typ. Bara en tidsfråga innan den slutar starta överhuvudtaget. Den lägger av hur många gånger som helst under bara en kväll. Liksom bara slocknar. Eller så bara helt hux flux lägger internet av. Och då måste man starta om datorn för att få igång internet igen. Det hade nästan varit kul att bara slänga den rakt i väggen. Men bara nästan..

Nästa stora inköp får väl bli en dator kanske. Om man börjar spara lite. Haha.

Men man blir ju så trött på när saker inte fungerar som det ska. Speciellt när man sitter mitt uppe i ett skolarbete och helt plötsligt så dör datorn och man får börja om med timmars jobb liksom. Surt.


Nu ska jag bege mig mot sängen faktiskt.
Take Care!

Man blir ju liiite sugen faktiskt



Hade inte suttit helt fel med något som liknar det ovan nu. Nybakta kanelbullar och varmchoklad med grädde i och en gnutta kanel på toppen. Haha. Inte lite fint det. Man kan inte precis låta bli att bli sugen. Mmm.....

Take Care!


Torsdag

Och så var det torsdag igen. Dagarna springer fram! Åkte i allafall till skolan idag trots att jag inte mår så bra. Vi hade kundpass, vilket gick helt okej faktiskt. Men efter min kunde städade jag iordning efter mig och gick hem. När man inte mår bra från början blir de inte bättre av allt kackel det blir runt omkring en och att det känns som syret tar slut i salongen. Så jag åkte hem.

Tummen upp för att jag fått i mig riktig mat idag! Två gånger! Både nudlar och lite köttförssås och lax med pressad potatis. Skönt. Men nu får man typ ont i magen istället för att man inte är riktigt van vid att äta typ. Haha. Men men. Nu är det Biggest loser en stund.

Take Care!


Onsdag

Onsdag = praktik. Så det är där jag varit idag. På salongen. Trots att jag inte mår något vidare bra. Överlevde dagen iallafall. Imorgon är det kundpass. Efter kundpasset åker jag hem och bara vilar. Hoppas jag. Är trött idag med. Så det blir att dyka ner i sängen tidigt! Behövligt.

Ska fortsätta titta lite på Bonde söker fru nu. Sjukt program egentligen.. De känns nästan lite påtvingat liksom. 

Take Care!


Wanted!


Ursnygg väska från GinaTricot. Passar typ till allt! Jag vill ha!

Take Care!

Omgjort

Förra onsdagen åkte min mamma till Frankrika för att vara där tills i söndags då hon kom hem igen. Under tiden hon va borta tapetserade vi om i vardagsrummet och gjorde iordning. Utan att hon visste om det. Snacka om att hon blev pafff när hon kom hem.


 

Måste säga att jag älskar tapeten. Den är i hela rummet. Helt galet snyggt blev det. Med blankvita möbler och noga utvalda detaljer. Haha. De har mamma åtminstone mamma fått lägga sig i lite med.





På den blankvita tvbänken har vi några ord stående. Detta är ett av dem. Tycker det är jättefint faktiskt.

Så detta var lite vad jag pysslade med onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag förra veckan. Nästan alla vakna timmar. Haha. Vi fixade även i ordning i hallen. Klädde om en kudde eller sittdyna eller vad man ska kalla det med. Målade orden, skruvade ihop ett tvbord och en tvbänk. Lite sånt smått och gott blandat med att laga mat och göra en uppsättning på en. Mycket att göra, kanske inte så konstigt att jag lyckats bli sjuk egentligen.


Take Care!


Tisdag

Vart på min första körlektioon. Var nervös som jag vet inte vad. Men det gick faktiskt bra. Klart att det hade kunnat gå bättre. Det kan det ju alltid. MEn känns skönt att ha den avklarad. Nu är jag igång liksom.

Nu ska jag se på film. Pilla i mig lite glass. Det är ju inte så mycke som går att få i sig i matväg när man spänt tandställningen. Nej nu blir det film.

Take Care!

Detta suger rätt hårt...

Trött som jag vet inte vad. Mår riktigt dåligt typ. Så tänkte faktiskt strax gå och lägga mig. Imorgon har jag min första körlektion inbokad och den måste jag genomföra. Fryser så det ömmar i huden. Ont i huvudet och i tänderna. Haha. Detta suger.

Så därför tror jag att jag tar mig ett stort glas vatten, en alvedon och beger mig mot sängen.



Take care!


Måndag

Hemma idag. Trött och med huvudvärk. Så parkerade framför tvn och bara slöar. Denna sjuka kom inte lämpligt. haha. Men men. Den kunde även kommit olämpligare. Nu ska jag fortsätta slöa tror jag. Och kanske ta en kopp kaffe och värma halsen lite.

Take Care!

Ordbajseri

Det är rätt sjukt egentligen. Är det okej att använda sig av kluriga ord som låter lite tjusigt bara för att sälja saker? Ord som ingen ens vet vad de betyder. Men ändå används de flitigt för att lura konsumenterna. Vill man inte ha nöjda kunder som förstår vad en produkt består av och vad den faktiskt är bra för och kan rekomendera vidare den? Eller vill de ha kunde som säger: men den här innehåller faktiskt det här, det här och det här. Men vad är det då? Nej ingen aning, men det låter ju snyggt. När blev det okej att använda ordbajseri för att förvränga människors hjärnor? 

Vill vi ha ett korkat samhälle? Eller vill vi ha människor som är medvetna om vad det gör och vad de använder för saker? Hej och hå med att vi måste hjälpa jorden att bli bättre och tänka på vad vi släpper ut och bla bla bla! Bullshit.

Nej jag tycker inte det är okej med reklam jag bara bli förbannad över och inte förstår..

Take Care!


Sjukling

Har gått och blivit sjuk, kan ha och göra med all stress de senaste dagarna. Skriver mer om det imorgon. Inatt kommer mamma hem efter ett par dagar i Frankrike. Här hemma har det varit mer än fullt upp. Ska bli skönt att hon kommer hem. Men mindre kul med feber, huvudvärk, ont i halsen och öm i kroppen. Men men. Ska dessutom soänna tandställningen imorgon.

Har inte riktigt haft tid att ta massa bilder och sådär. Men det kommer nu idagarna. Nu, tillbax till Rallybrudar.

Take Care!

Tisdag

Idag hade vi projektmöte. Det gick faktiskt väldigt bra och vi fick mycket gjort. Vilket känns underbart kul. HAr även hunnit iväg på ridlektion, men det gick inget vidare idag. min häst hade bestämt sig typ redan när vi gick av transporten att hon tänkte minsann inte vara snäll och duktig idag inte. Men men, det kunde gått värre. Jag ramlade inte av iallafall så.

Imorgon är det praktik igen. Ska bli roligt. Så skriver väl imorgon när jag kommit hem ifrån den skulle jag tro.

Nu väntar duschen sedan sängen!
Take care!

Måndag

Måndagar känns lite jobbiga. Lektionerna känns inte som det mest givande på måndagarna heller.

Imorgon iallafall blir det till att prata projektarbete med mina kompanjoner! Haha. Nej men det är sjukt kul. Och kan nog bli riktigt bra. Faktiskt. Kul = )

Take Care!

Kakor, mat, tårtor, ätbart

Haha tittade precis genom en av mapparna på datorn. Jag har iallafall minst 100 bilder på kakor. KAKOR. Jag blir ju nästan rädd för mig själv. haha


Något jag slängde ihop för ett rätt bra tag sedan.

Take Care!

Degklump till hjärna

Funderar lite... Och nu tänker jag hoppa i sängs. Trött och orden vill inte formulera sig. Jag känner mig som en skrivmaskin som spottar ut ord i fel följd. Meningarna blir osammanhängande, knepiga. Hjärnan känns som en degklump ungefär. God natt.

Take Care!

varför?

Jag förstår inte hur man kan vara rastlös, arg, sur, lessen, glad, övertrött, trött, sprallig och typ alla andra känslor på en och samma gång. Mest rastlös tror jag. Jag vill göra något. Jag vill ha något att längta lite efter. Men de är väl lite så när all stress lugnat ner sig en liten aning. Så mycket stress som de här senaste två veckorna vet jag inte när det sist va.

Igår när jag satt och tittade på Idol fick jag ett sådant sug. Ett sug efter att så på scen. Jag saknar det. Men det är ju bara mitt eget fel. Fasen med att man kan få sådana perioder man inte vågar någonting. Jag blir så ledsen när man tänker på det. Svårt att ta till mig berömmter jag faktiskt får. Men vet inte om jag skulle våga. Tänk om man tappar texten, en ton blir jättesur? Gaah.. jag blir knäpp av att tänka på det..

Jag vill våga =(

Nu ska jag nog fortsätta se lite på P.S. I love you. =)

Take Care!

Fredag

Fotat Ebba till en skoluppgift idag, blev rätt kul bilder faktiskt. Kanske dyker upp nån så småning om när jag fixat och grejat lite med dem.

Tittat på idol, vet inte om jag riktigt tyckte rätt person åkte ut faktiskt. Fanns dem som var sämre. Mycket sämre. Tråkigt, men men. Jag vill med våga va på scen!  Nu är jag trött som ett litet djur och ska besöka sängen faktiskt. Har en hel rad med saker att trycka in att göra under helgen. Så nu väntar minsann sängen.

Take Care!

Jösses

Vaknade halv sex. Jag börjar vid tio i tio. Nu är jag klar med all teori tills sen. Allt är klart. SÅ jag sitter typ bara och glor. Haha. Nej men tänkte ta en kopp kaffe nu, plocka ihop mina grejer och sådär. Idag är det en LÅÅÅÅNG dag. Med bara stora bokstäver. Helt klart bara stora bokstäver. Haha.

Får se om jag orkar starta datorn ikväll. Efter både teorilektion och gymmet. Får väl se det. Om inte annat så skrivs det väl imon.

Take Care!

ingen vila, ingen ro

Tjena! Haha, Onsdag idag. Onsdagar = Praktik. Denna onsdagen får tummen upp. Igår var jag arg som ett bi, en gnu eller vaför inte ett annat slags djur? Arg var jag iallafall. Något så fruktansvärt. På körkortsteorin. Kände mest bara för att hoppa på böckerna eller sakta sakta riva ut varje sida. En i taget och sedan bränna upp dem.

Tack och lov gjorde jag inte det och nu gick det mycket bättre. Faktum är att det jag hade fel på igår har jag funderat över och på mycket av det hade jag rätt idag istället. Skönt. Har suttit med teorin sedan jag kom hem vid halv sju. I går satt jag fram till halv tolv med att.

Det är mycket stressiga dagar nu. Ingen vila, ingen ro. Bara massa att göra. På gott och ont. Jag hatar att känna mig rastlös. Men denna veckan är nästan på tok för mycket. Imorgon måste jag gå upp tidigt, göra den sista delen av körkortsteorin, åka till skolan, ha en lektion, lunch, kundpass. Efter det måste jag hinna slänga i mig något att äta innan jag skyndar vidare på teorilektion och efter det blir det gymmet. Fullt upp? Yes sir! Och i helgen blir det inte mindre att göra vill jag lova.

Får göra en lista på allt så jag bara ha att bocka av. Så jag inte glömmer något liksom.

Take Care!

Teori!


Dagen fylls med massvis av körkortsteori inför teorilektionen på torsdag. Närmare bestämt 82 sidor!  82! Bäst att sätta igång och få det gjort.

Känner mig annars lite smått duktig! Plockat ut alla sadlarna från husvagnen och sådär redan. Bra början! =)

Later!
Take Care!

22:34

Nej nu tänker jag gå och lägga mig. Imorgon är jag ledo men hoppas ändå på en sväng runt gymmet. Om inte annat så har jag körkortsteori att göra.

Take Care!

Måndag

precis slängt i mig lite mat. Lillebror hade gjort wok. Jättegott faktiskt. Mötte som sagt upp Ebba efter skolan och sprang en sväng på stan. Hittade iallafall en loggbok till projektarbetet, vilket jag verkligen behövde.

Strax ska jag ta upp hästarna. Eftersom det redan är kolmörkt ute blir det väl inte riktigt lika kul. Kom upp för trappan och insåg att katten snott min plugghörna. Men man kan ju inte bli sur när han ligger där och sover så sött i sackosäcken. Så jag sitter på golvet. Haha.

Later!
Take Care!


Things to do

naglarna är målade och det mesta fixat. Känner att jag behöver hoppain i duschen men vet inte om jag ska göra det imorgonbitti istället kanske. Har ändå lång sovmorgon.

Efter skolan ska jag möta Ebba! Planera lite och sen blir det till att åka hem och läsa lite teori. Skulle jag tro. Måste även ta lite nya bilder känner jag!

Take Care!


En helt vanlig söndag

Plugg, ute och gått med hästen i höstvädret, städat och massa att göra. En vanlig söndag helt enkelt. Söndagsrutiner kan vi kalla det. Alltså ska naglarna målas om sen med. Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilken färg..

Tillbaka senare!

Take Care!

lördag

Igår direkt efter skolan åkte jag hem tilll Ebba med lite fika. Vi pratade, funderade över lite idéer och sådär. Och sen helt spontant drog vi in till stan och gick på bio. Det blev I rymden finns inga känslor. En bra film faktiskt. Och kul hade vi.

Idag har jag gjort lite körkortsgrejs. Eller instudreingsfrågor heter det ju. Ska fortsätta nu. Har även vart inne i stan och fixat lite saker och åkt till Ronneby och tillbaka för att hämta en grej av Natta. Så nu tillbaka ner i böcker typ.

Take Care!

RSS 2.0