Time goes by..

Ja jösses vad tiden går. Jag har hunnit ta studenten. Börjat jobba. Studentveckan var den bästa någonsin. Samtidigt saknade jag min klass innan vi ens sagt hejdå. De är så fina hela bunten. Vi hade den största lastbilen, med rökmaskin, DJ och galet hög och bra musik. Det bästa humöret och sällskapet. Fy f*sen vad kul vi hade.

Nu tillbringar jag dagarna på min arbetsplats. Det känns så himla bra att få jobba med de jag utbildat mig till och samtidigt tycka de är så himla kul. Det känns verkligen som jag hamnat rätt. Ska skriva om studenten nån dag tänkte ja. Så jag har att blicka tillbaka på.

Nu ska jag hoppa i sängs. Det är trot allt tisdag imorgon. Då väntar ännumera jobb = ) Men jag klagar defenitivt inte! =)

Take Care!

Trött som få

Igår var det liseberg för hela slanten med klasskompisarna. Tre fullproppade bilar och så begav vi oss ut på vägarna mot Göteborg. Vädret var superfint och överlag hade vi en toppendag! Dock bila upp, liseberg hela dagen, bila hem = inte det smartaste vi kommit på. Klockan fyra i morse parkerade jag bilen här hemma och gick in för att sova. Efter fem timmars sömn känns det som om jag inte gör så många knop idag. Lugn dag alltså.

Nej nu va det någon som ropade att det var tacopaj.
Later!
Take Care!

RSS 2.0