Måndag, 30 Mars

Endast en vecka kvar till påsklov, Jag längtar.  Ska bli skönt med en vecka utan press och stress. Idag var det tegelstenspermanent och vågkamning + clips lockar som gällde. Men Natta och jag började med lite Molton braun.  Det gick inte så bra alls idag. MAn blir frustrerad när det inte går direkt. + att dockan jag hade va helt wierd. Även kamningen kunde gått bättre. Det är svårare än man tror det där med vågor. Uch. .    

Väl hemma var det bara att sätta sig och plugga. Både pluggat och fjantat med Natta i mick. xD Kul =) Hon är för go den människan xD  Permanentkemi suger förresten.  Bara för det är det väl bara att fortsätta plugga nu då..

Take Care!


Söndag

Söndag. Hmm.. inte fullt så pepp på att gå till skolan imorgon faktiskt. Prov på tisdag. Jag förstår inte riktigt. Matteprovs  inlämning på torsdag, jag förstår ännu mindre. Krångligt. Imorgon är det dessutom ridlektion. DET ska däremot blir kul. Det lilla monstret till häst kommer vara så lycklig = ) haha.  

Nej nu får man väl återgå till att plugga -.- Men skriver senare skulle jag tro.

Take Care!


Lördag, 28 Mars

Lördag.  Helgen började utan sovmorgon men med att jag fortsatte prata om min dröm medans jag var halvvaken. Mamma tittade väldigt udda på mig och det förstår jag faktiskt.. Det samtalet var en aning udda med tanke på att jag visste vad jag drömde om, men att det inte vart sant. Jawjaw, det hade iallafall o göra med att en klasskompis somnade på bussen och jag ville inte väcka henne för att hon var trött. Så hon skulle missa något istället. Sjukt var det iallafall xD

Sedan var vi på IKEA :D Det är alltid kul. Räkmacka till lunch. Perfekt. Köpte även en locktång på Media Markt. =) Ska provas kanske imon ? =) Nu blir det Robinsson och springa ifrån ibland för att kolla till kakan som står i ugnen. =)   Imorgon blir det en hel del plugg. Absolut. Måste även läsa lite till på Permanentkemin ikväll.

Här kommer förresten bilder på de grymt goda mackorna igår :D

  
Innehöll potatis, lax, sallad och vitlökssås

 
Helt vanliga räkmackor xD


Tunnbrödsrullar med skinka, sallad och någon slags ost.

Take Care!

Fredag, 27 Mars

Sitter och tittar på Let´s dance. Eller ja, halvtittar lite då och då. Det känns som att de kvittar vem som vinner. Båda är duktiga på varsitt sett. 

Idag , skola sedan sånglektion. Jag är förvånad över hur bra det gick på sången. Faktiskt. Kändes bra, blev förvånad över mig själv. Men det är endå svårt att våga. Hmmm...  Det kommer väl med tiden =) Hoppas jag.  

Imorgon IKEA! :D Love it! Räkmacka of course!  =) Som oftast. =)  SKriver mer imon, ska även försöka lägga in bilder från de underbart goa mackorna mamma gjorde innan.. Fantastiska xD

Take Care!

Torsdag, 26 Mars

Torsdag , imorgon fredag. I like it.

Skolan idag, som vanligt, började med cirka 2 timmars datakunskap. Vi fick sitta och lära oss själva eftersom att inte läraren lärde oss det vi bevhövde till uppgifterna :S   Sedan rast, svenska , lunch och matte.  Till lunch var det en stooor överraskning. Pannkakor! :O :D Inte överdrivet goda. :D men ändå helt ätbara =)  Efter skolan träffade jag upp en vän. Alldeles för länge sedan jag träffade henne annars. Vi gick en sväng på stan, fikade, pratade och hade allmänt trevligt. Får blir snart igen!  Det är så synd när två vänner på något sätt splittras. Av olika skäl. Men huvudsaken är ju att man kan prata igenom allt och fortsätta. Eller börja om eller hur man ska säga. Bara för att man har ett uppehåll i sin vänskap ett tag betyder ju inte det att den aldrig kan komma tillbaka. Nej, gammal vänskap rostar aldrig!

På tal om vänskap ska jag om cirka en timme och tjugo minuter ringa lilla Cicci. Om jag inte somnat =( Nej, men hon är så go och hjälper sin mamma. =) Saknar henne en del.   =)   

Take Care!

25 Mars, Våffeldagen

Veckorna rullar på väldigt fort, fast ändå så känns det som om det går jättelångsamt :S Underligt. Men men. Imorgon och nästa vecka med. Sedan påsklov. Härligt.  Nästa vecka en hel del prov och sånt. Känner mig inte så pepp på det. Men man får väl göra sitt bästa. =)

Idag, Som vanligt bussen vid sju in till skolan. Frisörlektion i salongen. Vi fick lära oss bottenapplicering idag =) Roligt med något nytt! Fast vi gjorde det bara med inpackning. Vi kan ju inte färga på äkta på Marita (dockhuvudet). Sedan var det lunch. Sedan matte. Har även pluggat en del matte nu i eftermiddags. Jag fattar tror det eller ej mera nu. Eller till och med en del! Tack vare lite (en hel del) hjälp :D

Idag är det även våffeldagen! Våffeldagen.... Mmm. Det klingar härligt det ordet xD Självklart har det ätits våfflor. Utan chokladsås tillochmed. Gosh vad jag älskar våffeldagen. Tror även det har varit någon slags AllaSmåTanterSkaUtPåStan dag idag =)  Hihi. Det va tanter nästan överallt =) Lite gulligt sådär xD 

Take Care!


Tisdag 24 Mars

Tisdag:

Vi skulle som varje tisdag klippa på vår lilla bana som vi har. Det gick faktiskt över förväntan. =) För en gångs skull. Sedan lunch.. Kalvsoppa, det säger väl sig självt. Urk!  

I eftermiddag så har det pluggats både permanentkemi och matte. Jag tror jag börjar fatta matten nu :D Hihi.

Nesh, ska jag göra något annat.

Take Care!


TjugoTredjeMarsTjugoochTjugoTre

Uch, man har verkligen inte någon möjlighet att inte vara proppmätt här :S jag som inte ens brukar bli hungrig från första början xD  Under dagen har det ätits köttbullar & makaroner till lunch, köttfärssås & spaghetti och nu precis kaffe & glass. Gosh! Det är nog precis som Natta skrev på min arm häromdan, och som jag skrev på hennes för att hämnas ;P   
  Yes, lika barn leka bäst. Och fikagalningar fikar bäst, eller något sådant =)   Sitter och glor på hennes små fiskar med. Jag kommer defenitivt ha något att göra ifall jag inte kan somna =)


We don´t like it.   We love it  :D




Take Care!

Måndagsplugg.

Då var det uppenbarligen måndag igen.  Befinner mig hemma hos Natta, och här sitter vi då med varsin dator i knät och skriver. Okej, lite nörd är det nog allt.   I skolan var det till att rulla tegelstenrullning. gick inte såå bra men jag gjorde det iallafall.. alltid något. Skollunchen bestod av ehm... kycklingköttbullar i tomatsås? SURA köttbullar :S och sen ris.  uch. .    VI åkte sedan hem till Natta och har pluggat hela eftermiddagen med stopp endast för att äta. Lite duktigt kan jag tycka. För man blir en aning snurrig av permanentkemi kan man väl säga.  Kanske skriver något senare. om jag kommer på något att skriva vill säga =)   Hej så länge ; )


 


Nörderi på hög nivå. Och nej, min dator är inte helt enorm.


Take Care!

Lördag

Lördag igen då. Vaknade och klev upp vid kvart över åtta.  Åt , dushade och gick en sväng till mormor & morfar. Sedan blev det till att laga köttfärssås =) Den blev okej iallafall xD   I eftermiddags övningskörde pappa och jag en sväng. Alla överlevde även denna gången och jag gjorde min första omkörning :O i oför sig var det bara en mopedist. Men ändå!   =)   Ja ja. En lugn lördag med andra ord. Imorgon skulle jag försöka klippa pappa och lillebrors nacke. Eller ja, inte nacken. Men håret vid nacken.  =)  

Take Care!

Torsdag 19 Mars

Tänkte bara uppdatera lite snabbt.   Sepcial dag idag. En udda film på norska på förmiddagen och uppsatsskrivning på eftermiddagen. Fisk till lunch, med ben, skinn och nån slags fena i :S euurk.

Skulle egentligen vart och ridigt för instruktör idag, men det blev inte så. Så gick ut och gick med hästen när jag kom hem istället.  Uppdaterar lite senare tror jag .   Här kommer förresten bilderna från i måndags när Natta och jag käkade på 3G


Min räk baguette. Den va väldigt god när det kaviaraktiga
grejset och all ägg var borta xD Vilket var ganska mycket xD



Nattas bakade potatis med kyckling. Dock är den äten på här xD
 Det är även vitlökssås till. Mums kan jag tänka mig =)



Take Care!


Tisdag

Har inte känt någon större lust av att skriva något. så därför har det inte heller skrivits något. Så här kommer bara ett litet inlägg typ.

Tisdag, alltså klippning med Nils och sedan idrott. Klippningen blev tillslut någolunda bra. Men det är såå myvket svårare än man tror :S   På idrotten hade jag och Natta uppvärmningen. Tyckte det gick helt okej. =)  I eftermiddags har det inte gjort speciellt mycket. Men nu ska jag strax ut till hästarna. Dags för ridlektion idag. =) Så hoppas det går bra. Annars skriver jag när jag orkar igen =)

Take Care!


Idag kände jag för att ha vår. Jag hade vår. Jag ångrar att jag hade vår.

Vaknade efter en anings sovmorgon. Skönt. Egentligen så var det APU dags idag. Men det är inte riktigt min grej att bara ramla in på någon salong ett par dagar innan och bara :hej kan jag va här på måndag? Nej det känns ogenomtänkt och tarvligt. Istället vågade jag vägra vintern, osmart nog , och gick till bussen i jeanstights (dock med strumpbyxor under men ändå) stor t-shirt, tjocktröja och skinnjacka. Till det typ lågklackade pumps. Dumma mej. Det är cirka bara två och en halv kilometer eller något till bussen. För det första fick jag för mig att det skulle ta  en timme :S det tog högst en halv och då gick jag långsamt. Efter typ tio minuter kände jag att jag började få skoskav. Typiskt. Tog i allafall bussen lite tidigare än tänkt och gick ner till tåget för att vänta på Natta.

När Natta kom in till stan så gick vi och kikade lite i affärer innan vi beslöt oss för att gå och äta. Vi gick till två olika ställen innan vi beslöt oss för att gå till ett tredje. Nämligen 3G .  En väldans god räkbaguette fick det bli för min del. Bild kommer ;)  Efter maten beslöt vi oss för att åka hem. När vi väntade på bussen utbrister Natta: vad har du gjort?! Då var jag tydligen blå om hela läpparna  xD Så kan det gå när man vägrar vintern. Vi traskade sedan hem från bussen, med ett blödande skoskav(skabb) och skrattandes. Så mycket vi helt enkelt.  =) Hemma fick det bli kaffe för at värma upp sig igen. Vi har även satt ihop ett gympa pass. Och hoppat runt väldigt mycket i vardagsrummet när vi skulle se om allt funkade. Oj , ett väldigt långt inlägg.  MEN! Det kan ju vara bra att dokumentera händelser ibland xD

Take Care!


14 Mars

För cirkus en sådär tjugofyra timmar sedan satt jag och min vän cicci och såg på Sandor/slash/Ida .  =) Och hade ätit upp den fruktansvärt goda Ben&Jerry glassen. Phish food fick bli smaken =) Så söta små chokladfiskar i med. mums =) xD  

Idag övningskörde jag även en aning med pappa. Det gick väl, okej. Vart ett tag sedan jag körde nu så man får ju halvt panik när det är bilar runt omkring en. Men men, övning ger färdighet. Förhoppningsvis.  Åt även sjukt goda pannkakor till lunch. Dem åts med glass och chokladsås. Man kan nästan tro att jag är tjock om man ser på all fika. Så är faktiskt inte fallet, utan jag är helt normalstor xD Kanske är jag överviktig inombords? Who knows. Var även ute och fotade monstrena en stund. Dom är så goa. kör upp mularna mot kamera linsen och ska vara med på kort. xD Galet. Även lite spår av våren kunde ses. I form av snödroppar och nästan sju plusgrader. =)


Lunch


Vår


Den växer dock inte ute, utan inne i vardagsrummet. Men ändå =)

Foton : jag

Nej nu tänkte jag minsann sova.

Take Care!

?

Vaknade rätt sent för att vara jag idag. Halv tio näramre bestämt. Har hunnit klippa lillebror på förmiddan och strax är det dags att äta.  Har inte speciellt mycket att säga än, det har ju inte hänt nåt speciellt liksom. Kommer nog på något  senare.

Take Care!


13 Mars

Folket kommer nu när som, de kan komma om någon sekund, de kan komma om 12 minuter när klockan faktiskt slår 18:00.   Kom nyss o tänka på att det faktiskt är fredagen den 13:e idag. Denna månade med.  Oturen slog till i form av kyckling köttbullar istället för "riktiga". Skol lunchen med andra ord.

Har hunnit sitta och klinka på pianot och samtidigt sjunga en stund. Härligt. Det är ganska avslappnande att bara spela typ Tears in heaven. Eller strangers in the night. Eller någon annan härlig låt. Ibland får man lov att vara lite musik nörd =) Jag gillart.

En annan sak idag som gjorde mig en aning glad var att Natta hade högklackat, och om jag inte sträcker överdrivet på mig så var hon någon enstaka centimeter längre än mig. WIIIIE :D  Det är något som aldrig händer typ. Så det kändes faktiskt skönt där jag gick bredvid i korridoren med mina platta tygskor med döskallar på xD   Nej men jag börjar bli lite trött att klassas som "hon långa". Det är typ namnet jag har om man ska beskriva mig. Det är inte hon med rödbrunt hår eller något sådant. Nej, jag är "hon långa". *suck*   Det är väl bara to deal with it and leave it antar jag. Men det är sådant man kan blir en aning trött på. Faktiskt.  nej nu måste jag smita.  Skrivs imon . Kanske med en bild lr flera? you never know.  ;)

Take Care!

Fredag

Äntligen fredag igen. Vilket betyder sovmorgon imorgon och två hela dagar utan att behöva åka bussen tidigt till skolan på morgonen =)  Vid 18:00 får vi gäster, jag äter med människorna och som planerna ser ut nu så åker jag sedan bort till min fina vän Cicci för att se på film, skratta, prata, och äta Ben & Jerrys. Fint. Ska försöka få med kameran bort till henne.  =) Om jag inte glömmer den, vilket inte skulle försvåna mig. Faktiskt.  :)

Måste nog försöka leta fram Harry Potter filmerna, ifall ifall vi ska se dem. Fast det blir förmodligen ett HP maraton någon annan dag i stället. Man hinner inte igenom alla filmerna på en kväll xD SÅ det får blir någon annan gång när vi börjar tidigare att se på film. En sån dag det typ regnar xD

Skriver kanske något litet sedan. Om jag hinner. Annars, ha en kul fredag.
Take Care!


Snabb uppdate.

Ska kila ut till hästarna, hovslagarn kommer om en stund. Sedan tar pappa över att hålla i hästarna och jag springer in och fortsätter plugga. Förmodligen eller kanske slänger jag upp något på bloggen med.

Idag var det datakunskap, fick tillbaka mitt prov. Det stavas MVG och jag blev lycklig för en stund. Jag, Natta och Jonna smet till hemköp för att köpa Ben&Jerry glassen. Den där med kakor runt om. Vi småsprang tillbaka till skolan och öppnade glassarna, lyckan håller i sig. Den var riktigt nedrans god. (Ja mamma, jag ska bjuda dig någon dag som jag lovat =)   )   Den glassen, härliga sommarkläder, solsken och sitta någonstans med sina vänner. Ja tack. =) 

Nej, måste smita. 

Take Care!

Outfit


Klänning : ginatricot
Kofta : Halens
Strumpbuxor: shock
skärp: lindex

Till detta användes även röda converse =)

Onsdag

Jahapp, så var det onsdag igen. Även denna dagen har bestått av plugg. Hjärnan känns helt seg för tillfället och jag får inte in något överhuvud taget där. Någon har stängt dörren typ. Snart blir det väl att hoppa ner i sängen istället. Måste bara läsa alla anteckningar en gång till. Minst. 

Idag när vi kom till skolan möttes vi av vår lärare som hade stukat foten. Men även en glad idé av att vi skulle få styla varandra =) Och det skulle vara inom kategorierna  klassiskt, feminint, romantiskt eller dramatiskt och allt var dessa kategorierna innebar och hade för "regler".  Spännande, intressant och väldigt kul =) Natta fick romantiska skruvlockar med hjälp av curles. En del av hennes hår sattes även upp lite halvslarvigt för att få fram den rätta looken ;P  Natta stylade sedan mitt hår hur hon ville inom kategorierna.    På ena sidan av mitt huvud flätades det två, små inbakade flätor. Resten av håret låg över åt andra hållet och var våfflat och med mycket volym.  Det skulle alltså vara dramatiskt. För mig var det dramatiskt xD  Om man tänker på vilka kläder jag hade så verkade det mer som att jag stannat i tiden runt
80-talet typ. xD  Kan passa på att slänga in en bild sedan på klädseln så förstår man mera. Även lite av håret syns där så. 

Take Care!

Tisdag, 10 Mars

Klockan börjar närma sig snart läggdags. Orkar verkligen inte med att koncentrera mig i skolan om jag är upp sent :S 

Klippning på lektionen idag. Gick faktiskt över förväntan och helt okej. Efter den lektionen så var det lunch. Eller ja. "lunch" .  Fisk med någon slags panering, ris och typ tomatsås. Udda kombo. Gick att smaka. Efter det var det dags att ja, fjanta något innan vi traska vidare ner till idrotten. Rolig, annorlunda uppvärmning =) Har på något sätt börjat tycka det är kul att röra sig ibland :S Det är något nytt för mig xD

Efter idrotten så åkte Natta och jag med min lilla mamma hem. Eller ja, en bit åkte dem snarare med mig. Passade på att övningsköra lite den allra sista biten hem. Alla överlevde :O Ingen skadad. Natta var lite orolig. =)  Väl hemma har vi pluggat oss igenom dagen. Även det har gått över förväntan. =) Härligt. Känns skönt när man får mer gjort än vad man trodde man skulle hinna.  Hann även med en fika. Kaffe, glass, jordgubbar och kiwi ;) We like .

Imorgon Så är det mycket möjligt att jag måste göra två prov jag missade när jag var sjuk förra veckan. Curles och matteprov. Men men, det löser sig nog. Måste även fortsätta plugga till schamponeringstestet. MEn men. Uch känner hur ögonen börjar ge upp för idag xD   God natt får man väl säga då da xD  Hörs när vi hörs. Med andra ord om jag får tid imorgon.

Take Care!

Monday on high heels

Jamen rubriken sammanfattar dagen ganska bra xD  Kände att det kunde vara bra att tvingas ha lite hållning när man ska sitta och lyssna på någon som håller något slags föredrag och när vi vandrade runt i salongen för att se hur resultatet blev på modellerna. Blir dock ca 183 med dem, en tio centimeter längre än vanligt. Men men, det är smällar man får ta. Är redan längst i klassen om jag så hade gått barfota.  Men det är lite roligt , eller kanske snarare udda. Är man lång och då har långa ben, då vill man oftast vara kortare. Och är man kort skulle man kunna göra nästan vad som för att få vara lång. Jag tillhör kategorin som gärna varit några centimeter kortare. Men jag kan ju varken kapa av benen eller gå på knä hela mitt liv så det är väl bara att deal with it =)   Dumt att ha klackar då kan man tycka. Men jag har väl börjat acceptera min längd, den ska inte få hindra mig från att ha alla fina skor som jag faktiskt vill ha =)  Ändå finns det ju en hel del människor som faktiskt är längre än mig :S bara det att jag inte brukar stöta på dem xD   Jaw , jaw.

Precis ätit lite glass med frukt på =) Idag fick det bli kiwi ( big surprise) och banan =) Mumsit. Har pluggat enda sen jag
kom hem. Ska återgå till det nu med.  Imorgon är det frisörlektion + idrott som gäller. Sedan plugg med Natta .

Nej, dags att återgå till allt om tensider och schamponering osv.

Take Care!


20:49

Sitter här och tittar på Harry Potter och den flammande bägaren =)  Får sådanna Harry Potter behov ibland. Och så varar dem ett par dagar och sedan går det över ett tag =)  Och just i denna är ju Robert Pattinson   osså med ;) (Edward Cullen i Twilight)  Mamma kom även och gjorde mig sällskap nu för en liten stund sedan =) Trevligt.

Har även ätit glass (ofcourse) Idag fick det bli vanlijglass med krossat digestivekex, krossad maräng, varma hallon och chokladsås.  Och till det, kaffe.  Yes, jag är en gottegris.  =)

Tänkte inte stanna uppe speciellt länge ikväll. Behövs ju sömn om man ska orka med en skoldag. =) och även om jag ska orka kliva upp på morgonen för att tvätta håret :S =)  Jawjaw. 

Dags att rikta uppmärksamheten åt Harry Potter ;)

Take Care!


Söndag

Go morgon xD

Själv har man varit upppe sedan klockan strax över åtta. Så har hunnit med att städa i den största delen av gaderoben. Nu är det "bara" alla tröjor kvar. Vilket lär ta en stund.  Fick även något slags "Harry Potter behov" så får nog bannemig sätta mig i eftermiddag/kväll för att få i mig Harry Potter dosen.  =) (Uch vad nörd jag känner mig nu :S ) 

Annars så blir det väl plugg. Imorgon är det tillbax i skolan. Vi ska ha någon schemabrytande aktivitet. En kurs inom sitl&form. Kan nog bli intressant. En efterlängtad sovmorgon blir det iallafall. Börjar inte förrän nio. Det är åtminstone en timme senare än vanligt xD

Nej nu ska jag ta vara på min söndag en stund.   :D



foto : jag.   (Ge mig sommar någon ? )


Take Care!

22:05

Siiter här och gäspar framför "Min stora kärlek"  Den är så himla rolig. Älskar roliga filmer. =)  Men börjar känna att det snart är dags att dejta kudden ett antal timmar.  Imorgon är det lite som ska fixas, blandannat ska jag fortsätta städa lite i min gaderob.

Annars får man väl se vad morgondagen har att erbjuda. En aning plugg förmodligen. Eller en hel del. Har även lust att fota lite. men får väl se hur det blir med den saken.

Take Care!

Frustration.

Idag är en såndär tråkig dag. Det regna då och då och är väldans mulet. Uch. Man blir bara trött  , frusen och hängig av det.   Så efter att jag innan läst igenom allt vi ska ha till provet på fredag så tänkte jag sy färdigt en top/klänning/tunika.  Och för att göra det behövde jag ta en dragkedja från en kjol jag sydde för snart fyra år sedan. Det går ju fort tänkte jag.  Ha Ha Ha! Det tog över en timme att bara sprätta bort dragkedjan :S  Inte nog med de så sydde jag mig nästan i fingret.  Men men, nu är dragkedjan på plats. Alltihopa ser något skevt ut på provdockan men  men :D


Den är typ halterneck  och har dragkedja i mitten där bak. Egentligen så syddes den från början bara lite snabbt för att kunna se om det gick att sy så.( Är en sådan som inte använder något mönster för att då känner jag mig så begränsad i vad jag kan hitta på om jag kommer på några nya idéer.)  Skulle nämligen sy en klänning i sådan modell åt min lilla mamma. Men tänkte att det var väl bara att sätta dit en dragkedja så var den färdig iallafall. Dock kommer jag nog aldrig använda den xD




Take Care!

Monster

Som rubriken. På just denna bild är det min häst, och mammas. En kompis kollade konstigt på mig när jag först sa att jag tex. skulle ge mina monster mat. Jag vet inte riktigt hur det blev så att de blev kallade för det. Kanske för att många monster ser så söta och oskyldiga ut och sedan helt plötsligt kan slå till och bli helt galna? Don´t know.
 
Jag är grymt förvånad över min häst på just denna bilden, (hästen närmst på bilden ) , Hon har oftast har en tendens att se väldigt korkad ut på bild :S Vet inte hur hon lyckas riktigt men. De är väl så, djur blir som sina ägare xD Kan även säga att nej, de är inte väldans tjocka som man kan tro när man ser halsen. Det är päls. Islandshästar får ju väldans mycket vinterpäls =) Mösit.  


Foto: jag


Take Care!

Fredag

Oh yes it´s friday. Med andra ord, Let´s dance på tv ikväll och lördag imorgon =) Like it.

Suttit och sett på ett antal talkshows ungefär hela förmiddagen. Förtillfället är det Rachel Ray  = )    Annars så  är det väl bara att ta de lugnt antar jag =)  Missar min sånglektion idag =( Tråkigt.. Men men .. What to do ..  =)  
 
Take Care!

*Gäsp!*

Tänkte Sova nu. känner att det är väldans nödvändigt. Blev även en aningens sugen på kiwi :S De som känner mig vet att jag typ har kiwi till mycket.  Har det till glass + kladdkaka, i sallad , till pasta + ost&skink sås  och på macka :D Låter udda. (fått höra ett antal gånger hur udda vissa av mina mat kombinationer är  )  Men uch vad gott det är. Mmm..  Får bli imorgon istället. =) 



                                         

Take Care!


19:55

Det har minsann blåst hela dagen.. Jobbigt. det låter typ som att taket håller på att blåsa bort emellanåt. Klockan börjar redan närma sig åtta :S  vart trött hela dagen så det gör inte så mycket skillnad på vad klockan är. Egentligen.

Jawjaw... Haft tillfälle att titta på massa av fina kläder idag på internet iallafall. Nu kan våren komma på riktigt. Jag har fått insperation xD

Take Care!

Torsdag

igår kväll va kul =) Något helt nytt ungefär. Hittade en väldans fin, röd kjol.. Mmm.. Pajjen var förövrigt omtyckt =)  Det bästa var att även min kompis som är allergisk mot gluten kunde äta den =) För den innehåller inget mjöl =) 

Mår fortfarande inte bra. har känt mig allmänt trött och hängig idag med. men men.

Oj vad bildkvalitén sög när man laddade upp bilderna här :S Aja.



Take Care!


It´s raining outside my window..

Snart kommer alla mammas människor. Då blir det ostbricka, en koll på kläder typ och möjligtvis smink. Även Hallon&blåbärspajen ska väl ätas =) Med vanlijsås. Kanska blir en bild till i fika-arkivet ;P Hihi.   Skulle för en stund sen ut o ge mina monster( hästar) mat.   Öppnade ytterdörren och möttes av spöregn. Kul? nej. Överlevde man ? Ja, tack och lov, med sminket kvar och utan att förstöra det nytillfixade håret. (vad ytligt det dr kändes) nej men mår man inte bra så blir man bara frustrerad om man skulle behöva gå in och göra om allt igen.. Uch.. 

Det känns roligt att fler människor hittar hit =) skicka gärna en liten kommentar =)  Hade vart trevligt  =)  Najjs. nu kanske jag bör vara en aning social =)

Take Care!

Onsdag

Vart hemma från skolan idag.  Suttit och gjort typ ingenting hela dagen än så länge. Nu ska jag pallra mig ner för trappen och göra en hallon & blåbärspaj till mamma tills ikväll. Hon får gäster nämligen =)  Ska även duscha och byta om och sådär innan alla kommer :S  Jawjaw. =) Ett inlägg till kommer väl om en stund skulle jag tro = )

Ut i kylan

Nu ska jag smita och byta om. Kanske ska börja med outfitsbilder när man ska ut till hästarna :O XD hahah eller inte. speciellt inte under vinter halvåret när man snarare ser ut som en jättelik bebis med alla kläder man har för att hålla värmen. =)    Nejjs, detta duger inte. måste leta upp lite varmare tröjor nu xD

Take Care!


Tisdag

Kom hem för en stund sedan. Först vart de skolan. Sedan klippning =) Nu är det ett antal centimeter kortare och ligger mot axlarna typ. Är faktiskt nöjd =) Det behövde en rejäl uppfrächning och nu har det fått det xD

Om en stund så ska jag ut till hästarna. Mamma och jag ska iväg på ridlektion så det blir till att lasta de små monstrena =)  Nu ska jag nog minsann fixa lite kaffe och sådär =)

Take Care!


Va det nån som sa fika?

Jajamen, fika it is. Fruktsallad, med jordgubbar, kiwi, banan och äpple ;P Glass med smak av gräddkola och en sjudundrandes god kladdkaka :D  Självklart ska man dela med sig av det goda. xD Här är lite bilder.


Foto : Jag & Natta


Take Care!

I need something to sing about. Rock´n roll hey...

Goddaaag!

Nu sitter Natta jag och sjunger med till Paramore´s låt Crush crush crush i köket :D Vi har precis ätit kanelbulle och vart ute hos hästarna och även pluggat en del. =)

snart ska vi ge monsterna mat och även laga mat till oss själva =) Även en fika till kvällen är på G ;P Bilder kommer xD


Take Care!


Tre minuter i nio

Klockan börjar närma sig nio och jag är riktigt sömnig. Känns som att all sömn som man kan få, behövs. Kanske blir något inlägg lr två imorgon. Det vet man aldrig. Men om våren håller i sig så blir det väl lite våriga bilder kanske =) och förmodligen, en och annan fika bild som kommer att dyka upp framöver.  ;P   God natt får man väl säga, eller kanske godkväll!

Take Care!

Fika förra veckan

I förra veckan ( tror jag det va) så var Cicci här en sväng. Självklart, då som alltid så fikade vi :D vi är såna fika människor. Hon verkade uppskatta det i allafall ;P

Vi delade en banan, lade choklad uppepå och lät de stå en stund i ugnen. Åts sedan med glass, chokladsås och riven choklad. Mycket godare än det ser ut på bilderna . XD                                      
Foto: Jag


Take Care!

FörstaMarsTjugohundraNio

Idag har väl inte vart en överbra dag. Mått illa och haft ont i magenså fort jag ätit. Allmänt hängig och halvsjuk med andra ord.. igen. Det känns lite som att man aldrig hinner bli riktigt frisk, det finns ingen tid att stanna hemma  några dagar från skolan för att vila upp sig och blir riktigt frisk. Så typ hela klassen går runt och är halvsjuka, eller helsjuka och förmodligen smittar man väl bara varandra. Men men, That´s life.  Följde med mamma för att handla idag. Det är på något sätt ganska roligt tycker jag xD både att gå runt o kolla på mat ( :S ) och att packa ner allting i kassarna  xD Udda men sannt xD  På vägen hem utbristet mamma : "Varför kör jag?! Du kan väl köra?!" och så stannar hon när vi kört in på en lite mindre väg, sätter dit "Övningskör"´s skylten och vi byter plats så fick jag köra hem.. Det tycks oftast bli så att jag lyckas ha högklackat på mig när jag  ska köra bil med mamma. xD

Imorgon, skola. Igen. Försöker intala mig att det är en ny vecka, nya möjligheter. MEn hm.. jag vet inte hus pass bra det går xD   Veckan känns ganska fullspäckad :S  Måndag: Natta följer med hem, ut till hästarna och förmodligen plugga?  Tisdag: klippa mig, plugga, ridlektion . Onsdag: Curlesprov.  plugga, och så skulle mamma ha hit folk på kvällen. Torsdag: Matteprov, plugga, ridlektion. Fredag: schamponeringstest(!)  Jag fattar ingenting av det, dessutom.  men men, de löser väl sig =) om våren bara kan slå till med full kraft nu så äre iallafall nåt positivt xD  

Take Care!

RSS 2.0