31 Oktober,2009

Precis hemkommen från "tävlingen". Vart så nervös så jag vet inte vad. Lite hemskt att man kan bli så nervös så fingrarna domnar. Haha.  xD 

Iallafall kändes de skönt att va där i god tid. Så hästen kunde kolla runt lite och sådär. när det väl var dags gick det till som så att man red in, vi vart fyra på "banan" samtidigt och man väljer själv vilken gångart man vill visa. I vårt fall blev de väl mest trav. Lite tölt, några galopp steg fast de inte va meningen men ändå. För att vara allra första tävlingen för både mig och för hästen så måste jag väl säga att jag är nöjd. Klart de kunde gått bättre. Hästen ställde sig o bajsa liksom :S xD Haha  Men på något udda vis lyckades vi ändå hamna på en liten första plats i det vi ställde upp i. Märkligt xD Men nog såg hästen nöjd ut sen. Mitt lilla troll.
Inte speciellt lätt att fota en nyfiken häst precis xD


Take Care!

30 Oktober 2009

Nästan hela lovet har gått nu. Eller a. Tekniskt sätt har det ju de. Bara helgen kvar.  Imorgon är det "tävling". Inte speciellt seriös sådan. Mer än skojtävling liksom. Men för mig som aldrig tävlat känns det enda som en rätt stor grej. Min häst har aldrig heller blivit tävlad och hon är väl lite sisådär när de är många andra hästar runt omkring.  Men ska bli spännande iallafall = )

Förresten så är typ lyckan gjord. Tokio Hotel i Mars! Kan de bli bättre? Nej. Svävar som på små moln. Kan knappt förstå det än. Jag menar. Det är ju Tokio Hotel det handlar om. Inte för att jag är det minsta som en hel del andra som nog kommer va där. Jag kommer inte gråta när de kommer ut på scen. Inte skrika sönder låtarna. Nej. Bara va där. Vara allmänt lycklig. Love it!

Take Care!


  Två av de små monstrena ;P


16 oktober, 2009

Hmm.. Fullt upp att göra för det mesta. Hinner inte riktigt med tiden förtillfället känner jag. Den springer i förväg utan att vänta på att jag ska hinna med.  Helt hemskt stressat.  Nästa vecka blir inte bättre. Två prov, läxor och så vidare. Ska stanna i skolan måndag och tisdag. Måndag ska modellerna till modevisningen provas. Alltså, alla frisyrer, smink och hår. Bilder på det ska även tas. Tisdag blir det föning, jag fönar Natta, Natta fönar mig. Efter det så blir det förmodligen ridning. Det ska även jobbas i veckan.

På fredagen så är planen att vi, ett helt litet härligt gäng på 6 pers åker hem till Natta för taco-kväll. Lördagen blir fotodag. I like it. Sedan väntar en hel vecka höstlov. Dock med väldigt mycket att göra . men ändå.

Take care!

2 oktober 2009

Blir alltid såhär. Man sitter vid datorn, funderar över att skriva nåt. Orkar inte slänga in nån bild och känner att nej, då blir de nog lite tråkigt, så då struntar man helt i det. Dumt? Eh ja! jag skriver ju mest för att jag själv ska kunna läsa det i efterhand :S och jag har ju redan sett alla bilder jag själv har tagit så texten är ju det viktigaste :S

Aja.. Mycket i skolan. Inte riktigt frisk. Massa kommande prov, test och so on.  Det positiva är att hästen iallafall går bättre med ett bett jag fått låna av ridinstruktören = )  SKönt att slippa dragkampen med hästen..

Nu blir det slutet av idol, sedan sängen.

Take care!

RSS 2.0