Bored

Sjukt hur oinspirerad och omotiverad man kan va när man inte mår bra. Jag vill typ skapa. Haha. Sy, rita, spela piano. Typ sånt. Men jag orkar helt enkelt inte. Förkylningar suger. Tänkte därför alldeles strax hoppa i sängs och sova bort det. Har ju roligare saker att göra än att sitta hemma och snörvla framför tvn hela dagen.

Så ligger det till iallafall. Jag är grymt tråkig och har grymt tråkigt. Och så är det med det.

Take Care!

Sjuuuk

Idag är jag sjuk. Ont i huvudet och illamående typ. Jag vill inte få vinterkräksjukan. Jag tänker inte.. Nej nej nej och uch! Nu ska jag bli frisk igen. Så det så..

Take Care!

Tisdag

Idag var det skola. Men vi fick gå tidigare. Fint. Så vi hade lite projektmöte och sådär. Sedan har jag även kört Natta till tåget och kört hem. alldeles ensam i mörkret. Haha.  Uppanpå allt har jag fått så fruktansvärt ont i halsen. Hoppas inte nån sjuka bryter ut nu. Vill inte. Nej.. Något varmt och dricka kanske.

Take Care!

Sjuuuk dag

Fett sjuk känsla när pappa frågar tar du bilen eller bussen imorgon? Fett sjuk känsla att hämta lillebror efter skolan helt ensam. Fett sjukt.

Fett sjukt att jag tog körkort idag. . .

Take Care!

I MADE IT!!

Känslan är obeskrivlig. Idag kommer  jag alltid att minnas som dagen jag tog KÖRKORT!

Känns mer än fantastiskt!

Take Car
e!

Fredag

Det är mycket på gång just nu. Hinner knappt ens titta på datorn. Men snart är det förhoppningsvis över. Allt. De kommande läxorna och viktiga sakerna. Snart...

Tack och lov är det iallafall helg nu. Fast den är rätt uppstukturerad. Som ett schema som måste följas. Ingen vila ingen ro. Men det är lika bra att ta tag i allting så fort som möjligt så slipper man att sen. Eller man blir åtminstone klar med allting i tid. Och det är ju alltid bra.

Jösses vad trött och tråkig jag är. haha

Take Care!


Nej det är minsann inte okej

Jag är verkligen galet trött just nu. Så frågan är om jag inte snart beger mig mot sängen trots allt. Pluggat en del. Huvudet känns som det är fyllt av information men ändå kan jag ingenting. Fast jag vet ju att jag kan det egentligen. Frustrerande. Iallafall. Som sagt. Trött. Imorgon är det praktik. Och sånglektion. Och plugg. Mycket plugg. Alltså shit vad rolig min vardag är just nu då. INTE... Men det är ju trots allt såhär den är just nu. Bättre det än att sitta och hitta på en förskönad verklighet.

Nu ska jag drickka upp mitt kaffe och sen nog bege mig mot sängen.

Take Care!

Här borde det vara en fyndig rubrik

Snart beger jag mig mot skolan för en helt totalt onödig dag. =) Specialdag då vi ska informera om något som inte riktigt rör oss. Men men. Det är "Bara" typ två timmar ialllafall. Sedan blir det projektmöte. Och ikväll förhoppningsvis en sväng runt gymmet! Fint.

Suttit och pluggat nu på morgonen. Även om man fick sovmorgon till kvart över 12 gick jag upp typ halv 7. Det är mycket härligare att försöka lära sig nåt när det är ljust ute. När det är mörkt känns det typ som att en bit av hjärnan slutar fungera.


De ser ju inte ens ut såhär på kvällarna... Blir bara helt bäckmörkt typ vid halv fem. Det suger!

Take Care!

Lördag

Igår var jag på gymmet med Cicci. Fett bra. Vi började med att cykla en mil och sedan köra igång på maskinerna. Kändes toppen bra och var helt slutkörd när vi gick därifrån. Idag känns det dock inte något alls i benen. Vilket det borde göra. haha. Sjukt..  

Lördagen kommer spenderas pluggande. Haha kul liv. Det är typ det enda jag gör.

Take Care!


Wanted

SNYGG SNYGG SNYGG !

Från Gina Tricot.

Take Care!


Torsdag!

Det är så mycket på gång just nu. Plugg, plugg, plugg. Blandannat.

Idag var det praktik. Precis som igår. Så efter det hämtade två av mina fina vänner upp mig och så åkte vi för att äta pizza/kebab och prata strunt. Precis som förr. Så det var fint det. Har nästan precis kommit hem.. Och är så trött så jag tror jag smäller av. Eller ialafall somnar snart.

Later!
Take Care!

Tisdag - halkan

Idag är det minsann tisdag. Och idag har jag varit på halkbanan. Jag har nog aldrig varit så rädd och nervös som idag på morgonen. Mådde illa och skakade när jag väntade på körskolan. Men det var ingen fara. Det gick bra och det var en fin känsla att åka själv i bilen och bara koncentrera sig på vad man själv gör och inte att någon annan granskar det med. Körde första biten på vägen hem med. Och det var mörkt, halvdimmigt,småregnigt och massa bilar. Men det gick bra. Det kändes till och med bra. Som om jag visste vad jag gjorde.

Nu är det åtminstone avklarat. Och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen sova.

Take Care!

Måndag

Okej. Faktum är att jag är riktigt arg. Det är nog inte min dag idag så jag ska vara kortfattad så jag inte blir ännu mer irriterad.

Skolan är igång igen med. Om fem månade tar jag studenten. Det är bara att klamra sig fast vid den här sista terminen och göra så gott man kan. så det så..

Take Care!

Fredag

Inte hänt så myckt utöver det vanliga idag häller. Kattsingen med. Haha. Lagat mat tillsammans med lillebror. Med datorn i köket och spotify på. Både sång och dans och såklart, en hel del matlagning. Haha.

Imorgon händer det lite mer olika saker. Blandannat fira en klasskompis. Nu snart tänkte jag sova för jag är trött. Imorse väcktes jag av en halvt hysteriskt hund som hoppade på mig.

Och! Jag har sådan träningsvärk, tror jag, i rygg och armar. Helt galet!! Kan inte lyfta armarna knappt :D haha.

Take Care!


2011 ska jag :

Det är sjukt mycket saker som händer under 2011. Saker som ska hända oavsett och saker som ska inträffa som är upp till mig. Det blir på sätt och vis som något slags nyårslöfte. Eller ja.. Kanske..


Jag ska:


 - ta körkort (gärna förr än senare)

 - tillbringa mer tid på gymmet

 - inte stoppa i mig lika mycket fika.(För det kan inte vara hälsosamt så som jag hållt på)

 - fullfölja projektarbetet ihop med min grupp, och det ska bli bra

 - ta studenten

 - ägna mer tid åt min häst, min familj och mina underbara vänner

 - se till att ha så roligt som möjligt under hela året

 - uppdatera bloggen med fler bilder. Vilket jag ångrar jag inte gjort förut

 - Säkert en massa mer eftersom sådana här listor egentligen aldrig tar slut ;P


Jag hoppas att detta blir ett bra år. Och det är väl jag som ska se till att det blir ett bra år. Ingen annan kommer ju göra det åt mig så. haha

Take Care!


Inte min dag idag?

Dålig på att skriva och uppdatera och allt det där. MEN! jag har haft annat för mig. Och inte har det varit någon speciellt intressant heller. Nej, för jag har pluggat körkortsteori. Det mesta i mitt liv handlar typ om det just nu. Jag vill ha det där jä*la körkortet. Nu.  Nej men så fort som möjligt. Men det känns hela tiden som om jag har massa kvar. Ju mer jag pluggar destu mer förvirrad blir jag. Nästan. Förutom just när jag kör. Då känns de som om jag kan de jag behöver. Gaaaaaah...

Idag har jag dessutom skottat hos mormor. Det kändes åtminstone ganska duktigt. Till jag ramlade och slog i handleden. Sen hemma skulle jag gå förbi trappen. Slår i den i trappräcket, självklart inte med flit. Självklart var det andra handen. -.- Så nu gör den ena handleden ont och fingrarna på den andra handen. :S 

Det är inte min dag idag..

Take Care! 

Doppidopp

Sitter och doppar saker i choklad med min fina vän cicci. Alltså.. frukt och maräng då. Inga andra saker.  Och så hälper hon mig att plugga körkortsteori. =) Fint.

Ibland har man tur att få vissa personer som vänner :D haha

tillbaka till chokladen.
Take Care!

Tisdag

Var på riskettan hela förmiddagen för att sedan ta en liten sväng på stan med mamma. Ska strax bege mig ut i hästhagen nu med eftersom att hovslagaren kommer. Efter det tllbringas dagen pluggandes. Wihoo. Eller kanske inte. MEn det är så det är iallafall. =) Nu måste jag nog börja byta om lite tror jag :S

Take Care!

Klokare? Det hoppas jag verkligen

Pluggat körkortsteori hela dagen. Från det att jag vaknade. Och inte känner jag mig mycket klokare. Haha. Hoppas att jag är det iallafall. Nu ska jag ta en liten paus för att äta och sedan återgår jag till pluggningen. Jag är världens tråkigaste  människa idag. = )

Take Care!


Plugg

Plugg hela dagen idag med. Mycket att plugga på. Krångligt. Men det ska bli gjort. Jag ska lära mig detta och fixa detta. Jag bara måste... Jag bara måste sluta svamla och börja plugga nu. haha Later!

Take Care!

Gääääsp. . .

Uch vad trött jag är. Ska väl snart hoppa i sängs så jag kommer upp i tid imon och kan sätta igång att plugga. Har egentligen lite av varje att läsa på. Suck. Aja. Så är det. Gäsp.

Take Care!

Wanted

                                   Gabela SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

 Jag.. vill.. Ha! 

 Från nelly.


 Take Care!

Nyårsafton 2010

Min nyårsafton då. När våra gäster dök upp började vi med en liten välkomstdrink med lite hallon och jordgubbar och sånt i. Vi firar som sagt nyår med samma familj som alltid. Vi har firat ihop så läng jag kan minnas. Deras barn är två och tre år yngre än jag men det är en trevlig tradition. Vi måste ju hålla oss hemma för hästarnas skull med raketer och så.



Enligt tradition är det papporna i familjen som lagar en trerätters. Till förrätt serverade de någon slags röra med jätteräkor. Väldigt stark. Men de hade råkat ta typ dubbelt så mycket chili än vad som de skulle va och den skulle vara stark från början. Haha. Den var god, men så stark att det brände i ögonen.



Såg att bilden var väldgigt suddig. Men ja ja. Sånt är livet. Det är iallafall ris och  kyckling under krämigt täcke som det så fint kallas. Det är gott iallafall. Ost och sånt. Mumsigt.



Till efterrätt fick vi chokladfondant, vaniljglass och en chokladgrej. Ser inte så mycket ut för världen på bild men det var med gott.




Nyårsafton tillbringar vi runt matbordet ungefär. För efter ett par timmar var det dags för fika.



Sällskapsspel är ett måste då dessutom. Alltid lika kul med sällskapsspel.



Kort sammanfattat. Helt okej nyårsafton. Väldigt lugnt, inte massa folk och man kan gå och lägga sig och sova när man blir trött. Haha. Nyårsafton är relativt överskattat ändå.

Take Care!


1 Januari

Vart en liten sväng hos Natta som fyller 19 idag! Trött som få och sitter nu och tittar på fångarna på fortet. Imorgon blir det en pluggdag. Körkortsteori eftersom jag typ inte kan nåt. haha illa. Ska även slänga in bilderna från nyårsafton då med  =)

Take Care!

RSS 2.0