Valborg

Har egentligen nte tid att sitta här just nu. om 20 ska jag vara på plats, möta upp en vän och sedan köra och handla. Sedan blir det grillning. Fint! Lugn fin valborg skulle jag alltså tro. Nej nu måste jag klä på mig massa kläder. Blåser som bara den ute nu.

Take Care!

Grilla!

Nu beger jag mig till mormor och grillar i det fina vädret. Lovely! Det börja nästan kännas lite som sommar.

Take Care!

påsk

Inspirationen är inte alltid på topp. När jag väl har något att göra är allt typ frid och fröjd. Men när man ska sätta sig och ta det lugnt en stund. Njaa.. De blir inte lika bra. Hjärnan slutar inte jobba utan fortsätter med allt som behövs göra. Snart slutar jag skolan. Då ska alla såna grejer vart klara. Jag ska verkligen inte förneka att jag är rädd.

Förövrigt är jag ganska förvånad, men tacksam, för att påskharen äntligen lärt sig vart mitt rum är. Precis utanför dörre möttes jag av ett stort påskägg idag. I det låg det en klänning. Fint. Skönt att de inte var massa godis iallafall. Faktum är att jag inte hade äit upp det. Det brukar ligga där tills nästa påsk och då ser det ganska lagom fräscht ut och slängs.

Snart får vi nog lite gäster med. Och jag Måste försöka komma på nåt att skriva om till ett skolarbete. Hmm...

Take Care!


Torsdag

Idag var det svenska nationella. Det är alltid så svår att förutse hur sådant går. Så det är lika bra att inte säga varken det ena eller de andra. Det är gjort iallafall. Pluggat med Natta en sväng med och håller på med det nu med. Prov imorgon. Men sedan massa annat skoj 

Take Care!

Gäääääääsp

TRÖÖÖÖTTT!! Så förbannat trött så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Tog en paus i att läsa igenom häftet till nationella för att se på Glee.  I morgon blir det som sagt nationella och ännue mer plugg. Kul. Saker inbokade varje dag den närmsta veckan. Jösses.. 

Take Care! 


Igår

Massor att göra alltid. Hinner inte riktigt med. 2 månader kvar till studenten. Otäckt. Samtidigt ska det bli så himla kul.

Var på frisörmässa på Elmia, Jönköping igår. Natta och jag fick köra en bil med en till klasskompis i och en som går i ettan. Vi hade väldans trevligt i den lilla bilen men det är inte det lättaste precis. Trötta och dana. HAha. men det löste sig och det var väldigt intressant. Idag är man destu tröttare. Men det var det värt. Lätt.

Take Care!


söndag

Vårt internet har varit försvunnet ett tag. Dessutom har jag mycket att göra. Men hade jag inte haft åt alls hade de väl varit tråkigt. Har bara inte riktigt någon inspiration just nu.

Förresten. Den som kom på det här med kvällsfika, den personen ska jag avguda resten av mitt liv.

Take care!

RSS 2.0