31 Juli

Vissa dagar går jätte fort och andra inte. Lite störigt eftersom att man inte orkar skriva nåt när det är mycket.
 
Iallafall. Igår kom cicci förbi en sväng på eftermiddagen/kvällen. Vi var så pass duktiga att vi gick en runda. ca 4 km i allafall. Alltid något =) haha

Nu ska jag väl nog rota fram nåt att ha på mig innan det bär av till grillning hemma hos några =) blir nog rätt trevligt hoppas jag =)

Take Care!


28 Juli

Seg på att blogga jag vet. Men det har hänt en del. Både roliga och tråkiga saker. Tänkte inte gå in mer på det iallafall.

Idag har jag varit i kalmar med mamma, mormor & morfar. Hittade en jeansväst som mamma och mormor absolut tyckte jag skulle ha. Skitcool. Vet bara inte till vilket tillfälle jag kommer kunna använda den xD men det löser sig nog. Hittade även en typ tunika aktig grej.

Efter det bar det av till Ikea. Inhandlade lite grejer till rummet. Det är nytapetserat och halva golvet är på plats. Blir riktigt fint måste jag säga. Och med gaderob över ena väggen, den nya sängen och allt det andra.  Hittade iallafall en fin lampa, kudde och andra sänggrejer.  = )

Take Care!


Ätbart


gårdagens fika
Dagens Cupcakes.

Fredag, 17 Juli

Oj.. dött här eller vaddå. Nej men det blir väl så när man har en del att göra men inget intressant att skriva om antar jag.. Blir nog bättre  när skolan börjar igen xD haha vad hemskt det låter. Inte för att det är hemskt. Börjar nästan längta lite smått tillbaka till skolan. Och Klasskompisarna. Det är goa människor det.

Iallafall så har jag precis gjort cupcakes och väntar nu på att chokladen ska stela så att jag kan fixa det sista. Sedan kommer en bild på dem.  Och om cirka 40 minuter kommer våra gäster med. Blir en tur med båten ut på nån ö. Fika där och sådär. och sen framåt kvällen mat här hemma. Trevligt =)

Jo dessutom denna veckan har vi vart grisvakt. Märkligt, jag vet. Nej men ärligt. Det är en gris. Grisen Peggy. Hon är drygt en meter lång och rumsren. haha. Vi har henne faktiskt inte inne i huset även om hennes riktiga ägare har det. Här får hon bo i stallet xD Ska se om jag kan kaske kan knäppa nån bild på henne med. 

Nej , tillbaka till cupcakesen 

Take Care!


Söndag

Kan väl säga så som så att jag fortfarande är super trött. Och ska väl försöka sammanfatta semestern när jag tagit kort på det som inhandlades med för att göra resan i bilder "komplett" Haha.

Nej nu ska jag nog fortsätta läsa twiligt boken  , När jag hör din röst.   Är totalt fast och känner att jag måste fortsätta läsa.

Take Care!

Tisdag

Blev väckt av mamma idag så att jag skulle hinna med allt jag behövde göra idag. Jag tror jag är rätt färdig med allt nu. Alltid svårt att veta hur mycket kläder man ska packa ner. Det är trots allt fyra dagar och lite valalternativ vill man ju ha ändå. Haha.  Men imorgon blir det ju även shopping så kanske hittar något nytt kul då mer om jag har tur.

Iallafall så har hästen blivit motionerad idag på förmiddagen. Gladare häst får man väl leta efter. Hon skötte sig väldigt bra så det var skönt. Efter det blev det dusch, lunch och sedan åka och jobba. Sedan runt tre kom Ebba in till stan och hon följde med när jag jobbade färdigt och sedan gick vi mest bara runt en stund tills det var dags att hjälpa henne att sälja allsångs häften nere i parken.   Och vilke otrevliga människor det finns egentligen xD  Så sura när man frågar om det vill ha såna häften. Hm.. Men men =) 

Imorgon ringer klockan vid 7 och vi beräknas sitta i bilen och vara på väg vid 9. Det kommer bli sjukt kul hoppas jag.  =) Men kommer inte ha tillgång till dator. Så bilder kommer på lördag eller söndag. =)

Take Care!


Måndag

Måndag igen. Uch, veckorna går väldans fort.  Idag har det inte hänt väldigt mycket.. Hjälpt mamma. Ridit, börjat plocka fram kläder tills göteborg.   Åker dit på onsdag och kommer hem på lördag någon gång =) Trevligt. Eller ja, det ska bli sjukt kul iallafall. Shopping, liseberg och sådär =)  Var nåt år sen jag var på liseberg så det kommer bli sjukt kul. Om jag kan tvinga min lillebror att åka balder typ. = ) Haha. Kameran åker med iallafall så förhoppningsvis kommer en hel del bilder när jag kommit hem =)

Imorgon blir det till att packa, jobba, rida och hjälpa en kompis. =)  En någolunda fullspäckad dag skulle jag kunna tro. Har knappt någon aning om vilka kläder jag ska ta med mig :S Hmm.  men det löser sig nog.


Take Care!

Fredag

Idag blev man väckt vid strax efter sju tror jag klockan var.  Var tvungen att jobba på förmiddagen så. Vid senare blev det till att hämta linserna och efter det lunch med mormor, mamma och lillebror.  Mat från subway. Mumsit.  Efter det blev det jordgubbar följt av mer jobb =)

I kväll har jag även hunnit klippa mamma. Blev faktiskt bra =) Hon verkar nöjd och det är ju huvudsaken =)
Hade även en aningens tråkigt och behövde fixa naglarna så fixade dem lite annorlunda än bara en färg. Inget komplicerat xD men ändå rätt fint.


Sådär blev det denna gången.Take Care!

2 Juli

Idag har det varit äckligt varm. igen.  Men har ändå lyckats städa ut mer på rummet, nu är det nästan helt tomt. OCh frågan är hur man kan hitta tre stora påsar fulla med andra plastpåsar, och vart de kommer ifrån. Märkligt.  =) men men. Nu börjar det bli så tomt att det ekar där inne. Haha.

Imorgon blir det jobb. Kolla om linserna har kommit och lite sådär. Sedan blir det väl inte så mycket kanske. Eller, det vet man ju aldrig. Haha. Nej men nu blir det nog strax till att hoppa i sängs. Tidigt imon.

Take Care!


1 Juli

Ny månad, igen. Om en stund kommer Natta och vi beger oss mot hennes hem. Hon ska få mig att bada var tanken. Haha. Får väl se =) får väl försöka överleva att doppa mig i allafall. Då är det ändå rekord på flera år. För då har jag faktiskt doppat mig till axlarna två gånger i år :O  

Idag så är det för övrigt äckligt klibbvarmt. SOm om att det skulle börja åska. Får väl se vad det blir av de. =)  Måste packa ner det sista nu.

Take Care!

RSS 2.0