I wish..

Ledig dag idag, imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Så blir det två dagar av jobb och förmodligen göra stan osäker på fredag. Välbehövt att bara gå ut med sina vänner och ha lite roligt. Så vi får väl se hur det blir.

Förtillfället känns allt verkligen så, det kan bli såhär, eller så blir det sådär istället. Inga klara besked och noll koll på allt. Helt galet. Känns som att jag inte håller i några trådar, utan bara är med i nån himla labyrint som någon ändrar allt efter som man tar sig framåt. Den där sista biten när man kommer fram till utgången känns så himla långt bort och nästan orimlig att nå..

Nej om man skulle slänga sig in i duschen iallafall. Det är en sak som är säkert.

Take care!


Starships were meant to fly. Hands up, and touch the sky.

Dags att vända blad. Jag är redo för ett nytt kapitel.

Igår var det jobb som stod på schemat för att sedan köra hem till mamma och pappa. Skönt att komma hem och mellanlanda lite. Blir så lustigt med en ledig dag mitti veckan. Men det kan man väl kanske behöva ibland det med :)Dags att göra lite nytta med kanske. Som att städa sitt rum, kläderna har alltid en tendens till att anfalla golvet. Haha

Take Care!


Livet är som en gungbräda, redo att tippa åt båda hållen.

Ibland står man där på den där gungbrädan som håller på att först tippa åt ena hållet, sen väger den över och håller på att tippa över åt andra hållet. Antingen kan det bli jättebra, eller så blir det inte bra alls. Nästan så att man bara vill gräva ner sig och stanna där tills det vänder.

Visst att det är motgångar som stärker en, men frågan är hur mycket man klarar innan man behöver något positivt? Det positiva måste liksom ta fart nu.

Take Care!


RSS 2.0