Torsdag

Lååång dag idag. Först skola, sen teori på körskolan. Trodde att den bara skulle vart en timme, för då skulle jag hunnit en runda runt gymmet med. Men det gjorde jag inte för teorin varade i två.

Nu kommer jag direkt från duschen och ska dunsa direkt, bums ner i sängen! Är trött som en get av något slag och imorgon måste jag gå upp halv sex så det kan nog va bra att sova lite. =)

Imorgon står skola, sånglektion och förhoppningsvis träffa en go vän på schemat! Lovely! Så vi får väl se om det blir som planerat. Men de hoppas jag minsann.

Nu fullkomligt ropar sängen på mig och att döma av tyngden på mina ögonlock borde jag nog sova nu.

Godnatt!
Take Care!


Shoes!



Behöver jag ens säga att jag älskar mina nya skor från scorett?!

Take Care!


Onsdag

Vart på praktik idag med. Som alla onsdagar. Klippte mamma. Inte helt nöjd med resultatet. Men det kunde även vart grymt mycket värre. Så jag får väl va lite nöjd iallafall. Hon är ju inte lätt precis. Med alla virvlar och det håret. Men men =) Det gick väl bra ändå.

Nu ska jag läsa lite körkortsteori till innan det blir idol = )

Later!
Take Care!

Tisdag

Var en sväng på gymmet i förmiddags med mamma. Nu har jag precis ätit lunch, dricker lite kaffe och ska sätta igång med lite körkortsteori. Måste förbereda mig inför min första teorilektion på Torsdag. Sedan måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ikväll är det visning inne i stan. Ska bli kul att titta på faktiskt. =)

Later!
Take Care!

Stockholms tripp

Tjenna! Haha.

Jo i fredags efter skolan körde vi upp till Stockholm familjen. I kalmar mötte vi upp den andra familjen vi skulle åka med. Vi kom väl upp till Stockholm strax efter elva på kvällen. Då hoppade vi i sängs ganska direkt för att dagen efter var det minsann ingen sovmorgon. Nej då stod shopping på schemat! Ska ta kort på allt nån dag. Blev iallafall ett par skor, byxor, väska och linne om jag inte minns fel. På kvällen tittade vi på Blue Man Group. Det var det sjukaste jag sett, jag kan inte ens säga vad det var jag såg. Blåa män som var överallt och ingenstans samtidigt? Helt sjukt. Ska försöka sammanfatta det i ett eget inlägg. Om det går. Haha. På söndagen påbörjade vi hemresan och det var skönt att komma hem även om det var sjukt roligt i Stockholm. Nu ska jag fortsätta se på idol.

Take Care!

Hemma igen

Hemma igen efter en helg i Stockholm! Berättar mer när jag har tid. Just nu måste jag verkligen fortsätta plugga.

Take Care!

Torsdag

Tittat på Idol och packat. I morgon drar jag par på en lite tripp iväg. Skönt. Vart i skolan idag. Kundpass. Vi kan väl sammanfatta de som att jag blev förvånad. Trodde inte färgen skulle göra så faktiskt. MEn men, de löste sig det med. =)

Imorgon ska jag sitta brudmodell åt en klasskompis. Förra veckan satt hon åt mig. Ska bli spännande. Hoppas hon tar det försiktigt med mitt hår. Haha..

Har även sånglektion imorgon. Ska bli spännande. Sist sjöng jag i mick. DET var en annorlunda upplevelse vill jag påstå. Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta packa.

Take Care!

Onsdag

Hahaha jag höll på att skriva måndag i rubriken. Ingen koll alls på vilken dag det är xD

Ja, ännu en dag på praktiken då. Väldigt kul som vanligt. Fick färga lite och sådär. Jag älkskar att vara på salongen. Jag trivs som fisken i vattnet där. Åkt tåg, visat farmor&farfar min lilla bil.

Nu tittar jag på halv åtta hos mig och sedan blir det idol. Trött nu. Det tar på krafterna att vara på praktik. Imorgon har vi kundpass. Och så måste jag packa. Men vet inte riktigt vad jag ska packa. Haha. Så det är lite plick och plock.

Take Care!

Hemma

Precis kommit hem från praktiken. Så nu ska jag fortsätta äta lite och återkommer sen :D Så nu blir det tv och mat en stund.

Take care!

Ungefär som förberedelser

Färgat utväxt, målat naglarna och tittat på idol. Imorgon är det praktik.  Jag vet inte hur jag ska ha håret imon, eller hur jag ska sminka mig. Haha. Vilka problem liksom? xD

Sprang genom H&M idag. Jag blir så arg! De har klänningen jag letat efter. MEN! i fel färg. Det är alltid så! Antingen så tar de inte in grejerna jag letar efter. Eller så tar de in dem men i fel färg, elller så finns de aldrig kvar i min storlek. MEn denhär klänningen ska jag ha. Jag SKA!

Take Care!

Godisgrisar är vi allihopa



Igår hade vi som sagt 2 Kg godis stående på bordet. Jag vill inte ens se godis mer nu på ganska länge känner jag. haha. Men uch vad trevligt vi hade iallafall!

Take Care!


Design...

Ååååh jag vill ha en ny design på bloggen. Någon som känns mer jag just nu.. Hmm.. Där har jag något att klura på ett tag. Haha. Vill ha något som känns jag, färgmässigt, stilmässigt. Hmm..

Take Care!

Wanted

Melinda dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM Melinda dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM Melinda dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM

En klänning, tre färger. Galet snygg och användbar! Väcker vill ha begär!
kommer Från Nelly


Take Care!


Tjejkväll!

Igår mådde jag verkligen sjukt dåligt på morgonen. Jag visste inte riktigt ens hur jag skulle klara skoldagen. Men det gick tillslut. Tjejerna piggar upp en. Och ja, de mer eller mindre bestämde att jag skulle följa med iallafall. Haha. Så efterskolan begav några och handla mat och vi andra godis och hyrde film, som vi aldrig ens hann se. Sedan körde vi hemom här och hämtade grejerna jag behövde och sen ner mot Natta.

Där lagade vi och åt tacos. Med både kyckling och köttfärs och utan ost. Den glömde vi, så den stod kvar på diskbänken medans vi åt. Pucakde tjejer. Haha nejdå. Massa tjejprat. En helt toppen tjejkväll helt enkelt. Sen satt vi och mumsade på ca 2 kg godis + chips. behöver jag ens säga att vi inte åt upp det fast vi var 7 stycken? Haha.

På vägen hem, mitt i mörkret så kör vi fel med. Jag, som borde hitta glömde titta på vägen sen när vi kommit upp först på rätt väg. Haha så Jonna körde fel. Och med två andra tjejer i en bil bakom som bara följer efter. Så vi fick vända, och skulle köra där Jonna sa. Och då hamnade vi med fel. haha. Tillslut! Hamnade vi rätt. Så närmare halv ett hoppade jag i sängs.

Sjukt goa tjejer och en sjukt trevlig kväll! Det ska lätt göras om, många gånger!

Later ;P
Take Care!

God morgon

God morgon!

Springer runt och håller på att göra mig iordning lite smått. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hellst hade jag legat kvar i sängen under täcket hela dagen faktiskt. Men det kan man ju inte. =/

Nej nu måste jag fortsätta sminka mig

Take Care!

Trött

Snart ska jag bege mig mot sängen . Jag förtjänar faktiskt lite sömn. Haha. Vaknade 8 idag. Av mig självt och kunde inte somna om. Och vaknade 7 igår. Vad är det som är fel liksom?! haha

Imorgon kanske även utväxten försvinner. Det hade varit så skönt! Den ska försvinna innan fredag. Så är det bara. Det finns inga alternativ. haha.

Nej, nu sängen.

Take Care!

20:24

Nyduschad och sitter framför tvn med en kopp grönt te. Förkyld som bara den. Tittar på Ensam mamma. Eller ja, gjorde. Nu kom ett inslag av valvakan typ. Politik är något jag inte förstår mig på. Och med tanke på det kanske det är tur att jag inte får rösta i år. Stor punkt. Det är inget jag tänker diskutera över huvudtaget.

Imorgon blir det en riktig tjejkväll! Med både mat och film och förmodligen massa trams skulle jag tro. Gillar!

Take Care!

Lysande kakor?

Dessa roliga ljusen fick jag av en vän för ett tag sedan. De föreställer macroner, sådana där kakor. Staplade på varandra. Hon sa att hon tyckte ljusen passade mig. Kanske för att jag tycker det är rätt kul att baka sådär. Kul var dem iallafall och ljus är ju något som används ganska flitigt när det är såhär fråmulet och så ute. Även hela vinterhalvåret.


Ursäkta för dålig bild

Take Care!


Pluggis

Svenskan är skriven så nu håller jag på att försöka fixa en framsida till min loggbok till projektarbetet. De små svarta man får är så tråkiga och små så jag tänkte införskaffa en större och snyggare. Så anteckningarna blir lite snyggare med. Så de är det jag pysslar med just nu.

Take Care!

Slowmotion

Orkade inte skriva mer igår. Hade sjukt ont i huvudet och fastnade framför Notting Hill. Har alltid lyckats somna ifrån den när jag försökt se den. Haha. Men igår lyckades jag se hela. Huvudvärken sitter kvar idag och jag känner mig typ tung i hela kroppen.

Nu tänkte jag skriva ihop mitt svenska arbete jag har tills imorgon så jag får det ur världen. Det tar ju lite tid att komma på de bästa formuleringarna när hjärnan går i slowmotion. haha

Later!
Take Care!

Lördag

Vid tolv kom tjejerna hit och så började vi planera vårt projektarbete. Med frallor och cheesecake framdukat. Gott! Vi kom faktiskt en ganska bra bit och fick gjort det vi skulle. Har precis övningskört, passade på när Natta ändå skulle in till tåget. Nu är det strax matdags och sedan en lugn kväll. Det behövs. Jag är så trött! Vaknade vid 7:02... Kunde inte sova vidare så gick upp och städade på mitt rum. Hur sjukt är inte det?!

Nu - mat!

Take Care!

Mat!



Dagens middag. Ostpaj med hemmagjorda frallor och sallad med melon. Gott! =)

Take Care!


Övningskört

Det gick faktiskt SKIITBRA att övningsköra. Kändes riktigt bra. Visst, lite fel sådär och något motorstopp men ändå. Så många gånger har jag inte kört manuell. Jag är nöjd. Kul är det iallafall.

Take Care!

Fredag

Lång dag i skolan. På morgonen hade vi brudklädsel. Det gick väl relativt bra faktiskt. Svårt är det och eftersom att uppsättningar på sådan nivå egentligen inte är min grej så  får jag väl vara nöjd. Jag gillar mer att leka fritt och komma på en enkel, men snygg idé liksom.

Sedan var det sånglektion, sjukt otäckt att sjunga i mick och höra sig själv! men det är nog ingen fara när man vänjer sig vid det.

Eftermiddagen var faktiskt rätt seg. Föna vågor och sådär. senare ska jag övningsköra och lämna lillebror tll där han ska spela trummor. Hoppas det går bra  =)

Take Care!

16 September

Nu beger jag mig strax mot sängen. Fryser som ett djur och är rätt trött med faktiskt. Imorgon börjar jag tidigt och går till halv tre eller tre. Det vet man inte riktigt. Dessutom har jag faktiskt sånglektion imorgon med. Ska bli väldigt kul. Även om låten är lite mer Jazzig, och det inte är något som jag ens haft i baktanke att prova på innan så är det väldigt kul faktiskt. Mitt störta problem är väl att bara släppa loss och låta allt bli lite som det blir. Inte låsa fast mig vid noterna och försöka vara en sådan perfektionist när det gäller sångteknik. Bara köra liksom. Det som händer, det händer. Låter det förjävligt får det väl göra det. Haha. Vet inte riktigt vem jag försöker lura. Noterna har nästan handbojor på mig om man kan uttrycka det så. Haha

Take Care!

Vardagslyx



Var och fikade med Natta på Kontan förra veckan. Sjukt god kladdkaka! Sjukt kladdig kladdkaka med! =) haha Super gott och lite vardagslyx sådär.

Take Care!


Halv åtta framför tvn

Kom precis in från stallet och hovslagaren. Mamma tog sista hästen så jag gick in. Frös så.

Nu kikar jag på halv åtta hos mig och väntar på idol. Skulle egentligen behövt läsa körkortsteori men nej, huvudet känns inte så klart som det borde för att lära sig något. Haha.

Take Care!

I´m out!

Röda naglar, stickat, flätat.  That´s my look today. Får se om jag kan knäppa en bild sen. Nu drar jag till skolan.


Take Care!


Torsdag morgon

Klockan är lite i nio och jag är helt klar. Vet inte om det ens hänt förut. Jag var klar vid halv. En timme innan jag ska åka in till skolan. Wow.. Haha

Förövrigt har jag både feber och känner mig helt hängig. Kände av det redan igår. Men som proffsig elev (haha det var ett skämt) tar jag en alvedon, klistrar på ett leende och låtsas att allt är okej. Idag har vi kundpass =)

Det är lite roligt på kundpassen.. För jag får väldigt ofta höra att jag är lik någon. Olika människor. Oftast sångerskor. Eller påpekas det vad jag har för stil. Haha. Jag undrar när jag ska få likna och bli igenkänd för att jag är.. Hm.. Varför inte mig själv?! haha

Tror jag ska försöka få i mig en kopp kaffe nu innan det är dags att åka.
Later!

Take Care!

21:46

Eftersom det är kundpass imorgon och sådär så känner jag att de börjar bli dags att gå och lägga sig. Men först måste jag ta ett stort glas vatten... Eller kanske mjölk. :S haha Är så fruktansvärt törstig!

Är så trött så jag hoppas verkligen jag somnar på en gång. Hade vart skönt. Inte ligga och vrida och vända. Nej, bara somna. Och vakna utvilad, utan huvudvärk och redo för en ny dag! Haha. 

Imorgon kommer det inte bli bloggning förräns sent! Slutar skolan 20 över 4 och sen blir det hem och direkt ut till hästarna, för hovslagaren kommer imorgon.

Take Care!

Wanted




Dessa tröjorna tycker jag är sjutk snygga. Jättefina till ett par vanliga jeans och varför inte ett stort, tjockt halsband? Från Ginatricot.

Take Care! 


Onsdag

Kom nästan precis hem från praktiken. Efter en låååång dag med typ en hel del huvudvärk faktiskt. Men det har varit kul med. Jag trivs. Lunchade med Natta. Som varje onsdag och typ alla dagar. Haha. Kebab blev det idag. Det värsta jag vet när man ska äta ute är att man får så mycket mat! Man äter typ högst hälften. Slöseri. Man borde kunna beställa en halv portion. Mycket bättre. För sen får man så dåligt samvete om man ska lämna massa mat ...

Och tågen blir jag knäpp på.. Så sur. Skyndade mig mot stationen, kollade på klockan. Ökade stegen. Jág skulle nog hinna. Kommer fram, trycker ut min biljett och skyndar ut. Då hörs i högtalarna att tåget är en halvtimme sent och precis då börjar det ösregnar. Fuck it! Men men. Jag kom ju hem tillslut iallafall..

Take Care!

Pannkakor



Det är såhär pannkakor ska ätas. Enligt mig iallafall. Haha. Riktigt varma och med hallon och vaniljglass. Gott!


Take Care!

It´s not a beautiful day



Riktigt tråkigt väder ute idag. Huvudet känns som om de är fyllt med bomull eller något och ögonlocken är tunga. Vad trött jag blir. Haha. Allt känns bara grått och typ.. molningt. Uch uch uch! Nog för att jag gillar hösten. Men då ska det vara dendär mysiga hösten. Med alla färger. Alla varma kläder.

Take Care!


Tisdag

När jag vaknade idag visste jag inte riktigt om det verkligen var sant. Som ett barn på julaftonens morgon som hoppas på att marken ska vara snötäckt sprang jag till fönstret för att se om bilen verkligen var utanför. Det var den. Min pärla. Haha. Heeelt sjukt!

Nu ska jag bara ta det lugnt faktiskt.

Take Care!


Jag har blivit med bil

Hahah. Pappa och jag var och hämtade hem min bil idag. Den är heeeelt fantastisk. Lycklig flicka på hög nivå. Haha. Silvrig, två dörras, jäkligt ball. Kanske att de kommer en bild när det är ljust ute.

Just nu dunkar huvudet och ögonen svider. Hmm härligt!

Take Care!

Ikea

Dagen har tillbringats på IKEA! Jag fullkomligt ÄLSKAR stället. Gå runt och bara mysa bland alltihopa. Haha. Fundera på hur jag hade gjort om jag skulle inreda en lägenhet till mig tillexempel.

Fick iallafall med mig en spegel hem. Och ett skal från NetOnNet. Som jag ska pimpa. Var tanken.

Oooh! Imorgon ska jag och pappa hämta min lilla bil! Lycklig flicka! haha

Take Care!


Vad har jag gett mig in på ?

Idag har det blivit en otroligt slapp dag. Med lite teori till körskolan. Shit vad har jag gett mig in på ungefär. Det löser sig säkert till slut det med. Snart ska jag faktiskt besöka sängen. Bli riktigt frisk och kanske åka en sväng runt ikea imorgon. Jag fullkompligt ÄLSKAR ikea. Haha.

Yes box.

Take Care!


wanted


Från GinaTricot.

Tre ord. Jag vill ha.

Take Care!

Lördag

Vaken och inte på topp. Frös som ett djur igår och mår inte helt okej idag.  Så jag satte mig och titta på en film jag beställt. Den är på tyska egentligen. Men det fanns ingen subtitle. Så jag tittar på den nu på engelska för att fatta vad som händer. Haha.

Idag blir annars en lugn dag. Hade saker inplanerade både idag och i morgon men mår man inte bra så.

Later!
Take Care!

trött inlägg

Nej nu börjar ögonen gå i kors nästan. Sängen väntar. Ska bli så jäkla skönt att sova! Galet! Eller nej, inte just att sova. Men jag gillar känslan när man är sådär jättetrött, man har precis fått upp lite värme under täcket och försöker värma upp sina frusna tår(mina tår är nästan ALLTID kalla.), samtidigt som man känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre och till slut bara slå igen. Man vet att snart somnar man, men vet även att när man vaknar kommer man inte att komma ihåg hur det egentligen gick till att man somnade. Vilken var ens sista tanke innan sömnen tog över? Haha. Jag är inte störd egentligen, jag har bara otur när jag tänker. . . ;P

Take Care!

Homemade

Eftersom vi gör om på vår övervåning fick jag flytta in alla mina syprylar på mitt rum. Symaskin, alla tyger, trådar, nålar, sax, sprättare, provdocka. You name it. Saken är bara den att jag har ett ganska litet rum så därför måste ju allt packas ihop. Men hur kul är det med en opersonlig liten låda att samla sina saker i? Inte min grej! Jag förvarar istället alla mina sysaker i dessa :





Från början två stycken helt vanliga skokartonger. Men med lite lim, pressentpapper och tålamod så har det blivit två stycken lite roligare lådor att förvara alla sysaker i. Ser sjukt mycket snyggare ut och är sjukt mycket roligare att ha framme! I like it a lot!

Take Care!


Gottegrisar är vi allihopa...




Hur gott är det inte med varma bär och iskall vaniljglass och chokladsås?! Väldigt, väldigt gott! Varma hallon.. Mmmmm.. Och till detta en kopp kaffe. Är det fredag så är det ;P

Take Care!


Fredag

Natta har åkt. Blev lite nyklippta toppar. Skönt!! Klippte även lite på hennes toppar och noppade brynen på henne. Lite sådär skönhetsfabrik. Hahaha! Nej men de behövdes verkligen att få topparna lite genomklippta. Bara utväxten kvar då . . .

Idag var vi endast 6 elever i klassen. Haha. Vart de andra höll hus vet nog bara de själva. 6 stycken tappra flickor som jobbade stenhårt. Haha! Men med en hel del skratt. Ja jösses vad vi skrattade. Galet.

Nu ska jag strax uppsöka sängen.

Take Care!

21:54

Imorgon blir det till att gå upp jättejättetidigt. Ta bussen till stan och skolan. Baaah. Orka! Haha. Sånglektion imorgon med. Topp! =) Efter skolan hänger Natta med hit och så kör vi kanske lite verkstad. Hejdå slitna toppar.
Vem vet, kanske även hejdå utväxt? Efter det blir det iallafall tacos! Det är ett som är säkert =) Haha

Nu - sängen.
Take Care!

Torsdag

Började dagen på gymmet! Härlig, faktiskt. Sedan mötte jag upp Natta och traskade upp till skolan. Där gick vi igenom kunderna vi hade för två veckor sedan.

Sedan långlunch och en sväng runt H&M. Hittade inte kjolen jag ville ha så fick helt enkelt vara utan kjol. Trist! Snart ska lillebror och jag värma lasangen och sedan äta lite. Ikväll blir det lugnt. =) Härligt!

Later!
Take Care!

gäsp

Trött som en liten jag vet inte vad. Gnu kanske?  Praktik tar på krafterna. Imorgon är det kundpass. Bland annat. Har egentligen sovmorgon tills tio i tio. Men beger mig in mot stan tidigare för en sväng på gymmet. Jösses, kan knappt ens tro att jag skrev det där. Men det är en del av mitt nya liv! haha.

Japps. Så imorgon slutar jag vid 16.20 tror jag det var och sen blir det en lugn kväll. Skönt.

Take Care!

Onsdag - praktik

Hemma från praktiken. Käkat kebabtallrik och bytt om till myskläder! Ja minsann. Det är väl så det ska va. Haha.
Lunchade med Natta, precis som varje onsdag och resten av alla vardagar. Haha. Men vi ar så snabba på att käka så vi hann med en fika på Kontan med. Kladdkaka. Mums!!

Klippte lillebror på salongen med idag. Det gick rätt bra må jag säga. och  jösses vad jag fick hålla mig för skratt när han utbrister : Ljudet av din sax får mig att bli sugen på.. Ja, knäckebröd. 

Eeeh? okej? Hur tänkte du nu tänkte jag och fortsatte klippa. Knepig människa det där. Haha. Åkte med mamma och lillebror hem. Eller nej, de åkte med mig. Jag körde.

Nej nu ska jag kila ner till köket och ta mig en kopp kaffe!

Take Care!

Här skulle det egentligen vara en fyndig rubrik

Borde börja göra mig iordning och dyka i sängs. Imorgon väntar praktik. Ingen aning om varken vad jag ska ha på mig, vad jag ska ha med mig för mat eller något annat heller för den delen. Haha. Kanske ska ha lillebror som klippmodell imorgon. Beror lite på hur deras schema för dagen ser ut. Vi får se helt enkelt.

Fick min efterlängtade film idag med. Så får väl se om jag tar mig en koll på den imorgon kväll med. Så jag har något att längta efter hela dagen. Haha. Gäsp..

Take Care!


I need something to sing about. . .

Nymålade naglar och nytvättat hår. Snart blir det nog Idol. Försöker få tag på Natta, helt utan framgång. Haha. Men men, vad gör man. Hoppas hon hör av sig sen.

Justde! Satt vid pianot innan och klinkade lite. Sjöng igenom låten till sånglektionen och sådär. Det var så befriande! Så härligt att bara spela typ. Underbart! Vad hade man gjort utan musik?

Take Care!


Tell me, do you feel the pressure now?

Hemma igen från *trummvirvel* gymmet! Det var galet roligt! Så nu jäklar blir det till att komma i form och mår bra. Hahaha. Lycka till till mig :D Nej men det kommer bli bra. Stärka ryggen lite och sådär. Great.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan sätta mig en liten sväng framför pianot. Öva lite på en låt jag fick på sånglektionen i fredags. En lite jazzig låt. Sjukt. Men den är lite ball ändå, även om inte Jazz kanske är det jag lyssnar på egentligen. Haha. För det är det verkligen inte.


EHm.. Ja. Kaffe, sedan lite sång framför pianot. (Resten av familjen borde kanske få öronproppar eller nåt. Haha. Men de har inte klagat så.. )


Take Care!


Tisdag

Jag är vaken. Har varit det en stund nu. Fått i mig en macka och morgonkaffe. Första dagen det inte bara är endast flytande föda till frukost. Haha.

Idag står träning på schemat. Yepps. Let´s go typ. Nu jäklar kör vi. Haha.  Nej men idag ska vi först och främst få en genomgång av gymmet typ. Så att man inte gör fel och så. Det kan minsann behövas. Så nu måste jag bara hitta lite kul och snygga träningskläder. Det är ju inte kul att känna sig äcklig innan man ens börjat bli varm liksom. Träningstights är redan inhandlat. Men linnen och sånt skulle behövas. ska nog sätta mig och kolla runt lite på internet nu faktiskt.

Later!
Take Care!

22:26

Jag är ingen nattmänniska. Inte utan sällskap. Så jag ska minsann krypa ner i min sköna säng alldeles snart och försöka sova. Imorgon ska jag börja träna. Yes.. Det lästes rätt. T.R.Ä.N.A. Träna. Ska bli kul. Tror jag :D haha. Nu nedrans fixar vi formen här. haha nej, skämt osidå. Men eftersom i inte har någon idrott alls i skolan nu så behövs det.

Finns väl inte så mycket mer att tilllägga egentligen. I´m far to tired to fall asleep. Typ. Nej men jag ska faktiskt försöka sova nu. Yes box.

Take Care!

Måndag

Skolfotot gick nog åt skogen skulle jag tro. MEN! vem bryr sig = )Inte jag iallafall. Jag orkar inte lägga energi på en sådan löjlig sak. Verkligen inte. Jag skulle ju lätt kunna sitta o böla för att det förmodiligen blev ett tokdåligt kort. Men det gör jag inte. För det är inte sådan jag är. Så det så = )

Gick hem från bussen. Var med om världens mest obehagliga sak så ringde upp lillebror. Snäll som han faktiskt kan vara ibland kastar han sig på cykeln och cyklar och möter mig så jag slipper fortsätta gå själv. Uch vad rädd jag var. UCh uch...

Later!
Take Care!

. . .

Har precis krypit ner i sängen. Redo för att sova om jag så skulle vilja det. Naglarna är nymålade men jag orkade inte ta bort det som hamnade på fingrarna. Får bara inte glömma att göra det imorgon innan skolan. Skolfoto imorgon med. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och faktum är att jag tänker inte bry mig. Jag tänker ta det som känns bra imorgon och that´s it. Man ser alltid mongo ut på skolfoton iallafall. Det lär inte ha ändrats.

Förtillfället känns mitt huvud lika tomt på inspiration som vårt vardagsrum är på möbler. Haha. Men man måste nog ha lite svackor ibland. Hur skulle man annars kunna uppskatta när inspirationen är på topp liksom. Nja, det lär nog bli bättre skulle jag tro.


Hörs imorgon.
Take Care!

söndag

Har nästan precis kommit hem efter att ha varit ute med båten. Jag körde. Såklart. Haha. Men innan dess, typ tidigt i förmiddags så var jag ute en sväng med en av hästarna. Tränade lite på att böja och sådär. Så att han var mjuk i halsen och sådär. Lunch plockade vi med oss i båten och körde ut till ön. Lunch för mig  = nyponsoppa. Tänderna gör ju ont så..

Har nu plockat upp lite saker på mitt rum så det är lite städat. haha. Nu tänkte jag nog mest ta det lugnt ett tag och vänta på att maten ska bli klar om en rätt bra stund. Haha.

Take Care!


Nattliga funderingar

Lyssnar på musik och funderar. På allt och ingenting. På allt bra och dåligt. Lätt och svårt. Framtid och det som varit. Det mesta helt enkelt. Man glömmer lätt att leva i nuet. Man blickar alltid framåt eller bakåt. Vad man kunde gjort bättre då istället för att göra det man borde göra just nu. Vilka val man bör göra. Val. Vägskäl.

Alla val är inte lätta att göra. Det finns inte alltid ett rätt och ett fel. Det kan finnas många rätt. Eller bara fel. Svåra val, lätta val, självklara val.

Hm.. Många funderingar. Jag är alltså alldeles för trött. Då är min hjärna såhär. Typ som när man tuggat på ett tugggummi tills det tappat smaken och tar ett nytt men råkar ta en annan sort så de båda blandas. Hahaha. Dålig liknelse men.

nej, jag borde nog sova.
Take Care!

Lördag

Motionerat både mig själv och hästen. köpt knappar till klänningen och parkerade nu framför Simpsons. Love it.

LAter!
Take Care!

Trött

Tittar på Weird Science. Sjukt underhållande film faktiskt. Perfekt fredagsfilm när man bara är helt trött och inte orkar göra så mycket annat. Great. Blir nog till att hoppa i sängs rätt tidigt ikväll. Skönt. Smärtan i tänderna gör mig så trött. Men men. Är så pass trött att det svider i ögonen . hahah

Take Care!

Wanted



Mössa från ginatricot.
Hur söt mössa? Jag personligen ÄLSKAR när man får ta och värma huvudet i en mössa när det börjar bli kyligt ute. Så mysigt. Dock så är det lite svårt att behålla en frisyr men ändå. Mössa är fint.

Take Care!

Fredag

Druckit kaffe precis och ätit lite glass. Behövde få i mig något kände jag för jag kände mig lite snurrig. Men vad kan man vänta sig när man bara fått i sig lite youghurt under hela dagen. Men men.

Hade sånglektion. Vi ramlade in lite på det här med Jazz. Jag har aldrig någonsin ens försökt mig på att lyssna på något jazzigt, ännu mindre sjunga det. Men det gick bra. Så jag är nöjd.

Ikväll ska mamma slänga ihop en fiskgratäng med potatismos i tycker jag att jag hörde. Toppen! Då kanske jag äntligen kan pilla i mig lite vanlig mat.

Take Care!

And here we go again

Säger alltid samma sak, varje gång de har spänt tandställningen. Alltid. Jag hatar den och vill bara lägga mig i en hög på golvet och gråta. Det gör så ont. Jag överdriver inte. inte det minsta. Som så många verkar tro. De känns som om jag sprungit in i en betongvägg med käken. Typ. Fast gånger tjugo. Man kan inte äta, inte tugga, knappt ens nudda tändern. Flytande föda eller iskall glass är typ det enda man får i sig. Det gör en så trött. Trött och typ matt. och snurrig. Man känner inte hunger men ändå känner man sig bortdomnad typ. Jag gillar inte känslan. Så nu går jag och lägger mig. Hoppas att jag får sova. Imorgon är det en tidig dag. Klockan halv 6 är det dags att hoppa upp. Under morgondagen väntar även en sånglektion.

Dessutom är mitt hår verkligen toklockigt just nu och jag vet inte vad jag ska göra med att. Men det är väl ett bekymmer för imorgon. Haha.

Take Care!

Torsdag

Jösses vad jag HATAR näsblod. Och inte vill de sluta heller. Är trött i armarna nu efter att ha hållt upp tidningar, mobil och dator rakt upp i luften. HAha. Nu ska jag strax försöka se lite på tv. Trots att den inte sitter i taket.

Firade farbror lite innan. Var trevligt att träffa dem. Kundpasset gick bra så det kändes skönt.

Take Care!

Och vi börjar dagen med lite smärta

Kom hem för en liten stund sedan från tandläkaren. Börjar inte skolan förrän kvart över 12. Igår var det praktik, Natta följde med hem hit efter det och hon sover fortfarande. Haha. En riktigt sömntuta det där. Så igår sjöng vi lite Lips till x-box, tittade på fångarna på fortet och så. ( Bara som en liten parantes fyllde faktiskt Bill och Tom, tvillingarna i Tokio Hotel, år igår. ;P haha )

Nu har jag så ont i munnen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men kul är det INTE. Jösses. Och Kundpass i eftermiddag med. Det blir väldigt kul att va glad och social med denna smärtan vill jag lova.

Nej nu ska jag nog försöka väcka Natta eller nåt. Haha.

Take Care!

RSS 2.0