I´m going blonder..

.. I hope..


Trött :D

Kundpasset var galet. För lite av oss, för många av dem. Men det löste sig!

Imorgon är det engelska nationella. Jag är nervös. Faktiskt. Efter det är det frisörlektion. Slutar tjugo över två. Skönt. Då blir det nog till att förstöra håret lite granna. haha. Hoppas att det inte går av.

Nu väntar strax sängen.

Take Care!

tisdag,.

Tisdagar är verkligen veckans längsta dag. Känns det som. Svenska, samhäll och sedan kundpass. Slutar lite i fem. Great. Ikväll kanske det blir till att förstöra sitt eget hår lite. Nu en kopp kaffe, ett päron. Then i´m off. Later 

Take Care!


25 April

Igår ringde klockan halv sex, då var det bara att gå upp, äta frukost, göra sig i ordning och hoppa in i mormors bil och åka till tågstationen. Därefter blev det en bussresa upp till kalmar där dagen spenderades med lilla mormor. Solen sken och det var väldigt trevligt. Hittade lite saker faktiskt. Bland annat en klänning jag haft ögonen på ett tag, en jacka, en blus och ett par jeans. Och .. stor applåd. Inga skor! =) Det är lite galet ändå. Men! Fick skoshoppingförbud av dem här hemma så vad gör man. (Någon har aldrig varit kvinna och känner därför inte lika dant för skor som vi kvinnor gör. Haha) Nej, skämt osidå.  Det blev även italiensk glass i solen innan hemfärd. Precis hemkommen hämtade vi upp min vän Ebba. Det blev en ridtur med bästa vän på mina små hästar i kvällssolen. Precis som förr i tiden. En toppen dag helt enkelt.

Idag har det blivit lite jobb, kycklingsallad och nu plugg. Har lite att skriva över på datorn. Sedan kanske det blir en fika innan det är dags att hoppa i ridkläderna och traska ut till hästarna. Ridning för instruktören ikväll.

Take Care!

Härlig dag

Härlig dag idag ändå. Frisör, natur, frisör och engelska. En shopping tur på stan med nästan hela klassen. "allvarliga" diskussioner på engelskan. Har nu precis fikat lite. Kaffe och glass. Mums. haha. ´Nu blir det duschen och en skvätt silverschampo. Får se om det gör någon nytta. Imorgon väntas sovmorgon! Gött. Efter skolan blir det sånglektion. Spännande. Ny sånglärare nämligen. Hmm.. Lite nervös faktiskt.

Take Care!

That´s what you get

Världens träningsvärk i armarna. tror de lossnar snart. Supertrött! Så det blir en dusch nu alldeles strax. Lite plugg och bums i säng. Höll på att somna på bussen så de blir väl bäst så!

Imorgon blir det sminklektion. I think. Och sminkprov.  och Lunch ute med Natta! =) Trevligt värre!

Take Care!


Happy

jobbat, övningskört, ätit pizza, duschat och målat naglarna. Det var denna dagen det ja. Imorgon är det måndag igen, då väntas naturkunskap, klippa mamma, idrott och svenska. Även luncha med Natta i kapprummet. Haha. Efter skolan blir det att vänta på flickorna och sen en fika (föhoppnings vis i solen? ) Ingen ångest för måndagen. Ibland flyter det på rätt bra! =) Time to sleep!

Take Care!


Sol!

solen skiner. Lillebror är nyklippt och jag är på väg till duschen. Efter lunch väntas jobb och framåt kvällen förhoppningsvis lite löslongering med hästen. Hoppas verkligen detta vädret håller i sig nu! Hade varit skönt. Vinterjackorna kan väl snart få inta sin plats i garderoben igen liksom.

Take Care!

Fullspäckat!

Halv stressig dag! Åkte in till skolan tills halv ett. Då kom även några av de andra flickorna i klassen. Strax efter ett kom alla de som skulle ha balfrisyrer! Vi hade innan fått uppgifter om att de skulle vara 15 stycken. Vi var 7. och hade cirka 2 och en halv timme på oss. Tidspress så de heter duga. Haha. Men vi klarade ut att! De blev bra och jag hoppas att de blev riktigt nöjda.

Det är när man hörs sådant man börjar fundera över när man ska hitta sin egen balklänning. Måste börja i god tid, vill inte ha en lika dan som alla andra precis. Uch nej. haha.


Take Care!

Fredag

och så var det fredag igen. Dagen invegs med prov i hantverksorientering. Tror jag åtminstone det va. Haha vilken koll man har. Sedan lunch i kapprummet då vi kör våga vägra skolmaten med vår lilla kyl och micro. Så dagen till ära blev det en bit av gårdagens lasange till lunch. Inte helt fel. Efter det var det dags för sminklektion. Jag gillar de lektionerna. De får mig att känna mig glad och lite hemma. Även om sminket skolan använder sig av suger väldigt hårt så är det roligt. Minsann. En samhällslektion senare stannade vi och pratade lite med dem som kommer imorgon till skolan. De ska ha någon slags balfrisyr. Alltså blir det skola även i morgon lördag. Från halv ett och några timmar framåt.

Efter skolan klev jag ut i vårsolen. Skönt! iklädd mina randiga solbrillor gick jag och mötte upp mamma för en glass på glassiären innan vi åkte hem.  Nu väntar sängen. Är sjukt trött och min röst är fortfarande som en femtonårig pojkes. Målbrottsaktig. Hicka och hosta samtidigt när man låter såhär är förresten ingen hit! Man låter ungefär som en pipleksak. vackert. Njaaae..

Take Care!

torsdag

Torsdag. Imorgon fredag. Skönt! Låter som en 15 årig pojke i målbrottet. Mindre kul! Inte frisk än -.- . Så nu väntar sängen. Imon blire sminkning i skolan! =) kul.

Take Care!

Tisdag

Inte ett dugg frisk. Men var i skolan ändå. Där serverades det kattmat. Nej men nästan. Skolmaten är långt ifrån okej. Det är verkligen inte ett dugg okej. Faktiskt.

Har fått en fin hatt av mamma :D Dock är min skalle för liten för att passa i den. Får väl tupera håret som bara den så kanske den sitter någolunda! :D hahaha. Fin är den i allafall. Nu ska jag sova. Imorgon blir det skola och ridning och plugg.

Take Care!

Måndag

Inte frisk men det blir skola imorgon iallafall. Det är trots allt kundpass. Får inte missa det. Men men. Därför blir det strax sängen. Sömn är ju rätt behövligt och ska ju hjälpa mot de mesta så.

Take Care!

Hot and cold

Sjuk. Feber. Huvudet dunkar något så fruktansvärt, halsen känns tjock och svullen. Inte kul. Fryser och är varm om vartannat. Detta suger. Får se om det blir någon skola imorgon. Förmodligen inte..

Take Care!

It´s cold in here

Fötterna värker, halsen gör ont, huvudet dunkar, öronen sprängs, fryser som ett djur. Annars är det bra! haha. Åkte in till stan för att fixa lite vid 8 i morse. När jag var färdig där blev det till att snabbt byta om. Från mjukisbyxor och vinterjacka till klänning, kavaj och mönstrade strumpbyxor. Ut till arenan och så började hela gänget sminka dessa goa småtjejer som skulle åka skridskor. Riktigt kul, riktigt påfrestande. Ishallsmiljö är ju rätt kallt. Men sjuukt hur duktiga de var. Har ätit varma mackor med jordnötssmör, snart blir det körslaget.

Take Care!

9 April

Sminkförberedelserna gick bra. Morgondagen kommer nog bli.. intressant. Haha. Klockan ringer 6:00. ingen kul tid! Men har man saker att ordna har man. Måste vara i stan tills 8. Är färdig där inne vid 11 då blir det någon slags lunch för att befinna mig på arenan vid 12.15. Stress? Svar ja. Men det är kul ändå. Nej, nu väntar sängen ifall jag ens ska orka gå upp.

Take Care!

And off we go

Ska strax bege mig mot skolan. Sovmorgon. Känns lite freaky. Åka till skolan osminkad och med en micro. Hmm. haha. vi ska ha stil och form. Vädligt roligt. sminkas och sminka. efter skolan blir det mer smink. Nämligen hjälpa mamma och några andra att testsminka några ismänniskor.

Later!
Take Care!

färgning

Håller på att färga mamma. Utväxten ska bli ett minne blott. Haha. Borde nog göra något åt mitt eget hår med någon dag. Då det är galet märkligt. Haha. Men men. Snart sköljning!


Idag suger

Hemkommen precis. Sitter nu med en kopp kaffe och tittar på Top model. Idag är inte riktigt min dag. Later!

Take Care!

Fällningssäsong


Föredetta rena vantar efter att ha bortstat fyra fällande små hästar. Hela jag var ungefär sådan efter åt. ÅH vad jag älskan fällningssäsong! haha

Take Care!

Årets första glass från glassiären

Årets första glass från glassiären


Idag gick hela klassen till glassiären på mentorstiden. Glass i vårsolen. Härligt!
Min åt vänster, Nattas åt höger. Dagen till ära blev det Marängswiss och choklad.

Take Care!


plugg

pluggar med Natta över datorn. Engelska gramatik. Det suger.

Take Care!

21:30

Nu inväntas sängen. Imorgon kommer en ekologisk frisör på besök och kanske blir det även årets första besök på glassiären. who knows ;P

Take Care!

Home

Istort sätt precis hemkommen och ätit. Som alltid på tisdag drar lektionen över. Slutade inte förrens ca 10 över 5. var hemma runt kvart över sex efter en promenad hem från bussen i högklackat. Snart gör jag mig verkligen förtjänt av en stor kopp kaffe! minsann.

Take Care!

God natt?

Naglarna är målade, håret tvättat och eeh. tänderna borstade. Tummen upp. Väntar på att Natta ska ringa så vi kunde se vad vi inte fattade inför skrivningen i morgon. En del med andra ord. Det lockar nästan liiite mer att bara gå och lägga sig. =) Imorgon kör då skolan igång igen, detta inviger vi med en sovmorgon till halv tio. Gött. Går dock till tjugo i fem. Mindre fint. Men det blir nog bra det här ändå ska vi se. Bara tio veckor till sommarlov :D hah

Take Care!

..

kom precis in från hästarna. Blev en tur på gammelgubben. Haha. Han skötte sig riktigt bra, tack och lov. Pigg och glad som vanligt. En annan liten usling var inte lika snäll utan bet rakt i pekfingret när vi kom tillbaka. dumma häst. haha.  Nej, nu duschen.

Take Care!


Sommarens drömsko

Ååååh! Jag vill ha riktig vår/sommar. Med solsken, varmt väder och dessa
godingarna från Have2Have på fötterna!

Klicka för att stänga fönstret


sista påsklovsdagen

Sista påsklovsdagen då. 10 Veckor kvar till sommarlovet. Dessa tio veckor kommer att vara fyllda av läxor, prov och massa annat. Galet. Minst ett stort prov i veckan. MINST. För oss som haft det rätt lugnt i perioder kommer detta bli rätt jobbiga veckor. Men roliga med. Balerna närmar sig tillexempel. Skoj.

Idag blir det en rätt lugn dag. Ska försöka ut en sväng med hästen i eftermiddag. Sedan blir det väl att måla naglarna, kolla så att alla grejer tills imorgon är på rätt plats och så vidare.

Take Care!

4 April

Lånade lillebrors dator eftersom han ändåskulle till kyrkan (konfirmation grejs) ska strax göra mig i ordmom för när de kommer hem från kyrkan bli det att åka iväg till nåt båtgrejs och sen förmodligen skopunkten. Tack och lov. Då jag inte har ett enda par låga skor i svart eller vitt. haha =)

Take Care!

2 April

Trött i både kropp och hjärna . Haha. Har varit det hela dagen och faktiskt bara tagit det lugnt. Kom hem i går kväll från två väldigt roliga dagar i göteborg med Natta. Bilder kommer framöver. Nu ska jag nog strax dra mig mot sängen. Imorgon blir det lite att göra och hovslagaren kommer.

Take Care!

RSS 2.0