Sista dagen detta året.

Ja, 31 December. Tänkte slänga upp en liten sammanattning av mitt år såsmåning om.

Kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig för något sen när våra gästen dyker upp. Samman familj som vi firar med varje år. En väldigt trevlig tradition fylld av mat, skratt och ofta en hel del spel med. Ska lägga fram kameran så att jag inte glömmer bort att ta några bilder.

Later!
Take Care!

Nästsista dagen på tvåtusentio.

Tittat på Victoria Secrets fashionshow. Kul och se hur de byggt upp allt och så.



Året börjar gå mot sitt slut. Det var alltså tvåtusentio. Det har gått så fort och mycket har hänt. Bra saker och dåliga saker. Hoppas på att tvåtusenelva blir bättre. Eller klart det blir.

2011 ska bli ett bra år.
Take Care!


Nervositet

Tror jag ska snart bege mig mot sängen. Trött. Imorgon ska jag plugga körkortsteori till förbannelse. Jag ska fixa det där jäkla körkortet. Och det snart.

Faktum är att jag varit nervös inför precis varje körlektion.  Så jag vill inte ens veta hur nervös jag kommer vara den dagen det är dag att köra upp. Jag blir lätt nervös. Både positivt och negativt. Men att va nervös i trafiken när man ska visa sina kunskaper är ju inte så bra liksom. Typ kortslutning i hjärnan och kör fel. Eller nåt. Uch. Vill inte ens tänka på det. Måste sluta oroa mig. Lättare sagt än gjort..

Nu ska jag sova!
Take Care!

Photo




Sprang runt i huset och letade efter något att fota. Fann något. Knäppte några bilder. Såhär blidde det. Haha. Nu ska jag dricka en fin kopp te. Hittat en tesmak som ät fantastiskt trevlig. Rabarber och Grädde. Fint.

Take Care!


Litet glädjerus

Det gick suuuuuuperbra på körlektionen. Jätte jätte jätteglad!!! :D Det går framåt. Det känns fint. Snart kanske tilloch med jag har körkort.  Litet glädjerus.

Take Care!

Onsdag

Hello! Sovit defenitivt mer inatt. Skönt. Haha. Strax ska jag kasta i mig lite mat innan vi beger oss iväg. Ska köra på körskolan idag bland annat.

Suttit och skissat lite på en klänning. Möjligtvis en klänning till studenten. Ska försöka göra den så får vi väl se. Det är en hel djungel med allt till studenten kan jag tycka. Men det blir nog kul. = ) När alla saker faller på plats. 

Take Care! 


Spelkväll

Kom för en liten stund sen hem ifrån Natta. Efter att v fixat hennes naglar igår begav vi oss hem till henne. Och med två fantastiskt roliga människor till kunde vi börja vår spelkväll. Väldigt kul och de åkte inte hem förrens efter 4 i morse. Vi skrattade och hade väldans kul. Åtminstone jag. Haha Jag somnade en stund på golvet med. Duktigt. Brukar vara så. Eftersom det är alltid jag som säger att åååh nu ska jag var vaken hela natten. Jag ska inte sova alls! vem är det som alltid somar först? Jo.. Det är jag. haha

Take Care!

Monday morning





Väntar på att Natta ska dyka upp. Så att vi kan tramsa och allt sånt därnt. Haha. Idag har vi även en liten hund springandes här hemma. Precis som det brukar vara på vardagarna nu. Rätt mysigt.

Take Care!


Play a game

Känner ett starkt behov, eller dragning för att spela helt vanliga sällskapsspel. Lustigt.  Påpekade detta för pappa. Hans svar var kort och gott: Men gör det då.

Känns verkligen som min familj tar mig på allvar :D

Take Care!

26 December

Vart inne en sväng på rean med mamma. Fick med mig lite smått och gott hem iallafall. Snart ska jag bege mig en sväng til mormor. Sen får vi se vad som händer. Skulle kanske behöva fixa till mina naglar. haha.

Take Care!

Juldagen

Så var julafton över. Vågar inte försöka lägga upp några bilder nu eftersom internet lägger av hela tiden. Försöker alltså skriva så fort som möjligt för att ens hinna lägga upp ett inlägg. haha. sjukt.

Julafton var iallafall okej. Tror jag. Kunde varit bättre, kunde varit sämre.

nu ska jag fortsätta plugga körkortsteori och uppdaterar väl när internet hänger kvar en liiiten stund längre en en minut eller två.

Take Care! 

22 December

Mycket som hänt på kort tid. Firat födelsedag med nära och kära. Vänner och sånt. Städat, hittat de sista julklapparna, slagit in julklappar. Använt mina saxar. Varit och handlat. Fixat och donat.

Imorgon blir det den jobbigaste dagen på väldigt väldigt länge. Begravning. Detta kommer bli den värsta julen någonsin. Inga saker kan ersätta en saknad person. Inga prylar kan fylla tomrummet. Men livet går väl vidare.

Nu ska jag fortsätta äta lite på min tårta innan jag hjälper till md nåt mer. 

Take Care! 

18 December, Min födelsedag

Igår var det den 18:e December. Det var även Lördag. Dagen innan fjärde advent. En vecka minus en dag kvar till julafton. Och min födelsedag. Min artonde födelsedag dessutom.

Kvart i sju studsade familjen in och väckte mig. Eller, jag var redan lite halvvaken. Men man får ju låtsas lite. För sakens skull. Det är ju faktiskt så att man egentligen ska sova då. Det blev prinsesstårta och kaffe till frukost. Fint. Samt ett antal fina, väl genomtänkta paket. Väldigt fint.

Vid lunchtid dök släkten upp. Jag omgavs av ännu flera fina paket. Några väldigt roliga, andra väldigt fina. Jag är så glad. Vi åt mat och tårta efter det. Denna gång en med hallonsmak. Pratade och sådär innan de vandrade hemåt igen.

Då körde Cicci och jag och hämtade upp Ebba. Hon hade ett jättestort paket med sig. Vi skulle sen hämta Natta, men tåget var sent. Så vi åkte hem och vände. När tillslut alla var samlade så öppnades lite paket till. Och de här fina flickorna som är mina allra allra bästa vänner fick varsin julklapp.

Vi åt kyckling och tårta (igen). Den hära tårtan innehåller chokladmousse och är supergod. Vi sjöng Lips (som singstar fast till x-box) och pratade. Eftersom jag är så dunderförkyld kände jag inte för att försöka göra stan osäker. Utan vi går ut en annan dag helt enkelt. Jag blev övertrött och sa en hel drös med knasiga saker och vi utbytte en hel del skratt. Så det var alltifrån allvarliga diskussioner runt bordet till väldigt lättsamt. 

Vid halv fem, fem nån gång kunde jag hoppa i säng och sova.  Inatt har jag sovit tre, tre och en halv timme någonting. Fint. Senare kommer lite annat folk med. Då blir det ännu en ny tårta. Jag gillar tårta.

Dessutom är jag verkligen jätteglad över att mina vänner gjorde min födelsedag så trevlig . Jag har alltid varit "lillan" i gänget. Dock bara åldersmässigt. Nu är jag längre än dem allihopa. Haha. Detta blev ett väldigt långt inlägg kan jag tycka. Men! JAg skriver ju faktiskt precis vad jag vill här. Så det så ..

Bilder på mina fina paket lär väl med dyka upp.

Later!
Take Care!

Fredag

Fredag. Imorgon fyller jag 18. Galet, sjukt.  Idag hade vi egen hårvård. Jag är nu lite mindre gul och lite gråare. Och en utväxt mindre. Skönt.Internet funkar fortfarande inte som det ska. suck. 

Take Care! 

Onsdag

Onsdag idag. Sista praktikdagen för i år. Jag stod och snörvlade och nös i ett hörn. Försökte låta bli. Gick inte så bra.  Men dagen förövrigt var rätt okej. Förutom att mina byxor sprack, nere på benet :S vet inte riktigt hur det gick till. Så feta ben har jag väl ändå inte liksom.

Nu mår jag illa. inte kul. Och ska titta på bönderna en stund innan jag hoppar i sängs.

Take Care!

Idag är jag..

.. Sjuk. Huvudet bultar, näsan rinner och halsen skaver. Men det får väl gå. Ingen skola för mig idag iallafall. Istället sitter jag hemma med mormors hund som bara springer runt och gnäller. Undrar vart mamma och mormor tagit vägen. Väldigt social hund det där.

Later!
Take Care!


Så mörk är natten...


... I midvinter tid.

Lucia idag. Snart blir det luciafirande i skolan. Och kanske även en lucia fika med klassen? Fint. Skriver när jag kommer hem nån gång.

Take Care!


Söndag

Ont i halsen. :D som bara den. Förkyld. Jo kanske det. Så typiskt. Imorgon är det iallafall Lucia. Jag älskar den dagen. Ska vara i skolan klockan 8 och titta på luciatåget. Fint. Missar dock det på tv:n. Så får spela in de och titta på det när jag kommer hem.

Har alltid gillat Luciadagen. När man varit med i skolkören i högstadiet. Var i skolan hur tidigt som helst och ingenting var riktigt klart. Åh vad jag saknar det.

Nej om man ska hoppa in i duschen kanske. Sen sova tidigt. Behövs. Speciellt om jag ska bli av med denna förkyldningen.

Take Care!

Söndag

Ont i halsen. :D som bara den. Förkyld. Jo kanske det. Så typiskt. Imorgon är det iallafall Lucia. Jag älskar den dagen. Ska vara i skolan klockan 8 och titta på luciatåget. Fint. Missar dock det på tv:n. Så får spela in de och titta på det när jag kommer hem.

Har alltid gillat Luciadagen. När man varit med i skolkören i högstadiet. Var i skolan hur tidigt som helst och ingenting var riktigt klart. Åh vad jag saknar det.

Nej om man ska hoppa in i duschen kanske. Sen sova tidigt. Behövs. Speciellt om jag ska bli av med denna förkyldningen.

Take Care!

Lördag

Vart inne en sväng i stan idag med Natta. Köpt en klänning att ha när jag fyller år om en vecka. Funderar dock på om den kanske är för kort? Hmm... Tror inte de men får väl prova den emma i lugn och så igen och se.

Har de flesta julklapparna fixade faktiskt. Skönt. Bara ett fåtal kvar. Varav vissa jag faktiskt inte har en aning om vad jag ska hitta på.

Det kryllade av folk i hela stan i allafall. Visste inte ens att det fanns så mycket folk runt lilla Karlskrona.

Take Care!


Fredag

Tittar på idolfinalen. Intressant. En duktig sångare, en duktig sångerska. Spännande. Vem som vinnen beror helt på vilket humör folket hemma i stugorna är på.

När jag ser detta saknar jag verkligen känslan att stå på scen. Att vara en helhet på scen med många andra. Att våga vara på scen och bara köra. Ååh....

Take Care!

Dagarna rullar på. .

Körlektion i morse. Det gick toppen. Efter det hade vi ett möte med projektarbetet. Det gick med toppen kan jag tycka. Efter det var det skola. Det var en färgtekniker på plats idag och pratade med oss och lärde oss en hel del nya saker inom färgen. Efter lunch hade vi modeller och satte våra nya kunskaper på prov. Det var jätte intressant. Dessutom fick jag min nya kniv, hölster och effilersax. Fint.

Så idag var en liten ljusglimt på en väldigt psykiskt jobbig vecka. Nu är jag trött som ett litet djur och ska nog hoppa i sängs. Det är ju en dag i morgon med.

Take Care!

onsdag

Onsdag igen idag. Praktik. Haft o göra hela eftermiddagen. Och klippt mig i fingrarna. Det känns som om mitt pekfinger håller på att klyvas på mitten. :D fiiint.. haha.

Nu ska jag fortsätta titta på bonde söker.

Later!
Take Care!

Tisdag

Haft att göra. Nu ska jag måla till naglarna och duscha innan jag ska sova med. Men först ta det lite lugnt. Andas lite och ta en kopp te tror jag.

Idag hade vi som vanlig bara en lektion. Religion. Känns lite surt att åka in till skolan varje tisdag en och en halv timme varje tisdag. Men snart är det jullov och sedan nytt schema. Så det är väl lugnt. De är ju bara skola denna och nästa vecka. Så man får väl stå ut.  =)

Take Care!

Lunch

Natta och jag sitter här i köket och funderar lite. Ätit lunch och snart blir det skola ett slag.

Later
Take Care!

Natti natti

Ska bege mig mot sängen. Körlektion imorgon på morgonen. På dessa hala vägarna. Jag borde bli rätt duktig bilförare med tanke på vlket väder jag kör mest i. haha. Får hoppas på det iallafall.

Yes yes. Sängen var det.

God natt!
Take Care!


Wanted

520064 
Hur mysiga mjukistossor?  Blev lite förvånad faktiskt när jag såg dem på KappAhls hemsida. Hade mer än gärna sprungit runt i dem här hemma nu i julstöket när det ändå är så kallt om fötterna hela tiden.

Take Care!


En dag i taget..

Tar en dag i taget. Försöker iallafall. Blickar framåt. Men inte för långt. Det är väldigt jobbigt just nu..

Det måste väl få ta tid. Och måste få göra ont. vissa stunde är jobbiga än andra. Vill inte va enam men orkar inte prata med massa heller. Men men. Får försöka ta varje dag som den kommer.

Take Care!


:´(

Är inte riktigt på humör och uppdaterar igen när jag känner för det helt enkelt. Tårarna bara rinner och jag har en klump i magen. Denna dagen suger sjukt mycket och kan inte bli sämre. Varför skulle detta hända? Varför nu? F*n....


Take Care!

Det strålar en stjärna. . .




Julen närmar sig med stora steg. Lussekatter och varmchoklad som dricks samtidigt som man tittar på hur snön yr förbi utanför. Pepparkaksbak och när man förvandlar köket till en julgodisfabrik. Alla julklappar som prydligt ska slås in och sättas ettikett på. När mörkret lägger sig runt gatorna och det enda som lyser upp är all julbelysning som hänger mellan hustaken och i träden. När man springer runt där i kylan och försöker hitta de där perfekta julklapparna.

Ja minsann. Jag gillar nog fram emot allt julstök iallafall. = )

Take Care!

Torsdag

Körlektion, titta på saxar, vanlig lektion, kundpass, gym, plugg. Så ser min dag förmodligen ut och inte mycket tid utöver detta. Men det kan nog va bra. Hålla sig lite sysselsatt. Sedan kommer jag somna som en stock. Haha. Det kan nog med va bra. Få sova lite. Hoppas faktiskt att jag är galet trött vid dagens slut.

Take Care!

Gäsp och god natt

När jag åkte tåget hem idag blev jag lite förvirrad.. Någon stampade i golvet.. Och inte bara det. Någon sitter och stampar i takt till musiken jag hör i mina öron. I mina hörlurar. Jag tittar upp lite försiktigt. Där sitter en man och lyssnar på musik lite längre bort. Han har alltså också hörlurar i öronen. Skulle defenitivt inte tro att vi lyssna på samma musik. haha. Sådant är lite lustigt kan jag tycka.

Nej nu ska jag nog sova. Det ska bli skönt att krypa ner i en varm säng nu faktiskt. Mindre skönt att gå upp halv 6 imorgon.

Gäsp och god natt!
Take Care!

19:35

Jösses vad trött jag är. Det svider i ögonen av trötthet. Blir att hoppa i sängs tidigt ikväll. Körlektion tidigt imorgon. Imorgon är en lång dag. haha.

Iallafall hemkommen från praktiken och ätit. Snart ska jag hoppa in i duschen med tänkte jag. Åååh. Det är ju bönderna sen med!

Take Care!

Praktik

Japps. Praktik hela dagen lång. Det är ju onsdag. Hoppas nu att alla tåg och allt går som det ska.

Later!
Take Care!

Wanted


Galet söt paljettmössa från Gina. Ska man ändå frysa sig igenom hela vintern kan man väl lika väl göra det med något gulligt på huvudet.

Take Care!

RSS 2.0