Gäsp

Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i sängs. Imorgon är det praktik och jag tänker vara pigg, vaken och förberedd på allt imorgon. På lunchen ska jag luncha med Natta och efter praktiken följer hon med hem hit. Då ska vi plugga lite grann och tramsa och flamsa. Torsdag morgon smiter jag till tandläkaren supertidigt och sen var dieten igång igen haha. på eftermiddagen har vi kundpass och sen blir det kanske till att fira Farbror en sväng. Vi får väl se.

Nej nu måste jag smörja in benen och borsta tänderna.
Take Care!

Nytt: nagellack



Nytt rött nagellack från H&M. Färgen är något mörkare i verkligheten men ändå en skitsnygg färg.

Take Care!

Oh no

Ingen ridning ikväll. Tränaren är sjuk. Synd. Vädret ute suger och jag är stentrött. Ska beställa lite hårvårdsprodukter sedan tillsammans med lillebror. Även duscha, måla naglarna och kolla lite vad för kläder jag kan tänkas ha imorgon på praktiken.

Take Care!

Tisdag

God morgon!

Tisdag idag. Tisdagar = Ledig dag. Skönt! Dock har jag en del som ska fixas iallafall. Ska in och uträtta lite saker i stan och ikväll är det ridlektion. Vet inte om jag ska vara nyfiken eller dra mig lite för att. Upp till bevis. haha. Hoppas hästen sköter sig.

Imorgon är det praktik som står på schemat. Kan inte säga mycket annat än att jag är nervös. Jag är verkligen det. Men det är egentligen inte så konstigt kanske. Komma till en salong och bara: hej det är jag som ska vara här. Nej inte riktigt så det fungerar men jsg är ändå nervös. Haha.

Take Care!

Wanted


Hur kan man INTE gilla denna egentligen? Den väcker ett litet ha begär minsann. haha. Från gina.

Take Care!

Don´t know

Tittar på Hollywood fruarna. Rätt underhållande för vissa av dem är så pinsamma. Haha.  Trött och har inte riktigt någon inspiration till att skriva något bra här just nu. Får väl se om det kommer.

Take Care!


rubrik

Kommit hem från skolan för bara en stund sedan. En kopp kaffe och lite vattenmelon medans man väntar på maten. Så jag parkerade framför Family Guy.

Later.
Take Care!


Alltid samma sak

Söndagar är alltid sådana att antingen händer det massa, eller så händer det ingenting alls. Idag har jag haft o göra hela dagen. Imorgon får jag antingen gå till bussen eller åka in till stan och vara där cirka två och en halv timme innan jag börjar. Inget av det är bättre än det andra hahha. Så får helt enkelt se hur jag gör. 

Take Care! 

söndag

På förmiddagen var vi och hämtade en soffa och ett soffbord. När vi kom hem var det bara till att slänga i sig lite lunch och efter det har jag klätt en skokartong. Mer om det sen. Kom precis in från en ridtur på hästen. Det gick väl helt okej, men hon blir så mycket jobbigare att ha o göra med när man inte har någon annan häst med sig med. Att lillebror cyklade med var inte något som hjälpte alldeles för mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska bli skönt att verkligen tvätta igenom håret, ta bort gammalt nagellack och grundligt och noggrant ta bort sminket.

Later
Take Care!

smile is not that easy

Sitter och tittar på dansfeber. Jösses. Det är allt jag säger. Gosh...

Ätit hemlagade Langos. Mätt som en gris. Eller nåt liknande. MEn ska ändå smita ner till köket och ta en kopp kaffe. Bara för att.

Kommer fortfarande på mig själv av att tänka på scener från filmen igår. Känner mig då illamående och äcklad. Nästan uppstressad. UCH!

Take Care!

Nu kör vi

Nu ska jag ta tag i att klippa klart huvudet jag släpade med mig hem från skolan. Det är SJUKT svårt. Speciellt närman inte har det bästa ljuset eller spegeln. men nu kör vi.

Take Care!

Wanted

Faith Dress SEK 1499, Stylein - NELLY.COM Ellen Dress SEK 1299, Stylein - NELLY.COM Eden Dress SEK 1499, Stylein - NELLY.COM

Tre klänningar från Nelly. Alla är svarta men ändå utöver det vanliga. Med lite roliga skärningar och sådär. I like it a lot. Speciellt de första två.

Take Care!


09:59

Hello världen. Haha. Hade lång skoldag igår och därefter träffade jag Cicci och när hon åkte härifrån gick jag och la mig. Vi gjorde tacos och såg en sjukt hemsk film om trafficking. Jag mådde så dåligt efteråt. Hela tiden hade man känslorna, äckel, rädsla, hat, ilska och kände sig samtigit både illamående och gråtfärdig. Sjukt. Men ändå något som folk vet alldeles för lite om. Man väljer att blunda för sådant som är för jobbigt att hantera. Uch..

Iallafall, idag, efter dålig sömn på grund av äckliga scener från filmer igår. (Jag är väldigt lättpåverkad när det gäller sånt och mår lätt psykiskt dåligt efter sådana filmer.) så idag blir det en rätt lugn dag. Jag har en docka hemma jag ska försöka klippa klart någolunda bland annat.

Later!
Take Care!


Rubrik?

Imorgon blir det att gå upp tidigt. Enda dagen på hela veckan jag börjar 8. Så halv 6 ringer klockan. Wiihoo. Not. MEn jag ska träffa åtminstone en av mina vänner sedan lååångt tillbaka efter skolan så det blir nog toppen iallafall. Nu ska jag dra mig mot sängen, påsar under ögonen är inte riktigt så stylish på mig. Hahaa

Take Care! 

Wanted

Wilma Dress SEK 1609, French Connection - NELLY.COM Wilma Dress SEK 1609, French Connection - NELLY.COM Wilma Dress SEK 1609, French Connection - NELLY.COM

Jag fullkomligt ÄLSKAR klänningar eller kläder överlag med markerade axlar. Det är så snyggt. Denna från Nelly får gärna göra resten av mina kläder sällskap. Otroligt snygg.

Take Care!

Torsdag!

Denna dagen har nästan varit helt awsome!  Sov verkligen jättegott inatt. Första tummen upp. Gick upp rätt tidigt och käkade frukost i soffan framför tvn. Första lektionen var helt okej. På lunchrasten fick jag äckligt goda nyheter och kundpasset flöt på bra. Nu sitter jag här i vardagsrummet i en sackosäck och har precis ätit lite vattenmelon och kaffe. Vår soffa är precis såld. Så man har inte så mycket till val om man inte vill sitta på golvet.

Nu ska jag kolla vidare på bröllopsklänningar och frisyrer. En skoluppgift. Men det är inget problem. idag är jag på bra humör. HAha

Take Care!

Gäsp

Nu beger jag mig mot sängen. Dundertrött. Imorgon har jag sovmorgon till tio i tio men går till 20 över 4. Kundpass. Så att vara dundertrött är nog inte att föredra. Haha. Skriver väl när jag kommer hem då.

Take Care!

Idag idag idag

Var och handlade med mamma innan idag. Vi skulle köpa flyttkartonger. Eftersom vi ska göra iordning på vår övervåning så måste saker plockas ner så länge. När vi kommer ut på parkeringen börjar det blåsa något så fruktansvärt. Så några av kartongerna blåste iväg. Där sprang jag som en galen människa och försöker fånga kartongerna. Haha. Sjukt.

Gjorde även paj till maten idag. Med bladspenat och ost. Till detta blev det kyckling. En ganska udda smak på paj, men ändå helt okej. Nästa gång ska jag dock bara göra en halv sats. Så den inte blir lika tjock.

nu tillbaka till fångarna på fortet.

Take Care!


Nagellack



Precis målat på Isa Doras "Graffiti Nail Top" Älskar det. Sjukt ballt.

Take Care!

(god?) natt

Ska bege mig mot sängen och försöka få lite sömn. Har så svårt att somna. Ligger vaken, vrider mig, funderar. Och alla vet att om man börjar fundera kan man inte sluta. Alltså så kan det fortsätta så. I  timmar. Och så hör man någon bil köra förbi. Alla ljud irriterar. Fastän man inte vill ha det helt tyst heller. När jag var liten fick vi alltid ha tvn på tills jag somnat. Det kanske sitter kvar därifrån. Vad vet jag. Nu ska jag försöka sova iallafall.

God natt.
Take Care!

wanted



Jag brukar inte gilla skor i brunt. Inte alls. Men dessa var faktiskt snygga. Väldans snygga. Från dinsko.

Take Care!

Nystart

Fy vad skönt med en riktigt lugn dag ändå. Känner att förkylningen lite börjar ge med sig. Måste verkligen tänka på att låta mig själv ta det lugnt denna hösten. Låta mig själv bli frisk när jag varit sjuk och låta mig själv ta saker i ett lugnt tempo när jag känner att det behövs. Ta itu med saker på en gång så att det inte blir uppskjutet till sista sekund och allt kommer samtidigt.

Jag vill verkligen inte bli sjuk på grund av stress igen. Att stressa så att man får feber och blir helt borta är inte okej längre. Alltså blir det som en nystart. Måste sänka kraven på mig själv för det finns bara EN person som sabbar för mig. EN person som hindrar mig från att vara så bra som jag kan vara. Och det är jag.

Take Care!

Inköp på Island


Älskar halsbandet. Skitsnyggt med de dubbla kedjorna. Love it och föll för det så fort jag fick syn på att. Ringen passar bra att matcha med andra ringar. Fastän man fastnar i typ allt med den. Haha


Vi var inne i en "jul-affär" De sålde SÅÅ mycket jul saker. Julgranskulor och andra prydnadssaker att hänga i granen eller ställa på ett bord. Eftersom jag egentligen är skogalen. Men har skoförbud, köpte mamma denna till mig. En liten ball sko att hänga i granen. Förtillfället hänger den på mitt rum och glittrar upp tillvaron lite.


Känner man mig så vet man att både att baka kakor och tårtor och fika med bakelser och kaffe och sådant ligger mig varmt om hjärtat. Haha. Så när jag hittade denna te-kanna är det väl egentligen så kunde jag inte låta bli. Jag tänker nog i och för sig ha kaffe i den men den är helt bedårande!


Coolare solbrillor får man leta länge efter. Jag Ä L S K A R dem! Fullkomligt älskar dem och hoppas på en solig dag snart så jag får chansen att använda dem.


Ja, det blev inte så mycket shopping på Island. Men det gör inte så mycket. De grejer jag fick med mig hem är jag verkligen supernöjd med.

Take Care!


24 Augusti

Precis drucktit upp mitt kaffe och ätit frukost. Ledig idag. Kanske åker in till stan, har lite att fixa. Men väntar på ett samtal med. Så får väl se hur det blir.

Så otroligt skönt var det att sova tills klockan 8. Verkligen sova tills man vaknar av sig självt och då inte bara till halv sju typ.

Dessutom är det typ värsta höstvädret ute. Blåser och håller på. Men hösten är mysig tycker jag. Med alla varma mysiga kläder och att man verkligen har en anledning att bara kura ihop sig i soffan med en kopp kaffe. Haha

Take Care!

Monday, just another monday

Måndag. Måndagar innehåller en låååång sovmorgon för min del. Tills halv elva närmare bestämt. Då har vi bild&form först, kan nog bli rätt kul. Sedan Svenska med den nya svenskaläraren. En rolig prick så om det fortsätter så blir nog detta riktigt bra. Sist någon annan kurs om företagand och sånt typ. Inte en helt usel dag. Snart är det dags att äta lite sen funderar jag på att kika lite vad för knappar jag har hemma eller lite så vad jag behöver för att få färdigt min klänning. Sen får man ju inte missa fångarna på fortet ikväll! :D

Later!
Take Care!

Så kom denna veckan till ett slut

Ny vecka imorgon. Den börjas med sovmorgon! Jag gillar! = ) Hoppas på att må ännu lite bättre imorgon med så blir allt bättre. Haha. Nu ska jag dra mig mot sängen för att sova bort det sista sjuka tänkte jag. Som om det skulle gå. Vi får väl se! Tråkiga inlägg idag, men det blir väl så när man inte har så mycket att säga.

Take care!

Söndag

Så var det söndag igen. Under förmiddagen har jag rensat upp bombnedslaget runt symaskinen och förflyttat in den på mitt rum. Lagt ner alla trådar och nålar med så att det är lite ordning på att. Så det känns bra faktiskt.

Annars så blir det väl som varje söndag. Haha, måla om naglarna, inpackning och sånt i håret och så vidare.

Take Care!

wanted


supersöt klänning från gina. Älskar färgen!

Take Care!

Hårfärg

Att byta hårfärg är något som ligger mig varmt om hjärtat. Hahaha. Nej men man blir ju lite skadad om man går frisör. Jag vill inte ens veta hur många gånger jag färgat håret bara sedan jag började ettan. Ännu mindre alla gånger sedan första gången jag färgade det. No way!

Det har varit brunt i en väldans massa nyanser och omgångar, Blont och rött samtidigt, brunt och blont, Rött, Mörkare rött, solblekt blond/röd/brunt, solblekt rött, morotsorange, persikofärgat, Typ alla nyanser mellan oranget och gult, gulaktigt blond och nu Ganska blont med lite gula/orangea inslag i längderna.

Jag fick för mig att bli ljus efter att mitt röda hår(som jag förövrigt älskade!) började färga av sig så fort det var fuktigt ute.

Just nu vet jag inte riktigt vad jag vill med mitt hår. Jag saknar det röda, men vet hur svårt det är att få bort. Då har jag blekt hårt typ 5 gånger i onödan. JA det är ett under att det ens sitter kvar på huvudet.

Så nu ska jag nog fortsätta kolla inspiration till roliga färgningar. Haha.

Take Care!


Island, Dag 4

Passar på att slänga upp dag 4 från island.

Dag fyra, En tisdag om jag inte minns fel. Vi bestämde oss för att gå till Shoppincentret Kringlan. Tog väl knappt en halvtimme att gå dit och alla affärer, matställen och såvidare låg utspridda över tre plan. Vi var tidiga. Så som vi oftast är. haha. Så vi gick och kollade genom skyltfönstrena vilka affärer vi skulle kolla nämre på sen. Det hade inte gjort någon skillnad om vi skippade just det, eftersom vi ändå var inne i affärerna ett par gånger om.

Klädaffärer, fyllda av mode och ganska dyra plagg faktiskt. Hittade faktiskt inget WOW plagg. Inte som det inte finns något liknande av här hemma iallafall för en billigare peng. Men mycket fint hade dem ändå.

Till lunch åt vi kinamat. Jag åt någon kycklingcurry med ris. Helt okej, kycklingen kunde dock varit mindre fettig men annars va det gott. Efter det sprang vi ett tag till i affärerna innan vi placerade rumporna utanför Booztbar. De gör färska smothies precis efter man sagt vilket nummer man vill ha. De har även Yoghurt glass. Och det var precis vad vi åt denna dagen. Har tyvärr ingen bild på dem men de var gudomligt gott. Jordgubbsyoghurtglass med olika frukter. Mmm!

Vi hann även en sväng på Bio. Bio på island. Ännu en sak att bocka av på Been there, done that listan. HAha. Skämt osidå. Men det var defenitivt en upplevelse. Vi såg på Trollkarlens lärling, med isländsk text. Tackochlov för att de pratade engelska. En rätt bra film som jag egentligen kanske inte skulle valt själv att gå på. Mitt i filmen slocknade duken, musik började spelas, lamporna tändes och folk börjar gå ut. Vi satt där som fyra frågetecken. Paus. Vem tusan har egentligen PAUS i en biofilm?!  Fem minuter senare fortsatte den iallafall. Sjukt. Haha

Vi hann även att äta igen innan vi gick till hotellet. Haha, denna gången blev det en pizzaslize. Jättegoda. haha


Smothie från Booztbar





En toppendag på Island helt enkelt!
Take Care!


Wanted



Sjukt snygg kjol från Gina. Älskar mönstret och dragkedjan mitt fram. Synd bara att kjolarna från Gina brukar vara så korta. Eller så kanske det är jag som är för lång för dem. Vad vet jag. haha

Take Care!

tankar, funderingar

Börjat skriva ett inlägg så många gånger nu den närmsta halvtimmen. Men jag har för många tankar i huvudet för kunna få dem ur mig. Så jag går och lägger mig istället. Har saker att fixa imorgon. Håller alla tummar jag kan hitta för att det är min dag imorgon och allt löser sig.

Take Care!

Lugn kväll

Ätit pitabröd med kebab med lillebror framför tv:n. Nu blir det till att slötitta på Mamma Mia. Det går ju iNGET bra på tv. Och jag kan inte låta bli att gilla alla abba låtar. Man är ju uppväxt med dem och kan de flesta både utan och innan.

Frågan är om man kanske ska orka gå ner och hämta en kopp kaffe med. En riktigt lugn kväll alltså.

Take Care!

Sjuk = dålig uppdatering

Gick hem efter första lektionen. Klarade inte av mer. Vi började iallafall med brudklädselkursen idag. Fick lära oss en teknik att fästa kronan på. Sjukt svårt ändå. De ska vara precis i mitten på alla håll och kanter. Fäste mina flätor på tok för högt vilken gjorde att det blev ojämnt när jag kammade de andra håret över. Men nu vet jag det tills nästa gång iallafall.

Skulle egentligen iväg ikväll och fira två personer som fyller/fyllt år. Några i en familj jag typ alltid kännt. Ändrade planer för min del. Jag ska sitta med en stor kopp te framför tvn typ och krypa till sängs tidigt så jag slipper den här skiten snart.



Hälsning:
Snörvel, host och harkel.  haha

Take Care!


gaaah

Klockan 8 satt vi i skolan idag. För att bli välkomna, få våra scheman. Sen var det hej hej, vi syns när erat schema börjar. Tio i tio. Schysst! Så vi kom dit till 8 för att prata i fem minuter, ha håltimma och sen gå till 4. Yes, skolan är alltså igång igen... 

Näsan och ögonen rinner, halsen sticker och hela kroppen är bara så tung! haha. De känns som omdet är en drät typ.  haha  nej nu ska jag rengöra ansiktet tror jag, sno i hop en fläta och hoppa i sängs.
 
take Care!


Skoldag

Hemma från skola + bio. Och det känns inte så bra alltså. haha. Träffade två av mina favorit vänner efter skolan och gick på en helt sjukbio. Vapyrer suger. Den sög. Fast ändå inte. Så svårt att förklara och jag skrattade som jag vet inte vad. Lång dag i skolan så ska ta de lugnt en liten stund och lägga mig tidigt. Är så trött.

Take Care!

Go natt

Nej om man skulle dra sig mot sängen. Klockan ringer SENAST halv 6 imorgon bitti. En LÅÅÅNG dag väntar. Följt av bio med två av mina bästa vänner. Bra avslutning på dagen.

Skriver imorgon tror jag.

Take Care!

Ready?!

Naglarna målade, håret ordentligt tvättat, duschat och fixat till ögonbrynen. Nu ska bara bilderna till kalendern köras ut med.  Ja kanske att jag är redo för skolan imorgon iallafall..

Take care!

Silver Sparkles



Jag fullkomligt älskar färgen på mitt nya nagellack från IsaDora. Otroligt ballt. Helt silvrigt. Typ. Färg nummer: 651. Silver Sparkles


Take Care!


Onsdag

Morning! Vaken, lite piggare men det blir nog nästan en heldag i soffan idag iallafall. Vila upp sig och bli frisk. I hope. haha. Nej, nu ska jag forstätta se på Rachel Ray.

Take Care!

Kalvar eller småkossor?

Alltså.. Det finns så många vackra, söta, fina ord. Ord som beskriver eller bara ett namn på vad saker är.

Speciellt när det kommer till var djurs ungar heter blir jag förvirrad. Det låter ju så gulligt med tillexempel lamm, kattunge, valp, kulting eller varför inte killing?

Men kossorna! Kossa låter ju ändå lite sött. Men kalv. Jag förstår mig inte på det. Det är inget sött med ordet kalv. Jag undviker att ens lägga det ordet på min tunga. Jag tycker det låter slämmigt. Otäckt nästan. Lite groteskt kanske? Jag tycker ju egentligen att dessa små varelser är lika söta som alla andra små djur. Men just ordet.

Nej, i min värld heter det småkossor. Vilket kan få både den ena och den andra att fnissa, skratta eller rätta mig. I don´t care. Hur mycket gulligare låter det inte när man åker förbi en hage full av kor och deras ungar att utbrista: Titta på alla söta små kossor!  Jag tycker bara det är väldigt kul med just ordval.

Jag kanske är för fixerad vid ord. Men nog låter det sötare minsann. haha Eller är jag fullkomligt galen?

Take Care!


Tagga inför skolan nu då!

På torsdag klockan 08:00 startar skolan igen. Är jag fullkomligt överglad och jätte redo att hoppa på bussen varje morgon nästan innan de ljusnat? Är jag redo att varje dag klaga på skolmaten och tacka kylskåpet i kapprummet för att den ger mig mat? Är jag redo att dra på mig ett leende varje gång vi har kunder? Är jag redo att lägga ner hela min själ till att verkligen lära mig saker denna terminen?!

Of course. Hahaha. Fast inte just nu. Inte med denna halsen, febern och en kropp som känns som en val för att jag druckit så mycket te, kaffe och vatten idag. Haha. Nej men det löser sig! Det ska bli skönt med rutiner igen. På ett sätt. Fastän det är såå mycket som man ska ta tag i nu. APU, alla kurser, läxor, körkortet framöver, hästen och att hinna andas och träffa mina nära :D haha

Därför ska jag strax krypa i sängs. Jag ska bli frisk. Pigg som en get ska jag va på torsdag. Ingen ska kunna ana att jag tillbringat hela dagen liggandes i soffan! haha. I wish. Nej men jag får göra mitt bästa helt enkelt.

Har lite att se fram emot på Torsdag ändå. Träffa alla klassvänner och springa på bio med två av mina finaste vänner!

Take Care!

Wanted, alla goda ting är tre

Snurrar runt på internet. orkar inte göra så mycket annat. haha. Hittade iallafall dessa lite roligare strumpbyxor från GinaTricot. Strumpbyxor är en rätt kul grej. Som en accesoar. Du kan ha samma, vanliga klänning om och om igen, men med andra strumpbyxor och detaljer utan att någon mäker att det är samma klänning. Toppen ju!




Take Care!

09:24

inte sovit speciellt bra alls. Halsen gör ont och och jag har något äcklig smak i munnen hela tiden som inte går bort. Halsen är svullen och NU ska jag sluta klaga.

Väldigt gråmulet ute idag så jag tog datorn i knät och la mig framför tvn. Hoppas på att vädret blir lite bättre eftersom det är ridlektion utomhus ikväll.

Take Care!


Wanted

Sitter och dricker mitt gröna te med både halstablett och honung i. Nu minsann ska förkylningen försvinna. Fick syn på den hära klänningen från Lindex. Gillar den. Skarpt! Riktigt läcker.
Lindex Shop Online - Klänning

Från lindex

Take Care!


Island, dag 3

Dag nummer tre traskade vi ner till hamnen efter frukosten. Vi skulle ut på valsafari och möttes nog av bland det härligaste vädret på hela veckan! Vi klev ombord båten och tuffade utåt vid nio. Båten var full med turister och vi körde och tittade på Lunnefåglar, eller Puffins som låter SÅ mycket sötare. Haha. Efter det såg vi på valar och delfiner.




Väldigt oväntat hade de fått ett medelande om att det fanns en haj i närheten. Så vi åkte dit. Den simmade precis, precis intill båten med vidöppen mun. Den var väl iallafall runt en 4 m, men käkade bara plankton och småfisk. Så den såg rätt sjuk ut.



Till lunch fortsatte vi med sjötema. Vi hittade ett jättesött litet ställe där man valde vilket grillspett man ville ha och så grillade dem det så man fick det helt färskt. Jag åt ett jättegott grillat laxspett. Eftermiddagen spenderade vi på stan. Blev ETT köp iallafall. haha. Men tänkte samla alla köp i ett eget inlägg.

Mer kommer ;P
Take Care!


20:09

Så jäkla skönt. Hästen tramsade inte det minsta. Utan var toppenduktig. Skönt! Dock är både fotleder och ben helt sönderbitna av mygg men det  får man väl ta. Min hals är typ helt igenslemmad och gör ont som bara den. Jag blir så trött. Haha.

Lagt över alla bilder till datorn från mobilen med. Så nu är jag redo för att få min nya mobil. Haha.

Later!
Take Care!

Ut

Tror jag börjar bli förkyld. Lagom till skolan börjar och allt. Haha. halsen värker, huvudet dunkar och så vidare.

Nu ska jag dra på mig ridbyxorna och pallra mig ut till hästen en stund. Det blåser rätt mycket ute idag så kanske att alla mygg kan låta bli mina fotleder som brukar bli sönderbitna när jag är ute hos hästarna. haha

Take Care!


måndag

Hade skrivit ett lååångt inlägg o så dog internet. Har iallafall varit inne och fixa lite i stan. Bland annat beställt en ny mobil. Den kommer på onsdag om jag har tur. HAde behövts med tanke på hur ofta min mobil nu lägger av , vägrar starta, vägrar svara, ringa osv.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och knåpa ihop framsidan till kalendern.

Take Care!


Wanted!


Jag fullkomligt ÄLSKAR koftan ovanför.  Från Gina. Tänk en höstdag med kängor, grova strumpbyxor och en stor halsduk! Fullkomligt underbart!

Take Care!

Island, Dag 2

Ja Dag två var det dags för ännu en busresa. Vi skulle ut på något de kallade Gyllene Cirkeln eller något liknande.  Vi stannade på Tingvalla, stället fär deras allting grundades. Riktigt häftig plats. Tror den såkallade dränkningspölen låg där med om jag inte uppfattade allt fel.

Kontinetalplattorna låg även upp på land, istället för på botten. Så ett tag var vi på nordamerikas och sen hamnade vi på Europas. Rätt ballt.

Vi stannade även vid ett stort vattenfall i Gullfors. Körde igenom en stad där de odlar blommor,vindruvor och så vidare i växthus i trädgården. Det går inte att ha så mycket ute i själva trädgården på många stället på grund av typ både klimat och blåst.






Alla Bilder är tagna av mig eller min pappa.

Mer kommer ;P
Take Care!


Söndag

hemma igen för ett tag sedan! Ätit rester av tacos. Tredje dagen i rad, men jag gillart! haha. Pappa och jag var och kikade på en bil innan idag men det blir nog inget med den. Får fortsätta hålla mina ögon öppna. Är ju rätt kräsen av mig. Efter det körde vi (jag) till Natta. Skönt att få övningsköra igen. Utan att ens känna sig ringrostig efter en vecka på island. Hemma hos Natta klippte vi hennes hår lite på ena sidan och slängde i en färg. Men stackarns hår är såpass preparerat på sina ställen att det inte riktigt vill fästa något alls där.

Take Care!

11:30

Sovit äckligt länge idag. Första gången på flera år. Skönt! Att äntligen få sova ut lite. Idag blir det kanske en liten utflykt någonstans. Kanske.

Sak försöka knåpa ihop en framsida till min kalender nu med. Får bli svartvitt eftersom vår färgskrivare har fått för sig att göra ett par fula sträck över allt man skriver ut på den.

Take Care!


god natt

Nej nu väntar sängen. Trött på min mobil som lever sitt eget liv. Lägger av lite när den själv vill. Trött på det mesta. Så lika bra att sova innan jag blir förbannad i onödan. Haha. See ya tomorrow!

Take Care!

suck

Funkar inte att lägga in bilder nu. SURT! Annars hade det kommit en bild på Calle Kristiansson. Men det gick inte! Faktum är att det inte går att lägga in några bilder alls. gaaaah...

Dag 1 i Island

Dag nummer ett hade vi fritt på förmiddagen. Så vi plockade med oss badkläder och regnkläder efter frukosten och begav oss in till centrum. Vi kollade läget lite och tog en lunch på en restaurang nära stället vi skulle bli upphämtade av bussen på. Fish&Chips. Helt okej. Måste dock sett rätt knepigt ut då jag inte äter paneringen eller det på fisken. Utan bara själva fisken inuti.

Vi hoppade på bussen tillsammans med alla de andra och blev körda till ett ställe jag tror hette Krysjuvik eller nåt sånt. Där är det massa puttrande typ källor i marken. Det luktade väldigt illa där. Svavel tydligen. Jag tyckte det mest liknade samma lukt som när man öppnar ett paket färdiga köttbullar eller något liknande.

Efter detta fortsatte bussen mot Blå lagunen. Har inga bilder därifrån men det är iallafall en jättestor källa fylld med mineraler och sånt som har bildat som en egen pool. Det har de tagit vara på och byggt en anläggning runt. Så det var väldigt skönt att kliva i vattnet som var 37-39 grader när det endast var runt 12 i luften och lätt regn. Färgen på vattnet var nästan lite vit,grön, blått. En decimeter under vattenytan var så långt man såg. Men ändå riktigt ballt. Speciellt eftersom det låg utomhus och vyerna runt omkring bestod av vulkaner och liknande. Svårt att beskriva men det kändes nästan overkligt.

Badet gjorde en väldigt trött! Man förlorar ju så mycket vätska när det är så varmt i vattnet. Bilderna är ifrån det första stället vi var på den dagen.





Take Care!
Mer kommer.

Sailet

Va en sväng på sailet med Ebba. Vi fastnade framför scenen där Calle Kristiansson med band höll till. Faktiskt kul. Vi stod där liksom mest bara för att. Nej men de var väldigt duktiga.

Slängde i mig en tacos när jag kom hem. Tacos är fullkomligt underskattat. Alla älskar tacos. Det är verkligen så. haha.

Take Care!

back to normal

Jösses vad skönt att vara hemma igen! Smälta alla intryck och komma tillbaka till vardagen. Nu ska jag strax fortsätta göra mig iordning för en liten runda på stan. Sailet är igång. Får väl ta en liten koll, för traditionens skull. haha. nej men ska träffa en gammal vän med. Så det ska bli trevligt, fastän vädret är som det är..

Take Care!


Resan till Island

Ja, islandsresan då. Första dagen bestod mest bara av resa dit. Cirka 3 timmars tåg, lunch på Burger King på flygplatsen i Köpenhamn sedan på planet till Island. Efter att ha landat på Keflavik flygplats möttes vi av regn och det väntades en ca 45 minuters bussresa in till själva Reykjavik. Hotellrummet var rätt litet. Men det dög. Man skulle mest bara sova där ändå. Trötta som bara den kröp vi till sängs tidigt. Utan att riktigt veta hur det såg ut runt omkring. Dagen efter på morgonen när man drog undan gardinerna möttes man av denna utsikt. Inte så illa precis.




Mer kommer! ;P

Take Care!


I´m Home!

En hel vecka utan att få skriva av mig alls! Det nästan kliar i fingrarna. Men har inte riktigt haft tillgång till en dator. För jag har tillbringat en vecka på Island! Bilder kommer att komma upp. Massa bilder har tagits på ett helt fantastiskt landskap. Så ska nog lägga in bilder om en stund kanske. Nu - mat.

Take Care!


What?!

Galet trött. Sängen väntar. Kollar påextrema samlare. Det äcklar mig. Mycket. Blir illamående av det. Ruttna pumpor i folks vardagsrum. Yoghurt som gått ut för 6 månader sedan. ÖRK!

Take Care!


wanted

Dessa kängorna tycker jag är riktigt snygga. Speciellt den vänstra. Det är en skotyp jag ska leta efter till hösten. Om jag kan få ett litet undantag när det gäller mitt skoförbud då. haha.  Just dessa två godingar kommer från Skopunkten.
Boots från Skopunkten.com
      Boots från Skopunkten.com


Detta får alltså bli dagens  Wanted.

Take Care!

AJ?

Men vad f*n är problemet. Nu lyckades jag springa in i väggen med. Jag har alltid kunnat röra på mina tår. Not anymore. inte på högerfot iallafall. De är nog inte min vecka. och det gör mig så sur. haha

Take Care!

Torsdag

Trött trött trött. Precis slängt i mig lite lunch med mamma och lillebror ute i solen. Borde packa färdigt. Men jag tänkte istället snart gå ut till hästen. Får packa sen. Naglarna också målas om.

Kom även på innan idag att jag inte har någon aning om när jag börjar skolan igen. Varken dag eller tid. Haha. Toppen planering av skolan. Får väl ringa och fråga skolan eller nåt. Det är inte så länge kvar iallafall tills det börjar igen. Ska på något sätt ändå bli skönt att få lite rutiner i vardagen igen.

Take Care!

Tankar (varning för vimsigt inlägg)

Jag är trött på den här osynliga mallen som faktiskt finns i vårt samhälle. Jag är trött på att man alltid ska behöva ändra på sig för att duga eller passa in. Eller, att man ska tro att man behöver det. När man var liten fick man höra att alla var unika. Och att det gjorde oss alla väldigt bra. Att vi var oss själva, och inte som varandra. Det är något alldeles för många glömmer bort. Att man är bra precis som man är, och behöver inte försöka vara som någon annan. Unikhet är något av det finaste som finns.





Wanted

 
Galet snygg skjorta från Gina . Matchas väldigt snyggt till jeansshorts när det är varmt, när det är något kallare med ett par grova svarta strumpbyxor unde shortsen eller kanske till ett par jeans? Snyggt!

Take Care!


Inte min dag

Det är verkligen inte min dag idag! Känner mig helt wierd efter getingsticket. Dessutom höll jag på att sätta eld på mitt hår! SKulle blåsa ut ett ljus och råkar lägga topparna i ljuset. Snabbt som kattsingen hinner jag blåsa ut det och bara några enstaka hårtstrån fick en svart liten prick längst ner. Tur att håret var nytvättat och utan ens en gnutta hårspray. annars kunde de gått illa. Lite shockad.

Take Care!

getingstucken

Hjälpt till att städa idag. Blivit getingstucken. Handen är nästintill bortdomna. Feels wierd. Mormor fyller år idag, så de kommer hit på mat. Trevligt. Nej nu gör det för ont i handen igen -.-

later
Take Care!

23:24

Fann min skjorta idag på Gina. + ett par tights. Även klänningen jag hittade i göteborg, den randiga i en storlek för stort hade de fått in i stan. De får ALDRIG in sånt till vår stad. ALDRIG. Såklart hade den kommit in nu. Bara för att jag letade sönder mig där uppe efter en. SJälvklart fanns den i min storlek här, så nu har jag två randiga klänningar. Det är aldrig fel. = ) Nu ska jag nog uppsöka sängen för imorgon ska jag hjälpa mamma lite grann, packa och hinna motionera hästen innan mormor och morfar kommer på besök.

Take Care!

Utflykt

Idag har jag varit och tittat på bil. Blev dock inget. Lite för mycket fel.  Letandet fortsätter ;P

Nu blir det Supersize vs Superskinny

Take Care!

3 Augusti

Goood morgon! haha. Eller ja, morognen är väl lite grå och sådär. Men vad gör väl det. Jag har precis fått i mig lite frukost, så ska strax hoppa in i badrummet för att sminka mig och sådär. Sedan blir det en sväng runt stan.


I eftermiddag blir det en liten utflykt. Och jag är verkligen förväntansfull. haha. Så nu får jag bara hoppas på det bästa.


Take Care!

Sova

Sängen kallar. Imorgon kanske det blir iväg på en liten utflykt. Kanske. Hoppas. Ögonen stänger snart sig själva så det är väl dags att dra sig. Sovmorgon när man sover tills man vaknar av sig själv existerar inte. No, no.


Take Care!

Märkligt

Vad jag skrattade. Natta skulle äta en köpt kycklingsallad på tåget, på vägen upp till Götebrog. En kycklingsallad brukar ha bitar av kyckling i sig. Väl? Eller har jag uppfattat det fel? När vi möts av synen av en HEL bit kyckling kunde jag inte hålla mig för skratt. Tur för henne att hon hade sig både kniv och gaffel. Haha




Take Care!


Shopping i göteborg

Det var inte så jättemycket som fick följa med hem från shoppingrundan i Göteborg. Men lite smått och gott iallafall.


t-shirt från Bikbok


Klänning från H&M. Fanns dock inte i min storlek så fick ta den sista i en storlek över. Hoppas att den krymper lite i tvätten kanske.

Detta + en mjukisoverall som endast ska användas bakom stängda dörrar. haha

 

Take Care!


Wanted: Skjorta

Den här skjortan hade jag mer än gärna välkomnat hem till min garerob. Snygg färg och det verkar vara en rätt bra längd. Jag har lite tankar i bakhuvudet om hur den skulle matchas. Får nog ta mig en koll i stan i veckan.
Priset svider inte heller nåt speciellt eftersom den kommer från GinaTricot

Take Care!

Gäsp

Vaken för en bra stund sedan. Det har nog aldrig varit så uppskattat att sova i sin egen säng som i natt. Har ÄNTLIGEN fått sova riktigt en hel natt. Ändå känner jag mig inte utvilad. Haha. Så kan de vara. I dag blir det förhoppningsvis en lugn dag. Det behövs. Behöver snart börja packa om till nästa grej som närmar sig.

Take Care!

Home

hemma efter en helg i Göteborg! =) Med både liseberg, shopping och hotellövernattning. + sammanlagt runt 8 timmar på tåg. Men det får man ta. Trött som en get nu så blir inte uppe allt för länge.

Take Care!

RSS 2.0