Måndag

Okej. Alla dagar kan inte vara bra dagar. Men idag är en bra dag. Typ. Varit på jobbet, kollat på bil. och nu är jag så trött så det lockar ganska rejält att krypa ner i sängen.

Åh.. nu går titanic på tv med.. Ge mig Leonardo därifrån liksom.. Jösses. Faktum är att jag aldrig sett klart hela Titanic. Kommer som längst tills båten börjar sjunka. Då får jag panik och stänger av. Fast det kanske är lika bra. Haha.

Take care!


I miss you

Lite trött på att inte veta vem man kan lita på längre. Vilka som faktiskt ställer upp. Inte bara tar utan även kan ge. De som faktiskt bryr sig. Man tror man kan lita på människor som sedan kan vända en ryggen när man minst anar det. Och det är inte roligt längre. Faktiskt. Ensam är stark? Jo kanske.. Man lär sig iallafall vilka vänner man ska hålla extra hårt i.

Det sägs ju att ens bästa vänner är de som känner till alla ens fel och brister, men tycker om en ändå och lite på grund av dessa brister. Idag saknar jag en av mina bästa vänner lite extra mycket. Henne jag kännt över halva mitt liv. Henne man kan ringa jätte tidigt på morgonen och hon blir inte ens sur om man råkar väcka henne då. Henne man kan sitta i timmar och bara dricka kaffe och prata strunt med. Eller prata 4 gånger på en dag jättelänge i telefon med om ungefär samma saker utan att tröttna. Hon som alltid ser på ens problem ur ett nytt, lite mer logiskt perspektiv. Just denna fina vännen saknar jag lite extra idag.

Take Care!


Monday

Scones och kaffe till lunch denna lediga måndag. För att sedan bara mysa lite framför tvn och göra mest ingenting. Städa lite på rummet kanske. Men annars, en väldigt lugn dag. Fint.

Take Care!


If I could turn back time

Ibland vill man bara vrida tillbaka tiden. Det behöver inte vara så mycket. Bara litegrann. Tillbaka till det var lite lättare. Eller åtminstone inte lika komplicerat. Eller det är väl lite mitt eget fel. Grymt bra på att överanalysera saker. Och tänka alldeles för mycket.

Just nu hade jag verkligen velat spola tillbaka tiden.

Somehow everything's gonna fall right into placeNytt år, det ska bli riktigt bra. Lite lyckligare än förr. Tror jag. Nya glasögon har jag iallafall. Nördvarning på dem. Men det känns okej. Man får vara nördig. Nej, dricka upp mitt te och sen krypa ner i sängen. imorgon påbörjar vi en ny vecka. Och då ska jag och Natta på äkta ta tag i det här med träning. Life is good.

Take Care!

Nytt år, nya möjligheter

Så va det ju här med o skriva här... Jag är riktigt dålig på det. Faktiskt. Men det får man va. Det är ju endast för min skull. Så det så. Nytt år och nya möjligheter. Eller?  Ja men de är väl klart!

Take Care!

RSS 2.0