28Februari

28 Februari, sista dagen i Februari månad. I morgon är det Mars. :S

Var ute o red en sväng innan på mitt lilla monster till häst med mamma och hennes häst med. Riktigt härligt faktiskt. Fastän hennes häst blev typ rädd för ungefär allting.  xD så kan det med gå  =)  Nu sitter man bara o väntar på melodifestivalen typ. En timme kvar.

Imorgon står plugg på schemat. Har lite o göra känns det som. Jawjaw.

Take Care!

Friday

Sitter och tittar på Top Model 2. Lite skönt såhär på en fredag när man inte känner sig på topp. Men det är väl något som går nu, de flesta i klassen är sjuka. Var iallafall i skolan idag. Borstade ut mina vågor jag kammade i måndags och försökte få lite form på dem. Yey! Ett kryss till.  Vi hade även service och svenska. Svenskan gick åt att alla skulle berätta om böckerna de läst. Tycker det är ganska kul att höra andra berätta om sin böcker och åsikter om dem =)

Efter skolan så va det sånglektion. Johanna och jag sjöng tillsammans idag istället för efter varann. Gick helt okej. Fast det kändes defenitivt att rösten inte vart igång på ett tag. Men "strangers in the night" kändes som att den gick bra faktiskt =) Ibland behövs den pushen, att sjunga med någon annan. Mina skor från H&M kom idag på posten :D Wie, kanske visas sedan.  =)

Och hör och häpna, våren har börjat komma till lilla karlskrona. Eller ja, innan idag då. Det var sol, nästan bara blå himmel och tre, fyra plusgrader :O Nu är det dock gråmulet =/  Naae, back to tv-tittandet.

Take Care!

Fettisdag!

Heter det Fettis-dagen eller Fet-Tisdagen :S Det stämmer ju vilket som, iallfall idag. SJälvklart har det ätits en semla idag. I miniatyr dock, med en miniatyr kopp kaffe. Alldeles lagom med andra ord. Bild kommer kanske i morgon =)

Idag, tisdag. Klippning med Nils. Det är svårare än man tror. Dessutom är mina fingrar typ snea :S udda. När det gick sådär på klippningen så blev det inte bättre av att vara så fruktansvärt nervös. En liten dos av tandläkareskräck kan man väl kalla det. Och eftersom jag var tvungen att gå dit själv. (Ja, min mamma följer med mig till tandläkaren trots att jag fyllt 16 och jag är inte ett dugg ensam om det)   Det ligger i och försig bara tvärs över gatan vid skolan. Men själva grejen att nån rotar i min mun och man själv är helt hjälplös. Njae. Men det funkade väl trots allt. Trots en anings smärta och  orolighet. XD  De skulle göra en avgjutning av tänderna , sådär de gör innan man får tandställning. Får väl ändå  säga att äntligen så har de kommit så pass långt att de äntligen gjort avgjutningen. Efter en kö på hmm.. en sisådär två år blir man lite halvtrött xD Nej men nu är det på G med en förbättring av tänderna. SKönt det.

Kom sedan tillbaka till skolan och vi skulle ha gjympa lektion. Förvånansvärt nog har jag börjat känna mig taggad inför just de lektionerna. Att det ska bli lite kul liksom. =) Knasigt. Boxning var det som vi skulle köra. Faktiskt riktigt kul. Jag tror hela klassen fick ut en bit av sin ilska för en viss person. Det var jobbigt. MEN härligt på något sätt. Dock kände jag av värken i ryggen en aning. tråkit.

Efter skolan följde Natta med hem. För pluggning inför datakunskapsprovet som är på Torsdag. Man fattar inte överdrivet mycket men det känns ändå som att det är mycket jag har koll på :S om man nu ens kan formulera sig så. Ja ja, det märks väl på Torsdag vad man kan och inte kan. Vi byggde även ihop de små söta minisemlorna. :D och åt räksmörgåstårta =) Gött!   Hon fick även höra hela berättelsen om tandläkaren, från början till slut. TVÅ gånger, inklusive alla ljudeffekter xD  

Har även gjort en tårta. Lillebror fyller stor pojke på fjorton år imorgon så då tog jag på mig ansvaret att se till att han får en helt okej looking tårta. FÅr väl se om jag lyckades. Det är nämligen ingen tårta som egentligen existerar. xD ett hemmabygge, nördprojekt eller varför inte en wannabe tårta ? nej men den blir säkert helt okej. Upp till bevis imorgon.

Oj! vad långt det blev :S xD så kan det gå.  Nu tänkte jag hoppa i sängs. Eller, gå och lägga mig då. Uch vad länge sen de va man hoppade i sängen :S Sakna en aning. xD  jawjaw. Godnatt!

Take Care!

Skorna

   Båda paren är ifrån Skopunkten och kostade 299 kronor styck
 
 

Take Care!

Back to school

Hallå där =) 
 
Jag har helt enkelt vart så lat så jag inte orkat skriva något. Men jag gör ju det nu så =)

Idag var det tillbaka till skolan. *suck* Hela bussen va överfull eftersom alla som åker tåg fick byta och åka buss den sista biten in till stan för att det brunnit i närheten av tågstationen. Det verkligen vällde på med människor. Sen var det till att ha frisörlektion. Var inte alls speciellt pigg på det från början. Skulle rulla curles. Det blev sådär men fick upp de iallafall xD Sedan satte vi in dockorna i torkskåpet för torkning. När vi efter rasten skulle kolla om de torkat såg de ut som att Nattas docka höll på att smälta xD så va nog givetvis inte fallet men det var lite halvkul iallafall xD  Tillochmed att kamma vågor gick helt okej idag. Big surprise.  Bokade även tid för att klippa av håret  =) Eller ja, det blir ungefär axellångt hade jag tänkt mig. Så det får återhämta sig. Och så försöka få en någolunda fin färg på det, vilket är lättare när det är kortare =)

Strax tänkte jag även lägga upp bilder på de två par skorna jag köpte igår =) Finfina är dom.

Take Care!

Hemma :D

Kom hem runt sju =D skönt. Har längtat hem massvis faktiskt. Visst skidor är kul, men en vecka är verkligen tillräckligt! xD

Skriver mer imon, o då kommer kanske bilder med ;P Vem vet  =)

Take Care!


Snö,snö, snö

Kan väl säga såhär, veckan såhär långt består av kyla. Mycket kyla. Fina snöflingor, inga klumpar som nere i södradelen av sverige xD Helt okej good looking liftpersonal och en trevlig Malin + familj. xD   Även rasmus. (tvingad o skriva det)   nej nu har vi annat o göra.

Take Care!

Fredagen den trettonde

Jahapp. Imorgon, allahjärtans dag. Ni människor får ha en trevlig alla hjärtansdag! Och jag är tillbaka om en vecka ungefär =) om jag inte skulle lyckats logga in någonstans i snövädret ;P Får väl se om det finns nån vänlig skäl kvar i statistiken. xD

Ha det bra och ha en alldeles förträffligt trevlig vecka!

Puss&Kram
Take Care!

Sur? Nehe?

Är  förtilfället en aning sur. Eller ganska mycket. Vår lärare var inte i skolan idag heller. så vi fick ha lektion själva. Sure, det är ju okej. MEN att vi inte knappt får gå till tandläkaren eller till doktorn under lektionstid men aatt hon kan åka på safari i Afrika gör mig sur!

Sitter iallafall här just nu. Sur och trött. SKa fixa de sista sakerna inför en vecka i skidbacken sen med. Måste göras liksom xD hörs senare.

Take Care!

Äppelpaj sådär på kvällskvisten

Alla som känner mig vet att jag är en riktig fika-människa.  Fikar både nu och då. Härligt. Det är så det ska vara tycker jag! Så idag ställde jag mig och gjorde små söta äppelpajjer till pappa och mig. Ingen mening att göra någon stor med tanke på att jag på lördag sticker till skidbackarna. Här kommer lite bilder på de goda äppelpajjerna ;P


18:18

Jaha. nu sitter man här igen då.  Skulle egentligen vart iväg och sjunga nu. Men har inte kännt mig  hundra idag så jag hoppade det.  SKolan idag då. Lika mycket skratt som vanligt . Tror jag. :S xD   Den "efterlängtade" datakunskapen ägde rum idag. Jag tror att alla i hela klassen sitter o längtar varje dag tills torsdag morgon och datakunskapen! (NOT!)

efter skolan följde jag med Natta för att hämta hennes glasögon. =) Hon passade massvis av bra i dem =).  Kände mig även lite duktig över att jag gick hem från bussen. Fastän det snöade =) Så det så. 

Take Care!


Byebye

Nej nu tänkte jag sova. Sett färdigt Top Model nu. Helt okej att just McKey vann. Inte min favorit från början. MEn men =) 

Imorgon börjar dagen med datorkunskap. Wiiie! (Not) och sedan svenska OCH matte? Jag tror det :S men minnet har ju svikit mig förr xD men jag tror att det är så det är xD   Sen är det även sång. Jao.  Skriver imorgon hoppas jag.

Take Care!

Summer, sweet summer.

Ge mej sommar, sol och mycket färg?


Foton: av mej.

Onsdag

Hemma nu. Sön har åter fallit i lilla karlskrona. Eller fallit och fallit. Faller.  De har nämligen snöat hela dagen. En aning trist faktiskt. Nästa vecka när det är sportlov åker jag till snön. Skidbackar och massvis av snö. Där ska snön vara xD här vill man ju ha vår . Men men. Våren kommer säkert hit också så småningom =)

Idag var det först frisörlektion. Det var ju inte riktigt min dag så det gick som det gick. MEn men =) Sedan var det en snabb lunch och sedan mattelektion. Vi har fått upp ett bra flyt på just mattelektionerna tycker jag!  Efter skolan gick jag och Natta upp till Mcdonalds. I snöväder ja. Och åt inget mindre än en McFlurry med typ Lion smaks grej :D namnam. Och självklart läckte ju mina skor med. Så det var som en swimingpool där i. Kallt, speciellt då det typ är en minus ute eller något. Men men, sånt händer.  =)

Nu ska jag minsann bara ta det lugnt. Och minsann fixa nån bild att lägga upp. Det ÄR en aning tråkigt med bara text, text, text och åter text. Men that´s life =)  

Take Care!

God natt vid sjutton minuter över nio

Nej. Jag är alldeles för sömnig för att komma på nåt jätte kul/vettigt/klyftigt att skriva. Det får bli imorgon antar jag =)

Nu tänkte jag smita.

Take Care!

En liten stund innan fyra

Har vart hemma en stund nu, men vart för seg i hjärnan för att orka göra något speciellt. Klippning för första gången idag då. Har bara klippt korthåriga människor innan, så att klippa ett långt hår, helt spikrakt gick knappt. Inte än i allafall. Får skylla på att fingrarna är väldans snea xD men det löser sig väl till slut. Allting har ju sin tid sägs det. Får hoppas på det helt enkelt.  Så efter en hel del frustration och diskreta utbrott och att stackars Natta fick springa fram och tillbaka från sin docka till min för att kolla och sen springa tillbaka igen XD Hon är allt bra hon ibland. Speciellt på att framkalla skrattattacker. Eller vad säger du  Natta? xD  VI satt säkert o gapskrattade i minst fem minuter. Vår svenska lärare som gick förbi,  måste trott att vi går på nåt. :S xD

Sedan var det gympa. Boot  Camp eller nåt liknande kallades det typ. Jobbigt. Speciellt för en så otränad människa som jag. Nej jag vill ändra på det. Vill ha kondition, styrka och känna mig vältränad. Och jag tror att jag snart har orken att ta tag i det.

Om sju minuter börjar Top Model :D Gamla avsnitt. Men ändå =) Återkommer senare ;P

Take Care!


Denna dagen..

När jag idag kom till skolan så var det för det första inte många av klasskompisarna som var där. Och det var inte många till som kom. Tvåorna var tydligen lediga, alla frisörlärarna borta och int emånga av treorna stannade kvar heller. Men det kom iallafall en och öppnade dockrummet , salongen och klassrummet åt oss. Många av dem i klassen satt och gjorde ingenting under tiden vi var där. Men jag och tre andra rullade i allafall ett helt huvud permanent.    Kändes ganska onödigt att vara där ändå. men men.

Efter det så blev det till att gå runt lite och vänta på mamma och lillebror. När de kom blev det lunch på Subway :D Love that place! :D Nej men de var gott =) godare än mcDonalds och sånt i allafall. Efter det hittade lillebror iallafall en fräsig   t-shirt som födelsedagspressent. 

I eftermiddag har inte hänt så mycket. Är lite halvtrött och tänkte nog hoppa in strax i duschen.   Skriver senare  =)

Take Care!


Tolv minuter i nio

Sitter o tittar på reprisen av melodifestivalen. Det känns som att man kan slå fast sin åsikt andra gången man hör låten.  Ingen av låtarna var överbra enligt min årsikt. Men det är modiga människor. De som vågar vara med =)  

Annars idag har jag klippt både pappa o lillebror, kört lite bil, gjort kladdkaka, städat på rummet och gjort abolut ingenting =) En helt okej söndag. Fastän det känns som det finns så mycket mer som skulle behövts göras. Snart tänkte jag  gå o sova. Vart heltrött hela dagen.

Imorgon så är det skola igen. En aning nyfiken på hur målandet gick för några av klasskompisarna som målade färdigt i fredags. Återstår att se i morgon =) Det blir även att möta upp lillebror för att äta och sedan hitta en tidig födelsedagspressent till honom. Bättre att han får vara med o välja än att jag väljer nåt som han senare kommer på att han hatar =) 

Nej, nu väntar sängen. Go natt  =)

Take Care!

21:46

Befinner mig hemma hos Natta just nu =) Vi har precis sett alla dansa på Let´s dance och doppat masa frukt i choklad. mumsit mumsit :D Så fort alla dansat färdigt så smet vi åter tillbaka till datorerna  =) HAha xD det ser nog ganska kul ut det här. Vi sitter i samma rum, en dryg meter ifrån varandra och bloggar. Ja vi skriver till omed på samma rad förtillfället. Haha xD Kanske skriver vi även om samma saker? Haha XD

Idag i skolan rullade vi Permanent med typ Molton braun spolar (stavning?!)   Det var faktiskt riktigt roligt :D Hihi. Vi hade även svenska.. VIlket funkade det med. Vi gick igenom satsdelar. Svårt, komplicerat och halvt omöjligt.

I går så var jag på ridlektion. Red på mammas häst, den lilla bäbisen. Eller hon har fyllt fyra och är trotsig som värsta tonåringen men i huvudet är hon som en bäbis. Det gick okej tills hon började stirra, stegra lite och typ sparka hit  dit. xD Men men jag satt kvar och det är väl bara att tänka bättre lycka nästa gång.  =)

Natta har grodor i sitt akvarium. Jag skojar inte. Riktiga, små grodor. Kanske kan knäppa kort på dem sen.. Who knows?! Men det är lite udda iallafall :D Men udda är ju kul så. 
Se ya later ;P

Take Care! 


This day so far

Hej hej hallå =)   Idag, skola som vanligt.  Helt okej =) Nästan mer än okej =) xD  Egen hårvård. Blev typ rödbrunhårig.. Mot min vilja. Det är iallafall med jämnt nu än innan. Men surt när man förväntar sig en sak och man får FEL färg att blanda o ha i håret från början =/ Men men, Natta gjorde ett bra jobb iallafall måste jag säga =) Fastän jag typ blev en aning sur då och då när hon slängde hårlängderna som hade färg på sig i mitt ansikte (fastän de inte va me flit) xD . Hennes hår ska vi fördmoligen fixa  i helgen =)   Efter det va det mattelektion =) Helt okej.

 I eftermiddas har väl inte hänt allt för mycket. Följde med mamma o lillebror in till stan en sväng. En riktigt snabb sväng. Men en vit, söt väska fick föja med hem från H&M =) Bild kanske kommer senare? =)   Se ya later!

Take Care!


15:17

Oj vad dagarna rullar på fort :S Galet.   Vi gick igenom klippning teoretiskt isag i skolan. Kul. Det är därför man är där liksom känns det som. Invigde även mina nya jeanstights som fick följa med hem från stan igår. Lovely =)  Bowling stod även på schemat. Istället för idrott =) Vi gillar! Eller hm.. egentligen kanske inte så överdrivet mycket.  Lyckas alltid vika typ handen / armen så det gör ont och hela tummens sidor, där längs nageln liksom, blir helt söndrig. :S ungefär. MEn men, man överlvede det med =) Och man måste ju erkänna att bowlingskor är SÅÅÅ heta. NOT! =)

Och här sitter man nu, En mugg kaffe (nej, jag dricker inte ur kopp)  och en chokladmuffins senare. Ska strax kla ut och hämta hästens träns och fixa iordning det tills kvällen då det är lektion.  Imorgon blir det färgning av håret :D WIE! Äntligen.  =)  och ännu bättre, man slipper fixa håret på morgonen :D Hihi =) Hur härligt är inte det? :O 
Nej nu smiter jag igen =)

Take Care!

FörstaFebruari

Ny månad, en aning närmre våren/sommarn/varmare väder. Trodde jag ja.  Idag när jag vaknat och tittade ut, tror ni inte det låg snö på marken?! Jo självklart. Men jag menar . SNÖ?! :S  Nej... Det va inte såhär jag ville ha det när jag igår satt och skrev om längtan till de högklackade skorna.  *suck* men men, det va bara lite trots allt och snart är det väl försvunnet.

Idag så var vi hos farmor en sväng och firade farfar som fyllt år för ett tag sedan. Tårtan var ätbar =) *andas ut* Dock var den bättre förra gången jag gjorde den :S  Övningskörde även lite idag med =) skitkul det där.

Imorgon är det skola igen. Och inte bara det, efter skolan blir det att vänta med Natta som ska till optikern =) Kanske att även hon blir en liten nörd i glasögon =) Haha xD

Jawjaw. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan framöver även sova. :S

Take Care!

RSS 2.0