Förväntansfull

Lite nervös. Eller nej. Snarare förväntansfull. Sticker snart iväg och skriver på ett hyreskontrakt innan jobbet. Till en lägenhet. Till min första lägenhet. Eller ja, min och en tjejkompis. Det är ganska stort. Den kommer bli så fin, och detta kommer bli bra. Jag känner det på mig.

Take Care!


Städa Städa Städa

Gårdagen blev inte alls som de va tänkt. Kanske lika bra. Kännt mig halvhängig så lika bra att ta de lugnt då. Nu blir det till att städa på mitt rum. De ser ut som att garderoben exploderat ungefär...

Take Care!

Discokula

Målar naglarna silverglittriga. Bara för att det är tufft. Som en discokula. Hade gärna matchats med skinnbyxor, en vit lite halvnonchalant nerstoppad t-shirt och ett par monsterklackar. Lite lagom sotade ögon och plattat hår. 

Spara dock den outfiten och tar istället på mig ett par tights och sovtröja samt med håret i en fläta. Var det någon som sa sova kanske?  

Take Care!

 


This summer

Precis innan sommaren satt jag med en kompis och pratade. Vi konstaterade att vi skulle göra den här sommaren till den bästa någonsin. Så säger man ju alltid. Denna sommaren har det verkligen hänt jättemycket, och samtidigt inte så värst mycket alls. Inte hälften av det man kanske hoppats på, men tillräckligt mycket saker man inte räknat med.

Studenten. Den sjukaste veckan någonsin. Fest, utekvällar och massor av förberedlser och förväntan. Vi hade det grymmaste flaket. Rök maskin och DJ. Och min klass var en samling av grymt fina människor. Vänners studenter. Alla glada lyckliga människor. Halvsjuka händelser.

Annars har sommaren bestått av jobb mest. Kul. Verkligen! Roliga kunder, och äntligen känner jag att jag får vara kreativ. Visst, till en vissa mån. Men ändå. Ingen tvingar mig att sitta och läsa saker jag inte bryr mig om. Jag får stå och prata med människor hela dagarna. Har jag det bästa jobbet eller? haha

Hösten närmar sig med stormsteg. Det gör inte så mycket. För det känns inte som att sommaren ens hann att komma riktigt. Med värmen och så. Ser nästan fram emot hösten. Stora halsdukar, varmare jackor samtidigt som man ser de färgglada löven falla från träden. Sätta sig inne framför en film med en stor kopp te när man hör regnet piska mot fönsterrutan ute i det riktiga höstrusket. Det ä nåt alldeles speciellt med hösten faktiskt.. Och denna hösten ska bli så bra den bara kan!

Take Care!


Lördag

Behöver göra om här. Det känns tråkigt. Inte nytt, fräscht. Ska göras.

Har mycket på gång, som vanligt. Har lite större förändringar på gång. Spännande och väldigt otäckt samtidigt. Idag styrde vi bilen mot Kalmar och IKEA. Blev en hel del inhandlat. Lite nödvändiga saker sådär. Blir väl snart förhoppningsvis ett nytt besök där. Jag gillart! =)

Förövrigt är jag galet trött. Efter förra helgen är det skönt med en helt vanlig lugn helg hemma. Förra helgen var galen nog så det räcker för den här helen också så. :D Men det är så det ska vara! Åtminstone ibland.

Take Care!

Juni, juli, Augusti

Pinsamt att se det eka så tomt här. Jag kommer typ glömma bort att dessa månaderna ens funnits. Ska ta tag i mitt liv nu. Eller ja, de har jag ju redan gjort.Tagit stundenten och gett mig ut i verkligheten. Jobbar, jobbar, jobbar. Det är så fruktansvärt roligt att få vara kreativ varje dag och hjälpa människor med deras hår. Jag älskar mitt jobb.

Idag är jag lite ledig. Ska iallafall bege mig iväg och träna lite med Natta sen. Känns ganska duktigt. Gymmet tre gånger samma vecka. En ny vana? I really hope so.

Take Care!

RSS 2.0