Hemma

Hemma! :D Kom hem igårkväll strax innan melodifestivalen började. Efter en hel dag i bil kändes det fruktansvärt skönt att få komma hem. Verkligen :)

Men melodifestivalen. Jag förstår inte. Klassen på melodifestivalen har sjunkit något oerhört! Om dessa låtar som varit med i år var de BÄSTA av alla de bidrag som skickades in. Hur dåliga var då alla andra? Nej, ska nog minsann sätta mig och en kompis att skriva ner några textrader, sätta melodi på de och sedan sätta lite klass på melodifestivalen igen. Haha. Skämt osidå.

Take Care!

Till Topps!

Beger mig snart mot en bandvagn och upp mot toppstugan. Fondueafton! :D Ska bli riktigt gott. Hoppas jag :D Sedan blir det väl tillbaka till stugan, sova. Imon blir det tidigt och hemfärd! :D

Take Care!

Sista dagen

Sista dagen här uppe idag. Imorgon får jag åka hem. äntligen! :D haha. Nej men tillslut blir det lite jobbigt när alla bor typ uppepåvarann. Du får aldrig riktigt vara själv. Inte välja det iallafall. Var ute i backen innan. Det snöar och kändes kallt. Ätit lunch och sedan semla och varmchoklad här i stugan. Blir nog en stunds skidåkning till sedan tror jag. För att sedan lämna tillbaka skidorna och göra sig iordning för kvällen. Fondueafton på toppen.


Take Care!

25 Februari

Det blev en del skidor under eftermiddagen idag trots huvudvärk. Även en fika blev det. Nu ikväll har vi ätit pizza och bara tagit det lugnt. Imorgon är det sista dagen här och lördag morgon beger vi oss hemåt. Skönt. Imorgonkväll blir det fondue i toppstugan. Trevligt hoppas jag på! =)

måste även tillägga ett litet grattis till min lillebror som blir 15 idag. Så grattis till honom. =)

Take care!

huvudvärk

Sovit jättedåligt. Huvudvärk. Det är alldeles för kallt ute. Jag hade mycket hellre vart hemma nu. -.-

Take Care!

24 Februari

Hade inte vart helt fel att vara hemma nu. Men inte så lång tid här uppe kvar ändå. Idag har det iallafall varit lite varmare. Fast fortfarande svinkallt! Man klarar inte av att ta några bilder precis. Tyvärr.

Ätit soppa och toast. Snart blir det fruktsallad. Imorgon fyller lillebror år med. Ska kanske även gå en sväng då med mamma.

Take Care!


Halvor?

Har märkt att jag på något sätt gillar halva saker. Hälften och så vidare. Till frukost, en halv macka i taget. En halv sockerbit i kaffet osv. Allt är halvt. Haha. Nu ska iallafall Hela jag ut i backen igen!

Take care!

Lunch!

Blev en tur ut i backen ändå. Temperaturen har stigit lite till och det är riktigt fint överallt. Tyvärr är det motvind ner i vissa backar men vad gör man liksom. haha.  Har precis ätit en jättesmaskig wok med nudlar, kyckling och massa jordnötssmak. =) smarrigt.

 Nu: Kaffe! =)

Take Care!

God morgon!

God morgon!
Ny dag, nya tag. Fast. Kanske inte riktigt än. - 29 grader i morse. Nu har det stigit till ungefär -16 iallafall. Så blir väl en tur till backen sen iallafall tror jag.


Gårkvällen var trevlig. Tacos och spel efter det. Vi spelade med andra ord. Roligt spel men ändå rätt krångligt. Lätt att försäga sig.
Later!
Take Care!


23 Februari

Det blev en stund i backen ändå. Frös faktiskt bara om tårna och fingrarna. Jackan va alltså bra! haha :D fast jag ser ut som en det i backen. Ingen typisk "flicka" direkt kanske. Haha. Bild på det kanske kommer i samband med bild på jackan. Om jag vågar xD

Om en stund blir det Tacokväll i den andra stugan. Även lite spel och så tror jag =)

Take Care!

Förmiddagen

Riktigt kallt idag med, nu har det iallafall stigit till "bara" -12. Ska försöka ta mig ut i backen om en stund. Morgonen och förmiddagen gick åt till att vänta på att lillebror skulle hyra skidor (han åker vanligtvis snowboard) och sådär. Mamma och jag kollade runt lite och jag hittade en jacka. Behövde verkligen en, en lite större, lite längre och sådär. Dock kanske inte riktigt så dyr xD nej men den är jättefin! :D Bild kommer kanske möjligen sen. Den kommer bli toppen när man ska sitta och köa om någon vecka med!

Det blev även en liten tur till Sälen för att handla. Kikade lite i butikerna men de har blivit tråkigare och tråkigare saker där varje år. Trist. Uch nu snöar det med -.-

Trött

Trots att det inte blev så överdrivet mycket skidåkning idag, känner man sig trött. Väldigt trött. Funderar allvarligt på att hoppa in en sväng i duschen och sedan dyka ner i sängen. Imorgon blir det till att göra ett nytt försök mot att åka skidor. Hoppas det är lite varmare då och sådär.

Lärde mig även idag att det är ingen mening att lägga ner massa energi på att fixa ögonfransarna med lager, efter lager av mascara om man ska ut i skidbacken. Faktum är att den blir blöt och börjar rinna. Följden blir att man ser ut som en panda, i mitt fall idag, bara om ena ögat. Fint! Eller kaske inte.




Take Care!


Fika paus

sitter nere på cafét och har precis druckit varm choklad. Trevligt. Tyvärr är det så kallt ute så man fryser så att det gör ont. Mindre kul. Hoppas det blir något varmare imorgon eller nåt. För när det är så pass kallt är det knappt ens kul. men men.

Detta är nog det nördigaste jag vart med om. Vi är tre stycken som sitter vid ett bord, med varsin dator. Liksom i sicksack. Det är najs. haha

Take Care!

22 Februari

Efter circus 12 timmar i bil kom vi fram igår. Det blev till att hoppa i säng tidigt och vaknade relativt tidigt. Kom tillbaka efter att ha hämtat skidorna för bara en liten stund sedan. Nu väntar vi på att den andfra familjen ska ramla in här så vi kan äta. Sedan blir det flrhoppningsvis ut i backarna. Inte så lockande med tanke på kylan. Tack o lov är de "bara" 17 minus nu. i morse var det - 25 -.- suck. oj nu kommer de in genom dörren här

take care!


Nytt försök?

I morgon gör vi ett nytt försök till skidsemester. Haha. alltså ännu en dag attgå upp klockan 5. Undedenna veckan ska/ kommer jag :

-  Ramla så lite som möjligt. (Både med och utan skidor)
-  Skämma ut mig ( Det händer ALLTID)
-  Fota en hel del
-  Gå lite med, en nystart typ. haha. Mer motion alltså.
- Inte dricka lika mycket kaffe (lycka till)


De enda av dessa jag nog kommer hålla är skämma ut mig. Haha.

Och! det bästa av allt! mindre än två veckor kvar till lycka! :D

tillbaka till melodifestivalen.
Take Care!


snöoväder -.-

Resan mot skidbacken uppskjuten.  På grund av vädret. Detta suger fett mycket. Speciellt när man packat som ett litet djur för att bli färdig i tid och allra mest för att man gick upp klockan fem idag -.- Suck. Hata snöoväder


Take Care!

19 Februari

Nästan precis hemkommen från mormor&morfar. Först pizza, sedan tårta. Dagen till ära blev det kebabpizza som delades med mamma. Inte för att vi orkade äta upp den ändå men :D haha.

Idag har ändå varit helt okej. Trots att jag missade sovmorgonen. Åkte till skolan vid 8 och rullade permanent. Jag var inte nöjd med rullningen eftersom jag brukar rulla med de tjockare spolarna men den var ändå godkänd så de va ju skönt. På lektionen klippte läraren Natta. Kort blev det. Och skitsnyggt! Att människan vågade förstår jag inte riktigt. men det var riktigt snyggt! På eftermiddagen tvättade vi varandras hår, skrev samhällsprov och slutade sedan. Gött!

Tror även jag packat istortsätt färdigt. får hoppas på det iallafall.


Take Care!

stress

Suttit och pluggat samhällskunskap som ett litet djur. Galet hur stressad man kan vara ibland. Denna veckan har varit sådan. Imorgon blir det till att åka till skolan tidigare för att rulla permanent. Blir tvungen att välja bort sovmorgonen för det. Jobbigt men ett måste. hatar att känna mig stressad och att ha massvis av press på sig. Man bryter liksom ihop lite inombords. Eller, knäcks lite grann iallafall. Såklart kan man inte alltid lyckas, absolut inte. Men någon gång som omväxling hade kunnat vara lite trevligt faktiskt. men men.


 Sista lektionen är det samhällsprov. Urk.. Det får gå lite som det går helt enkelt. Efter skolan blir det att springa iväg o jobba. Hade behövt smita in i någon affär och hitta mig en mössa lite fort med. Kan behövas sedan i skidbacken.

Efter detta blir det pizza hos mormor&morfar. För att fira lilla morfars födelsedag. Trevligt.

Nu måste jag verkligen smita och titta om jag kan packa lite till innan jag hoppar i sängs.
Take Care!


snabbt..

Nej minsann. långhårskursen gick inget bra. Haha. Men har lagt det bakom mig nu och tänker ignorera det. All energi läggs nu istället på samhällskunskapen. Later!

Take Care!

Långhår

Pluggat både samhällskunskap och naturkunskap. Ögonen svider. Nej men jag känner egentligen inget större behov av att kunna namn som cumulus, cumulunimbus, nimbostratus, altostratus och så vidare. Allt de där är namn, på moln. Suck.

Naturkunskapen går inte heller riktigt in. Samtidigt som jag är orolig för frisyrerna vi ska sätta upp i morgon. Något som innehåller knutar och/eller tvinningar. Långhår i sig är inte min grej. Ännu mindre nu. Det låter kanske hemskt, men jag tycker inte långhår är kul. inte på samma sätt som typ resten av klassen gör. Jag finner ingen glädje av att sätta upp en svinrygg. Eller att stå och försöka skapa något som innehåller knutar. Jag är inte kreativ på det sättet. Jag blir bara frustrerad, arg, ledsen och vill mest bara ge upp. Det är en heeelt annan sak om det är till typ balfrisyrer. Det är kul. Då är man mer fri liksom. Dessutom gillar jag inte det där med perfekt yta, fin textur, saker ska sitta på precis rättt ställe och så vidare. Jag gillar det där udda, att det känns som om nåt är lite fel nästan. Det kanske ser ut som om någon gått och lagt sig med fin frisyr och gått upp dan efter och struntat i vilket. Lite så. Får väl se hur de går imorgon. Eller om de slutar med att jag kastar ut dockhuvudet genom fönstret kanske. Nej, får helt enkelt göra så bra jag kan och sen får de väl gå som det går helt enkelt.

Ska nog krypa i sängs nu.
Take Care!

Skoldagen

Det gick jättebra med att ha modell idag. Riktigt, riktigt kul var det. Bara att styla och så är defenitivt något jag kan tänka mig att jobba med i framtiden. Så äckligt kul! Som modell hade vi en kompis lillasyster. Blev jätteglad över att hon kunde ställa upp.Verkligen. Och med tanke på att hon har typ hur tjockt hår som hellst blev det skitsnyggt med en tight, stram, hög hästsvans. Sotade ögon, stor skjorta lite pösigt nerstoppad i de tighta jeansen. Till detta ett par skor med klack och ett halsband bestående av massor av kedjor. Jag gillar.  Haha nej men jag tror det blev riktigt bra faktiskt.

Annars dödar min mage mig fortfarande, ögonen svider och huvudet bara bultar. Så nu ska jag börja plugga. haha great..  Samhällsprov på fredag. Naturkunskapsläxa tills imorgon. Om moln. Bara det är lite strange.

Take Care!


16 Februari

Idag suger.. Igår däremot var trevlig. Fika med några av de goaste människorna. Imorgon blir nog en intressant dag. Styling hela förmiddagen. Jag tror minsann får idé kan fungera riktigt bra. Kanske att det kommer upp någon bild. Men bara kanske. Förklarar iallafall idén senare eller imorgon. Ska strax plugga samhällskunskap. Även naturkunskap behövs pluggas. Uch... -.-

Take Care!

Torsdag

människorna har åkt och katten ligger över min arm. svårt att skriva alltså. haha. Torsdagar är inte riktigt min grej. Lite halvt demprimerande.Lång hår är inte min grej . De är mest tråkigt faktiskt. Dags att hjälpa mamma att plocka undan.

Take Care!

Utkast: Feb. 9, 2010

Galet vad fort vissa dagar går. Natta följde med hem efter skolan i måndags och stannade tills idag. En del plugg, en del fika och en väldigt massa skratt.

Idag var det åter igen dags för kundpass. Känner mig någolunda osäker faktiskt. Eller nej, ibland känns det bra. JAg vet ju att jag kan egentligen. Men det är just när man står där och ska förklara för läraren och dennas ögon verkligen borrar sig in i hjärnan på en typ. Liksom som "Kan du verkligen det här? Vet du vad du gör nu?" Inte för att de säger så. Men det känns så. Då blir jag osäker på mig själv.  Trist.. Hoppas det fixar till sig.

Tänkte gå och lägga mig nu strax faktiskt. Trött som jag vet inte riktigt vad. Måste dra fram någon kläde

22:38

Ätit hemmagjord pizza och sedan toscakaka och kaffe. Snart tänkte jag hoppa i sängs. Känner att det verkligen behövs. Imorgon blir det att städa en del här hemma, sedan jobba för att sedan åka och handla med flickorna. Det väntas tacoskväll! Efter det även en hel del frukt som skall doppas i choklad. Mumsigt! Allt detta framför melodifestivalen och massa skitsnack. Ska bli så fruktansvärt kul och trevligt att träffa flickorna igen! = )

Ser även let´s dance. Kan verkligen tycka att rätt person åkte ut. Rättvist..

Take Care!

Fredag

Äntligen fredag! Sitter i skolan och väntar på att snart börja frisörlektionen. Permanent står på schemat. Sedan samhäll. Fast vi är mindre än halva klassen. Får väl se hur det blir. Fortfarande jätteont i magen,. eller a.. MEllan revbenen typ. Inte kul!

I eftermiddag blir det kanske att jobba. Sedan hem och ta att lite lugnt. Skönt! Nej. Nu måste jag nog byta till frisörskorna *suck*. Haha

Take care!

arg

Så himla fruktansvärt kul att min dator lagt av då! Den vägrar stara. Blinkar bara till och är helt tyst. Fastän alla saker som brukar lysa lyser. Utom skärmen. Trycker man då på knappen igen för att stänga av den lägger den sig i vänteläge. Jag kan varken starta eller stänga av den! Den är typ i koma eller något. JAg blir så jäkla arg. Orkar inte att den ska krångla. Har SÅ  många bilder därpå! ='(

Nu har jag lånat mammas och pappas lilla bärbara istället. Men jag blir så ledsen.. hoppas verkligen jag får igång skiten...

Take Care!

RSS 2.0