Applepie

Åt lite hemmagjord äppelpaj innan.Fint.  Nu kliar det i läppar, tunga, mun och hals. Det är inte lika fint. Jag vill inte vara överkänslig/allergisk/whatever mot äppel. =( Jag älskar ju äppel  = ( haha Lite ledsen i ögat sådär. Den var åtminstone god.

Nu ska jag iallafall göra mig iordning och gå o försöka sova. Vill vara pigg imorgon när det är praktik.

Take Care!


funderar

Tittar på ett program om skönhetsoperationer. Ganska sjukt hur lätt vissa människor verkar ta på sånt. Som om de skulle vara en genväg. Jag mår typ dåligt bara av att se dem prata på tv:n om det. Men jag ser absolut inte ner på dem som faktiskt opererar sig.

Det är en sak om de under en längre tid mått dåligt av vad det nu kan va, men jag tror ju inte på skönhetsoperationer som en lösning. Mår man så dåligt över något så tror jag det sitter djupare än det man ser i spegeln.  

Svår fråga egentligen. Är det okej med skönhetsoperationer ?

Take Care!

Home!

Nu är jag hemma! Det va jätteläskigt att köra i detta vädret. På Torsdag är det dags igen.

Fick hem ett par skor idag jag beställde för jättelänge sedan. Det är nog de lägsta klackarna jag någonsn ägt. Men jag tror jag gillar dem iallafall. Bild kanske kommer sen.

Nu ska jag ut och ge hästarna mat och leta fram täcken till dem. Det är ju så förbannat kallt ute.

Take Care!

Wanted

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Sjukt snygga skor. Känns dock som att det är väldigt många som har dem. I svart då. Men i rött var de fruktansvärt coola kan jag tycka. Från Nelly.

Take Care!


Dagens första, sista och enda lektion..

Nu ska jag strax ha religon. Toppen att ha en lektion. Mitt på dagen. Not. Men det är bara att le och göra det bästa av att. Vad mer kan man göra liksom? :)

Take Care!

Go kväll!

Ska göra mig iordning och krypa till sängs alldeles strax. Trodde att det äntligen hade vänt. Eftersom jag sov relativt bra två nätter i rad. Men natten tills idag var de nästan som vanligt. Kunde inte somna, vaknade hela tiden och kunde inte somna om. Slapp dock mardrömmarna. Jag börjar bli helt utmatta psykiskt typ. Jag behöver verkligen få sova xD

Aja. Go kväll, god natt adjö = )

Take Care!

Måndag

Måndag igen. Det är mörkt när man kliver upp och mörkt redan innan skolan har slutat. TRÅK!!! Inte kul ett dugg. Nej nej nej. Så nu har jag druckit en stor kopp varm choklad samtidigt som jag klinkat julmusik på pianot. Det är allt bra fint det.

Imorgon har jag körlektion. Jag är så nervös. Med detta vädret liksom. Svinhalt på vägarna. Och det är sådant väglag jag inte kört i. Än. Haha.


 Katten är typ helt knäpp när det är sånt här väder ute. Han vägrar gå ut. Ligger bara inne hela dagen typ. Dessutom gjorde vi honom helt överlycklig idag. Han fick smaka pannkakorna.  Haha. knepig.

Take Care!


julstjärna



Jag älskar julen och allt som har att göra med den. Eller mest julpyntet kanske det är jag gillar. OCh det är ju underbart att det redan är på plats nu!

Take Care!

söndag

Första advent. Jag tillbringar den pluggandes i soffan men böcker och lösblad överallt runt mig. Ute yr snön omkring, adventsstjärnorna lyser i fönstret och nu, såhär efter en hemmagjord lussekatt och en kopp kaffe börjar julkänslan infinna sig.  Fint.

Take Care!

Nej minsann!

Nu drar jag på 18-årsfirande!

Ha en go lördagskväll!

Take Care!

27 November

Farmor och farbror har varit här och fikat. Firat mammas födelsedag. Snart beger jag mig iväg för nästa firande. En av mina äldsta vänners 18-års firande. Tror det kommer bli trevligt. Eller nej... Såklart det blir trevligt!

Ska strax gå och fixa till håret och de sista. Sen är jag på väg. Jo minsann. Men först kanske man ska måla naglarna lite? Kanske.. jo. så blir det. Nu ska jag måla naglarna. (hej vad ytligt det lät.. )

take Care!

Svacka

Det är så mycket som händer, hänt, och ska hända. Så mycket i skolan. Så mycket i huvudet. Det är projektarbete, annat att plugga till, körkorts plugg. Massvis. Samtidigt som jag är i någon slags svacka. Det suger.Riktigt mycket. Suck.. Hoppas bara att jag kommer ur svackan snart. Jag vill ha tillbaka inspirationen.  = )

Take Care!

Wanted



Jag vill ha. Fast gärna i svart. Ska införskaffa. Perfekt i vinter jö. Dessa är från Gina.

Take Care!

Fredag. Igen

Tittar förtillfället på idol. Annars har jag haft fullt att göra hela dagen. Hjälpt mamma, pluggat, hjälpt till ännu mer. Bakat, slagit in julklappar. Med mera. Imorgon fyller mamma år. Stort grattis till henne en dag i förväg.

Annars ska jag iväg och fira en vän imorgonkväll med. Trevligt! = ) Det är mycket som händer just nu.

Take Care!

Väntar . .

Sitter och väntar på lite grejer som laddar. Lite hemliga saker. Haha.

Nu verkar det ladda klart så nu får jag minsann sätta igång med det jag skulle göra. Kanske skriver senare. Vem vet.

Take Care!


Uppdateringen suger mer än värst...

... För saken är faktiskt den att jag har viktigare saker för mig och vårt internet ligger nere nästan hela tiden. Nu hade jag bara en liten pause i pluggandet . Håller på att skriva en uppsats.

Någon gång tänkte jag lägga upp en bild på min nya frisyr. Klippte av ganska mycket på ena sidan av huvudet. Lite kallare, mycket ballare. Haha. ;P

Take Care!


Arg? Jag?! Nej inte då...

Ja.. Det här med tågen kulle jag skriva av mig om. Det var nämligen såhär, i onsdags skulle jag från praktiken in till en teorilektion på körskolan. Skulle ta tåget vid 4, va i stan vid 20 över och då ändå ha 50 minuter innan lektionen började. Tåget inställt, men en ersättningsbuss skulle komma. Det gjorde den, efter tio minuter! Och kör den då? Nej. Den står där och inväntar på ett svar att det är okej att åka. Klockan blir 16:35. En annan buss kommer som ändå går till stan. Överfull. Det fick inteplats en endaste människa. Så då ringde jag min pappa. Han fick köra och hämta mig. KÖRA en kvart , tjugo minuter för att HÄMTA mig på grund av att tågtrafiken inte går som den ska!! Tur i oturen var en klasskompis på den teorin med, så jag kunde ringa henne så att hon kunde säga till att jag kom så fort jag kunde att de inte skulle låsa dörrarna. 

Och så uppmuntrar de folk till att ta tåget och bussen. Ja, det kanske folk hade gjort. OM TRAFIKEN GÅR SOM DEN SKA SÅ ATT MAN KOMMER I TID!!

Uch vad arg jag är över detta.... uch..

Take Care! 

Long time, no see?

Vårt internet har inte funkat på flera dagar. Sjukt störigt. HAr haft riktigt mycket att göra med. OCh har fortfarande. Snart drar jag och familjen in till stan och tittar på Harry Potter.

Dessutom är jag sjukt trött på tågtrafiken sen i onsdags. Nej. inte trött. Jag är arg, förbannad och typ..Upprörd! DEt får inte va så! Ska skrivaom det nån dag framöver. Måste skriva av mig ilskan för det..

Take Care!


Jag har ingen tid.

Det är lite för mycket just nu. Alldeles för många bollar ii luften. Snart lugnar det ner sig. Då hinner jag uppdatera. Nu har jag lagt över bilder till salongen och senare blir det praktik. Later!

Take Care!

Suck?

Internet funkar fortfarande inte riktigt. Försvinner typ varannan minut. Stor suck! Har iallafall bakat två olika tårtor. Är ju faktiskt farsdag imorgon! =)

Take Care!

Fredag!

Kommit hem från skolan för ett tag sedan. Om en stund blir det tacos och en lugn fredagkväll hemma! = ) Skönt.



Ska strax ut och ge våra små monster mat med. Så blir dem glada. haha

Later!
Take Care!

Frustrerad

Vårt internet suger så fett mycket just nu! Lägger av hela tiden. Väldigt frustrerande. Väldigt!

Take Care!


Skola

Dags för en lång dag i skolan. Kundpass bland annat. Efter skolan kommer hovslagaren.

Take Care!

Ny sax



Min nya sax. Jag älskar den redan. Haha. Den är bara så fettsnygg!!

Take Care!


Teori

Precis varit på teorilektion så nu är jag på väg hem för att slänga i mig lite mat. Sedan måste jag plugga. Kul. Eller kanske inte = )

Later!;P
Take Care!


Wanted



Hur snygga örhänge? Galet snygga. Från GinaTricot. Hmm.. Det är nästan så man får lite köpbegär på dem.

Take Care!

Onsdag

God morgon! Eller ja.. Hej iallafall. Trött som ett djur. Har iallafall gjort lite instuderingsfrågor redan så helt oduktig har jag inte varit. haha. Praktik idag. Så nu ska jag gå och göra mig iordning.

Take Care!

Sömn?

Sov hur dåligt som hellst i natt så börjar väl bli dags att gå och lägga sig. Drömde mig igenom hela natten och vaknade med jämna mellanrum. Det suger. Hoppas jag verklige får sova hela natten inatt och somnar relativt fort. Inte ligger vaken flera timmar som jag brukar. Och få vakna pigg och utvilad och inte supertrött. haha

Godnatt!
Take Care! 


Örhängen



Fick dessa söta örhänge av mamma idag. Tror hon köpte dem på GinaTricot. Ganska passande med saxar med tanke på vilken linje jag går . ;P . Gillar dem stenmycket!

Take Care!


Och så en nypa stress..

Har verkligen haft fullt upp hela dagen. Nu har jag väl cirka tio minuter att andas lite innan jag ska göra mat. Sen är det plugg igen som gäller. + En dusch och fixa till naglarna. Helst skulle jag komma på vad jag kan tänka mig att ha på mig imorgon med. Praktik. Men det kommer nog aldrig gå. Jag är en sådan som har väldigt svårt att bestämma innan och vill ta det jag känner för just imorgon.. Typ. haha.

Har iallafall precis kommit in från hästarna och det känns helt sjukt att det redan är mörkt ute. Som att man dragit en sopsäck runt hela sin tillvaro eller nåt. Eller kanske inte.

Nej detta duger inte. Nu ska jag göra mat.

Take Care!

Tisdag

Igår var en stressig dag. Väldigt stressig. Skola, hem, slänga i sig nåt att äta, åka med mamma till ett MaryKay möte och sen hem och sova. Svenskan var inställd igår så vi hade en lång håltimma då vi skulle kolla upp en grej till vårt projektarbete. Men de hade stängt. Vi tittade på en helt sjukt långtråkig film om bokföring med. Tråk. Tråk. Tråk.

Jag ska snart bege mig mot en körlektion sedan resten av dagen kommer bestå av plugg och ska även försöka ta mig ut till hästen. Eller försöka och försöka. Jag ska ut till hästen en stund. 

Gaah... Nu börjar jag bli nervös för körlektionen.. Inte bra. haha. 

Later!
Take Care! 


Sista dagen på höstlovet

Tittat lite på EMA på MTV nu. Ska strax bege mig mot sängen. Imorgon är det skola igen. Good and bad. Det är sjukt mycket denna veckan. Jag kommer nog glömma hälften känns det som. Så mycket saker, så lite tid. Men det löser sig nog hoppas jag. Får ta vara på alla sömntimmar jag får helt enkelt. Och göra det bästa av situationen.

Take Care!


Söndagsångest?

Liten aning söndagsångest har man nog allt. Kan vara för att skolan börjar igen imorgon och jag har minst lika mycket att göra denna veckan som kommer, som den som precis har gått. Stress är mitt mellannamn och en stor del av min vardag.

Nu ska jag återgå till att laga mat ;P

Later!
Take Care!


söndag

Hej hej hallå. Precis ätit lite lunch och innan dess strykt under massa mer i en bok med körkortsteori. Haha det känns som om rätt mycket i mitt liv går ut på just körkortsgrejer just nu. Ändå känner jag mig så jädrans osäker på det. Uch uch. Får hoppas att även jag lyckas fixa körkortet tillslut. =) 

Sista dagen på det sista höstlovet nu med. Jösses. Tiden bara springer iväg ibland. Nu ska jag fortsätta att äta färdigt min lunch och seda fortsätta med nåt annat jag behöver göra. Typ.. Körkortsteori..  haha

Take Care!

Lördag. . .

Har haft en sådan huvudvärk hela dagen. Drömde mardrömmar hela natten. Om typ en människa de drog av benet på och lade  en påse för att sedan servera resten av människan till lunch. Sådana äckliga saker. Hela natten. Uch...

Har iallafall strykit under massa i en bok med körkortsteori. Svårt. Får fortsätta senare eller imorgon. Fikat hos mormor och morfar nyss med. Mysigt. = )  Nu ska jag ta de lugnt och hoppas att huvudvärken lugnar ner sig.

Later!
Take Care! 


Try to forget love cause love's forgotten me

Tittat på idol. Kärlekstema. En sak som är rätt sjukt. De flesta låtar och filmer handlar om just kärlek. Typ hej vad det är synd om en person men sen kommer den här andra personen som är såååå galet snygg och populär o sen blir allt så himla fint och lyckligt. Hmm... Hur ofta händer sånt liksom. Hahaha glädedödaren här.  =) Nej men jag tycker bara att det är fel att hela tiden försköna verkligheten. Ett större utval av kärleksfilmer. Inte bara jättelyckliga sådana.


Haha nejdå jag är inte alls negativ och glädjedödare ;P

Take Care!


Fredag =)

Igår var jag ute och åkte med Natta. Den glada lyckliga människan tog ju körkort igår. = ) Så vi satt fem människor i bilen och lyssnade på hög musik och körde fram längs  vägarna. Riktigt trevligt. Sedan lämnade vi av hennes pojkvän och körde vidare, hyrde film och hade allmänt trevligt.

Sov där och idag på morgonen körde vi hem hit.. Dagen har bestått av klipp, färg, bilåkning, fika och sång. Speciellt Sång. Framför x-boxet till ett spel. Galet kul. Det är så galet kul att sjunga.

Har precis övningskört med pappa nu med. Gick rätt  bra, svårt att backa in på parkeringar. Haha. Nej nu blir det Idol.

Later!
Take Care!


Jag är så stolt över mina vänner

Bara för att två av mina bästa tjejkompisar tagit körkort dagarna efter varandra. Jag kan inte va stoltare över dem! Som de kämpat! Därför är nu Natta påväg hit med en kompis och så ska detta firas innan vi åker vidare. Därför slänge jag ihop en kladdkaka. Haha.



Gillar hon inte den äter jag upp hela själv. Haha

Take Care!

Julen kommer tidigt i år?












Det är bara ett faktum att min mamma är galen i julen och har julklappsinslagning för fulla muggar här hemma nu. Man kanske borde börja tänka på att hitta julklappar snart. =)

Take Care!

Körlektion - check!

Dagens körlektion avklarad. Jag körde varken av vägen eller körde på någon = ) Men det kunde även gått mycket bättre och även mycket sämre. För att vara andra körlektionen är det inte så farligt.  = ) Gjort ett delprov nu med och käkat lunch. Hunnit med en del faktiskt.

Later!
Take Care!

22:15

Har körlektion imorgon på morgonen. Så tänkte sova så jag är pigg och utvilad. Skriver efter det skulle jag tro.

Hoppas verkligen det går bra på körlektionen imorgon. Är lite nervös. Körskolans bil skiljer sig så mycket ifrån min. Haha. Men hoppas det går lika bra som sist. Vill inget annat än att ha mitt körkort så fort och smärtfritt som möjligt. Men det är väl allas dröm kan jag tro. Aja. Slutpratat om körkortsprat för nu.

Nu ska jag göra mig iordning iallafall och sova en stund. Imorgon kan bli en lång dag. haha

Take Care!

Klant

Varit på teorilektion. Kändes bra faktiskt. Hade förvånansvärt bra koll på att faktiskt = )  Blir så peppad nu med tanke på att en av mina bästa vänner tog körkort idag. Så himlans glad för hennes skull! = )

Jag måste nog vara världens mest klantiga människa. Idag har jag lyckats klippa mig själv i fingrarna. 3 gånger. Som om inte det räckte så har jag fastnat med fingret i tandställningen en gång med idag. När jag skulle sätta i gummibanden. Hur lyckas man?  





Take Care!


vänta lite, hade inte jag höstlov?

Mycket att göra! Drar mig in mot stan för att träffa en vän, sedan blir det teori. Inte hemma förrens typ senare ikväll nång gång. Galet dålig på att skriva här men vad gör man.

Take Care!

Tisdag

Hemma igen! Utan utväxt och utan slitna toppar! Så jädrans skönt! Nu har ja gjort minikladdkakor och väntar på att de ka stelna någon innan jag mumsar i mig en sådan. Idag är en rätt bra dag. = )

Take Care!

Farväl utväxt! (Hoppas jag)

Nu drar jag till salongen och kommer förhoppningsvis hem med en utväxt mindre ;P

Ha en bra dag!

Take Care!

It´s cold in here

Ska snart bege mig mot sängen. Trött. Vaknade tidigt och imorgon blir det tidigt. Och dagen efter det med för den delen. Haha. Och daen efter det -.- Höstlov var det ja? Ehm... Ja. Har typ mer att göra denna veckan en normal vanlig vecka. Visst, det är inte jättekul att sitta still hela dagen men någon gång ibland kan det var rätt skönt att bara ta det lugnt. Hinner knappt träffa mina vänner känns det som.


Fryser dessutom om fötterna nu med. Haha.  Jag fryser nästan alltid. Borde önska mig en årsförbrukning av raggsockar till jul eller nåt. Nej men frysa om fötterna är bland det värsta som finns.

Take Care!


Vinter/Sommar


(En liten bild från i somras tror jag det var. Eller förra sommaren? :S Nattas skapelse ute på klipporna en härlig sommardag typ. haha. )

Det är alltid när det börjar bli kallt ute man påminner sig om sommaren. Ingenting är speciellt komplicerat den tiden av året. Det är ljust nästan dygnet runt och man tillbringar många trevliga stunder med sina vänner.

 Men trots det gillar jag vintern väldigt mycket. Det är något speciellt med att vara ute när det är riktigt kallt för att sedan gå in, sätta sig och ta en fika. (Fikagalningen tittar fram igen). Det är fint det. Det är mycket mysigare än att gå och sätta sig och fika på sommaren när det är varmt, getingar överallt och mindre mysig stämning.

Så tycker jag. haha Men smaken är som baken. ;P


Take Care!

Lite duktig iallafall

Gjort alla instuderingsfrågor nu. Kände att jag förtjänade en paus då. Så nu blir det Top Model och så måste jag måla naglarna = ) Kanske ska man unna sig en fika med? =)

Take Care!


Pluggis

Kommit hem igen, nu ska jag sätta mig med körkortsteorin. Eller ja, har redan börjat läsa igenom allt. Teori är inte riktigt min grej, men men.

Take Care!

Later!

Ska börja ta itu med allt som ska göras idag. Kan ta en stund. Haha. Blir nog ingen dator förrän en hel del senare. Framåt eftermiddagen kvällen. Men det är okej = )

Take Care!


Morning

Känner mig lite som en pensionär. Vaknade strax efter sju. Som vanligt. Haha. Men vad gör man liksom. Sömnsvårigheter. Svar javisst.






Iallafall, är vaken, inte så pigg men ändå redo för dagen. Vi kan ju låtsas iallafall. ;P Hade varit skönt att bara sitta och göra ingenting idag. Men njaae. Har lite annat att göra sednare idag faktiskt.


Take Care!


RSS 2.0