mmhmm..

Beger mig snart bort till Ebba. Halv åtta för att vara mer exakt. Det heter ju så. Där bjuds det på mat. Trevligt! =)
och imorgon beger jag mig mot en annan, större stad med Natta. Härligt. Det väntas shopping så det heter duga! Kameran ska med, det glada humöret och med hem kommer (förhoppningsvis) en del nya kläder och en massa ny inspiration! =)

Take Care!

Påsklov, fullt upp

Mycket att göra. Hela tiden. Påsklov. Har varit iväg större delen av dagen med hästen. Nu blir det strax iväg till friskis. Blivit lite halvlurad till något. röra på fläsket. Det kan behövas xD Ätit  alldeles för många pannkakor, druckit liiite för mycket kaffe. Eller nej. Det går ju inte.

Igår hade vi halv åtta hos mig. Ska be om bilderna av ebba.så kan dem läggas upp. Imorgon är vi hos henne. Snart blir det Göteborg. Dagarna springer förbi! jag hinner inte riktigt med. Men men. Det va iallafall trevligt igår med massa tjejsnack. Typ som i ååh va udda saker som hände när vi var små och så vidare. Rätt kul hur många minnen man har ihop. Tre bästa vänner. Mysigt.

Nej nu måste jag rusa. Ska packa ner ett par skor och lite så, sen I´m off!

Take Care!

praktik

praktik vecka. Stressiga morgonar, långa dagar, senare kvällar och då är man stentrött. Imorgon är sista dagen. tyvärr. Jag har verkligen trivts så nedrans bra. men men.

Våfflor har ätits tillsammans med kaffe. är det våffeldagen så är det. Nu målas naglarna och det blir till att hoppa tidigt i säng!

Take Care!

Bråttom

Har precis fikat lite så strax bär det ut till hästen. De fäller ju som jag vet inte vad så att få henne ren lär ju ta en stund. Sedan blir det att åka iväg för ridlektion. Lite nervös, mest roligt. Är väl hemma sisådär halv 8 igen kanske. Då blir det till att äta något, duscha och måla naglarna innan jag hoppar i säng tidigt. Imorgon börjar APU:n.

Take Care!


22:20

Började dagen med sovmorgon, kom till skolan. Första lektionen gick fort. Skönt. Sedan ar det "lunch" (ej ätbar) efter det, endast en timmes lektion då vi fönade till en kortafton som det så fint kallas innan vi begav oss mot konserthuset för att se RENT.

Galet hur många talanger det finns i denna lilla stad. Sjukt duktiga människor var det. Jag är facinerad, och kanske något avundsjuk. Jag vet hur härlig den där känslan är, att vara på scen, känne en gemenskap med de andra och se hur det blir liv av de man övat på så länge. Det var riktigt fint gjort av dem.

Något som jag kan störa mig på, är när man sitter på en sådan här musikal. Det är människor i ens egen ålder som lagt ner hela sin själ förmodilgen i detta. Då sitter man och smsar! Jag förstår inte riktigt. men men.. Det var en väldigt fin och välframförd musikal!

Igår såg jag även alice i underlandet på bio med mamma. En bra film, vet inte riktigt om det va vad jag hade väntat mig men. Den var ändå mer än okej =)

Nu väntar sängen och imorgon bakande!

Take Care!


Så kan det gå

hahaha! Som det kan gå. Kom hem och tänkte att idag ska jag minsann ta en bild på dagens klädsel. Men först ska jag bara äta något. Självklart spiller jag! Får en fläck på tröjan och får snabbt som kattsingen slänge den i kallt vatten och hoppas att fläcken går bort. Nästa vecka ska jag minsann bli duktigare på att ta bilder på klädseln. Hoppas jag! Haha

Take Care!

Slapp torsdag

För första gången på länge har jag kunnat komma hem från skolan och bara sitta och göra ingenting. Imorgon är det fredag. Härligt. Nästa vecka är det APU och sedan kommer ett välförtjänt påsklov med massa skoj!  Idag var det två prov iskolan. Ingen aning hur något av dem gick :S

Ikväll blir det bio med mamma. Alice i underlandet. =) Trevligt! Ska därför snart bege mig och fixa till håret tror jag. Haha

Take Care!

Ny dag

Hemma från skolan igen! Eller ja, för ett tag sedan faktiskt. Kom till skolan och fick veta att första lektionen var inställd. Kul. Så vi satt i drygt två timmar och bara väntade på nästa lektion. Vilket va frisörlektion med klippmodeller. Finslipade mammas frisyr lite och det blev riktigt bra faktiskt.

Skolluncherna är något som kan få mig att flippa. Uch. Imorgon ska jag minsann ha med egen mat, soppa i skolan imorgon. På idrotten märkte jag att jag verkligen inte kan hoppa hopprep fort, blir illamående och yr :S Svenskalektionen var i allafall intressant.

Efter skolan mötte jag upp mamma och köpte en ny plattång då den gamla gått sönder =/ Ingen tipptopp fin. Men den funkar nog. Hoppas jag. = )

Take Care!

14 Mars

Blev lunch hos mormor. Fiskgratäng med "inbyggd" potatismos. Gott! Har varit iväg och jobbat lite och nu tar jag bara det lugnt. Om en stund ska hästarna ha mat. Naglarna ska målas och det ska pluggas lite.

Take Care!

Lunch hos mormor


Gårdagens middag

ursäktar lite för bilderna. Men jag orkar verkligen inte fixa till dem (A)
Förrätt: en liten toast med ost på. Ovanpå har vi lite sallad och tomat. 
 Så mycket godare än det ser ut!



Huvudrätt: Såg dock nu att det liknar kattmat lite på bilden. haha det är det inte;P
Det är pressad potatis och kycklinggryta! 


Riktigt gott, riktigt uppskattat. En riktig höjdare faktiskt.

Take Care!


trötter

fel låt vann. Visst den var väl okej. Men inte något jag tror kommer slå utomlands. Nej nej.

Var iallafall på ett danspass innan med min vän Ebba! Roligt faktiskt. Jag som aldrig rör mig. Haha. Trodde jag skulle skratta halvt ihjäl mig. Riktigt roande. Nej men jag känner mig peppad för att fortsätta att "träna" gå på pass och så. Ska bli kul.

När jag kom hem slängdes det ihop lite kebab och sedan svepte jag ihop en kladdkaka med nougat oppanpå som avnjöts framför melodifestivalen. Snart blir det nog sängen.

Take care!

Strålande solsken!

Solen skiner som bara den. Härligt! Blir så glad och fylld av vårkänslor då haha.Nästan iallafall. Får sådan stor lust att dra fram alla klackar, allt vad skinnjackar och vårjackor heter och leta fram solbrillorna. Dock får man nog lugna ner sig lite. Behålla vinterjackan, mössan, halsduken och vantarna på ett tag till. Men snart så!

Under förmiddagen har jag varit ute med hästen. Blev en lite skrittrunda och pappa följde med som sällskap (draghjälp). Hon var rädd för ungefär det mesta och sådär. Men vad ska man annars förvänta sig efter att ha fått stå ett bra tag på grund av all snö och is.

Om en liten stund beger jag mig bort till en vän och sedan vidare mot friskis&svettis! Dags att skapa en ny, god vana typ. haha. Ser faktiskt fram emot det här så hoppas det blir kul.

Take Care!


5 Mars, 2010. Tokio Hotel konsert.

Tänkte skriva av mig lite angående Tokio Hotel konserten. Kul att kunna läsa om ett tag liksom.

En vecka sedan. Precis nu för en vecka sedan stod jag där. Väntandes, nervös och alldeles överlycklig. Kunde inte riktigt tro att det skulle hända. Det var verkligen svårt att förstå.

Ja. Dagen som jag väntat på så länge kom äntligen. I torsdags efter skolan sprang Cicci och jag runt på H&M och letade i panik efter något att ha på oss. Veckan har varit fullproppad med massvis av andra saker att göra så de har inte riktigt hunnits med. Vi hittade i allafall tillslut lite. Jag hittade ett pas fräcka tights med läder detaljer och en rätt stor tröja. Cicci hade beslutsångest och köpte på sig både t-shirts och en klänning för att ha lite valmöjligheter. Vi köpte sedan godis och åkte hem. Packade och gjorde allt iordning. Vi satt och tittade på en sak jag har inspelat på tv:n. När de spelar de nya låtarna. Peppade och gick och lade oss tidigt. Självklart infann sig nervositeten och allt då. Var så förväntansfull så att somna var ett stort problem! haha. Efter en del prat lyckade vi iaallafall somna en stund. Med väckarklockan ställd på halv 4.

Klockan tre vaknade jag och kunde absolut inte somna om den sista lilla stunden. Så jag tassade upp och började göra mig iordning. Cicci joinade väl strax efter halv 4. Vi packade ner allt det sista, åt frukost och gjorde oss iordning innan vi vid tio över 5 satt i bilen på väg in mot tågstationen. Tåget gick 05.38 och efter två timmar hade vi ett byte i hässleholm. Efter ca en timme där och med lite tidningar hoppade vi på nästa tåg mot Göteborg. De hade lite problem att ta sig in till göteborg central och jag trodde jag skulle gå i taket. Jag ville ju  absolut inte komma senare då jag va säker på att vi skulle komma sist iallafall. Tillslut kom vi iallafall av tåget och hittade en taxi för att åka den lilla biten bort till Scandinavium. Väl där såg vi mest folk sitta i klungor så jag ringde upp min vän Sarah, som jag lärt känna tack vare Tokio Hotel och deras musik. Hon hade suttit där sedan 6 på morgonen och vi kom väl strax innan elva. Hon förklarade vart vi skulle ta vägen så de va bara att ställa sig sist i kön. Det dröjde inte alls länge innan några fyllde på bakom faktiskt. Min snälla lilla pappa gick och handlade mat från mcdonalds till oss sen och jag har nog aldrig avgudat mcdonalds mat som just då! Varm mat var precis vad vi behövde. Sedan släpptes de 120 första som var där in under ett tak. Men det var fortfarande månmga framför oss, men nu även en hel del bakom. Det var verkligen svinkallt att stå där i sina converse trots att vi hade både strumpor och raggstrumpor i. Och utan termobyxorna hade det aldrig gått. När solen tittade fram var det faktiskt riktigt behagligt. Det som förvånade oss var att isen i coca-colan höll hela dagen! hahaha. Den va precis lika iskall som när vi fick den. Galet! Godiset frös till det med. Våra polly blev som hårda karameller!

På eftermiddagen sedan någongång såg vi bussarna. de körde förbi på vägen intill. Jag såg på registeringsplåten att de inte var bussar härifrån. Rutorna var svarttonade ochjag puttade på cicci och sa: du kan själv gissa vilka som är i de bussarna. Det var sedan som några förstod vilka som faktiskt var i bussarna och började springa för att se om de kunde få syn på dem när de gick ut. Några såg Tom hörde jag. Vi hörde när de hade soundcheck där inne. Då började ja förstå att det var på äkta.  Cicci och jag började bli lite stela i benen framåt halv fyra efter att ha stått upp hela dagen. Insläppte beräknades vara vid halv sex och allt skulle vara undanplockat till kvart över fem. Vi sprang bort till hotellet och gick på toa en i taget och plockade sedan av oss termobyxorna och började fixa. Pappa stod med oss på plats för att kunna ta alla våra grejer så fort som möjligt. insläppet blev försenat. Vi stod där och frös lite grann och pappa tjatade om att vi skulle behålla jackorna på så länge som möjligt. När de väl började släppa in blev det som ett ryck. Vi bara trycktes fram. Folk drog i håret tryckte upp armbågarna i ryggen på en och så vidare.

Det blev försenat. Vi stod där allesammans och bara väntade. När arenan slutligen släcktes ner och man hörde ljudet av det dunkande hjärtat skrek folk. Inte jag. Jag bara stod där, kollade mot scenen. Man skymtade killarna i den där stora "TH-bollen". Musiken spelades, bollen öppnades. Bill kliver ur. Folk skrek ännu högre. När Bill kommer ut på scenen börjar folk att gråta, skrika. Jag visste faktiskt inte hur jag skulle reagera. Jag började skratta.

Hela konserten var helt underbar! Det var riktigt länge sedan jag verkligen kunde släppa allt annat, bara stå där vara lycklig, sjunga med i låtarna. Vara en del av gemenskapen. De var verkligen jätteduktiga. Ännu bättre live än på skivan. Och det förklarar inte lite! För skivan är gudomligt bra! Det pirrar i magen av glädje när jag tänker tillbaka på att. Deras musik har betytt väldigt mycket för mig enda sen dagen jag började lyssna på dem. Att äntligen få se dessa framför sig, så pass nära att man kan verkligen granska dem. Det är fint. Jag är så oerhört glad och tacksam över att fått uppleva detta och kommer defenitivt försöka se dem igen! Att träffa dessa fantastiska pojkar hade inte heller vart helt fel. Men bara att få se dem göra det de är bra på och kända för. Det gör mig ändå nästan stolt. Stolt över att jag lyssnar på ett band med så mycket energi och glädje.

 


12 Mars

Hemma igen. Hade som sagt frisörlektion större delen av dagen och sedan ett besök på BLT, En tidning. Det var lite långdrygt men ändå rätt intressant. Snart ska jag smita ner i köket och påbörja maten. Kycklingryta blir det nog minsann. Ska se vad jag kan hitta på för nåt.

Take Care!

Sovmorgon

HAr sovmorgon egentligen. Men gick upp rätt tidigt iallafall. För att lägga en del bilder på en sida så hela klassen kom åt dem. Det funkade inte. typiskt. Men men. Ska börja göra mig iordning nu och sedan blir det skolan. Dagen avslutas med ett besök på BLT. Men först frisör hela dagen. Later!

Take Care!

To much

Haft för mycket denna veckan! bättre uppdatering kommer såsmåning om. Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon om Tokio Hotel konserten! nu  te, sen sova!

Take Care!

onsdag

På fredag är jag lycklig. lever lite som i en dimma denna veckan. naglarna är svarta igen. huvudet oranget.

back to pluggandet.

Take Care!

1 Mars

Är orange i hela huvudet. eller nästan. snarare aprikosfärgad. Lever i ett lyckorus. Inget kans förstöra denna veckan. Om jag så måste stå längst bak på konserten på fredag kommer jag vara lycklig. För jag är ändå där. Och hör musiken. Vilken jag egentligen är där för. En kopp kaffe, en kiwi och nu ska naglarna målas. Tandställningen spänner något fruktansvärt. Allt är flummigt värre!  Bra start på en månad

Take Care!

RSS 2.0