Måndag

Måndag igen. Uch. Var på Apu idag med Natta på ett mångkulturellt ställe. Det var väl okej.  Relativt tråkigt. På lunchen blev det en sväng runt mc donalds istället glassiären. Glassiären får väl bli en annan dag. =)  Sedan var det tillbaka till salongen. Sitta på sin stol, prata med Natta och sopa lite mellan kunderna.  Hmm...

Imorgon blir det klippning. Får väl se hur det går.  =)   

Nej, får väl snart sova tror jag. Huvudet känns helt tugnt och det kittlas i halsen. Hmm.. Förkylning på g kanske ? Uch, har bara så inte tid med det. Det är väl just därför förkylningarna tittar förbi titt som tätt. Uch.

Take Care!

Lördag

Sitter och gapskrattar åt " jag vet vad du gjorde förra lördagen" . Uch vad kul egentligen.  

Idag har vädret varit nästan oslagbart fint. Gick en sväng med hästen  och mamma till mormor. Där möttes vi av mormor och morfars smått galna lilla hund. Så söt. Hon började äta gräs. Precis som hästen. Vaddå smått korkat.

Fick även för mig att räkna mina skor. Orkade dock inte ta fram exakt alla. Typ som gummistövlar, ridskor, ridstövlar , gympa skor och alla de skor som jag bara hittade en av. Ändå lyckades det bli 28 par. Inte för att jag använder alla speciellt flitigt. Men det är kul med skor. Och 28, det är ju inte överdrivet hyper många heller. (Lika bra att inte nämna de jag inte plockade fram mer xD) så nu kan jag ju lätt se vad som kan bli nästa par i samlingen xD





Har även ätit riktigt goda varma mackor. Eller varm macka. Eller , vad säger man? :S God var den iallafall. Med kyckling, curry, banan och ost.  =) Mums mums. Till det , te faktiskt. Kaffe blev det inte förrän nyss :P




                        Take Care!

Fredag

Vaknade och trodde det var lördag. Lade ner huvudet på kudden igen och tänkte att gud vad skönt. Nu kan jag somna om i lugn och ro. Ha Ha. Då slog det mig att det faktiskt bara var fredag. OCH att det bara var fem minuter tills jag skulle va tvungen att kliva upp.  Hmm...  Trots detta har dagen varit okej.  Det gick tilloch med över förväntan på sånglektionen. Kändes tillochmed riktigt bra. Härligt..    Efter sången blev det till att åka en sväng med mormor.. Räkna fönster. Någon slags information hon behövde till sitt jobb =).  Även en fika med kycklingröres fralla  blev det.  =) gottigt.

Fredag betyder även min tur att laga mat. Det blev till att improvisera lite. Ungefär som när man ätit något  riktigt gott hos någon annan. Man kan se och känna vilka huvudingridienser det innehåller. Sen kommer man hem. Tar lite vad som finns hemma och improvisera fram något liknande  =) ungefär så var det.  Det blev kyckling filéer med bacon bitar , clementin, banan och någon slags currysås. Till det blev det yasmin ris.  Omtyckt faktiskt  =) 

Nu blir det en stund med slötitande på tv och dator. Imorgon får vi väl se vad som händer. Ska försöka få upp lite bilder iallafall xD

Take Care!

Onsdag

Onsdag kväll redan. Apu idag igen. Riktigt trevligt.    Igår var Natta här. Ännu en gång har jag skrattat så man kan tro att: jo jag har kanske några magmuskler iallafall, trots allt.  =) En hel del sång och galenskap bjöd iallafall dagen på. xD Även Bip-test  skolan.  Jag är tillräckligt nöjd. Med tanke på min rygg så är jag nöjd. Men jag vill ju kunna mera. Men efter två år så har man lärt sig lite. Det är inte lönt att pressa ut alla krafter ur sig själv bara för att. Har man lyckats med en föbättring till sist och kroppen säger ifrån att det går inte mer, då är det bättre att lägga av och va nöjd med förbättringen.

Imorgon hoppas jag vi får reda på hur det gick med datakunskapen och Excel. Även hemtentan i matte hade vart en aning intressant att få reda på . Under morgondagen ska jag även träffa Cicci. Så skjukt, alldeles för länge sedan vi sågs på äkta. Visst man ses ju snabbt i matsalen ibland men ändå.  Så det blir iallafall att möta upp henne, fördriva tiden en stund och sedan ska hon vara tränare innan jag kanske , kanske ska kapa lite granna på hennes hår. Om hon vågar vill säga.  Eller kanske ska tillägga, ifall jag vågar. xD
 
Nej, nu ska jag nog krypa i sängs tror jag. Det tar ju sin tid att ta bort sminket och sådär med så det börjar väl bli dags skulle jag tro. 

Take Care!


Söndag

Igår blev det en sväng till Eko hallen med mormor och mamma. Vilket var en stor besvikelse. De har blivit SÅ mycket sämre där. Minsann.  God chokladdoppad mjukglass hade de iallafall. Alltid nåt.  På vägen hem stannade vi till vid en skoaffär.  Mycket fina skor. Och framför allt många höga. Men nöjde mig med ett par turkosa tygskor. Riktigt fräsiga. Mycket roligare än sådanna vita som typ ungefär cirka alla har. =) Bild kanske kommer. =)

Idag så blev det lite löslongering för alla hästarna. Och det gick fövånansvärt nog riktigt bra med alla hästarna. Tills den ena på nåt sätt råkat ta sönder en stolpe :S Men ingen skada på hästen i allfall. Och det är ju huvudsaken.

Imorgon är det då APU. Nervös? Hm, ja en aning. Som varje gång. Men det går säkert bra. Inte riktigt hundra på vad jag ska ha på mig än bara. Men det löser sig det med =) Nej , Åter till whipe out .

Take Care!

Fredag, 17 April

Något som stör mig en aning är att inte alla verkar tänka logiskt. Är det i stort sätt en hel klass som sökt samma matte B kurs på sitt I-val, skrivit exakt samma kurs på pappret. Och alla sätts i typ två olika grupper förutom en, som är i en helt egen mattegrupp utan någon i klassen. Den ena är ju självklart jag. Jag vill verkligen inte läsa en kurs helt ensam :O Nej, det är inte snällt. Vi skulle fråga om det gick o fixa. Så vi frågade hon som har hand om sådant. Trodde vi. Hon skickade oss istället till schemaläggaren. Så då satt vi och väntade i den lilla kön som var utanför hans rum. Precis när det var vår tur skulle han på möte. Så han stack. Kvar var vi, fortfarande med våra frågor, men inga svar. Får gå tillbaka dit på Tisdag. Hoppas det löser sig. Annars är det ju som värsta mobbningen. Och inte ens av klassen. Utan då äre skolan som mobbar ut mig från min klass. -.- * Suck! *

Veckan har bara rullat fram. Nästa vecka kommer inte bli lugnare precis.  Men , men =)  Idag var det frisörlektion igen. Vågor är verkligen SÅ inte lätt. Men det SKA gå. Tillslut, någongång. 

Fredag betyder nu även att jag lagar maten. Fläskfilé gryta med yasminris. =) Omtyckt, Faktiskt. xD  Har även slängt ihop en äppelpaj. Såklart. xD  Slötittat på både Talang, Berg flyttar in och och Singing bee. En helt vanlig fredag alltså.

Imorgon blir det iväg en liten tripp med mormor&morfar,mamma och kanske lillebror. Trevligt. Fastän jag inte känt mig helt hundra idag. Men men. =)

Take Care!

Torsdag

Ska snart sticka ut till hästen. Ridning för instruktör idag. Blir nog bra. Känner att jag börjar få lite bråttom att byta om nu xD MEn men. Skolan idag var helt okej. "Så ska det låta" hade vi som svenska lektion. Ganska kul =) Datakunskapen hoppas jag gick bra med. Nej men nu måste jag verkligen smita.

Take Care!

Onsdag

Japps, onsdag igen. Två dagar kvar till helg. Spenderade gårdagen hos Natta.  En av hennes vänner tittade förbi ett slag =) Trevligt. Skrattade så jag hade ont i magen.  I like it. Nattas fisk fastnade bakom pumpen bland annat. Kanske inte så kul i sig. Men hennes reaktion var riktigt rolig. Konversationen mellan henne och hennes vän T.
N: Två av fiskarna där i har legat utanför fönstret.
T: Jasså? Överlevde dem? 
N: jaa =)
Vad jag skrattade. Nej, Natta har icke levande fiskar i sitt akvarium =) Hihi.

Tänkte nog strax fika lite. Klarar mig inte utan fika. Kan jag klara en vecka ? Hmm... kanske. Borde försöka någongång. Någon annan gång. När jag hittat motivation till det xD

Take Care!

Måndag / Monday / Lunes

Skola imorgon. Känns ju lagom kul.  Bara 2 månader kvar tills sommarlovet. Vilket stressar en ännu mer. Alltså så ligger nu 8 veckor framför mig fulla med plugg, stress, press och så vidare. Och även ont i munnen någon gång där med? alla tänderna som ska ut ska ju dras under denna 2 månaders långa tidsperiod. Bara att bita ihop kanske. Inse att vågorna kanske kommer på plats om ett tag. Alla kan inte vara bäst på allt. Man kan inte heller alltid lyckas på första försöket. Det är tur man har en familj som stöttar en när det är mycket. Pushar på lite lagom att det här kommer jag klara tilslut. Att man kan om man bara vill. Jag vill. Då var ju hälften gjort. Nu ska det bara klaras av med =) Med en början imorgon. Klippning med Nils står på schemat. Blir nog intressant =) 

Nu alldeles snart, om bara några minuter börjar Harry Potter och de vises sten på trean. Ska se iallafall en stund på den. Sedan blir det väl till att komma i säng relativt tidigt. Annars kommer jag defenitivt mer påminna om en zombie imorgon är den människan jag egentligen är. Inte att föredra. Nej men nu börjar ju filmen om en minut :O Måste kila =)

Take Care!

Söndag

Sista kvällen av påsklovet som man kan tillbringa uppe ganska länge. Eller ja, länge och länge. För mig blir det länge xD Hihi. Dagen har bestått av övningskörning till farmor. Mat där, efterätt i form av en slags paj med jordgubbar och lite senare fika med halvfrusen prinsesstårta =)  Och vaddå go, min lilla farmor vet att jag inte brukar dricka kaffe ur kopp, utan ur mugg så hon satte fram en mugg till mig fastän de andra drack ur liten fin kopp. Sweet =)  Kaffe är godast ur mugg. De bara är så.  Skulle sedan övningsköra hem igen. Hmm.. Man kanske inte borde få panik när polisen kör bakom när man inte gjort något?  Blev smått hysterisk och pappa fick påminna mig om att det faktiskt var på vägen man skulle titta. inte i backspegeln på polisen.  Det var inte mig de va ute efter, såklart. Men ändå =)  Annars gick det förövrigt bra att köra =) Det är sjukt kul. =)  Längtar en aning tills man har körkort. xD Haha

Promenerade även en sväng med pappa. Behövdes. Imorgon känns det som att man bör ta det ganska lugnt, titta så man vet vart man har allt som ska med till skolan på tisdag. Och måla naglarna. Behövs defenitivt göras. Tror att de blir svarta minsann. Inte så svårt att matcha och sen är det sjukt snyggt. Och väldigt jag. xD  Snart dags att sova skulle jag tro. 


För ett tag sedan hos Natta. Även en bit av hennes ben kom med såg jag nu.
 Haha.  Men. Ehm, ja. Det där med nagellack är svårare än man kan tro faktiskt.
Beslutsångest på hög nivå skulle man nog kunna kalla det.  ; )


Take Care!


*Gäsp!*

Det är bara att konstatera. Jag är inte mycket till nattmänniska. Inte när jag är själv iallafall.  Igår bakades iallafall någon slags kola tårta. God faktiskt. Speciellt jordgubbarna uppepå. Hade tänkt lägga upp en bild. Men har vart för lat för att lägga över bilderna från kameran till datorn.  Tittat en aning på Robinsson, fikat lite. Tatt det allmänt slappt med andra ord. Är en aning trött idag. Hoppade med en av hästarna igår och löslongerade den andre. Red en av dem idag.  Även slingat mammas hår. Ljusare blev det.  Nu känns det mest som att jag bara svammlar. Skriver mer imorgon istället. Så det inte blir för osammanhängande.

Take care!


Lördag, 11 April

Övningskört en del på förmiddagen.. Det är roligt de =)  Nu ska jag ut i solen till hästen. Blir nog till att rida ut en sväng.

Take Care!


Foto

Här kommer även en bild från promenaden i förgår. =)


Foto: jag


Take Care!

Torsdag, 9 April

Idag har det inte hänt så mycket över huvudtaget. Var hos tandläkaren. Får min tandställning i överkäken om en sisådär 2 månader :D så under de närmsta 8 veckorna ska 4 tänder dras ut. Kommer bli nervös så fort jag får den första tiden till att börja dra ut dem. Haha xD men ändå skönt. Att nu är det på riktigt. Det är inte bara prat att mina tänder ska fixas någon gång. De ska verkligen fixas! :D

Såg även en nyckelpiga idag =) trodde det var skräp på min jacka först. Men det visade sig att det var en röd liten nyckelpiga. Dock var den väl inte riktigt äkta. För den hade bara tre prickar.  Stackarn =)   Blev för övrigt tyvärr ingen Thaimat. Ebbsan var sjuk. =/ Tråkit men sannt.  

Påskharen har kommit lite tidigare i år :D Eller aa..   i form av påsk godis av både farmor&farfar och mormor&morfar  =) Trevligt :D Imorgon hoppas jag på fint väder. Eftersom det är långfredag hoppas jag hinna med massvis xD hellst rida två av hästarna, klippa lillebrors lugg, slinga mammas hår och gå en sväng till mormor&morfar .  =) Kanske bör sova snart så att jag hinner med allt xD  




Från Lager Haus , och jag älskar den xD





Take Care!

Onsdag

Är riktigt trött nu. Tågresan till växjö gick helt smärtfritt. Vid första anblick såg "stan" helt öde ut och vi började undra vad vi gett oss in på, dessutom regnade det lite smått. Men strax efter det hittade vi en gata med en heldel affärer. Vi var väl i dem inte bara en, inte två utan uppåt tre gånger kanske xD Trevligt! Såg en hel del fint. Men endast en klänning och en sjukt söt kudde i form av en muffins/cupcake fick följa med hem. Bilder kommer imorgon. =)  Vi satte oss på tågstationen nmed varsin kaffe cirka en och en halv timme innan tåget skulle gå.  Tåget hem var för senat. Riktigt rejält.  Vilket innebar att vi skulle missa tåget vi skulle byta till i Emmaboda. Tillslut så komm vi på ett tåg som tog oss dit och hade sån tur att vi precis hann med bussen. Vi var väl hemma halv nio istället för kvart över sju som det var planerat. Men det har vart en trevlig dag. Riktigt trevlig. Vi har även kommit fram till ett antal städer till vi vill titta lite närmre på xD man vet aldrig när det händer eller faller oss in att åka en sväng. En sak som är säkert iallafall är att jag tänker sova nu.. Skriver imon..

Take Care!


Tisdag, 7 April

Ännu en dag utan överlång sovmorgon, självklart kan man inte sova speciellt länge bara för att man har påsklov. Såklart. 
Klev  iallafall upp vid 8. Och större delen av förmiddan tillbringades promenerande och pratandes. Traskade bort till trumenäs med Ebban och tillbaka. Det var riktigt fint med vår vädret och alla små blommor som börjar titta fram =) Riktigt trevligt var det med. Traskade sedan hem igen xD var väl hemma en sisådär runt halv två. En promenad på cirkus en och en halv mil. Inte illa såhär på en tisdag =)   Har vart ute med hästen idag med.  En äppelpaj har även lagats! Bara för att det var ett tag sedan. Så nedrans gottigt! =)

Imorgon så blir det en liten shoppingtripp med Cicci. Hon verkade väldans pepp på det xD Härligt! Hoppas bara på vårväder med. Hörde något om regn, men äch. Får inte hoppas på det. =)  NEj men det ska bli sjukt kul att komma bort lite från sin egen stad =) 

Men men. =) för tillfället lyssnas det på lite musik. Härligt.  Märkte precis att jag missade när det blev mörkt ute. Har ändå ett fönster snett framför mig och har haft de senaste timmarna xD Så kan det gå =)  

Take Care!


Måndag, 6 April

Hallå där.  

Dagen har bestått av APU på en salong inne i stan. Det var en väldigt liten salong så det fanns inte så mycket att göra. Men man lär sig en hel del iallafall. Sätten de klipper, indelningarna vid färgning och så vidare. Det var trevligt och lärorikt tycker jag. Precis som det ska vara. =) 

Igår bestod av hästtävling. Dagen blev väl inte riktigt som det var tänkt. Jag skulle egneltigen skrivit domarens komentarer och Natta skulle visat siffror. Istället fick jag visa siffror och Natta hamnade i kiosken. Och så typiskt. När det vart vår i dagarna som varit så klart vart de blåsigt, kallt och molningt igår. Satt ute från lite i tio till strax innan fem. Händerna pendlade mellan att vara blåa till att vara blålila och till att ha knallröda fingrar på med. Men men, så kan det gå. Det var mycket fina hästar iallafall.

Imorgon så hoppas jag på fint väder. Behöver både ut med hästen en sväng och ska förmodligen gå en sväng med en vän =) Tror trots allt att det börjar bli vår. Har faktiskt fått en del små fräknar på fötterna (mobbat, I know)  från när jag hade ballerina skor några dagar i slutet av förra veckan. Det måste vara ett vårtecken XD eller så är det bara ett önsketänkande för att jag vill vandra runt med mina ljusgula tygskor, upprullade jeans och en glass i handen från glassiären. Mmmm... Ge mig! =)

Bara för det ska jag avsluta med en bild men glass från just glassiären. Inget klår de glassarna. Det är lite halvudda smaker att välja bland med =)  Vad sägs som typ kanelbulle, nutella eller kiwi?  xD  Kiwi ska defenitivt prövas... Någongång.  =)




just här fick det bli marängswiss(stavning, what ever ;P  ) och after eight =)  sjukt gott. Bakom syns även Tesses halvätna glass xD Och en bit av själva Tesse med för den delen. =)



Nejj, nu väntar sängen trots allt. Är så trött så jag orkar inte ens gå till den xD Ännu mindre orkar jag tvätta bort sminket. Men men.. Det är väl bara att ta sats och skynda sig så man får krypa ner under täcket och vakna utvilad imorgon. Eller ja, förhoppningsvis utvilad =) .  Oj, nu skrattar min lillebror som en handikappad smurf med.    Aja,  Godnatt!

Take Care!

Lördag, 4 April

Nej minsann, inga bilde ridga heller. xD Men kanske imorgon. Kanske.  Men är ioch försig inte hemma på knappt hela dagen. Men på kvällen så kanske. får väl se =)   

Idag har det iallafall vart helt underbart väder.  Trodde att jag skulle sova sjukt länge. Så blev det inte. Runt 8 vaknade jag xD fått en hel  massa gjort idag iallalfall =) Köpt skor, handlat  med mamma med. Vi körde runt med två stora kundvagnar. Båda var dessutom överfulla. Folk kollade konstigt, men men. De får man väl ta. Vi handlade faktiskt saker tills hästtävlingen imorgon =)  Ska sitta som domarsekreterare. NAtta ska va min assistent och visa siffrorna xD Det är alltså ingen "vanlig" hästtävling utan det handlar såklart om islandshästar. =) Det blir nog kul tror jag . = )

Har även vart en liten stund hos mormor & morfar idag. Kikade på deras nya soffa, drack lite kaffe och matade deras lilla hund med ost. =) Sån sötboll.

Nu har vi nästan precis druckit upp kaffet och ätit upp glassen med nougatsås. Snart väntar väl sängen. Eller nej. Soffan. Det är ganska bra att ha stor soffa. Så man kan sova i varsin ende utav den.  Men men. Återkommer imorgon.  =)


Take Care!

Fredag, 3 April

Har inte lagt in glassbilderna än. Har knappt vart hemma på hela dagen faktiskt. Solen har skinit och himlen har vart klarblå. Man kan inte bli annat än glad av det. Är nu sjukt trött så tänkte strax krypa ner i sängen och sova faktiskt. Påsklov + lördag = sovmorgon. Skönt. Någon gång under morgondagen kommer även Natta. Trevlans =) 

Idag är det även ett år sedan Tokio Hotel skulle spelat i stockholm, ett år sedan jag flög för första gången, ett år sedan jag träffade min vän Sarah .  Det var minsann en trevlig dag ändå detdär.  =) Redan ett år sedan.. Hmm... 

Nepps, nu orkar jag inte mer =)    God natt! :D

Take Care!

Spring is here

Nu har jag påsklov =) känns fruktansvärt bra! och idag har det varit värsta vårvädret :D 

Först var de iallafall datakunskap, men allas vår favoritlärare. (Kan vi låtsas iallafall). Sedan var det svenska och jag, Natta och Jonna visade en bit av "A walk to remember" . Snyft snyft på hög nivå. var lite krångel innan bara med hur den skulle visas. Filmen funkade inte på någon dator i skolan och inte heller i dvdn så vi fick hämta Jonnas dator xD men de löste sig =)   Efter svenskan var det till att lämna in hemtentan till matten. Det får bära eller brista känner jag. Jag orkar inte lägga energi på det.  Efter det va det dags för teater. En så kallad enmans teater. den var inte alls fånig eller udda. Eller kanske lite udda. Men framför allt var det fräckt och jagvar så otroligt imponerad över killen. Så fräckt!

Efter skolan blev det minsann glassiären för första gången i år med nästan halva klassen. Bilder kommer imorgon, när jag lagt in dem på datorn.  Riktigt , riktigt gott var det och det var ett riktigt trevligt sällskap. =) Man bara måste tycka om vår klass xD  Efter glassen blev det en liten runda på stan innan vi gick till stationen och väntade på Nattas vän för att sedan åter igen gå tillbaka till skolan och öppet hus. Fick schamponera , föna och platta håret på en lärare. Klart man blev nervös. men det gick bra trots allt.  xD

Nu ska jag väl snart sova tror jag. 

Take Care!

Onsdag. 1 April

Okej.. Ingen bra .blogg vecka.  fullt upp med hemtenta i matte och permanentprovet. imon är allt övr och imon efter halv åtta på kvällen kan jag börja mit påsklov o lägga all stress åt sidan.. längtar. imon blir de nog även glassiären :D  försöker kanske få med kameran :D    Nu är i allafall lösnaglarna på plats och sängen väntar alldeles strax. skriver imon.

Take Care!

RSS 2.0