25 November

Hmm.. Fick syn på mitt avskavda nagellack igen. Inte vackert. Men men. Det blir ju morgondagens bekymmer att fixa till det xD 

Iallafall. Det är rätt mycket att göra just nu. Hela tiden är det något som måste göras. Prov, inlämningar, redovisningar osv.  Idag vaknade jag och trodde de va lördag. Ha ha. Nej så va de minsann inte.

Rullade mina långhårs permanent på dockan idag iallafall. Känns bra att ha det gjort. Även om det var länge sedan man rullade permanent så kändes det bra att de gick så pass bra som de gick ändå. Det hade inte blivit ett katastrofalt resultat om man hade haft vätska på det iallafall.

Naj. Nu ska jag nog börja dra mig mot sängen snart. =)

Take Care!


. . .

Våra bildarbeten blir inte så nedrans bra alltså. Projketet fortsätter imorgon. Så som allt annat vi tänkt vara duktiga flickor att göra.  Men nu är jag så trött så jag ser i kors typ.  Så det blir nog till att dejta kudden om ett slag. Om jag kan få Natta att förstå att man bör sova nu . xD Så att allt som ska göras imorgon både hinns med och orkar med.  

Godnatt! Take Care!

                               

21 November 2009

Denna veckan har varit så hektisk så det finns inte! Uch!  3 prov , 1 idrottsdag med visning på kvällen (alltså typ 13 timmar i skolan), inlämningsuppgifter och redovisning på det.  Illa.

Nu är iallafall den värsta delen av veckan slut och idag har Natta och jag varit på öppet hus i skolan. Kul faktiskt. Nu sitter vi här och har hållt på att försöka fixa o trixa med vårt bildarbete. Knepigt. Och inte blir det riktigt som vi hoppades på men ändå! =) XD  

Nej tillbaka till det jag höll på med. Later!

Take Care!

Måndag

Pluggat frisörgrejs hela eftermiddagen. Nu blir det väl att läsa igenom det en gång innan jag hoppas i sängs. Är fullkomligt utmattad. Men kanske inte så konstigt när man inte är riktigt frisk men går till skolan ändå. Men det finns ingen tid att vara hemma och vila upp sig på. Inte någon tid alls.  Denna veckan är fruktansvärt hektisk och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig ur den levande. Men får väl försöka komma på något sätt.

Ska försöka läsa igenom allt en gång till och sedan väntar sängen.

Take Care!

Fortfarande sjuk

Har varit sjuk hela veckan.  Feber, hosta, halsont, huvudvärk. Ja , you name it.  Låter typ som en hel smurf. Så nu sitter man här och ser lite på idol, ätit glass och ska väl snart smita o göra en stor kopp te. Filar även på en idé till en bilduppgift.  Tror det kan bli skit tufft om de blir som jag vill! :D

nej, tillbax till tv:n.

Take Care!

sjuk. .

Vaknade upp i söndags med världens huvudvärk. Tänkte att det går kanske över om jag lyckas somna om en liten stund till. Nej minsann. Såklart kunde man inte somna om. Klev upp och frös som ett djur. Senare har även febern kommit, illamåendet och ont i magen så fort man ätit, stel i nacken och ont i halsen. Men febern har börjat gå ner i allafall. Dock finns den ju där fortfarande men ändå.

Iallafall så i lördags hjälpte jag Min vän Ebba med ett skolarbete. Hon hade ett litet fotoprojekt jag fick vara en del av. Blir spännande att se bilderna om man nu lyckas får göra de ;P Med tanke på att jag är väl inte den människan som blir bäst på bild precis. Men det vart roligt iallafall =)

I söndags tittade farmor, farfar och min farbror förbi för lite farsdags firande. Försökte va lite social trots sjukan. Spände tandställnigen rätt sent i veckan så de spökade lite med. Så det va lite problematiskt att sitta och titta på när de åt all god mat och man själv satt där, med klyftpotatis och sås. Visst jättegott det med! såklart. Men hade ju inte tackat nej till att kunna äta allt.

Nu ska jag åter krypa ner i soffan och se lite på tv innan det är dags att försöka pilla i sig nåt att äta.

Take Care!


21:44

Hjälpt Lilla Ebba med en skoluppgift större delen av dagen. Riktigt trevligt, dock kanske inte jag är den personen som platsar bäst på bild men. Hoppas de ignorerar människan i sig. xD

Annars har ja precis sett körslaget. Team Ola var lätt bäst. Nu blir det att ta de lugnt en liten stund. Sen sova. Imorgon är det ju farsdag.

Take Care!


idag

Sett idol. Ätit prinsesstårta, druckit kaffe och varmchoklad med sugrör. A, en snabb sammanfattning av min kväll.

Va hos tandläkaren idag. Smärta. Om en månad sätts tandställningen i nederkäken in med. aj ? kommer inte va kul att ha o göra med då kan jag lova. xD

Nej men nu ska jag nog börja dra mig mot sängen strax.

Take care!

5 November

Vaknade, mådde fortfarande inte så bra. Gick till skolan iallafall för att vara med på klipp&design lektionen.
Väl där märktes att halva klassen var hemma från skolan idag. Med andra ord, vi var 8 elever.
Klippte i allafall igen de jag missat. Alltså kombinerade. Får väl fila lite på den nästa gång med, sedan är
det dags att klippa min egna design :D ska blir sjukt kul! Har nog en rätt fräck plan! Upp till bevis typ. Anyway, efter den lektionen åkte jag hem. Och har segat och tagit de lugnt enda sen dess. Har fortfarande ont i huvuet och mår inte alls lika illa. Skönt! =)


Det jag egentligen skulle visa var mina skor jag trippade runt på igår. Helt fantastiskt fina. Men efter typ hela dagen mådde inte fötterna helt prima! Men men, det får man ta.
Skorna fick iallafall en hel del blickar och rätt många fina kommentarer.


 avgudar dem. Så nedrans snygga!


Take Care!


Hektiskt

Hemkommen för bara en liten stund sedan. Modevisningen gick finnemang måste jag säga. Med tanke på att modeller försvann och det blev som de blev. Men det vart riktigt kul ändå. Dock mindre kul att kliva upp kvart över fyra i morse.

Tog influensavaccinet igår och idag när jag börjat sminka mig kom illamående, yrsel och så. Fick panik. Satt och skakade av frusenhet nästan en timme. Men hann förvånandsvärt nog ändå. Va i skolan vid 7 och då körde vi igån med modell nummer 1! =) en halvtimme senare kom modell nummer2. Så det har varit rätt hektiskt idag, men ändå kul.

Nu ska jag lugna ner mig ett par hektor eller nåt genom att se en film och kanske käka lite kladdkaka senare. Who knows.

Take Care!


natti..

klockan ringer kvart över fyra imorgon. Eller senast halv fem. Blir nog en kul dag med massa o göra. Ska försöka få lite bilder ändå. =) Nu, sova. =)

Take Care!


Pannband

Nu ska pannbanden inför imorgon sys färdigt. Knallrosa blir dem minsann.  Sedan ska allt packas. Naglarna ska målar och maten ska fixas.  Tur det är kul iallafall! :D

Take Care!


21:23

Ja vissa dagar har man alldeles för mycket att göra. Imon är nog en sådan dag. Massvis att göra! Men det blir kul. är inför modevisningen på onsdag så. =)  Nej. nu kallar sängen. Känns viktigt att få tillräckligt med sömn. xD

Take Care!

skor

Här har vi då skorna jag köpte innan idag. Äckligt snygga om jag får säga de själv.
Coola men ändå väldigt användbara. Love it!



Hittade på skopunkten =)


Take Care!


Home!

Hemma efter en rätt lång skoldag. Känns både kul och jobbigt att vara tillbaka i skolan. Ju längre tid de går, destu mer lär de väl luta åt de sista. haha

Först hade vi frisörlektion med Nils. Roligt =) blev minsann en liten frisyr efter lite curles och fixning och sådär xD Så jag är nöjd =)

Efter skolan blev det en sväng runt skopunkten med mamma. Fick med mig ett par finfina skor hem. Bild kommer lite senare= )   Snart ska jag väl slänga ihop lite köttbullar och makaroner med. :S

Take Care!

godnatt

Med tanke på hur lång dag det lär bli imorgon när det är dags att återvända till skolan så börjar det närma sig att göra sig iordning för att sova lite. Hela denna veckan blir det fullt upp.


Take Care!

Fika

Blev en runda runt mormor och sedan en liten , liten promenad. Härligt. Hemma blev det en liten höstfika i köket med mamma. Med tända ljus, kaffe, äppelpaj och pepparkakor. Även ett parti Yatzy hanns med. Wiie jag vann. För en gångs skull xD haha. Nej men det va mysigt värre faktiskt.

Nu sitter man här. Precis målat naglarna. Blåa blev dem. Ska väl snart plocka fram kläder tills imorgon tänkte jag. Packa ner det jag behöver ha med mig och sådär. Kanske hinner med en liten fika med? ;P  Får väl se det.




Take Care!


Godagens

Ätit en riktigt god lunch bestående av potatisbollar (typ) och kycklinggryta. Riktigt, riktigt gott! =) Hon är allt bra hon , min lilla mamma. Snart blir det väl till att vandra ut i kylan och gå en sväng till mormor och morfar. Kanske att man skulle passa på att ut o gå en sväng ? Hm.. får väl se det.


Take Care!

RSS 2.0