Sjuk

Efer en galet trevlig helg i Örebro ligger jag nerbäddad i soffan. Sjuk. Vilket suger ordentligt mycket. Mest för att det är så tråkigt, jag vill ju jobba,va med mina vänner, träna och njuta av det fina vädret. Men nej det får tydligen vänta..

Take Care!

Kommentarer
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Du är allt annat än tjatig, blir så galet glad av att få höra sådana saker! Och för varje gång du säger det så blir jag bara ännu gladare (och generad såklart!). Tack fina du! Allt bra med dig? Kram.

2012-05-30 @ 23:55:31
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Och jag blir, ärligt talat, så himla, himla glad över att få höra sådana fina kommentarer i och med att jag verkligen brinner för det här med kläder, mode och stil. Det är verkligen en enorm tacksamhet från min sida! :) Tack.Åh, vad gullig du är! Och ärligt talat så tror jag faktiskt att jag är rätt så "crazy" och bjuder väldigt mycket på mig själv bland mina nära och kära och har en galen humor, skrattar mycket och hittar alltid på en massa "sjuka" saker! :) Haha... Jag tycker det är otroligt viktigt att vara just ödmjuk och kunna bjuda på sig själv även fast man "lyckats med någonting" (vad det nu än kan vara - en blogg, karriär or whatever). Jag är SÅHÄR glad över att ha alla mina läsare, allt fint stöd och allt jag fått göra i och med min blogg och det vill jag ska märkas! Tacksamhet och glädje är A & O i detta fall. :) (förlåt nu bara babblar jag på här...) :DVad skönt att höra att det är bra! :) Jotack, det är alldeles underbart! Har haft en heldag tillsammans med min bästa vän - Ätit glass (i mängder) på Smultronstället i Söderköping, shoppat i Linköping och slutligen åkt och träffat min brorson!STOR KRAM.

2012-05-31 @ 23:23:34
URL: http://www.detvarmindag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0