Love is a battlefield

Idag är en sådan dag som känns som att den har många fler timmar än vad den egentligen har. Hunnit med både lång frukost, promenad med lillebror, tvätta bilen och borstat hätarna med mera. Och ändå är klockan inte mer än halv åtta. Galet!

Igår blev det en roadtrip till ikea. Jag verkligen älskar ikea. Vi hittade massa fint till lägenheten. Så nu ska det våras där! Mysigt med nya gardiner, överkast och matchande ljus. Åååh.. Det kommer bli så fint!

Take Care!

Kommentarer
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Jag får hoppas på att mars bjuder på mycket fina saker! Men jag tror redan att det största och finaste redan hänt, jag blev nämnligen farbror till världens finaste lilla kille i onsdags och jag lever i ett enda enormt lyckorus av bara tanken! :) Han är det finaste jag sett någonsin.Hur är det själv? Händer något kul i mars?

2012-03-12 @ 22:26:31
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Tusen, tusen tack! :) Har du något speciellt du kan berätta inplanerat då? :) Jag fick förresten träffa "lillkillen" idag. Bästa stunden i livet. :) Kram!

2012-03-15 @ 00:18:35
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Det låter ju allaldes underbart! Inspirationen (känner i alla fall jag) kommer tillbaka mer och mer i och med att det blir fler och fler vårdagar, plusgrader och solsken! :) Allt känns ju mycket lättare då.Tack! :) Ja, han är ett riktigt mirakel. Och att veta att man kommer få vara med och se honom växa upp är en sådan stor ära. Jag är verkligen så lycklig och jag har som sagt, sagt detta sjutusenåttahundrafemtiofyra gånger typ.... :) Men, man får väll hoppas att folk orkar med att höra på ens lycka! :) Kram.

2012-03-15 @ 12:39:47
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0