I skolans mörka vrår ;P

Jo, det otäcka jag skulle berätta om är såhär:
 
Vi målade och hade bara för en liten stund sedan fikat. Två av flickorna hade kilat iväg från skolan. Vi skulle tydligen vara de sista som var kvar i skolan. Bara de är ju lite skrämmande i sig. Ingen av oss visste heller när larmet skulle sätta igång. Men det var annars lugnt tills alla lampor plötsligt släcktes på hela våningen vi var. Redan då började vi skrika av rädsla. Speciellt när vi kanske fem minuter senare hörde steg någonstans. Åter panik. I ena trappuppgången tändes en lampa. Uch vad vi skrek. Eller ja, vi låste även in oss i klassrummet av rädsla xD Vi har fått berättat för oss att det förut vart skumma typer i skolan. Ännu mera panik? Ehh, jaa!

En av flickorna som gick, fick komma tillbaka sedan. För att vi hade panik xD Två flickor fick gå ner och se om det var något larm på första våningen och om de kunde se någon. Vi andra väntade där uppe vid kapprummet. När de skulle upp igen sprang vi genom korridoren alla tre för att öppna dörren som var låst. Först  trodde vi att de var någon annan. Vilket lättnad när de visade sig att de "bara" var våra goa klasskompisar.

Grejen var den att de var några som hade något maskeradaktigt på nedervåningen.. Det var alltså deras steg som vi hört. Och de måste absolut hört alla våra skrik XD stackarna. Men otäckt var det. Absolut det otäckaste på vääääldans länge :S

Take Care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0