Måndag

Okej. Alla dagar kan inte vara bra dagar. Men idag är en bra dag. Typ. Varit på jobbet, kollat på bil. och nu är jag så trött så det lockar ganska rejält att krypa ner i sängen.

Åh.. nu går titanic på tv med.. Ge mig Leonardo därifrån liksom.. Jösses. Faktum är att jag aldrig sett klart hela Titanic. Kommer som längst tills båten börjar sjunka. Då får jag panik och stänger av. Fast det kanske är lika bra. Haha.

Take care!


Kommentarer
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Det känns tryggt! :) Om man får vara nyfiken (bara allmän fråga) vart nånstans i Sverige bor du? Om du kollar minst en gång om dagen så måste du blivit "glad/överraskad" över att jag lyckats lägga upp 3 inlägg idag! Woooopa! Haha... Kram på dig Hanna.

2012-01-31 @ 20:48:50
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Haha, jaha okej! :D Fick nästan för mig att du bodde i Stockholm. Fråga mig inte varför, bara en känsla jag fíck... Haha! :)Bra, behöver lite peppning till att uppdatera mera (men vissa dagar svårt vad man ska skriva om... Vill ju inte pressa fram massa, för mig, "halvdana" blogginlägg! Här kör vi på kvalité före kvantitet!)Haha, trodde nästan jag var ensam om att ha denna "crush" på jackor! High five Hanna. ;) Kram!

2012-01-31 @ 22:44:27
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Men just de! Det var du som passerade förbi mig vid Topman/Topshop i Gallerian va? Och du kände igen mig men kunde inte "koppla samman" varifrån så du "bara gick förbi"? Haha... Hade varit SÅ kul om du kommit fram!Exakt så tänker jag också! Det märks så tydligt när någon bloggar om någonting bara för att... typ hålla sin "dagliga uppdatering" och "checka av" den. Så, ah! Det är ju faktiskt inte alla dagar man gör någonting speciellt (eller som är bloggbart) så, d åär det bara att ta en "day off!" :)Ja, och gärna några som bara finns där... Som kanske inte var ett så, ja vad ska jag säga, välplanerat och genomtänkt köp! Haha. Mina vänner och min familj säger alltid "Men allvarligt, Jakob, hur mycket jackor har du nu?!" när jag kommer dragandes på en ny! ;) Wooops... What to do! ;)

2012-01-31 @ 23:13:31
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Eller hur? Haha! :) Men kom du på långt efteråt att det var mig du "sprungit förbi"? Haha, så rolig händelse! :)Exakt! Skickar en high five, för jag håller verkligen med dig! Men visst har väll du "hängt med mig" rätt länge nu va? Eller är jag ute och cyklar? :) Minns du hur du hittade min blogg? Tycker sådant är så himla kul att höra!Förresten, du är fotointresserad väll? Har du köpt första numret av Shoot Magazine (du får i alla fall absolut inte missa nummer två som kommer ut i slutet på februari/början på mars! så grymt kommer de bli!)Och har du kikat i nya VeckoRevyn som släpptes i torsdags? Annars "måste" du köpa den! :) Här kommer jag och bestämmer låter de som, men inte det jag menar, bara lite tips sådär den sista halvtimmen av januari 2012! :) Haha... Herregud, det är redan februari! Tiden går så sjukt snabbt.Yttligare en high five till dig för kommentaren angående köp av skor, jackor osv! Sund syn måste jag säga. Kram!

2012-01-31 @ 23:29:45
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Sar: Men åh! :) Så typiskt.. Hade du gått ifatt mig annars då? :) Vi får helt enkelt hoppas att vi springer på varandra någon annan gång! :) Hur gammal är du förresten Hanna? :)Men åh! Dessa grejer ser jag då som en otroligt stor komplimang eftersom jag i denna bemärkelsen är "The One And Only" om du förstår vad jag menar? :) (inte divigt menat, utan ah, du fattar säkerligen!). Så himla roligt att du hänger kvar på alla äventyr och "sneseglingar" som jag gjort under dessa bloggår! :) Tack, tack för det! Blir uppriktigt talat SÅHÄR GLAD (visar med händerna!). Haha!Du har väll inte missat att jag är med i senaste VR? ;) Ja, men exakt, jag menar, jag måste ju ta mitt ansvar som en förebild? Haha, skojar! Man allvarligt talat så är det ju aldrig fel med tips! :)High five! ;) Kram.

2012-01-31 @ 23:53:19
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Men tack snälla för de! :) Jag är som jag är... Haha! ;) Mycker beror nog på att jag är så SJUKT tacksam för allt positivt som kommit genom bloggen och de personer jag träffat på vägen och att jag har fantastiska vänner och familj som står bakom och tror på mig! :)Tack igen! Sådana peppningar behövs verkligen, och somsagt, jag har utan tvekan ALLTID stått på mig och ibland har det inte varit lätt kan jag ju tala om på samma gång. Det har varit en hård "kamp" om att bli accepterad i en liten stad som någon som "sticker ut från mängden". Det är jag som ska tacka för att du velat hänga med mig på mina galenskaper! Haha...Haha... Precis! Så, är du ute efter VeckoRevyn-tidningen så finns den nog somsagt överallt! :) Och SHOOT Magazine finns på ICA, 7-Eleven och Pressbyrån! Jadu, det enda är väll att starta Spotify, dra på en bra låt och spela tillbaka! Och samtidigt skrika "Right back at ya!!!!!" :)

2012-02-01 @ 00:24:56
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Ja, verkligen! Det är A och O i ett sådant läge/situation. Dock känner jag att jag har "gjort mitt" här och vill nu vidare till att bosätta mig och jobba i Stockholm! Det är ett utav mina mål. :) Är du nöjd med där du bor? Vill du flytta? Vad gör du? (många frågor blir de!) ;) Hahaha! Där fick du minsann till den... ;)Då ska jag försöka se till att det händer lite nu framöver då! ;) Haha... Ja, jag åker till Stockholm på fredagmorgon (tidigt och en lång dag väntar!) och ska på möte på VeckoRevyn och sedan gå modell på Ziperalls releasefest för deras nya "sparkdräkter" och deras designsamarbete med Linda Hallberg (som jag går för!), Sara Jönsson och Dasha Girine. Hade du bott i Stockholm så skulle du sett till att komma dit! Alla är välkomna klockan 22:00 på Ambassadeur. Sedan får man väll se om det händer något mer kul framöver! :)Då förstår jag dig! Lider med dig... SPELA PÅ (tillbaka till honom alltså!) :)

2012-02-01 @ 00:44:27
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Okej, men skönt endå att du känner dig nöjd med tillvaron? :) Men somsagt, att bara "passa in" är ingenting att ha! Man ska våga vara sig själv och helt följa sina drömmar och mål! HIGH FIVE på det! Hemskt mycket High five-ande nu! But hey, I like it! ;) Jaha vad kul att jobba som frisör! Då har du ju säkert stora möjligheter att kunna få jobb i Stockholm (om du nu vill flytta dvs!) antar jag? :) Måste vara ett kreativt jobb!Ja, det ska verkligen bli hur kul som helst! Så ska på ett möte och sådär med VR's nya "Killpanel" som består av mig, Cimon Lundberg, Anton Ericson och Chris Sörman + att jag får träffa alla fina tjejerna som jobbar med/på VR som är typ världens goaste gäng! :)Haha, skönt för dig! Dansbandsmusik är inte riktigt min grej. Men det är ju somsagt, tur att vi alla är olika! ;) Men inte direkt en "hit" att höra det nattetid! :) Kram!

2012-02-01 @ 01:02:35
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag
Postat av: Jakob Andersson

Nu är jag nyfiken Hanna, har du "hunnit" till affären för nya tidningen? :) Haha... Måste ju liksom se att du följer mina tips! ;) Nej då, skojar bara med dig! Allt bra med dig idag? Kram!

2012-02-02 @ 20:16:59
URL: http://blogg.veckorevyn.com/detvarmindag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0