Island, Dag 4

Passar på att slänga upp dag 4 från island.

Dag fyra, En tisdag om jag inte minns fel. Vi bestämde oss för att gå till Shoppincentret Kringlan. Tog väl knappt en halvtimme att gå dit och alla affärer, matställen och såvidare låg utspridda över tre plan. Vi var tidiga. Så som vi oftast är. haha. Så vi gick och kollade genom skyltfönstrena vilka affärer vi skulle kolla nämre på sen. Det hade inte gjort någon skillnad om vi skippade just det, eftersom vi ändå var inne i affärerna ett par gånger om.

Klädaffärer, fyllda av mode och ganska dyra plagg faktiskt. Hittade faktiskt inget WOW plagg. Inte som det inte finns något liknande av här hemma iallafall för en billigare peng. Men mycket fint hade dem ändå.

Till lunch åt vi kinamat. Jag åt någon kycklingcurry med ris. Helt okej, kycklingen kunde dock varit mindre fettig men annars va det gott. Efter det sprang vi ett tag till i affärerna innan vi placerade rumporna utanför Booztbar. De gör färska smothies precis efter man sagt vilket nummer man vill ha. De har även Yoghurt glass. Och det var precis vad vi åt denna dagen. Har tyvärr ingen bild på dem men de var gudomligt gott. Jordgubbsyoghurtglass med olika frukter. Mmm!

Vi hann även en sväng på Bio. Bio på island. Ännu en sak att bocka av på Been there, done that listan. HAha. Skämt osidå. Men det var defenitivt en upplevelse. Vi såg på Trollkarlens lärling, med isländsk text. Tackochlov för att de pratade engelska. En rätt bra film som jag egentligen kanske inte skulle valt själv att gå på. Mitt i filmen slocknade duken, musik började spelas, lamporna tändes och folk börjar gå ut. Vi satt där som fyra frågetecken. Paus. Vem tusan har egentligen PAUS i en biofilm?!  Fem minuter senare fortsatte den iallafall. Sjukt. Haha

Vi hann även att äta igen innan vi gick till hotellet. Haha, denna gången blev det en pizzaslize. Jättegoda. haha


Smothie från Booztbar





En toppendag på Island helt enkelt!
Take Care!


Kommentarer
Postat av: Cissi

hehe ja det är verkligen hur gott som helst! :D du måste prova! :D

2010-08-21 @ 12:06:46
URL: http://ceciliav.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0