Tisdag

Tisdag idag. Gårdagen tillbringades med Cicci till och börja med. Hon dök upp här strax efter lunch och vi ville verkligen hitta på något. Och då vi pratat med Ebba att det kanske minsann var junikalaset. Vilket de såklart inte var. Det enda vi hittade om det på internet var att man hade grävt upp ekologisk potatis istället. Det gör inte så mycket att vi missade det i så fall. Dessutom så gick inte filmen vi ville se på bio. Och vi kände inte riktigt för att åka till kalmar för att gå på bio.

Istället beslutade vi oss för att åka in till stan och hyra lite filmer. Så vi åkte från mig in till stan på moped. Vi höll på att hamna på stora vägen, körde fel lite grann och fick tänka både en och två gånger efter vilken väg som var smartast att ta. Tillslut kom vi iallafall in till stan och parkerade för att gå in och hyra film. Cicci stegade in och fram till han i kassan och frågade ifall hon fick hyra film fast hon inte var 18. När vi med hjälp av Ebba över telefon  valt tre filmer så kunde inte Cicci komma på varken personnummer eller mobilnummer. Hysteriskt roligt. Uch vad jag skrattade.

Efter det körde vi till 4 mataffärer. 2 utan att hitta det vi letade efter. eller jo, med de hade ingen våg så då struntade vi i det. Virrade runt på City gross. Skämde nog ut oss lita grann där. Haha, men vad gör det. Åker man runt med mysbyxor, tjocktröja, uppsatt hår, knappt sminkad med ljusblå strumpor och ljusgula skor känns det som att det inte spelar någon större roll. Den matchningen var ju inte så snygg precis kanske. Men, vem bryr sig =)

Senare kom även Ebba och det blev film maraton. 3 Riktiga tjejfilmer. Så roligt. Har verkligen saknat er. Och att bara kunna tramsa runt. Denna sommaren ska bli annorlunda. Denna sommaren ska bli bra. Denna sommaren ska bli lite mer som det var förut?

Nu ska jag springa ut och plocka in sadlar och träns i bilen och sådär . Ridning ikväll.

Take Care!


Kommentarer
Postat av: Therese

Sv. tacks å mycket , jag lär mig lite varje dag! :) Det är så kul! :):)

2009-06-16 @ 22:36:36
URL: http://theresekaarlsson.blogg.se/
Postat av: cicci<3

Älskade dagen och kvällen !

2009-06-19 @ 11:58:29
Postat av: Ebba

´Det var en super kväll :) måste görs om snart! jag hoppas med den kommer bli mer som förr :D

2009-06-20 @ 21:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0